Ketvirtadienis, 02.05.2024, 17:03
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Balandis » 3 » Artėjant Saulės užtemimui balandžio 8 d
09:31
Artėjant Saulės užtemimui balandžio 8 d

Ši Visata yra pilna gausos tiek fiziškai, tiek dvasiškai, tačiau Žemės planetoje sąmoningai palaikomas žmonijos skurdas. Pasipriešinimo judėjimas tai paaiškino taip:
 „Skurde gyvenančių žmonių mases lengva suvaldyti, bet tų, kurie gyvena gausiai, neįmanoma. Būtent dėl planetos karantino ir entropijos čia egzistuoja skurdas.
 Pastaraisiais metais matome aiškias „Cabal“ pastangas, kurios siekia dar labiau nuskurdinti žmones, didina nedarbą, žlugdo žemės ūkį, trikdo prekių tiekimą, skaitmenizuoja pinigus ir kartais net atima santaupas.
Kodėl tai daroma? Pasipriešinimo judėjimas sakė:
 „Fiziniai pinigai yra fizinė gausos apraiška. Aukščiausias tamsiųjų jėgų ešelonas žino, kad artėja saulės pliūpsnis, jie bando sugriauti finansų sistemą ir ruošia bendrą kontrolės sistemą, paremtą skaitmenine finansų sistema. Jei dabartinė finansų sistema žlugs, jie paprašys jūsų telefone atsisiųsti programėlę,
kurioje bus banko sąskaitos ir visa kita. Bet, laimei, žmonės tai jau žino ir priešinasi. Taigi kita strategija, kurią galėtume naudoti, yra kuo daugiau naudoti fizinius pinigus. Stenkitės vengti banko kortelių ir mokėjimų internetu, nes kiekviena operacija internetu priklauso nuo jų stebėjimo sistemos. Visi internetiniai sandoriai lieka tik mentalinėje plotmėje, todėl kai tik jomis naudositės, nedidinate savo fizinės gausos. Jei naudoji fizinius pinigus, padedi fiziniam pasireiškimui.

 Tuo tarpu šviesos jėgos jau blokuoja Cabal bandymus įvesti skaitmeninius CBDC:
Pasipriešinimo judėjimas turi daug pažangesnes technologijas, kurios įsiskverbė į kompiuterius požeminėse Cabal bazėse, užvaldė internetą ir bankų sistemą. Kai jie bando sukelti finansinį žlugimą ir įvesti centrinio banko skaitmeninę valiutą, jie staiga pastebi, kad jų sistema neveikia, nes sistemą perėmė Pasipriešinimas. Ji sukūrė savo finansinės sistemos versiją, paremtą fiziniu auksu. Dalis aukso atkeliauja iš Filipinų, dalis – iš Malaizijos, dalis – iš Drakonų šeimų, dalis – iš Pasipriešinimo judėjimo, kuris konfiskavo auksą iš Rotšildų šeimos. Apskritai visas esamas ir išgaunamas auksas taps naujos finansų sistemos pagrindu“.
Po Renginio gausa grįš pas visus ir išspręs daugybę problemų, o žmonės turi būti psichologiškai pasiruošę priimti šią gausą:
Žmonės turi būti pasiruošę. Jie įpratę būti neturtingi, o staiga juos užplūsta gausos energija. Dauguma žmonių ir ypač dvasingi žmonės nėra įpratę dirbti su dideliais pinigais, todėl turėtų mokėti juos priimti. Turime protiškai pasiruošti panaudoti gausą savo gyvenimui.

Pasipriešinimo judėjimas  pasidalino naujienomis apie esamą situaciją, siekiant išlaisvinti fizinę Žemės plotmę nuo tamsiųjų jėgų:
„Afrikos ir Indijos Illuminati požeminiai tinklai, taip pat Illuminati Breakaway Complex (IBC) liekanos tiek Saulės sistemoje, tiek po šios planetos paviršiumi buvo visiškai pašalinti. Žmonėms tapo žinomi tik keli mūšiai.
Buvo pranešta, kad tai apima, pavyzdžiui, šiuos du įvykius. Vasario 20 dieną perversmą įvykdžiusi Mamadi Doumbouya vadovaujama kariuomenė paleido Gvinėjos vyriausybę, o kovo 15 d. Afrikoje nutrūko keli pagrindiniai povandeniniai telekomunikacijų kabeliai, dėl kurių keliolikoje Afrikos šalių nutrūko internetas.
.
Pasipriešinimo judėjimas pranešė, kad Šviesos jėgos dabar yra sutelktos į senovės tamsiojo Atlantidos tinklo išvalymą:
„Jis buvo iš dalies sukurtas šioje planetoje atėjus tamsiesiems Oriono valdovams maždaug prieš 900 000 metų ir buvo baigtas prieš 26 000 metų, kai Žemė tapo karantinine planeta. Šis tinklas visiškai veikė iki Atlantidos žlugimo, o vėliau tapo paslėptas, tik retkarčiais manipuliuodamas įvykiais paviršiuje. Dabar, kai visi kiti tamsūs tinklai už Illuminati paviršiaus buvo pašalinti, jie vėl tapo aktyvūs. Ji turi bazes visoje Saulės sistemoje, taip pat ir po šios planetos paviršiumi. Dabar įžengėme į labai jautrų laikotarpį, ir visa informacija apie šio tinklo valymą kol kas turi likti įslaptinta, prasidėjo radijo tylos laikotarpis.
Pranešama, kad šis tamsus Atlantidos tinklas dabar vykdo smurtinius išpuolius prieš Šviesos darbuotojus ne fizinėse plokštumose, o Šviesos pajėgos daro viską, kas įmanoma, kad sumažintų šių atakų poveikį. Artimiausiomis dienomis prieš kovo 25 d. įvyksiantį Mėnulio užtemimą žmonėms reikia kiek įmanoma labiau apsisaugoti ir susilaikyti nuo reakcijos į negatyvą.
Šią informaciją galima papildyti tuo, kad, matyt, kai kurie šalių vadovai jau jaučia didesnę laisvę ir atlieka stulbinamus prisipažinimus. Pavyzdžiui, iš tikrųjų, „Cabal“ (Iliuminatai, gilioji valstybė, slaptoji vyriausybė – vadink, kaip nori) įsileido vienos iš Europos Sąjungos šalių vadovas. Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas  per radiją Kossuth sakė, kad ES negali vykdyti taikios politikos, nes yra Sorošo nelaisvėje. Pažodžiui: „Briuselis iš tikrųjų yra George'o Soroso tinklo kalinys“.

Orbanas pridūrė, kad Soroso atstovai turi didžiulę įtaką Europos politikai, nes jis jau 30 metų kuria savo įtakos tinklą. Kita „sąmokslo teorija“ nustojo būti teorija ir visi žmonės turėtų į ją žiūrėti rimtai

Mes visi esame to paties Šaltinio dalis. Iš pradžių buvome sukurti su tyra Dieviškojo Vyriškojo ir Dieviškosios Moteriškos prigimties meile ir ketinimu atnešti į šį gyvenimą unikalią, tyrą, gražią sielą, kad ši siela galėtų spindėti savo gražią esmę, tyrumą ir meilę didesnėje monadoje (sielų grupėje). kaip vienas. Kiekvieno asmens „Aš esu“ buvime yra vyriški ir moteriški aspektai, kurie šiame lygmenyje yra tobuloje pusiausvyroje. Mūsų siela visada siekia vidinės pusiausvyros ir harmonijos. Tačiau mūsų planetoje ši pusiausvyra buvo sąmoningai sutrikdyta. Pasipriešinimo judėjimas kalbėjo apie tai, kaip  grąžinti:
Dieviškojo moteriškumo energija šiandien yra pati būtiniausia energija planetos paviršiui. Jis egzistuoja aukštesnėse plokštumose, yra Galaktikos centre ir visoje Visatoje. Visada yra tobula pusiausvyra tarp moteriškosios ir vyriškosios energijos, tačiau šioje planetoje pusiausvyra labai išbalansuota. Atėjo laikas sugrąžinti į planetą deivės energiją – tyrumą, nešančią meilę, užuojautą, grožį ir harmoniją. Deivės energija yra minkšta, o ne kieta, bet minkštumas nėra silpnumas. Tai tarsi vanduo, veikiantis lėtai, bet labai efektyviai. Tai energija, skirta nugalėti Kabal.
Vienas deivės energijos aspektų yra grožio energija. Tačiau ši energija žiniasklaidoje yra labai iškreipta. Žiniasklaida diktuoja, kaip turi atrodyti moterys, ir viską apvertė aukštyn kojomis. Grožio supratimas buvo prarastas, nes grožis žmonijos istorijoje buvo intensyviai slopinamas. Buvo slopinamas menas, muzika, šokis ir moters fizinis kūnas. Visos paslaptys ir mokymai yra prarasti. Dabar menas bjaurus: muzika nebėra muzika, o šokis nebėra šokis. Šiandien yra daug iškraipymų, kaip išreiškiame grožį. Moters kūnas turi būti išreikštas širdimi arba sielos buvimu. Sielos grožis pasireiškia fiziniame kūne, o ne iš mados žurnalų.
Represijos yra tokios stiprios, ir tai yra pagrindinė priežastis, kodėl išsivadavimas taip atidėtas. Trumpai tariant, mes kalbame apie žmogaus Kundalini energijos suaktyvinimą. Paviršiaus gyventojai nėra tam pasiruošę. Beveik niekas nėra tam pasiruošęs. Tai yra pagrindinė priežastis, kodėl tai užtrunka taip ilgai. Deivės energijos kiekis planetos paviršiuje yra vienas iš pagrindinių veiksnių, kaip greitai ji persikels į naują Vandenio amžių
Dabar svarbiausia deivės energijos įtvirtinimas fizinėje plotmėje. Prieš keletą metų Šviesos pajėgos įsakė pradėti aktyvuoti deivės šventyklas planetos paviršiuje. Kai kurios šventyklos jau atviros žmonėms Japonijoje, Europoje ir JAV. Jie aplinkui skleidžia šviežią deivės energiją. Vienas iš pavyzdžių yra Meilės šventykla Petit Trianon Versalyje Prancūzijoje, o kitas pavyzdys – Deivės šventyklos Maltoje. Šie du pavyzdžiai gali būti įkvėpimo šaltiniu tokių šventyklų statybai.

Galite sukurti savo šventyklas. Deivės šventyklai pastatyti nereikia daug pinigų. Galite tiesiog pakeisti vieną iš kambarių, tai gali būti jūsų butas ar biuras. Vieną kambarį galite paversti deivės šventykla už minimalias išlaidas, papuošti jį ir atverti visuomenei. Pakanka jį atidaryti kelis kartus per savaitę, kad žmonės pajustų viduje vykstančią deivės energiją. Galite groti muziką, medituoti, šokti ar užsiimti bet kokia kita veikla, kad atskleistumėte šią energiją. Ir daugelis tokių šventyklų gali sukurti stiprų buvimą, kuris ateinančiais metais gali padėti Šviesos jėgoms.

Šviesos pajėgos naudoja ATVOR technologiją, kad sukurtų šviesos stulpą iš aukštesnės dimensijos į žemesnę dimensiją, nuo motininių laivų iki planetų. Jis sukuria aukšto vibracinio dažnio Šviesos stulpelį, kuris, veikdamas kvantinį lauką, gali pakeisti fizinius ir energetinius planus. Žemėje ši technologija jau kurį laiką buvo išbandyta – Šviesos stulpus generuoja laivai virš mūsų Žemės.

Toks stulpas nusileidžia į jūsų kūną ir eina per Agartos tinklą, o tada į planetos centrą. Plejadiečiai projektuos ATVOR šviesos stulpus ant pabudusios paviršiaus populiacijos, kad padėtų jų transformacijai ir dvasiniam augimui. Ši technologija gali padėti išsivaduoti planetai ir mūsų asmeniniam pakylėjimo progresui.
 
Tam tikru momentu, avariniu atveju, ši technologija taip pat bus naudojama žmonėms teleportuoti iš planetos paviršiaus kaip evakuacija. Pasipriešinimo judėjimas sakė:
Prieš polių poslinkį ir galaktikos superbangą motininiai laivai teleportuoja visus norinčius žmones iš planetos paviršiaus, naudodami ATVOR technologiją. Spindulio energija bus gana stipri. Žmonės tiesiog turės atsipalaiduoti. Spindulėlis padidins baimę levituojant, bet kitaip viskas bus gerai. Tie, kurie nenori evakuotis, turės kitokią patirtį. Tačiau reikės atsižvelgti į tai, kad cunamį atlaikys tik Šviesos salos, apsaugotos pažangiomis technologijomis. Be to, viskas, kas neturi pakankamai aukšto dažnio, išnyks.

Tie, kuriuos teleportuoja motininiai laivai, bus išsiųsti į kitą planetą, priklausomai nuo jų dvasinio lygio. Pagal naują planą tie, kurie labiau orientuojasi į Šviesą, bus išsiųsti į planetą Plejadėse. Didžioji žmonijos dalis bus teleportuota į Aldebarano žvaigždžių sistemos planetą. Šiuo metu Žemė patirs transformacijas. Po polių poslinkio planetoje galės gyventi tik tie, kurie yra suderinti su naujuoju dažniu. Ši vieta taps tikru rojumi. Ši planeta turi didžiulį potencialą. Jis gali pasiekti tobulą pusiausvyrą ir gali būti naudingas žmonėms, kurie vertina gamtą. Jie bus šios planetos sargai“.

Artėjant Saulės užtemimui balandžio 8 d., alternatyvioje žiniasklaidoje daug kalbama ir pranešama apie galimą nelaimę, apie kažkokius „klaidingos vėliavos“ įvykius, žmonės netgi raginami ruošti atsargas. Ar žmonės turėtų nerimauti ir kam nors ruoštis?
 Pasipriešinimo judėjimas nuramino: „Ne ir ne, tai visiškai perdėta. Nieko rimto nebus, bet galimi nedideli sutrikimai ir didelės spūstys. Tačiau svarbus dalykas balandžio 8 d. bus tas, kad visiško Saulės užtemimo „kelias“ per Jungtines Valstijas eis beveik palei senojo Žemės pusiaujo liniją Atlantidos laikais. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino:
  „Tai yra didžiojo Dieviškojo plano, Naujosios Atlantidos plano dalis. Deivės (dieviškosios moteriškosios) pusiaujas yra senasis pusiaujas, kurį Žemė turėjo senosios Atlantidos laikais prieš polių poslinkį. O palei šį pusiaują buvo labai galingos deivės šventyklos, kurios tuo metu įtvirtino deivės energiją. Ir viena šio deivės pusiaujo dalis eina per Jungtines Valstijas beveik lygiagrečiai artėjančio užtemimo linijai. Taigi šios dvi linijos bendraus viena su kita užtemimo metu, ir tai bus labai galinga energijos dinamika, kuri atneš itin galingas energijas visoje JAV.
 Visi užtemimai, ypač saulės užtemimai, yra labai galingi momentai. Ir šios akimirkos galia yra ta, kad užtemimas sukuria praėjimą, per kurį galite sustiprinti savo laisvą valią. Taigi visi geros valios sprendimai, priimti visiško saulės užtemimo momentu, yra daug veiksmingesni, o sutelktas ketinimas šiuo momentu – itin efektyvus. Ir kadangi visiško užtemimo kelias eis per JAV, šis konkretus užtemimas bus ypač svarbus JAV. Šis užtemimas suteikia galimybę kritinei žmonių masei JAV nustatyti optimalią šios šalies ateitį. Jie gali vizualizuoti, remtis ir pradėti rodyti optimalią ateitį. Didžiausias dėmesys turėtų būti skiriamas tam, kokioje visuomenėje kiekvienas norėtų gyventi ir pozityviai žvelgti į ateitį.
Pati Laisvės statula reprezentuoja Laisvės deivės Libertą. Jis buvo įteiktas JAV kaip dovana iš Prancūzijos. Tikroji šios ikoniškos statulos prasmė buvo pasakyta Pasipriešinimo judėjime:
„Ši statula buvo pozityvių prancūzų masonų ložių dovana JAV. Ši statula yra labai galingas deivės Libertos inkaras. Libertas buvo Romos Laisvės deivė ir įsitvirtinusi Niujorko uoste, tai yra šios energijos įėjimo taškas. Ir tai yra labai svarbus teigiamas inkaras, kuriuo tamsiosios jėgos bandė piktnaudžiauti, bet joms nieko nepavyko. Taigi tol, kol ši statula ten stovės, ji ir toliau ten tvirtins laisvės energiją. Visame pasaulyje reikia daug, daug daugiau šios dieviškosios moteriškos energijos. Ir kadangi šiais metais planetos išsivadavimo procesų centre yra Jungtinės Valstijos, tai yra pagrindinis šios energijos suaktyvinimo taškas, ypač šiuo metu.

 Laikas po užtemimo ir prieš JAV prezidento rinkimus Pasipriešinimo judėjime buvo vadinamas epinės šviesos ir tamsos mūšio laiku:
 „Ši kova sustiprės. Poliarizacijos bus vis daugiau, tačiau galimi ir gana svarbūs proveržiai. Jungtinių Valstijų astrologija iš tikrųjų yra daug geresnė nei tikėtasi, todėl ji nėra tokia bloga, kaip atrodo dauguma žiniasklaidos. Užkulisiuose vyksta daug gerų dalykų ir ši energija gali būti panaudota išlaikyti Šviesą pozityviausiai laiko juostai. Tačiau Plutonas Vandenyje šį kartą pakeis visą žmoniją. Tai neapsiribos tik JAV. Visur vyks socialiniai pokyčiai, jie peržengs revoliucijos ribas, kaip ją supranta žmonės. Tai bus visiška transformacija."

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 227 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 1
0  
1 Travelerdop   (30.04.2024 21:55) [medžiaga]
Thanks with regard to offering such terrific details. Stop by also my internet site!

https://www.mistralbg.com/pochivki-turcia/antalia-lara самолетна почивка в турция 2024

ptmis+

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0