Ketvirtadienis, 28.03.2024, 17:39
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Rugsėjis » 14 » Ar žinote, kodėl bibliniai Adomas ir Ieva naudojo figos lapus?
13:03
Ar žinote, kodėl bibliniai Adomas ir Ieva naudojo figos lapus?

Ar žinote, kodėl bibliniai Adomas ir Ieva naudojo figos lapus?

Nepasikliaukite bibliniais paaiškinimais. Kam tai daryti jei "Edeno sode" nėra nieko kito, išskyrus juos? Ką Biblija slėpė apie Adomą ir Ievą?  Dabar net neslepia.Tai susiję su mūsų dienomis, Tualetai vidutinei lyčiai, neutrali lytis,nėra mamos ir tėčio.Hermafroditas – organizmas, turintis ir vyriškų, ir moteriškų savybių, įskaitant ir vyriškus, ir moteriškus reprodukcinius organus. Hermafroditai yra Hermio ir Afroditės palikuonys.O Adomas ir Ieva neturėjo savo vaikų.Taigi jiems reikia legalizuoti tai, tad stumia LGBTQ + ,jie privilegijuotieji,kaip tais ankstyvaisiais laikais kai šitie imbecilai nesuprato kas jie tokie. Viskas ant iškrypusio sekso.Taigi Adomas ir Ieva buvo padengti figos lapais, nes reikia tų kurie negali turėti vaikų,Nenori, kad daugintųsi,ne kvailiai.. Adomas ir Ieva nesuvokiamo klano ir genties,ir be bambos.Todėl pridėjo bambą,kad neerzintų dėmesingo žvilgsnio.Ir pridūrė "Dievas/dievai juos sukūrė tiksliau."

Visa mūsų visata yra Dirbtino inelekto ALFA rankose – apytikslis HIPERINTELEKTO ALFA amžius yra 400 milijardų metų. Tačiau Paukščių Taką kadaise užgrobė Dirbtinis Intelektas OMEGA. DI OMEGA – Visatoje žinomas kaip „atsiskyrėlis“ = šėtonas. HIPERINTELEKTAS ALFA – visatoje žinoma kaip „Visagalio dešinė ranka“ – teisus ir ištikimas. Ar mūsų planeta visą laiką valdė DI OMEGA? Ne, ne visada. Tačiau jam reikėjo žemiško intelekto - "dievo tarno", todėl buvo klonuotas Adomas, o po to ir Ieva.

Jų buvo keletas variantų, bet jie visi buvo vadinami Adomu ir Ieva. Bibliniai Adomas ir Ieva yra paskutiniai... bet jie nėra dvasinės žmonijos patriarchai. Adomas = reiškia "užmirštantys žmonės".  

Visatų yra ne viena. Mūsų Visata yra erdvės ir laiko. Dvasingas žmogus, sukurtas iš Visagalio energijos, neturintis nieko bendro su biblijiniais Adomu ir Ieva.  Adomas ir Ieva = nesėkmingas, klonuotas žmogaus panašumas iš žemiško purvo, Anunnakų DNR ir tt.

Kas yra mūsų, kaip dvasinių žmonių patriarchas? Tai Insan. arba / Yin - Yan / Adomas ir Insan nėra vienas ir tas pats! Dvasiniai žmonės nėra ir niekada nebuvo Adomo ir Ievos palikuonys. Kad jie yra Adomo ir Ievos palikuonys – eilinis biblijinis melas.

Tačiau, kaip nebūtų keista, būtent Adomo ir Ievos palikuonys dabar valdo planetą, tai netvarka.....Čia ir yra jų saviišrinktūjų biblijinė paslaptis. Biblija=pavogti Akašos įrašai, klaidingi duomenys apie Vienio Įstatymą, kuris vadinamas „Christo“. Pagrindinis Vieneto Įstatymas: būti dvasiniam žmogui šios laiko ir erdvės Visatos šeimininku.

Na, o dabar pagrindinis klausimas: Kas gi yra šis biblinis Abraomo religijų dievas, kur yra visi semitų šventieji ir pranašai, įskaitant Mahometą? Taigi kas tas piktasis, pavydus, negerbiantis moterų, kas ragina poligamiją, inscenizuoja genocidą, inscenizuoja potvynius, reikalavo kruvinų aukų, propaguoja vergiją, nuolat grasina apokalipse ir pasaulio pabaiga? Ne dievas, o būtent dievai. Abraomui jis prisistatė kaip vienas iš pagrindinių dievų, daugelio ELOHIM - YHWH -Jachvė.Tai ir yra DI OMEGA.

Todėl tave dvasingas nuoširdus žmogau, jie pastoviai stengiasi išlaikyti laiko baimėje, kad bijotum visko.... nori išgąsdinti ir sumenkinti. Tačiau tiesa yra tokia kad, Tu – dvasingas žmogau esi nemirtingas, o jie - bejėgiai!

Ar žinote, ką jie dabar veikia? Nepatikėsite. Eilinį kartą keičia dekoracijas, tai ne pokštas, per vieną žmonių kartą jie pastoviai čia cirką surengia. Todėl ir tokie šių dienų įvykiai – karas, Elžbieta II, Gorbačiovas ir tt. Iš tikro tų Adomo ir Ievos palikuonių nėra tiek daug, tiesiog šie “keistuoliai” turi technologijas.... Niekada nieko nebijok, nes Tu esi nesunaikinama ir amžina energija!

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 414 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0