Penktadienis, 19.04.2024, 22:15
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Gegužis » 2 » Akašu kronikos apie 2014 gegužės mėnesio energijas
21:39
Akašu kronikos apie 2014 gegužės mėnesio energijas

Tai laikas, tinkamas būti įsižeminusiu, atsigręžti į žemę ir pajusti kaip galima tampresnį ryšį su planeta. Per pastaruosius kelis mėnesius susiformavo didžiulis energetinis srautas tiek pačiai Žemei, tiek ir jos gyventojams. Daugelio iš jūsų gyvenimuose įvyko tam tikri pokyčiai, kurie tik padėjo šiam srautui augti. Be to, balandyje buvo dar vienas energetinis papildymas visai žmonijai. O dabar atėjo laikas vėl stipriai įsiremti kojomis į žemę. Šį mėnesį visiems verta elgtis praktiškiau ir susikoncentruoti į darbą.

Šis periodas idealiai tinka tam, kad planuotumėte ir sudarytumėte strategijas fiziniam ir moraliniam išgijimui, pradėtų, bet nebaigtų darbų užbaigimui ir sukūrimui viso to, kas būtina jūsų gyvenime. Galbūt, šį mėnesį jums verta padirbėti, sprendžiant savo emocines problemas, kuriant gerus santykius asmeniniame gyvenime, darant karjerą, randant bendrą kalbą su žmonėmis ar tiesiog užsiimti sveikata ir skirti dėmesio savo kūnui. Jūsų gyvenime yra begalinė daugybė įvairių aspektų, į kuriuos yra prasmė šiuo metu susikoncentruoti. Kiekvienas iš jūsų turi savarankiškai turi pasirinkti, būtent su kuo ir kaip jam dirbti. Dabar reikia būti praktišku ir įsižeminusiu bei ieškoti grynai materialių sprendimų, kurie padėtų pagerinti jūsų gyvenimą ar pajudėti pirmyn toje sferoje, kuria dabar užsiimate.

Šį mėnesį visiems mums prieinamas milžiniškas teigiamos energijos šaltinis, juk mūsų Žemės planetos dvasia suteikia mums labai stiprų energetinį palaikymą. Žmonėse yra sukoncentruotas didžiulis potencialas gėrio kūrimui, ir tai sukuria dar palankesnį energetinį foną. Dabar labai svarbu stengtis matyti gėrį žmonėse ir būti pasiruošusiam ištiesti vienas kitam pagalbos ranką bei palaikyti vienas kitą.

Visų 2014 metų potencialas yra toks, kad žmonija apskritai ruošiasi nuversti ir įveikti represinius institutus, kurie egzistavo tiek laiko, – o tai visai nelengva užduotis.

Dabar gyvybiškai svarbu, kad jūs linktumėte vienas į kitą, žmogus prie žmogaus, širdis prie širdies. Mums visiems būtina pamatyti vienas kitame geriausia, kas yra, išmokti atleisti ir netingėti įdėti šiek tiek pastangų, kad padėtume savo artimui. Tokiu metu svarbu vienytis su žmonėmis į vieną stiprų, neišardomą žmonių bendruomenės tinklą ir užmegzti stiprius, pagrįstus meile tarpusavio santykius, kurie sukurs galingą žmonijos šeimos varomąją jėgą, galinčią padėti kartą ir visam laikui sunaikinti represines organizacijas ir institutus, kurie taip ilgai engė daugelį jūsų. Atėjo laikas padėti vienas kitam pažvelgti į pasaulį giedru, neužtemdytu žvilgsniu. Atėjo laikas patikėti vienas kitu, įkvėpti kitą elgtis geriau ir būti geresniu. Kiekvieną šio mėnesio dieną ieškokite galimybės išreikšti optimizmą ir geranoriškumą, ir stengtis patiems atlikti savo darbą, o ne laukti, kol už mus tą padarys kiti.

Ar yra kokios nors konkrečios veiklos rūšys, į kurias šį mėnesį verta susikoncentruoti?

Taip, jums visiems bus naudinga, kad šiuo periodu jūs tam tikru laipsniu susifokusuotumėte į savo kūną. Susikoncentruokite į tai, kad išgydytumėte savo kūną, padarytumėte jį stipresniu, jį puoselėtumėte ir juo mėgautumėtės. Tai tinkamas laikas, kad palepintumėte save fiziniais malonumais. Daug kur žada šiltus orus, ir bus tiesiog puiku, jeigu jūs išsikrapštysite iš namų, pavaikščiosite per žolę basomis, įkvėpsite gėlių kvapo, paliesite augalus ir paklausysite paukščių giesmių. Vietoj to, kad erzintumėtės ir nervintumėtės dėl įkyraus kaimynų šuns lojimo, tiesiog įsiklausykite ir džiaugsmingus gyvojo pasaulio garsus.

Šį mėnesį iš tiesų verta ieškoti džiaugsmo ir pasimėgavimo gamtoje, o jeigu jau nenorite dėti tam ypatingų pastangų – tiesiog patirkite malonumą, paglobodami gėlę, augančią vazonėlyje ant jūsų palangės. Tokiu periodu naudinga atsigręžti į visus savo penkis pojūčius iš karto, juos „įjungti“ ir tokiu būdu surasti dar glaudesnį kontaktą su planeta ir su savo kūnu. Uostykite, ragaukite, klausykitės, stebėkite, ką imate į savo kūną iš išorės, susikoncentruokite į savo mitybą, kaip į vieną svarbiausių šio mėnesio prioritetų. Šį mėnesį nėra nei vieno žmogaus, kuriam teisinga mityba neatneštų naudos, be to, tai padės pasinerti į džiaugsmo ir geranoriškumo jausmą, šį mėnesį taip atkakliai besistengiantį pasiekti jūsų širdį.

Ar yra kažkas, ko reikėtų vengti 2014 m. gegužę?

Šį mėnesį labai svarbu neužsiciklinti ties vienu konkrečiu planu ar lūkesčiu. Priešingu atveju jūs rizikuojate susidurti su tuo, kad tarp visų įvykių ir permainų, galinčių įvykti gegužę, taip ir nesulauksite to, ką jūs suplanavote. Vietoje to, tiesiog labai paprastai galėtų nutikti kažkas dar svarbesnio ir naudingesnio.

Kai sudarote savo dienotvarkę ir planus, kai imatės darbo, stenkitės nuolatos būti dinamiškas. Jeigu jums staiga pasirodo, kad užstrigote ir nežinote, ką daryti toliau, vietoj to, kad mindžikuotumėte vietoje, pasistenkite pažvelgti į bendrą globalų paveikslą ir pamatyti, ar nėra šiuo momentu jums atsivėrę kiti keliai ir kryptys, kuriais jūs galite bandyti eiti.  Jeigu jums atsirado pertraukėlė, apsižvalgykite ir paieškokite, ar tuo laiku neatsiranda jums kito užsiėmimo, kol laukiate, kad galėsite tęsti pirmąjį.

Šį mėnesį labai svarbu vengti neveiklumo ir šventiško lūkuriavimo. Kol jūs laukiate to ar kito įvykio, pasistenkite užsiimti tuo laiku kuo nors kitu. Kad gautumėte rezultatą, šį mėnesį teks veikti ne tiesiškai. Veikite „zigzagais“, peršokite iš vieno projekto į kitą; kai užsiimate vienu reikalu, neužmirškite kartais atsitraukti ir laikinai persijungti į kitą. Tiesiog patikėkite, kad jūsų intuicija kviečia jus daryti tai, kas reikalinga tuo laiku ir toje vietoje. Juk dabar jums yra atviras natūralios energijos srautas, vedantis jus teisinga kryptimi. Savo darbe nereikia užsiciklinti į vieną konkretų tikslą ir visą laiką, kaip lokomotyvui, judinti pirmyn vieną vienintelį projektą. Šį mėnesį jūsų užduotis – nenutrūkstamai, valanda po valandos, sekundė po sekundės ieškoti, ką naudinga galite padaryti, ir čia pat daryti tai. Nesirūpinkite globaliu paveikslu; nepergyvenkite dėl to, kaip viską užbaigsite. Suraskite sekantį žingsnį, kurį galite daryti, jį darykite, ir vėl ieškokite sekančio žingsnio, net jeigu kelias, susidedantis iš tokių žingsnių, nebus tiesus.

Ką dar galima pasakyti apie 2014 m. gegužę?

Atsiranda pojūtis, kad šį mėnesį viskas yra „stambu“. Šiuo metu dauguma „didelių“ emocijų ir įvykių pakryps į pozityvią pusę – geranoriškumą, džiaugsmą, optimizmą, malonumo pojūtį, tačiau taip pat gali sustiprėti ir negatyvūs pasireiškimai.  Jums gali atrodyti, kad šį mėnesį viską patiriate labai aštriai, o žmonės aplinkui reaguoja labai emocionaliai, kartais net per daug emocionaliai. Tarp kitko, jei kažkas įvyks ne taip ar nueis per toli, žmonės labai greit pasistengs tą ištaisyti ir atsiprašyti.

Labai svarbu, kad šį mėnesį mokėtumėte atleisti. Būkite atviri tam, kad pamatytumėte vieną ar kitą žmogų naujoje šviesoje ar leistumėte jam peržiūrėti savo žodžius bei poelgius. Daugeliui jūsų šį mėnesį teks ne kartą keisti savo nuomonę tam, kad neišsuktumėte iš kelio, kuris jums yra teisingas.  

Tai labai jaudinantis mėnuo, tačiau jo esmė yra būtent įsižeminimas. Dabar neverta leisti daug laiko meditacijose ir bandymams susisiekti su aukščiausiomis sferomis. Aukšti dalykai niekur nedings, kuriam laikui sukoncentruokite savo dėmesį į žemiškus, darykite taip, kad visi jūsų ketinimai ir užmojai suktųsi aplink jus patį ir tai, ką naudingo galite savo rankomis padaryti šiame pasaulyje. Pajuskite, kad jūsų kojos tvirtai remiasi į žemę, įsitikinkite, jog jaučiate dvasinį ryšį su planeta, dabar labai svarbu, kad jūs imtumėte energiją iš apačios, kad jūsų gyvenime būtų tvirtas ir patikimas pamatas, maitinantis jus energija ir padedantis palaikyti tą veržlų augimą, kurį šiandien patiria žmonija. Tai labai jaudinantis laikas, meilės laikas. 2014 m. gegužę dėkite maksimalias pastangas savo širdžiai atverti, pajusti kuo daugiau meilės ir pasidalinti ja su kitais. 

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2132 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 3
Svečių: 3
Vartotojų: 0