Šeštadienis, 27.04.2024, 02:44
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Birželis » 22 » Būti savimi
13:07
Būti savimi

Žemės magnetosferoje vyksta reikšmingi pokyčiai, jie atstatomi, kad atitiktų ateinančios epochos naują energiją

Kiekvienas žmogus turi savo magnetinį lauką. Jis yra nedidelis žemės magnetinio lauko dipolis. Jo kūno poliškumas yra panašus į Žemės poliškumą. Tai yra, žmogus yra poliarizuota būtybė, mažas magnetas. Kirsdamas magnetines Žemės jėgos linijas, jis sukuria biologines sroves savo kūne, generuoja energiją.

Visi tai intuityviai jaučia, todėl vaikai mėgsta suktis, mėgsta sūpynes ir linksmybes.Ypatinga geomagnetizmo reikšmė siejama su jo poveikiu žmogaus smegenims, mūsų atminčiai ir emocinei būsenai. Mokslininkai nuo 1960 metų tyrė magnetinių rodiklių dinamiką 20 Amerikos miestų. Jie užfiksavo šių rodiklių pokyčių intensyvumo pliūpsnius, įvykusius tam tikru laikotarpiu, ir nustatė, kad per šiuos protrūkius visuomenėje reikšmingi pokyčiai vyko socialinėje, kultūrinėje ir psichinėje sferose.

Mes išgyvename žmonijos virsmo proceso pradžios laiką, tai yra artėja kvantinio šuolio arba Didžiojo perėjimo į kitą dimensiją momentas. Aukštesnieji įstatymai teigia, kad bet kurio vystymosi ciklo pabaiga yra naujo raundo pradžia evoliuciniame procese pagal Dieviškąjį planą. Didysis perėjimas reiškia Žemės ir žmonijos perėjimą į naują, tobulesnę materialinę ir dvasinę būseną, atitinkančią aukštesnį sąmonės lygį.

Prabudimo procesas prasidėjo ir palaipsniui keičia žmonių sąmonę. Suvokdami, kas vyksta aplinkui ir mūsų viduje, jaučiame norą pasisemti jėgų ir pakeisti, perimti gyvenimą į savo rankas ir už tai atsakyti.

„Mes atmerkėme akis“ ir pradėjome žiūrėti į save, suprasdami, kad keisdami save, mes automatiškai pakeisime ir aplinkinį pasaulį. Mes pradėjome telkti dėmesį į meilę ir dėkingumą.

Mes pradėjome keisti pasaulio suvokimą, supratę, kad esame ne tik čia. Mes pradėjome jausti ir matyti visų dalykų: žmonių, gamtos, gyvūnų, kosmoso sąsajas ... Mūsų sąmonė plečiasi, o pasaulį matome gilesniame, nuoseklesniame lygyje.

Vystosi mūsų intuicija, atsiranda sinchroniškumo požymių. Mes staiga suprantame, kad mūsų mintys, emocijos ir jausmai formuoja tikrovę. Mūsų gyvenimo būdas pamažu pradeda keistis!

Šiame etape mes pradedame suprasti savo tikslą ir suvokti didelę energijos ir ketinimų galią.

Viskas prasideda nuo minčių, kurios yra veiksmai sąmonės lygmenyje. Kad būtų įsikūnijusi, mintis turi gauti motyvacijos valios krūvį, kurį generuoja susikaupimas ir atkaklus noras pažadinti nenumaldomą proto galią.

Mes pradedame matyti, kad viskas, ką turime padaryti, kad galėtume pradėti kelią savo aukščiausiojo tikslo link, yra būti tikruoju savimi, ir suprantame, kad tikrasis mūsų Aš yra tas, kuo mes dalijamės Žemėje.

Šiomis akimirkomis pradeda kilti idėjos, kurios dygsta mumyse kaip sėklos. Įkvėpimas nepalieka mūsų ir suteikia energijos realizacijai.

Gyvenimas keičiasi, o aplinkiniai žmonės ir įvykiai atspindi mūsų dabartinę sąmonės būseną. Emociškai ir dvasiškai mes jau esame geriau ginkluoti ir gerai mokame įveikti likimo iššūkius.

Judėdami savo keliu, mes pradedame jungtis su Aukščiausiuoju ir dirbti kartu su energijos šaltiniu. Intuicija ir psichiniai gebėjimai vystosi dar stipriau.

Mes pradedame jausti besąlygišką meilę, jausti ją ir ją spinduliuoti. Mes norime būti naudingi žmonėms ir pasauliui.

Ką darote, kad peržengtumėte savo ribas? Jūsų siela yra švyturys, degantis begalinės galios ugnimi. Galite išlaisvinti šią galią ir suteikti kitiems šviesos, sveikatos ir supratimo.

Tu turi būti gyva sėkla. Patekęs į žemę, ji pradeda dygti ir sugeria orą bei saulės spindulius. Tada ji išdygsta, tampa galingu medžiu ir pasidengia gėlėmis. Taip ir turi būti žmogus - augantis dvasinis daigas, o ne suakmenėjęs medis.

Tikras triumfas yra paversti savo gyvenimą džiaugsmu, laime sau ir kitiems!

Tęskite gyvenimo, laisvės ir vilties žodžius. Toliau atsispirkite tironijai. Toliau atskleisk blogį. Mokykis ir tobulėk toliau. Mes laimime. Taip lemta. Tamsa ištremiama. Nepaisant to, kad ji kurį laiką gali būti dar purvina ir nemaloni, šviesa yra stipresnė už tamsą.

Taigi diena iš dienos viskas paviršutiniška, dirbtina ir veidmainiška pradės byrėti, apnuogindama vidines tuštumas. Ir visa dabartis išaiškės, augs, prasiverš, sustiprės ir įsitvirtins jumyse.

Ir tai toli gražu nėra švelnus ir malonus procesas. Tai dažnai yra niokojantis įpročių ir automatizmų, įgytų per metus, suskirstymas, tačiau, kai išeisite iš savo sutrupintų psichikos modelių nuolaužų, žinosite, kad buvo verta.

Perskaitykite šį įrašą dar kartą ir supraskite, kad šie žodžiai yra tik mažas didžiulio nepaprastai gerų dalykų ledkalnio viršūnė, vykstanti visame pasaulyje.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 758 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.5/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0