Antradienis, 16.04.2024, 07:41
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Sausis » 30 » Kas tai yra “Finansinis perkrovimas”.
13:13
Kas tai yra “Finansinis perkrovimas”.

Daugelis, skaitydami apie skelbiamą Šviesos pajėgų progresą, savo gyvenime neranda tam pakankamai patvirtinimo, manydami, kad viskas darosi priešingai, blogiau ir blogiau. Nors daugelis neigiamų grupių buvo pašalintos arba susilpnintos, tiesa yra tokia, kad “juodųjų bajorų” archontų, jėzuitų ir kabal frakcijos vis dar yra gana stiprios ir visomis jėgomis stumia savo darbotvarkę, toliau kelia baimę ir varo žmones į “Naująjį pasaulį” – skaitmeninę vergovę. “Pasipriešinimo Judėjimo” spaudos sekretorius šiuo klausimu sakė:

“– Katastrofos link tikrai nekeliaujame; esame tarsi savotiškame virvės traukime. Dabar esame tokioje situacijoje, kai abi priešpriešės pusės yra vienodai stiprios ir priešinasi viena kitai. “Geri vaikinai” tam neigiamam scenarijui priešinasi. Viena vertus, turime lėtą visuomenės griūtį. Kita vertus, vyksta didelis atsibudimas. Žmonės, kurie nematė, dabar atveria akis ir mato, o tuo pačiu kyla didžiulis pasipriešinimas. Taigi turime dinamišką pusiausvyrą tarp tamsios ir šviesios darbotvarkės. Abi pusės yra gana stiprios ir tikiuosi, kad ši įtampa tęsis tol, kol įvyks proveržis. Tam tikru momentu bus daugiau tamsos jai laimint, tam tikru momentu bus daugiau šviesos  jai laimint ir ši pusiausvyra tęsis tol, kol įvyks proveržis.”

Pastaruoju metu dažnai girdime tokius terminus kaip “Didysis perkrovimas” ir “Finansinis perkrovimas”.

Pirmasis terminas reiškia Pasaulio ekonomikos forumo ir didžiausių bankų planus. „Cabal“ nori panaikinti grynųjų ir nepriklausomų kriptovaliutų naudojimą, o vietoj to pirmiausia įvesti nacionalines kriptovaliutas, o vėliau jas pakeisti viena vienintele kriptovaliuta. Šalių gyventojų papirkinėjimas, kad jis su viskuo sutiktų, bus vykdomas įvedant aukso saugumą šioms kriptovaliutoms, taip pat įvedant besąlygines bazines pajamas, kai visi tiesiog periodiškai perves tam tikrą sumą pinigų  pragyvenimui. Tačiau mainais Cabal valdys kiekvieną kiekvieno žmogaus centą. Niekas negali slėpti pinigų nuo Cabal, kad panaudotų juos kovai su ja arba daryti ką nors, kas neleistina. Jei nepaklūsti, paspaudus vieną mygtuką gali būti atimta viskas. O pasiekęs visišką žmonių paklusnumą, Kabalas galėjo priimti bet kokius sprendimus: panaikinti privačią nuosavybę, sumažinti pajamas iki minimumo, panaikinti išsilavinimą, įvesti privalomą darbą ir t.t. - tai yra tiesiogine prasme padaryti vergu.

Priešingai, „Financial Reset“, kurį planuoja Šviesos pajėgos, apima visišką „Cabal“ pašalinimą iš finansinių srautų ir skolų nulinimą, taip pat nacionalinių valiutų ir bazinių pajamų aukso standartą. Bet ne dėl pavergimo, o tam, kad suteiktų žmonėms laisvę ir pasitikėjimą. O ateityje taip pat tikimasi beveik visiško pinigų atmetimo, nes jų iš esmės neprireiks dėl naujų technologijų ir prietaisų (replikatorių, laisvos energijos ir kt.) plitimo.

„Financial Reset“, kurį planuoja Šviesos pajėgos NEGALI būti pradėtas PRIEŠ įvykį, kuris apima Cabal areštą ir jo pašalinimą iš finansų sistemos valdymo svertų. O kai prasidės tokie areštai, prasidės ir kito plano įgyvendinimas (jam jau beveik 10 metų, bet patikimos informacijos apie jo koregavimą dar negauta, tad kol kas žinoma).

Perkrovimas įvyks didžiojo Įvykio metu ir iš tikrųjų yra šviesos pajėgų operacijos dalis. Kai Federaliniam rezervui bus daromas kritinis spaudimas, jis bus priverstas grąžinti savo skolą žmonėms dėl savo nesąžiningų operacijų. Kadangi FED neturi pinigų šiai skolai sumokėti, jis bankrutuos. Tai sukels grandininę TAB, TVF, Pasaulio banko ir visų pasaulio centrinių bankų bankroto reakciją.

Ekstremalus rinkų nepastovumas sukels pasaulinį akcijų rinkos žlugimą. Užsidarys biržos. Visos finansinės priemonės, tokios kaip pasirinkimo sandoriai ir kredito įsipareigojimų neįvykdymo apsikeitimo sandoriai, bus anuliuoti.

Visos šešėlinės paskyros bus uždarytos ir iš naujo nustatytos į nulį. Visos viešosios „Cabal“ banko sąskaitos bus konfiskuotos. Visos teisės į areštą bus įšaldytos, taip pat visos valstybės ir privačios skolos (hipotekos, paskolos, kredito kortelių skolos).

Bankai bus uždaryti, kils daug netikrumo ir painiavos. Kai kurios įmonės laikinai bus uždarytos. Kai kurie iš tų, kurie lieka atviri, gali priimti grynuosius pinigus, o kiti – tik auksines ar sidabrines monetas. Kreditinės kortelės nepriimamos, nes sistema neveiks. Gali kilti vidutinių problemų su platinimo grandine, todėl protinga apsirūpinti maistu ir benzinu.

Bus įdiegta nauja finansų sistema. Ji bus paremta Yamashitos auksu. Šis auksas bus saugomas vietose, kurios dar turi būti neatskleistos. Yamashita auksas nebus parduodamas atvirose rinkose. Šios naujos sistemos pagrindas bus toks valiutų krepšelis kaip JAV doleris, euras, Didžiosios Britanijos svaras, Šveicarijos frankas, Japonijos jena ir Kinijos juanis.

Tie bankai, kurie neturėjo tvirtų ryšių su Fed ir nežlugs, vėl atsidarys. Jiems nebus leidžiama imti palūkanų. Visos jų ataskaitos bus visiškai skaidrios visuomenei. Akcijų rinka neatsidarys.

Bus pakartotinis pervertinimas. Tai reiškia, kad skirtingų valiutų kursai svyruos, bet ne drastiškai. Jie tiksliau atspindės realų tautų produktyvumą. Federalinių rezervų banknotai, eurų banknotai ir kiti banknotai bus plačiai priimami tol, kol po kelių mėnesių nebus išimti iš apyvartos ir bus išspausdinti nauji pinigai.

Visi sąžiningo verslo susitarimai, sutartys ir įsipareigojimai visame pasaulyje liks galioti ir jų bus laikomasi. Tos verslo sutartys, apimančios nusikalstamą ar nesąžiningą sąveiką su Cabal, bus anuliuotos ir negaliojančios.

Tarptautinės korporacijos turės išpirkti savo akcijas, o tai iš tikrųjų privers jas bankrutuoti. Jos bus išskaidytos, o sveikos šių įmonių dalys bus nacionalizuotos savo šalyse.

Tada visuomenė bus informuota apie visuotinio atsiskaitymo fondų egzistavimą. Šios lėšos apima apie 70 trilijonų dolerių iš patriotų, susijusių su teigiamomis karinėmis grupėmis, 100 trilijonų dolerių iš Baltojo drakono draugijos ir tamplierių grupių, 120 trilijonų dolerių iš Pasipriešinimo judėjimo ir 10 trilijonų dolerių iš Sent Žermeno fondo. Į pasaulinius atsiskaitymų fondus taip pat bus įtraukti visi kabal pinigai ir turtas.

Pasaulinės atsiskaitymo lėšos bus naudojamos daugeliui tikslų. Pirma, visos nacionalinės, viešosios ir privačios skolos bus padengtos visame pasaulyje. Po to visi žmonės gaus restituciją už visas Kabal įvykdytas vagystes ir nusikalstamas veikas prieš žmones. Tada bus išleisti turto fondai ir finansuojami humanitariniai, aplinkosaugos ir naujų pažangių technologijų projektai.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 617 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.4/5
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0