Ketvirtadienis, 25.04.2024, 22:06
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Rugpiutis » 5 » Akašu kronikos apie 2014 rugpjūčio mėnesio energijas
17:35
Akašu kronikos apie 2014 rugpjūčio mėnesio energijas

Šio mėnesio energiją jūs pajusite tarsi išėjimą iš tamsaus kambario į ryškią saulės šviesą, nubudimą iš gilaus sapno. Pajusite, kad energija yra labai stipri, galinti jus parblokšti, tačiau, laikui bėgant, jūs galėsite su ja susiderinti.

Mėnesio pradžioje daugelis jūsų galite pasijusti pasimetę. Svarbu, kad stengtumėtės susikoncentruoti ir įsižeminti. Pajusite, kad naudinga yra daugiau nei įprasta pamiegoti, taip pat verta skirti laiko fiziniam aktyvumui, kuris jus įžemina. Taip pat šį mėnesį verta atkreipti ypatingą dėmesį į tai, ką matote, girdite ir jaučiate, sąžiningai ir nuoširdžiai vertinti savo pojūčius. Venkite bet kokio apsimetinėjimo. Labai svarbu remtis tikra tiesa, o ne tuo, ką norite laikyti tiesa. Neapsistokite ties tuo, ką jums norėtųsi laikyti tiesa, nebijokite pripažinti tiesos. Priimkite viską taip, kaip yra, ramiai ir įsižeminę. Tai ir bus raktas šiam mėnesiui.  

Energija, ateinanti jums rugpjūčio mėnesį – tai galinga gydanti energija. Ji panaši į didžiulį Šviesos kamuolį. Kai kurie iš jūsų pajusite palengvėjimą. Visiškai aišku, kad šį mėnesį tiek asmeniniame, tiek kolektyviniame lygyje teks daug padaryti. Jeigu įsivaizduosite, kad išeinate iš tamsaus kambario į ryškią saulės šviesą, suprasite, jog imate matyti tai, ko anksčiau neįžvelgėte, apie ką anksčiau neįtarėte. Atsiras noras veikti, judėti, realizuoti tai, ką dabar jūs jau galite matyti. Savo dienotvarkėje palikite laiko naujiems ar netikėtiems dalykams. Planuokite daug dirbti, bendrauti, skirkite laiko prisitaikymui prie vykstančių permainų.  

Tai geras laikas pasiraityti rankoves ir su šypsena kibti į darbą. Šį mėnesį nenaudinga tinginiauti ar išsisukinėti. Tiek daug visko gali nutikti, viskas gali greitai keistis, jums svarbu tame dalyvauti, nenusišalinti. Aplinka bus persisunkusi visa apimančios meilės, geranoriškumo vibracijomis, gydanti. Darbas atneš jums džiaugsmą, jei nustosite priešintis ir priimsite taip, kaip yra. Susitaikykite su tiesa, su jums tenkančiu darbu, priimkite bet kokią problemą, iškilusią jūsų kelyje, kaip palankią galimybę.    

Kas jums gali padėti 2014 m. rugpjūtį paversti labai palankiu mėnesiu?  

Daugeliui jūsų bus naudinga didžiąją laiko dalį praleisti tarp žmonių. Skirkite ypatingą dėmesį susitikimams ir pokalbiams. Kai kuriems iš jūsų bus naudingi oficialūs ir profesiniai susitikimai. Kai kuriems daug džiaugsmingų minučių atneš neformalūs susitikimai. Dauguma pastebės, kad tiek formalūs, tiek neformalūs susitikimai yra naudingi bei reikalingi.

Naudinga kiekvieną pokalbį, susitikimą planuoti ir apgalvoti iš anksto. Būkite nusiteikę, kai bendraujate su žmonėmis, pagalvoti apie tai, ko jus išmoko šie santykiai. Pagalvokite apie tai, kas jums yra žinoma, apie tai, ko jūs norėtumėte iš santykių su žmogumi, su kuriuo ruošiatės susitikti. Stenkitės būti pragmatiški, suvokite savo prioritetus, ruošdamiesi susitikti. Taip jūs galėsite išlikti susikoncentravę ir gauti iš bendravimo didžiausią naudą. Jūsų laukia daug darbų, ir daug ką galėsite padaryti bendraudami ir bendradarbiaudami.  Verčiau patys rodykite iniciatyvą bendrauti, o ne atsakykite į kvietimus, kurių galite bet kuriuo momentu sulaukti. Toks elgesys šį mėnesį jums gerai pasitarnaus.

Yra dar viena veiklos rūšis, galinti gerai pasitarnauti šį mėnesį: tai kasdieninės realios dalykų padėties apžvelgimas. Jūs galite tą daryti, vesdami žurnalą, kasdien ar kas savaitę susiskambindami su artimais draugais. Suplanuokite kažką, ką darysite kasdien ar kas savaitę tuo pačiu metu. Apmąstykite palankią galimybę būti sąžiningu ir nuoširdžiu su pačiu savimi. Raskite būdų gauti atgalinę reakciją ar pradėdami diskusiją viešoje erdvėje, ar keldami svarbius klausimus pasivaikščiojimų metu, ar paprašę draugo ne vien tik jus palaikyti, bet ir išsakyti savo nuomonę viena ar kita tema. Labai svarbu sukoncentruoti savo dėmesį į pagrindinius savo gyvenimo uždavinius, o taip pat į jų sprendimo būdus, kad atsitiktinai nepasiduotumėte pagundai jų vengti ar nukišti į stalčių. Kasdieninis realios padėties patikrinimas atneš jums naudą. Jeigu planuosite savo veiksmus ir laikysitės savo planų, lengvai galėsite judėti pirmyn. Priešingu atveju, po kelių dienų ar poros savaičių pasijusite pasimetę ir pavargę.

Ko reikėtų vengti šį mėnesį?

Neleiskite kitiems žmonėms jus įtraukti į svetimus sunkumus ir nepasiduokite svetimoms emocijoms. Teks susitvarkyti su daugeliu panašių pagundų, nes jus nuolatos kvies kontaktuoti. Tam, kad šis mėnuo praeitų ramiai, bet kuriuos santykius verta priimti su išskėstomis rankomis, tačiau reikia stebėti, ar nebandote už kitus žmones spręsti jų problemų bei palengvinti jų gyvenimo. Šį mėnesį jus supantiems žmonėms, kaip ir jums, būtina suvokti ir priimti realią padėtį. Ir jeigu jūs pabandysite išspręsti kokią nors ne savo problemą, jūs atimsite tam žmogui galimybę suvokti realią situaciją.

Įsitikinkite, kad esate susikoncentravę į save, kaip santykių dalyvį. Įsitikinkite, kad rūpinatės savo interesais. Neprisiimkite kaltės už svetimas klaidas, nelaikykite savo nuopelnu kitų žmonių pasiekimų ir neužsiciklinkite, bandydami už kažką išspręsti problemas. Būkite dėmesingi, venkite galimybių įsikišti į svetimą gyvenimą ir jį įtakoti. Šį mėnesį nei vienas iš jūsų neįstengs padaryti daugiau, negu skirta kiekvienam asmeniškai. Būsite, kaip niekada, užsiėmę savojo gyvenimo tvarkymu.

Ką dar norėtų Saugotojai mums pasakyti apie 2014 m. rugpjūtį?

Šį mėnesį išliks linksmumo dvasia, kuri buvo birželį ir liepą. Primins apie save problemos, iškilusios prieš kelis mėnesius. Tačiau dabar jas sutiksite su žvalia nuotaika. Tam tikru laipsniu problemos taps rimtesnės, tačiau išspręsti jas bus lengviau, nes šį mėnesį susikaups pakankamai energijos jų išsprendimui.

Visus sprendimus vertėtų priimti su linksma nuotaika. Tegul aplink karaliauja linksmybės ir juokas. Pasistenkite naudoti humorą kaip problemų sprendimo instrumentą, o ne kaip būdą vengti problemų ar atidėti jų sprendimą. Tokia taktika šį mėnesį atneš daug džiaugsmo ir linksmumo.

Būtent dabar pasaulyje sustiprės geranoriškumo pojūtis. Sustiprės vienybės dvasia. Žmonija susitelkimo dvasioje gręžiasi į Šviesą. Kiekvienas turi rasti būdą, kad taptų vieni su kitais artimesni ir širdimi, ir siela. Būkite atviri bendravimui, šypsokitės žmonėms, džiaukitės kartu. Darykite viską, kas būtina, kad pašalintumėte konfliktų priežastis. Stenkitės pašalinti priežastis ar užkirsti kelią situacijoms, kai jaučiate priešiškumą kitiems žmonėms, vengiate bendravimo ar priverčiate juos kentėti.

Prisiminkite, kad natūrali žmogaus būsena – patirti malonumą ir džiaugsmą bendraujant vienas su kitu. Jūs visi turite įgimtą sugebėjimą mylėti ir siekį bendrauti su į save panašiais. Tokia jūsų žmogiška esmė. Ir kiekvienam tenka šalinti iš kelio visas kliūtis, trukdančias pagrindinės žmonijos misijos įvykdymui. Štai kam verta skirti ypatingą dėmesį šį mėnesį.

 Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2144 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0