Šeštadienis, 20.04.2024, 09:41
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Birželis » 1 » Kodėl PSO susirūpino gėjais, beždžionių raupų akivaizdoje
04:39
Kodėl PSO susirūpino gėjais, beždžionių raupų akivaizdoje

"Tiesa, kad dauguma atvejų šiuo metu užfiksuota tarp jaunų vyrų, kurie yra homoseksualūs – tai pranešė ir Pasaulio Sveikatos Organizacija (PSO), tačiau tai – sutapimas." - rašo Delfis"

Kad PSO susidomėjo gėjais  nėra atsitiktinumas, o numatyto ilgalaikio strateginio plano dalis. Karas Ukrainoje eina Cabal nenaudai ir tai jau pripažįsta, todėl jie jau išsitraukė naują žaidimo kortą - beždžionių raupus.

Žmonės  tikisi, jog beždžionių raupų afera gali vykti lygiai taip pat, kaip ir buvo su COVID plandemija (su įdarbinimo vietų uždarymu ir skiepų privalomumu, izoliacija). Tačiau tai klaidingas mąstymas. Priešas nesnaudžia ir pakoregavo savo strategiją efektyvesniam rezultatui. Todėl daugelis bus užklupti netikėtai tokios pasikeitusios priešo strategijos.

Vietoj bendrų draudimų ir įpareigojimų, kuriuos matėme per COVID, šį kartą jie plačiai seks ir sekios, taikys ilgus karantinus ir skiepijimą nuo žiedinės vakcinacijos, nukreiptą į asmenis ir jų kontaktus. Naudojama psichologija bus grėsminga ir jai pasipriešinti bus daug sunkiau nei anksčiau. Daugelis tų, kurie atsisakė paklusti pirmojo etapo metu gali suklupti ir pasiduoti.

Skiepijimas žiedine vakcina reiškia, kad kiekvienas, patekęs į kontaktų paiešką, bus sulaikytas specialiai apmokytų komandų, izoliuotas ir spaudžiamas / verčiamas pasiskiepyti. Kai kuriose šalyse jėga bus panaudota jau pačioje pradžioje, tačiau net ir tose jurisdikcijose, kuriose žmogus teisiškai neprivalo paklusti, šių komandų daromas spaudimas bus itin didelis. Ilgas karantinas bus papildoma paskata pasiduoti. Kai vienintelis būdas išvengti ilgalaikio namų arešto (ir galiausiai karantino stovyklų) yra sutikti su skiepu, laikytis reikalavimų galima ir be bendrų įgaliojimų (nors kai kuriose jurisdikcijose jų gali atsirasti).

Tokia tikslinė asmenų atranka ir izoliacija yra nedora dėl kelių priežasčių. Nors bendrieji įgaliojimai ir uždarymas paprastai sukelia visuotinį pasipiktinimą, jie žino, kad žmonės masiškai neišeis į gatves, jei šiuo metu nėra asmeniškai paveikti. Jie ketina atrinkti žmones po vieną, pradėdami nuo mažiausiai atsparių. Štai kodėl pradiniame veiksme jie daugiausia dėmesio skiria gėjų bendruomenei. https://t.me/atsibudimas/8124  Gėjų bendruomenė didžiąja dalimi yra kairiųjų pažiūrų. Dauguma šios demografinės grupės atstovų nedvejodami sutiks su vakcina, kaip ir dauguma jų socialinio sluoksnio žmonių. Tai leis priešui ištaisyti sistemos trūkumus prieš kreipiantis į problemų sukėlėjus.

Kai kurie gali stebėtis, kaip jie sugebės privesti šią klounadą iki tokių kraštutinumų. Juk beždžionių raupai yra labai lengvi ir trunka tik kelias savaites. Tačiau jau dabar kuriamas pasakojimas, kad šioje konkrečioje atmainoje yra kažkas neįprasto. Ji "plinta" greičiau nei ankstesni variantai, o kai kurie simptomai yra neįprasti. Tie, kurie buvo atidūs, žino, kad tai yra priedanga skiepų COVID-19 šalutiniam poveikiui. Pasirodo daugybė autoimuninių odos problemų, kurios atrodo kaip raupai, o dėl nualintos imuninės sistemos paskiepytieji patiria latentinių virusų atsinaujinimą, kurių vienas dažniausių simptomų yra juostinė pūslelinė. Kadangi diagnozė nustatoma atlikus apgaulingą PGR testą, todėl visa tai sėkmingai galima priskirti beždžionių raupams.

Štai čia viskas ir gali prasidėti. Ilgalaikis šalutinis pirminių COVID skiepų poveikis dar tik pradeda atsiskleisti, o skiepytųjų mirtingumo dėl visų priežasčių jau tampa nebeįmanoma nuslėpti. Tai reiškia, kad COVID prasidėjo kaip blogas gripas ir baigėsi kaip lengvas peršalimas, o beždžionių raupai atrodys taip, tarsi virstų kažkuo absoliučiai siaubingu. Žmonės susirgs ir liks sergantys. Kiti staiga mirs. Dėl šios baimės (ir dėl jos kilusios masinės psichozės) todėl gal net pasigesite senų gerų COVID laikų.

Tuo pat metu prasidedantis maisto ir energijos trūkumas yra svarbi Cabal lygties dalis. Racionalizavimas ne tik suteiks valdantiesiems kur kas daugiau svertų, bet ir dėl prastos mitybos bei šalčio gyventojai fiziškai susilpnės ir taps imlesni ligoms. Dėl elektros energijos ir interneto tiekimo nutraukimo gali būti daug sunkiau organizuoti pasipriešinimą ir taip sudarytos sąlygos didžiausiems piktnaudžiavimams.

Taip suplanuota mūsų priešų, tačiau ar tai taps realybe priklauso tik nuo kiekvieno iš mūsų, bei visos žmonijos. Ar mes sutiksime su jų pasiūlytu planu? Jau kartą parodėme savo dvasinę stiprybę ir nepaklusome priešų rezgamiems planams. Tad stokime į paskutinę kovą drasiai, nebijant ko nors netekti ar prarasti. Juk pralaimėjimas ar pasidavimas bus baisiau nei bet kokios kančios ar fizinė kūno mirtis- tai praktiškai dvasinis susinaikinimas, žmoniškos esybės praradimas.

Kuo labiau supranti, kad tavęs negalima kontroliuoti, kad esi laisvas ir nepasiduosi, gali pasakyti „ne“ viskam, ką jie sugalvoja. Jūs esate laisvos būtybės! Leiskite sau būti laisvam ir žinokite, kad esate laisvas dabar ir amžinai. Niekada daugiau nebebūkite kontroliuojami.

Kad ir kaip jūsų individualus ar kolektyvinis ego stengtųsi būti atskiras – nepriklausomas nuo Šaltinio – jis visada žlugs, nes iš tikrųjų ego yra bejėgis, tai mažytis, silpnas ir baugštus individo ar individų grupės – kartais milijardų – aspektas - išreiškiantis didžiulę baimę, kuri akimirksniu ištirpsta susidūrus su Tiesa.

Nemaitinkite to, kas nustoja egzistuoti. Nevibruokite iš baimės ar kitų žemesnių emocijų. Darykite šiandien tai, ką turite padaryti šiandien, bet žinokite, kad viskas keičiasi. Žmonės turi natūralų atsparumą pokyčiams. Tačiau dabar nėra kito pasirinkimo. Arba žmogus keičiasi, arba susiduria su rimtais sunkumais, kurie taps vis labiau nepakeliami. Tačiau šis pokytis susijęs ne tik su kasdieniu gyvenimu; tai daug labiau sąmonės pasikeitimas.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 603 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/2
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0