Penktadienis, 03.05.2024, 05:43
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Vasaris » 8 » Kas stovi už Tuckerio Carlsono
09:19
Kas stovi už Tuckerio Carlsono

Kas stovi už Tuckerio Carlsono ir kieno iniciatyva buvo surengta jo kelionė į Rusiją?
Jo kelionės iniciatyva priklauso Vatikanui, už Tuckerio Carlsono stovi popiežius, juodasis popiežius ir jėzuitų ordinas. Kiekvienas dirba kažkam Tuckeris Carlsonas užduos labai įdomius klausimus ir tai pagadins JAV demokratų gyvenimą.Tuckeris taip pat turėtų pakalbinti Zelenskį. Vatikanas gaus jo /Zelios/ sutikimą.Vatikanas nori būti taikdariu.Jei Zelia atsisakys interviu......tada...jėzuitai juo pasirūpins...Atidžiai klausykite apie Suomiją ir Švedija, Nord Streams.Konfliktą Artimuosiuose Rytuose, Jemenas ir Raudonoji jūra.Taip pat šiame interviu su Putinu išgirsite viską apie Il 76 tragediją su karo belaisviais, Putinas įvardins kaltininkus.  apie civilių gyventojų apšaudymą ir aukas tarp civilių.
Kas bus toliau? Trumpas ir toliau skandins Bideną, o europiečiai  nenustos vieningai loti ant Rusijos. Ar šis interviu yra svarbus? Labai, nes Putinas oficialiai paskelbs RUSIJOS TEISES Juk.kažkas 
pagaliau turi prisiimti atsakomybę ir sustabdyti šitą betvarkę ir chaosą.
Juk sakoma: jei norime pasveikti, turime pripažinti, kad sergame – tik tuomet galime pradėti gydytis ir sveikti. Kad pasveiktume, turime nedaryti to, kas mus sargdina ir žinoti – kas palaiko gerą sveikatą.
Galim tik pasidžiaugti, kad nepaisant sąmonės drumstėjų, žmonėse pamažu atgimsta pirmapradės, prigimtinės žmogiškos savybės, o teisingumo pojūtis ir poreikis augti palengva žadina kilti iš iliuzijų ir sąstingio. Būkime Žmonėmis – būkime žmoniški, sugrįžkime į savo pirmapradiškumo-esmę... Tai lengva, nes tai mūsų prigimtis, tai sugrįžimas į save-tikrąjį.
Gyvenimas gali gerėti tik tada, kai į gera keičiasi žmonių sąmonė, ir todėl visų siekiančių visuotinės gerovės pastangos turi būti nukreiptos į žmonių sąmonės keitimą.  Jėga ne išorinėse gyvenimo formose, o žmonių sąmoningume.
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 198 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0