Trečiadienis, 24.04.2024, 11:40
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Rugsėjis » 2 » Akašu kronikos Apie 2013 m. rugsėjo mėnesio energijas
17:18
Akašu kronikos Apie 2013 m. rugsėjo mėnesio energijas

Šio mėnesio energija mums bus tokia vertinga, kaip ir briliantas – tokia pat švytinti, tyra, lygiomis briaunomis. Šio mėnesio energija iš tiesų labai vertinga. Jūs turite galimybę šį mėnesį pradėti viską iš pradžių. Šis mėnuo, tarsi naujų metų pradžia, bus jūsų pradėjimų simbolis. Skirkite daugiau laiko tam, kad pagalvotumėte, kokią kryptį gyvenime renkatės. Nuspręskite patys sau, kokį gyvenimą norite matyti ateityje, ir ką jūs pasiruošę padaryti, kad pasiektumėte išsikeltus tikslus. Įsivaizduokite, kad tai tarsi Naujieji metai, o tai reiškia, kad šį mėnesį reikia priimti sprendimus dėl ateinančių metų ir net dėl ateinančio dešimtmečio.

Dar viena priežastis, kodėl šio mėnesio energija sulyginama su briliantu, yra ta, kad jums tai apsivalymo laikas. Viskas taps labiau suprantama, negu anksčiau, ir viskas, kam priešinotės ar ko atsisakinėjote, taps visiškai akivaizdžiais dalykais. Jums taps suprantamos praeities klaidos, o taip pat ir sėkmingi sprendimai. Labai svarbu šį mėnesį viską išsiaiškinti. Kiekvieną dieną pamąstykite apie tai, kokius jūs priėmėte sprendimus, kokios buvo šių sprendimų pasekmės, ir kokią patirtį gavote.

Apmąstymai apie tai, kas jus išmuša iš vėžių, taip pat labai naudingi šį mėnesį. Tai ypač tinkamas laikas tam, kad pagalvotumėte apie savo įsitikinimus bei naujas galimas ateities perspektyvas. Šį mėnesį verta daugiau kalbėtis su žmonėmis apie jus jaudinančias problemas. Užduokite aplinkiniams žmonėms klausimus, tačiau nepriimkite jų atsakymų iš karto už gryną pinigą, pradžioje įsiklausykite į save. Sąmoningumas ir susivokimas ypatingai svarbūs, todėl jums visą mėnesį būtinas dėmesingumas, metodiškumas ir mokėjimas išsikelti aiškius tikslus. Neskubėkite su išvadomis, nepriimkite karštakošių sprendimų. Stenkitės ilgiau apgalvoti galimus sprendimus ir tai, kaip reaguojate į gyvenimo įvykius.

Ar galima ko nors imtis, kad pagal paskirtį panaudotume šią energiją?

Taip. Labai svarbu šį mėnesį pradėti dialogą su pačiu savimi. Tą galima padaryti asmeniniame dienoraštyje, kasdieninio pasivaikščiojimo ar meditacijos metu. Sugalvokite sau nuolatinius pratimus, kuriuos atlikdami užduosite sau klausimus ir į juos atsakysite. Atsakymų į klausimus jūs turite ieškoti savyje. Šių atsakymų jūs negausite iš kitų žmonių. Tiesą sakant, informacija, kurią jūs gausite iš kitų, dar labiau jus supainios, ir tai tęsis tol, kol savarankiškai susigaudysite savyje.  Informacija iš jūsų aplinkos bus naudinga tik tuo atveju, jeigu jūs apsispręsite dėl ateities perspektyvų ir galėsite pradėti su tuo dirbti realiame gyvenime.

Šį mėnesį pradėkite pokalbius su pačiu savimi. Užduokite sau klausimus apie gyvenimą, užduokite sau klausimus apie tai, ką jaučiate, apie konkrečius tarpusavio santykius. Klausimas gali skambėti taip: „Kodėl aš jaučiu tokius jausmus tam žmogui?" arba „Kuo aš noriu matyti juos savo gyvenime?" Po to pasistenkite pamąstyti apie tai, o ne tiesiog imti bendrauti. Užrašykite šį atsakymą popieriuje. Jeigu jūs neužtikrinti atsakymu, užrašykite galimą atsakymą. Vidinis dialogas padės atsirasti aiškumui, ir jūs geriau jausitės visą mėnesį. Tai padės jums naudoti informaciją iš išorės, o taip pat gauti atsakymus apie išorinį pasaulį. Pradžioje jūs turite susigaudyti savyje, tada ir aplinkinis pasaulis taps suprantamesnis. Tai yra dalykas, kuriuo verta užsiimti šį mėnesį.

Be to, 2013 metų rugsėjį jums verta susikoncentruoti į tai, kad kalbėtumėte tiesą. Kiekvieną kartą, kai ruošiatės su kuo nors pasikalbėti, klauskite savęs, kiek teisinga yra tai, ką ruošiatės pasakyti ar padaryti. Ką jūs besiruoštumėte pasakyti, ką besiruoštumėte padaryti savo santykiuose su kažkuo, įsitikinkite, kad esate sąžiningi. Būkite 100% įsitikinę, kad jūsų žodžiai ir veiksmai nesikerta su jūsų įsitikinimais ir nuomone.

Įsitikinkite, kad jūsų žodžiai ir veiksmai iš tiesų atitinka vieni kitus. Tai nereiškia, kad turite rasti patvirtinimą viskam, ką sakote. Tai reiškia, kad jums nereikia kalbėti to, kuo nesate įsitikinę ar ko nežinote. Įsitikinkite, kad jūsų žodžiai teisingi. Tai apsaugos jus nuo daugelio problemų, o taip pat padės išmokti eiti per gyvenimą be kokių nors neišspręstų klausimų. Tai nuostabi galimybė gyventi pagal savo vertybes ir įsitikinimus. Tai padės jums aiškiai mąstyti, o taip pat pilnai panaudoti energetines 2013 metų rugsėjo galimybes.

Ar yra kas nors, ko mes turime vengti šį mėnesį?

Taip. Šį mėnesį neverta labai rizikuoti. Bandyti ką nors naujo, tokius dalykus, kur rezultato nežinote – tai jūsų gyvenimo dalis. Bet pagal galimybes stenkitės minimizuoti riziką. Jūs turite suprasti, ką verta statyti ant kortos, kai norite rizikuoti. Jeigu norite pradėti sudėtingą pokalbį arba sukelti konfliktą, iš pradžių pagalvokite, ką statote ant kortos. Ką jūs galite prarasti dėl konflikto? Jeigu norite pabandyti kažką naujo darbe, pagalvokite, ar iš tiesų verta tam skirti savo laiką. Jeigu norite paruošti naują patiekalą, pagalvokite, ar ne veltui sunaudosite produktus. Dažnai atsakymas bus teigiamas, nes kartais naudinga rizikuoti ir pabandyti kasdien kažką naujo.

Bet šio mėnesio eigoje visuomet stenkitės įsitikinti, ar verta, jeigu rizikuojate. Būkite 100% įsitikinę tuo, ką norite pabandyti, kokio rezultato tikitės ir ar verta viską statyti ant kortos. Tiesiog būkite apdairesni dėl galimos rizikos ar naujovių, kurių imatės šį mėnesį. Būkite dėmesingesni, nei įprastai: septynis kartus atmatuokite, vieną kartą kirpkite.

Ką dar vertėtų pasakyti apie 2013 metų rugsėjį?

Šį mėnesį jums, galbūt, bus sunku gauti iš kitų žmonių pažadėtus dalykus. Jūs įsitikinsite, kad žmonės kažką pažadės, bet neišlaikys žodžio ar apskritai atsisakys kažką padaryti. Jums svarbu būti kantriu. Šį mėnesį ne viskas bus taip, kaip jūs tikitės. Dauguma projektų ar pradėjimų vystysis spalyje ar lapkrityje. Rugsėjis – tai energijos surinkimo ir kristalizacijos mėnuo. O spalis ir lapkritis – tai tie mėnesiai, kai viskas pradeda keistis, taip pat ir pasaulis aplink jus.  

Todėl nesitikėkite daug iš savęs šį mėnesį. Nesitikėkite didelio produktyvumo nei iš savęs, nei iš kitų. Jeigu jūs tikitės, kad žmonės šį mėnesį iš tiesų įvykdys savo pažadus, tai galite galų gale nusivilti. Bet jeigu jūs būsite kantrūs, geraširdiški ir ramūs, tai truputį vėliau jus supantys žmonės ims elgtis žymiai geriau, nei dabar. Tiesiog dabar turėkite kantrybės. Viskas bus taip, kaip ir turi būti, viskas vyksta truputį lėčiau ir atsargiau. Šis mėnuo skirtas tam, kad geriau pažintumėte save ir kitus, kad ateityje galėtumėte sėkmingai vienas su kitu sugyventi.

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 2304 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.5/8
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0