Penktadienis, 19.04.2024, 10:19
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2020 » Gruodis » 21 » Gruodžio 21 Vandenio amžiaus galutinė aktyvacija
11:14
Gruodžio 21 Vandenio amžiaus galutinė aktyvacija

Perėjimas iš Žuvų amžiaus į Vandenio amžių vyksta palaipsniui, tai neįvyks per naktį ar panašiai. Tai yra palaipsnis procesas. Vandenio amžius yra taip vadinamas aukso amžius, kurio laukia dauguma. Vandenio amžius yra mūsų gyvenimas po įvykio. Tai yra perėjimas iš senosios visuomenės į naują visuomenę, kurioje bus tik lygybė, meilė. Tarp žmonių bus visiškas supratimas. Bus pristatytos naujos pažangios technologijos. Bus pirmasis kontaktas, gausa ir pilnas išgydymas visiems. Vandenio energija suteiks labai reikalingą viziją ir aukštesnę perspektyvą kolektyvinei žmonijos evoliucijai, taip pat kosminę perspektyvą.

Gruodžio 21 d. Jupiterio ir Saturno jungtis užbaigia 2020 m. Vandenio amžiaus žvaigždžių vartų, atidarytų sausio 12 d. Su Saturno ir Plutono jungtimi, laiko posūkį birželio 30 d., Sujungus Jupiterį ir Plutoną, ir baigsis gruodžio 21 d. Jupiterio ir Saturno jungtimi. ... Jupiteris ir Saturnas yra dvi didžiausios Saulės sistemos planetos, kurių didžioji Saulės sistemos masės dalis už saulės ribų yra Jupiteris ir Saturnas. Kai jie suformuoja jungtį, matomą iš Žemės, mes gauname stiprų energijos impulsą iš Jupiterio ir Saturno, stipraus, kūrybingo energijos lauko, kuris neabejotinai atneša virsmą. Visos 2020 m. Vandenio vartų atidarymo laiko juostos tikslas yra stabilizuoti teigiamą Vandenio amžiaus laiko juostą mūsų planetai.

Mes visi sutinkame su tuo, kad planetos išsivadavimo procesas užtrunka per ilgai. Visą 2020 m. laiką Tamsiosios jėgos stengėsi padaryti viską, kad neatsirastų teigiamos laiko juostos. Dabar yra mūsų kolektyvinė galimybė visiems laikams pritvirtinti ir stabilizuoti teigiamą laiko juostą ir užtikrinti, kad likęs planetos išsivadavimo procesas vyktų sklandžiai ir greitai. Dabar turime galimybę bendrai paspartinti šį procesą. Atėjo laikas perimti mūsų pasaulio likimą į savo rankas! Todėl pasinaudosime puikios Jupiterio ir Saturno jungties galimybe gruodžio 21 d., Kad sukurtume portalą, per kurį sujungsime savo sąmonę ir pradėsime procesą, kuris mus ves į Vandenio amžių.

Vandenio amžiaus meditaciją atliksime tikslią Jupiterio ir Saturno jungties akimirką gruodžio 21 d., Kuri įvyks 18:22 UTC (20:22 Lietuvos laiku).

Tai gali pagreitinti ir žymiai pagreitinti kosminius perėjimo procesus. Tai gali padaryti laiką tarp dabartinio momento ir Įvykio darnesnį ir mažiau įtemptą. Žmonių, atliekančių šį aktyvavimą tuo pačiu metu, skaičius yra vienintelis įtakingiausias veiksnys, galintis pagreitinti procesą, atsižvelgiant į paviršiaus gyventojų galimybes. Mes galime pasiekti kritinę masę - 144 000 žmonių, atliekančių šią aktyvaciją! Mes galime pasiekti net milijoną. Tai sukels didžiulę grandininę gijimo reakciją viso pasaulio energetiniame lauke. Pasiekus kritinę masę, šviesos jėgos galės tiesiogiai įsikišti į pasaulinę situaciją, pradėti tirpdyti Matricą, pradėti šalinti karantiną su visomis egzotiškomis neigiamomis technologijomis, visu šiuo elektromagnetinių barjerų tinklu, įvairiais skaliariniais įtaisais, visomis implantų nanotechnologijomis, biochipais. Visa tai pradės sparčiai žlugti ir nykti. Mums bus lengviau susisiekti su Šaltiniu ir su aukštesnėmis egzistencijos plotmėmis. Tada gali prasidėti didelė transformacija, įvyks įvykių kaskada, kuri neišvengiamai atves prie Vandenio amžiaus. Tikroji kosminė šviesa pradės tekėti į planetos paviršių. Ir tai tikras didžiulis pabudimas. Žmonija tokio atgimimo nematė nuo Atlantidos laikų.

Nurodymai
(rekomenduojamas meditacijos laikas yra 20 minučių)


1. Naudokite savo techniką, kad patektumėte į atsipalaidavusią sąmonės būseną.

2. Išreikškite savo ketinimą naudoti šią meditaciją kaip įrankį, kad sukurtumėte Vandenio amžiaus pradžią.

3. Pakvieskite violetinę liepsną iš pirmojo šaltinio, kad meditacijos metu ir po jos sukurtumėte apsauginį lauką. Paprašykite jo pakeisti viską, kas netarnauja Šviesai.

4. Vizualizuokite spinduliuojančios baltos šviesos koloną, sklindančią iš Centrinės kosminės saulės ir sklindančią tarp visų šios Visatos galaktikų centrinių saulių. Tada vizualizuokite šią Šviesą, einančią per M87 galaktiką, tada einančią per Centrinę Galaktikos Saulę, ir tada einančią per mūsų Galaktiką. Įsivaizduokite, kaip ši Šviesa patenka į mūsų Saulės sistemą ir praeina per visas Šviesos būtybes mūsų Saulės sistemoje, tada eina per po mėnulio erdvę, o po to - per visas būtybes Žemės planetoje, taip pat per jūsų kūną į Žemės centrą.

5. Vizualizuokite šią Šviesą, transmutuojančią visą likusią tamsą Žemėje, gydančią visas nelygybes, ištrinančią visą skurdą ir atnešančią gausybę visai žmonijai. Vizualizuokite minkštą rožinę deivės šviesą, apgaubiančią visas būtybes Žemės planetoje ir gydančias jų emocinius kūnus. Vaizduokite didįjį naująjį Vandenio amžiaus pradžios kosminį ciklą, nešdami gryną šviesą, meilę ir laimę visoms Žemės būtybėms. Įsivaizduokite savo idealų gyvenimą naujajame Vandenio amžiuje.
Moksliniai tyrimai patvirtino teigiamą masinės meditacijos ir suaktyvinimo poveikį žmonių visuomenei, todėl kiekvienas iš jūsų, dalyvaujančių šiame aktyvavime, tikrai gali padėti priartinti Vandenio amžių.Kiekvienas dalyvaujantis šioje meditacijoje bus šios energijos perdavėjas. Sąmoningai susiesite su šia energija, šios energijos sprogimu. Ir šios energijos tekės per jūsų energetinius laukus ir per jūsų fizinius kūnus. Didžioji dauguma žmonių patirs labai didingą, labai teigiamą ir palaimintą patirtį. Kai kurie iš jų patirs nuovargį dėl detoksikacijos (valymo) proceso. Ir taip pat, po meditacijos, tamsios jėgos sumažina vibracijų dažnį, nes pati matrica yra nelaiminga, kai tiek daug šviesos prasiskverbia į planetą.

Todėl, kas taip pat svarbu žmonėms, prieš meditaciją turite apsisaugoti, kad pašalinti visas nepageidaujamas neigiamas energijas. Galite naudoti kažką tokio paprasto, kaip Violetinė liepsna. Paprasčiausiai vizualizuokite Violetinės liepsnos stulpą, kuris iš dangaus sukasi prieš laikrodžio rodyklę per savo energijos lauką, pašalindamas visą nepageidaujamą energiją iš savo energijos lauko ir leidžiantis žemyn į Žemės centrą. Šviesos pajėgos šiuo metu, ypač meditacijos metu, tikrai skirs daug dėmesio pagalbai ir apsaugai. Jums svarbu sukurti harmoningą erdvę ir stengtis šiuo metu atsiriboti nuo kasdienės veiklos. Todėl, jei įmanoma, įsitikinkite, kad jūsų niekas nevargina ir kad turite savo ramią erdvę, kurioje galėtumėte pasilepinti meditacija tas 20 minučių.

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1581 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/4
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2020  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0