Penktadienis, 29.03.2024, 09:17
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Rugpiutis » 1 » Kai kurie senovės dievai turėjo tokius pačius pavadinimus kaip ir planetos.
20:27
Kai kurie senovės dievai turėjo tokius pačius pavadinimus kaip ir planetos.

Kai kurie senovės dievai turėjo tokius pačius pavadinimus kaip ir planetos. Kaip tai susiję, COBRA pasipriešinimo judėjimo atstovas sakė:

Tiesą sakant, planetos yra daug labiau pažengusios būtybės, siekiančios įkūnyti planetų sąmonę nei Dievai ir Deivės, kurie buvo praeities herojai, tačiau daugeliu atvejų energijos spindulys, energijos parašas yra labai panašus. Jie turi tą pačią dažnio kokybę. Senovės istorijos, pavyzdžiui, Graikijoje, yra prisiminimas, kuris buvo perduodamas iš kartos į kartą, ir, žinoma, jis buvo tam tikru mastu iškraipytas, nes kiekviena karta šiek tiek keisdavo istoriją.

Jis pažymėjo, kad dauguma būtybių, tokių kaip Merkurijus, Jupiteris, Neptūnas, vaidina svarbų vaidmenį išlaisvinant Žemės planetą.

Kalbėdamas apie Sofiją, jis pažymėjo, kad „Sofija yra senovės išminties archetipas, įkūnytas kaip Žemės deivė. Žemės deivė yra gyva būtybė. Tai ne pati fizinė planeta, o planetos, kuri atėjo iš galaktikos centrinės saulės prieš 4,6 milijardo metų ir įsikūnijo, įtvirtindama išminties buvimą šioje fizinėje planetoje, sąmonė. Išmintis yra žinių aspektas, kuris iš tikrųjų jungia psichinę plokštumą su aukštesne intuityvia plokštuma. Tai nušvitęs protas, kuris kuria išmintį. Deivė Sofija neša šią išmintį į fizinį pasaulį.

Taip pat yra Logoi – būtybės, kurios siekia įkūnyti ne tik planetų, bet ir ištisų saulės sistemų sąmonę: „Galaktikos lygmenyje yra būtybių, kilusių iš lygių už galaktikos centrinės saulės, kurios iš tikrųjų vadovauja tam tikrų žvaigždžių evoliucijai. ir žvaigždžių sistemos, žvaigždžių spiečiai, ir tai yra būtybės, kurios stebi įvairių galaktikos sektorių evoliuciją. Aš juos pavadinčiau labai aukšto išsivystymo lygio angelais. Ir yra galaktikos Logosas, bet tai nėra ta būtybė, kurią kai kurie žmonės vadina Kristumi. Yra tam tikras sąmonės lygis, vadinamas Kristaus sąmone, kuri yra galaktikos Logos sukurtos kosminės meilės atspindys, tačiau pats galaktikos Logos nėra Kristus. Iš esmės kiekviena siela, gimusi iš centrinės galaktikos saulės, yra galaktikos Logos fragmentas.

Ezoterinėje literatūroje dažnai sutinkama Pakylėtosios Būtybės arba Pakylėtojo Mokytojo samprata. COBRA pasipriešinimo judėjimo atstovas mano, kad žodis meistras nėra visiškai teisingas tokioms būtybėms, nes jis turi per daug reikšmių. Jis bandė pakankamai išsamiai aprėpti šią temą ir pasakė:

Pakylėta būtybė yra ta, kuri išgyveno žemišką patirtį, žemiškus įsikūnijimus ir laisva valia bei pastangomis jį pranoko ir paliko Matricą. Tai būtybės, kurios peržengė bet kokį prisirišimą prie fizinio plano, prie emocijų ir proto. Jie yra organinės šviesos būtybės, perduodančios energijas visiškai pagal dieviškąjį planą, kuris yra dinamiškas ir gyvas. Jiems nereikia valdyti žmonijos, jiems nereikia turėti jokios dienotvarkės. Jie čia tik tam, kad padėtų išlaisvinti žmoniją, nes jie patys išgyveno išsivadavimo procesą ir norėtų pasidalinti šiuo procesu su likusia žmonijos dalimi. Jie nėra šeimininkai ta prasme, kad yra pranašesni už mus, jie yra tarsi mūsų broliai ir seserys, kurie su mumis dalijasi ta pačia esme. Vienintelis skirtumas tarp jų yra tas, kad jie yra už Matricos programavimo ribų.

Didžiojoje Baltojoje Brolijoje yra apie 70 tokių žemiškų Pakylėtųjų būtybių, tačiau šiuo metu šios planetos paviršiuje jų nėra nė vienos. Jie gali praeiti per skaliarinius laukus, bet tik iki tam tikros ribos, todėl susisiekti su jais nėra lengva. Jei jiems pavyktų tai susitvarkyti, planetos karantinas net nebūtų įmanomas. Pašalinus skaliarinį tinklelį, šios energijos bus daug lengviau praeinamos ir žmonės galės jas pajusti betarpiškiau. Jie bendraus su jumis taip, kad galėtumėte juos suprasti. Todėl daugeliu atvejų jie bendrauja per vidinį matymą, per telepatinį bendravimą, o kartais jie materializuoja kūną, atrodo kaip fizinis kūnas, ir jūs galite juos girdėti, matyti ir suvokti savo fiziniais pojūčiais. Dauguma jų dirba su mūsų sąmone. Jie įkvepia mus užmegzti ryšį su savo siela ir palaiko mus šiame augime, siunčia mums Meilės, paramos, nušvitimo energijas ir suteikia galimybę tapti tuo, kas iš tikrųjų esame.

Tačiau yra daug daugiau Žvaigždžių brolijos būtybių, pakilusių iš kitų planetų. Šioje Visatoje yra milijardai ir milijardai Pakylėtųjų būtybių. Tai skirtingos grupės, turinčios skirtingą kilmę, skirtingą istoriją, skirtingus vibracijos dažnius ir skirtingas struktūras.

Buda buvo pirmasis, pasiekęs pakylėjimą po Atlantidos žlugimo ir iš tikrųjų atvėrė žmonijai duris į pakylėjimą. Mohammedas yra vienas iš išminčių, kurio misija dabar yra ištaisyti islamo religijos disbalansą Konfucijus ir Lao Tzu šiuo metu yra Pakylėtieji Valdovai ir jie dirba su labiausiai pabudusia Kinijos gyventojų dalimi, kad padėtų planetos išsivadavimo procesui. Meistras El Morya dirba tam, kad nukreiptų politikus ir vadovaujančias pareigas užimančius žmones visoje planetoje, ir jam tenka labai sunki užduotis, nes valdžioje esantys žmonės daugeliu atvejų nepajėgūs susidoroti su šia galia.

Pasak jo, Kristus ir Krišna yra ta pati Pakylėta būtybė. Viviana pakilo, Morgaine'as, Artūras ir Merlinas, René DAnjou, Džuljeta Montefeltro, Meistras Pinto, Džordžas Vašingtonas, Sen Žermenas, Marija Magdalietė. Dauguma jų dalyvauja išlaisvinant planetą: „Jie atlieka skirtingus vaidmenis, kai kurie iš jų padeda žmonijai, kai kurie dirba užkulisiuose, kiti – Saulės sistemos viduje, kiti – kitose žvaigždžių sistemose. , bet visi jie taip ar kitaip dalyvauja planetos išsivadavimo procese, nes tai iš tikrųjų yra kosminė situacija.

Ar įmanoma susisiekti su pakylėtomis būtybėmis? COBRA sako, kad tai įmanoma, bet labai sudėtinga: „Galite paklausti Saint Germain ir jis atsakys, bet atsakymas gali jūsų nepasiekti. Archontai vis tiek gali sukurti eterinį filtrą ir sukurti netikrą Sen Žermeno hologramą. Tai vis dar vyksta. Tai suklaidina daugybę žmonių. Didelė dalis kanalų ateina iš astralinės plokštumos. Astralinė plotmė yra daugelio iliuzijų plotmė. Tai egzistencijos plotmė, kurioje turime neišsakytus troškimus, norus, viltis, siekius. Dauguma žmonių pateikia savo idėjas. Labai mažai žmonių turi tikrą ryšį su teigiamomis grupėmis, iš šių žmonių gaunama informacija visada yra šviežia ir vertinga.

Kaip atrodo tarpdimensinės, daugiamatės būtybės? Buvęs slaptųjų kosmoso programų narys Randy Carmer teigia jas matęs. Ir štai ką jis pasakė apie juos:

Atrodo, kad mūsų smegenys gali juos priimti. Girdime pasakojimus apie juos kaip milžinišką bitę, milžinišką žuvį, mėlyną, rausvą ar žalią odą sudrėkusius padarus, arba kaip žmones, kai kuriais atvejais jie gali pasirodyti kaip gyvūnai ar ateiviai. Galbūt viskas priklauso nuo erdvės, kurioje gyvena mano galva ir mano gyvenimas, taip pat nuo to, kokia civilizacija su manimi bendrauja. Turėsite pasirinkimų, kuriuos jūsų protas gali priimti. Aš visada klausdavau žmonių, stovinčių grupėje, žiūrinčių į dangų ir kažką pamatančių: „Ei, ar tu tai matai? Paaiškėjo, kad ne visi gali pamatyti. Vieni gali, kiti negali. Tai aiškiai rodo, kad tokius dalykus sukelia tam tikras dažnis. Jei vibruojate tam tikru dažniu, galite juos pamatyti. Jei jūsų vibracijos dažnis skiriasi, jūs jų nematote. Kartais matau juos interpretuojančiai. Kitais atvejais aš juos matau kaip geometrinį matematinį kodą. Atrodo, kad tai grynesnė forma, kas jie iš tikrųjų yra. Tada smegenys turi tai, ką mato, paversti kažkuo estetiškesniu arba kažkuo, kuriame jaučiamės patogiau, nei tiesiog žiūrėdami į geometrinį kodą. Tai yra, būtybių suvokimas bus tiesiogiai susijęs su individo gebėjimu jas suvokti.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 412 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0