Ketvirtadienis, 25.04.2024, 13:02
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Lapkritis » 2 » Kas laukia ateityje
06:39
Kas laukia ateityje

Teigiamas slaptųjų kosmoso programų aljanso atstovas kalbėjo apie svarbų instruktažą, kurį Aljansas gavo naujųjų „Guardų“ (centrinės rasės, dabar atsakingos už Saulės sistemą) vardu. informacija buvo pilna detalių, tačiau jas buvo įsakyta saugoti paslaptyje iki tinkamo momento ir jis buvo šokiruotas, kai gavo pranešimą, kad jam leista paviešinti instruktažo santrauką:
„Per visą šį laikotarpį Žemės paviršiaus gyventojai vis dažniau susiduria su pabaigos laikų siautuliu dėl padidėjusio saulės aktyvumo, dėl kurio taip pat kyla žemės drebėjimai ir audros, kurios, regis, vis dažnėja ir siaučia. Matome, kad žmonija vis dažniau susiduria su totalitarinėmis vyriausybėmis, kurios naudoja ligas ir galimą karą, kad atimtų iš jų teises, nes gyventojams primesta transhumanistinė darbotvarkė. Mūšis vyksta Žemės paviršiuje, o teigiama laiko juosta vis dar priklauso nuo mūsų laimėti ar pralaimėti. Tai mūšis, kuris tęsis tol, kol 2033–2034 m. įvyks saulės mikronas [sprogimas Saulėje – saulės blyksnis]. Tai nėra išnykimo lygio įvykis, nors įvyks didelių sukrėtimų ir stichinių nelaimių. Jo laikas ir data negali būti tiksliai nustatyti. Kai atsiranda mikronova, ji fiksuojama žmonijos pasirinktoje laiko skalėje. Nors visos transhumanistinės technologijos bus sunaikintos per saulės įvykį, masinės sąmonės ketinimai pasirinks teigiamą arba ne tokią teigiamą laiko juostą, kai pereisime į kitą saulės ciklą – tą, kuris dabar yra 4-ajame tankyje. Mums buvo pasakyta, kad net jei Žmonija vėl pasirinks neigiamą laiko juostą, tai bus paskutinis įmanomas mūsų Saulės ir šio Galaktikos regiono energetinių pokyčių. Blogiausiu atveju pateksime į kitą ciklą, kuris truks dešimtis tūkstančių metų, o geriausiu atveju pasirinksime dvasinės, o ne technologinės evoliucijos kelią, kuris nuves mūsų civilizaciją į aukso amžių su viena 4-ojo tankio sąmonės mase.”

GGLN - Tarpgalaktinė Tautų lyga, kosminė programa, kuri praėjusio amžiaus viduryje apėmė visų pagrindinių žemiškų šalių atstovus, šiuo metu nutraukė visus ryšius su neigiamomis Oriono grupėmis ir, turėdama rimtą kosminį laivyną, veikia žmonių interesams kartu su pozityviąja ateivių grupe Zulu .
SSP aljansas yra įvairių slaptų kosmoso programų pabėgėlių, kurie nebenori tarnauti neigiamoms darbotvarkėms ir Orion grupėms, koalicija.
Corey Goode'o teigimu, šį ateities įvykių planą prieš kelis mėnesius pateikė naujieji „Guardians“, atsakingi už „Galaxy“ plėtrą, o dabar planu leidžiama dalytis:
„GGLN, SSP aljansas ir mūsų ateiviai sąjungininkai dabar taiso Orion grupės ir jos sąjungininkų, įskaitant Tamsūjį laivyną, padarytą žalą, kurie paliko žmonijai labai blogą vardą didelėje mūsų galaktikos dalyje. GGLN vadovaujama „Armada“ veržiasi iš išorinio mūsų galaktikos krašto į Žemę, panaikindama didžiąją dalį „Orion“ grupės ir Tamsiojo laivyno padarytos žalos. Kai kuriais atvejais „Dark Fleet“ darbuotojai buvo pristatyti į žvaigždžių sistemas, kad būtų teisiami už nusikaltimus tai civilizacijai. Tikriausiai prireiks laiko iki 2025 m., kol GGLN vadovaujama armada sugrįš čia ir pradės atgauti savo saulės sistemą.
Nuo 2028 iki 2033 m. paviršiaus gyventojai palaipsniui supažindinami su ateivių grupės – Galaktikos pasaulių federacijos – samprata. Galų gale, arčiau 2032 metų, ši ateivių grupė atsiskleidžia Žemės gyventojams, apsaugodama Žemę nuo holografiškai sukurtų priešų ir perspėdami mus apie „masinę invaziją į mūsų saulės sistemą“. Jie naudoja šią apgaulę, kad sutelktų Žemės karines pajėgas, kad galėtų kovoti su ateinančiomis pajėgomis, vadovaujamomis GGLN ir jų sąjungininkų. [Tai netikras planas suklaidinti žmones, kad jie stotų į neigiamus ateivius kare prieš teigiamas grupes, ateinančias jų išlaisvinti]
Nuo 2025 iki 2033/34 – Saulės sistemos išlaisvinimo operacija: Sentinel LOS tarpinė operacinė stotis, stebinti eismą ir veiklą per supervartus (Galaktikos portalą) už mūsų saulės sistemos ribų, bus išlaisvinta 2025 m.
2025 metų pabaigoje – mūšis dėl galutinio Marso išlaisvinimo. Nuo 2025 iki 2032 metų – įnirtinga kova tarp Aljanso GGLN ir SSP kosminių armadų (iš vienos pusės) ir „Orion Group“ bei Galaktikos pasaulių federacijos (iš kitos pusės) laivų. Sąjungininkai „išrauna“ kiekvieną laivą ir įsilaužia į kiekvieną bazę, kurioje „Orion Group“ ir jų sąjungininkai gyveno dešimtis tūkstančių metų. Dauguma ateivių bazių egzistuoja matmenų kišenėse, į kurias reikia įsiveržti ir „sunaikinti“ vieną po kitos.
2027 m. – galutinis mėnulio išsivadavimas. 2028 m. GGLN įsiveržs į Tarpplanetinio įmonių konglomerato (ICC) kosmodromą Antarktidoje, o paskui nusileis per kosmodromą į tunelių tinklą, vedančiu iš kosmodromo į dešimtis gilių požeminių karinių bazių TBT ir Oriono grupės. Šis mūšis gali trukti iki 2032 m
2033–2034 m. įvyks saulės blyksnis.
Pasak Corey Goode'o, globėjai, kalbėdami apie ateities įvykius, paaiškino, kad Galaktikos laiko juosta pasislinko mūsų naudai ir kad Oriono grupė ir jų sąjungininkai negalėjo nieko padaryti, kad užkirstų kelią jų pralaimėjimui. Tačiau „The Guardians“ atskirai pažymėjo: „Nors galaktika įžengė į savo pačios pozityviausią laiko juostą, kiekviena saulės sistema vis dar turi savo pasirinkimą“.

Kvinslando universiteto mokslininkai panaudojo medžių žiedų duomenis, kad nuspėtų, kada įvyks kita „Saulės audra“ (Miyaki įvykis).
Manoma, kad Miyake saulės įvykis yra 12 kartų intensyvesnis, destruktyvesnis ir galingesnis nei garsusis „Carrington Event“, įvykęs 1859 m. „Miyake“ įvykis labiau primena kosminį sprogimą, kuris gali trukti savaites, mėnesius ar net metus. Tai net astronominė „audra“, o ne vienas momentinis sprogimas ar blyksnis.
Radioizotopo C-14 kiekis atmosferoje didėja kiekvieną kartą, kai kyla saulės audra. Žemėje papildomas C-14 teka oru, vandeniu ir gyvais daiktais, tokiais kaip augalai ir gyvūnai. Saulės žybsnio izotopas C-14 prasiskverbia pro medžius, palikdamas pėdsakus ant augimo žiedų, kurie yra tarsi „avarijos rekordas“. Taigi jie sukūrė modelį, kuris gali pateikti išsamią informaciją apie anglies ciklą, vykstantį per 10 000 metų, kad būtų galima numatyti kitą Miyake įvykį, ir sukūrė programinę įrangą duomenims iššifruoti.
 Ištyrę medžių žiedus iš Suomijos, Kalifornijos ir Šveicarijos, daktaras Benjaminas Pope'as ir jo bendražygiai numatė, kad Miyaki įvykis gali įvykti per ateinančius dešimt metų. Iki šiol atsargiai buvo teigiama, kad to tikimybė siekia 1 proc, tačiau žinome, kokie atsargūs yra mokslininkai, nenorintys pasėti panikos anksčiau laiko.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 416 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0