Sekmadienis, 08.09.2024, 03:22
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Liepa » 16 » Ir vėl Trumpas
16:56
Ir vėl Trumpas

Dabar daugelis vėl, kaip ir prieš 4 metus, įsivaizduoja D. Trumpą kaip žmogų, kuris tikrai išgelbės ne tik JAV, bet ir visą pasaulį. Ar tai nėra absurdas, kuriuo tiki daugelis save vadinančių prabudusiais? Dabar vėl daugelis ginčijasi, ar pasikėsinimas buvo tikras, ar surežisuotas. Tyrėjas Davidas Icke'as teisingai pasakė štai ką:
„Tie, kurie palaiko Trumpą dešinėje, nekelia klausimų, kai paprastai tai daro – ir teisingai – po susišaudymų mokykloje ir pan. Tuo tarpu Trumpo nekenčiantys kairieji tvirtina, kad šaudymas buvo surežisuotas. Trampą remiantys dešinieji smerkia tokius pareiškimus, nors jei tai būtų Bidenas, jie užduotų tuos pačius klausimus ir pateiktų tuos pačius argumentus. Situacijos sprendimas veržiantis keliu, remiantis jūsų „puse“, nėra būdas nustatyti tiesą apie nieką.
Tikri tyrinėtojai nesilaiko tokių pusių, kurios gali iškreipti jų suvokimą, ir prieš darydami išvadas užduoda visus reikalingus klausimus. Nejautrus teisminis ramumas yra tai, kaip jūs bet kokioje situacijoje atrandate tiesą, o ne emocinę reakciją, pagrįstą išankstiniais politiniais ar religiniais įsitikinimais. Nesakau, kad šaudymas nebuvo tikras, kad ir kokia prasme tai būtų. Sakau, kad negalime pasirinkti, ką kvestionuoti, o ko nekvestionuoti, jei bet kokioje situacijoje norime nustatyti tiesą.
Jei klausimai nesąžiningi, jie tokie ir bus parodyti, ir taip priartėsime prie tiesos. Neklausti jų ir nematyti, ar atsakymai atlaiko patikrinimą, yra būdas, kuriuo mes buvome apgaudinėjami ištisas kartas. Niekada neturėtų būti teisiamas klausimus, nesvarbu, ar sutinkate su jais, ar ne. Mes nuėjome šiuo keliu ir tai neveikia“.
 
Ne mažiau svarbu buvo tai, kas atsitiko su Trumpo paskyrimu. Jis pasirinko neseniai paaukštintą senatorių J. D. Vance'ą kaip savo kandidatą į viceprezidento postą. Tyrėjas Davidas Icke'as kalbėjo apie tai, kas tai yra:
 „Kokios kelios dienos Trumpui!  Šaudymas, Elono Musko ir kitų milijardierių, finansinė ir reklaminė parama, baudžiamųjų kaltinimų dėl slaptų dokumentų nutraukimas ir respublikonų kandidatų suvažiavimas, kuriame jis paskyrė J. D. Vance'ą potencialiu viceprezidentu. Vance'as yra milijardieriaus globalisto Peterio Thielio, kuris priklauso globalistų grupės „Bilderberg Group“ valdymo komitetui ir yra „Palantir“, teikiančios stebėjimo ir kitas technologijas Pentagonui ir žvalgybos tinklams, įkūrėjas. Thielis ir Vance'as taip pat investuoja į „Rumble“.

Kaip skirtingos religijos ginčijasi dėl vieno ir to paties Kūrėjo įvairių aspektų, taip ir mes, dažnai vertiname tik tai, ką apčiuopiame siaurame žodžių spektre. Taigi, kiekvienas įžvelgia tik tai, ką gali, kiek tuo metu mato.“Nepaprasti” labai mėgsta pamokyti kaip reikia gyventi ir naudoja tam daug skambių frazių, kurios nėra paremtos darbais: žodžiais “rūpinasi” žmonėmis, o darbais – juos išnaudoja. Visada mato kitų trūkumus, bet savųjų “nepastebi”. O “paprasti”? Jie tyliai dirba svarbius kasdieninius darbus, kurių dėka “nepaprasti” bujoja. “Paprasti” klaidinami, žeminami, tačiau tik jų dėka išlieka žmogiškumas, padorumas ir nuolat augantis gilus pokyčių troškimas.

Galim tik pasidžiaugti, kad nepaisant sąmonės drumstėjų, žmonėse atgimsta pirmapradės, prigimtinės žmogiškos savybės, o teisingumo pojūtis ir poreikis augti palengva žadina kilti iš iliuzijų ir sąstingio. Būkime Žmonėmis – būkime žmoniški, sugrįžkime į savo pirmapradiškumą-esmę.. Tai lengva, nes tai mūsų prigimtis, tai sugrįžimas į save-tikrąjį .

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 223 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0