Ketvirtadienis, 18.04.2024, 09:51
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Gruodis » 8 » Homo capensis atmainų atstovai – nedidelis skaičius išgyvenusių ledynmetį
20:15
Homo capensis atmainų atstovai – nedidelis skaičius išgyvenusių ledynmetį

Už tarpvalstybinio tinklo, kontroliuojančio didelius tarptautinius finansinius srautus, slypi jėzuitų ordinas, kuris savo ruožtu slepia daugiau konspiracinių grupių, tarp kurių yra kelių Homo capensis atmainų atstovai – nedidelis skaičius išgyvenusių ledynmetį, kuris baigėsi maždaug prieš 11,7 tūkst. m., teigia buvusi Pasaulio banko vyresnioji patarėja Karen Hughes.

Karen Hughes yra itin kompetentinga finansų kontrolės srities specialistė. Ji gerai žinoma dėl viešai atskleistos korupcijos schemos Pasaulio banke. Hughes studijavo teisę Jeilio teisės mokykloje ir ekonomiką Amsterdamo universitete, viename didžiausių Europoje. 1980–1985 m. Hughes dirbo JAV eksporto ir importo banke, o 1986–2007 m. – Pasaulio banko teisės skyriuje. Karen Hughes yra Amerikos advokatų asociacijos Tarptautinės teisės skyriaus Nevyriausybinių organizacijų komiteto ir Tarptautinės teisės asociacijos Amerikos skyriaus Daugiašalių santykių ir tarptautinių organizacijų atskaitomybės komiteto narė.

Šie hominidai turi dideles smegenis, palyginti su Homo sapiens, o minimalus IQ viršija 180.

Dėl savo nuostabių intelektinių sugebėjimų šie padarai nuo senų senovės bandė vadovauti ir kontroliuoti žmonių civilizacijos vystymąsi. Šiuo metu pagrindinis tarpininkas tarp Homo capensis atstovų ir Homo sapiens tariamai elito, yra vadinamasis „Juodasis popiežius“, aukščiausias Jėzaus Romos katalikų draugijos, geriau žinomas kaip jėzuitai, generolas - tęsia Hughes.

Hughes pareiškė: „Grupė, kuri yra už kontrolės tinklo (finansinės – red.), viena iš šių grupių yra hominidai, jie nėra žmonės. Jie labai protingi, tačiau turi ne kūrybingą, o matematinį mąstymą. Ankstyvajame ledynmetyje jie buvo daug galingesni. Jie turi pailgas kaukoles ir gali susilaukti palikuonių, kai susiporuoja su moterimis, tačiau šie palikuonys nėra vaisingi.

Savo išvadose Hughesas remiasi amerikiečių neurologo iš Jeilio medicinos mokyklos daktaro Edwardo Spencerio tyrimais, taip pat liudininkų pasakojimais, tariamai tiesiogiai susidūrusių su atskirais Homo capensis atstovais.

Keletas Karen Hughes teiginių per interviu: „Šioje planetoje yra antroji humanoidų rūšis. <...> Jie nėra nežemiški, jie turi daug bendro su mumis, jie darė žemėlapius ankstesniame ledynmetyje. Jų civilizacijų liekanos yra visur. Daug kartų žemė palei pakrantę buvo apsemta, nes.... jūros lygis pakilo 400 metrų. Ši grupė turi dideles smegenis ir kaukoles. Jie labai skiriasi nuo homo sapiens. <...> Jų DNR yra tokia skirtinga, kad jei šios dvi rūšys bus susietos, tai jų palikuonys bus sterilūs ir mes tai žinome, nes jų DNR buvo tiesiog ištirta. Jų kaukolės randamos visur, nes jos buvo Žemėje su mumis, tačiau po ledynmečio daugelio jų nebeliko. Ir taip jie yra priversti slapstytis, o viena iš vietų, kur jie nusprendė pasislėpti, yra Vatikanas. Štai kodėl Vatikane nešioja šias mitras. Pasirodo, juos dėvėjo ir aukštieji kunigai judaizmo aušroje. <…

Žmonės, kurie užsiima archeologija Izraelyje, tai žino. Priežastis ta, kad Homo Capensis ne tik bandė suvaldyti žmones su “skaldyk ir valdyk” ideologija, naudodamiesi mūsų pinigų sistema, bet ir tai padarė naudodami mūsų religijas. <...> Organizuota religija. Religija yra bandymas priversti žmones neapkęsti skirtingų tikėjimų žmonių, kad jie būtų pasirengę nužudyti vieni kitus dėl savo pažiūrų. Taigi už nugarų, jie manipuliuoja žmonėmis, gal... Galiu net pasakyti, kad mus naudoja kaip galvijus. Taip nutiko per visą mūsų istoriją. <...> ... jie ateidavo į mūsų susitikimus ir susirinkimus. Parašiau el. laišką vienam vaikinui iš Portugalijos ir kitą dieną jis atėjo į bankininkų susirinkimą ir jis man atsiuntė žinutę, kad šiame susitikime dalyvaus vyras su didele pailga kaukole ir ryškiai mėlynomis akimis. Kitas asmuo, jis bendrauja su daktaru Edwardu Spenseriu ir yra išėjęs į pensiją neurologas, jis pradėjo su manimi apie tai kalbėti. Jo draugas buvo Egipte ir pamatė, kad šie (Homo Capensis) laksto visur. Jie hmm...jų kaukolės randamos visoje planetoje. Tai nėra sąmokslo teorija. Vien dėl to, kad ši grupė mėgsta slapstytis ir mėgsta kaltinti žmones sąmokslo teorijų egzistavimu, šie faktai nenustoja egzistuoti. Visa tai yra nenuginčijamas faktas“.

Pailgos formos ir didelio tūrio randama ir Senovės Egipte, XVIII dinastijos Echnatono (1375–1336 m. pr. Kr. faraono  dukterų atvaizduose.

Tai sukėlė hipotezę apie įgimtą ligą. Tačiau apie jokius psichikos nukrypimus Echnatono šeimoje, neužsimenama. Be to, tokios pailgos kaukolės formos nėra net dolichocefaliuose. Klaidinga karaliaus ligos hipoteze, prieštarauja visam Senovės Egipto vaizduojamojo meno Amarnos laikotarpiui, kuriam šis motyvas ypač būdingas.
Jis taip pat atmeta siūlymą dėl dirbtinės deformacijos: „Iškelta hipotezė apie chirurginę operaciją, atliekamą neva ritualiniais tikslais - dirbtinį kaukolės pailginimą, kuris tuomet turėjo simbolizuoti aukštą jos savininko dvasingumą. Kai kurios Afrikos tautos iš tikrųjų padarė tokį „tempimą“ ir būtent dėl   religinių priežasčių. Mes netikime, kad visos Echnatono dukterys nukentėjo nuo patologinės kaukolės deformacijos; „Chirurginė operacija“, kaip mums atrodo, nelabai dera su XVIII dinastijos laikų egiptiečių mentalitetu

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 339 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0