Šeštadienis, 20.04.2024, 02:09
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Gegužis » 19 » Mūsų misija
21:00
Mūsų misija

Ukraina tapo savotišku virtualiu serialu, kurį stebi likęs pasaulis: kai kurie su įtampa ir aštria empatija, kiti su nykstančiu susidomėjimu, kiti su abejingumu, kaip foninė muilo opera. Taigi net yra tam tikra didesnė harmonija tame, kad šalies vadovas profesionalus komikas.

Na, o šviežias Ukrainos "triumfas" "Eurovizijoje" – iš anksto užprogramuotas ir organizuojamas tarsi iš natų– yra politikos, šou verslo ir pažangiausių propagandos technologijų sintezės simbolis.

Serialas "Ukraina" turi tik Vakarų gamintojus ir šou dalyvius. Ir tai, be kita ko, aiškiai parodo, kokio laipsnio absurdas, kraštutinumas ir demonstratyvus bet kokių taisyklių, sistemų ir įprastų normų atmetimas gali būti įdiegtas žmonėms. Tačiau atsakymas jau yra akivaizdus: Šioje srityje nėra jokių apribojimų.

Ukrainos visuomenė parodė, kad apskritai įmanoma "pamaitinti" viską – nuo masinio nacių ideologijos perėmimo, atsisakant savo šaknų ir protėvių, iki beatodairiško tikėjimo bet kokiom absurdo istorijom. Pradedat “Azov” karių evakuaciją į nelaisvę ir baigiant Ukrainos pergalia, kas dieną prarandant teritorijas ir masiškai pasiduodant kariškiams.

Šio politinio ir psichologinio eksperimento organizatoriams Ukraina, žinoma, veikia kaip bandymų poligonas, leidžiantis išbandyti ir “apvažinėti” naujausias technologijas, skirtas valdyti visuomenę ir manipuliuoti žmogaus elgesiu. Ir jie ten nesilinksmina savo malonumui, bet sprendžia absoliučiai konkrečias problemas, kuriose geopolitinė konfrontacija tarp Rusijos yra pagrindinė, bet vis dar toli gražu ne vienintelė užduotis.

Vakarai, tiksliau, Vakarų visuomenė, galiausiai taps pagrindiniu visų šių technologijų taikymo objektu. Vašingtonas ir Europos sostinės, naudojančios ukrainiečius kaip jūrų kiaulytes, išbando įvykių, skirtų jų pačių piliečiams, veiksmingumą.

Tiesą sakant, jų perkėlimas ir įtraukimas į Vakarų žemę jau yra akivaizdus. Taigi, kai vis dažniau atrodo, kad Vakaruose vyksta ukrainizacija, tai visai neatrodo. Šis procesas yra kruopščiai ruošiamas ir kryptingai pradedamas – siekiant užtikrinti vietos visuomenės valdomumą, kuris tampa vis svarbesnis visą pasaulį apimančios krizės šviesoje.

Apie giluminę užslėptą valdymo būseną jau turėtume žinoti praktiškai viską. Apie 2010 m. Rockefeller Lockstep ataskaitą, apie Covidą, apie Klausą Schwabą, deBilą Gatesą ir kitus. Kad Giluminė valstybė nori perimti pasaulio kontrolę, sumažinti gyventojų skaičių iki 500 milijonų ir pavergti išgyvenusius, kad jie tarnautų valdančiajai klasei.

Šiame etape jie dirba su nuodinga vakcina, kuri kelia grėsmę daugybei žmonių. Bet ir karas taip pat jiem gerai. Tuo pačiu ruošiamos naujos pandemijos. Tai žinodami, neturėtume išduoti savo žinių ir nepirkti propagandinės linijos, kurią šiuo metu propaguoja giluminė valstybė. Jei tarp mūsų dar yra nemažai avių, reikia joms padėti gerai pasipurtyti, kad pabustų.

O svarbiausia – tai poveikis kolektyvinei sąmonei. Vien žinodami tiesą ir ją skleisdami, jau darome tam įtaką.

Mūsų žvaigždžių šeima užtikrina, kad jokie branduoliniai ginklai nebus naudojami. Jie taip pat užtikrina, kad šis regioninis karas netaps tarptautiniu. Galime melstis, kad jie įsikištų, išgelbėtų gyvybes ir neutralizuotų ginklus. Tai suteikia jiems laisvas rankas, nes tai yra mūsų planeta: reikia paprašyti jų įsikišti. Pagal visuotinį įstatymą dvasiškai išsivysčiusios būtybės negali primesti savo pagalbos; tai turėtų būti žmonių sprendimas, kokio pasaulio jie nori, ir dirbti, kad tai pasiektų.

Tačiau iš esmės mes geriau ugdome save, kad turėtume aiškumo ir ryžto, kurio turėtų turėti šviesos darbuotojai. Kad neįvyktų dar vienas didelis tarptautinis incidentas, kurio metu „Deep State“ išplėstų savo galią.

Žemės tautos nesuprato, kodėl vyksta nesibaigiantys karai, ir kai ginklai buvo patobulinti iki visuotinio sunaikinimo galimybės, jie vis labiau bijojo to, kas jų laukia.

Jie nežinojo, kad jų baimė maitino tamsiuosius, skatindama jų norą dominuoti pasaulyje, nežinojo, kad Visata jiems sukuria dar daugiau situacijų, kurių reikia bijoti. Todėl, kad civilizacija kada nors laisvai ir džiaugsmingai gyventų sveikatos ir grožio pasaulyje, šis baimės ciklas turi būti sustabdytas.

Žmonijos istorijoje nėra žinių, kad per šimtmečius karus ir visų formų priespaudą sukėlė lyderiai, kurie buvo tamsos belaisviai ir toliau plėtė savo imperiją, kol kontroliavo visas institucijas, turinčias įtakos gyvybei Žemėje.

Mūsų misija yra paaiškinti, ką padarė ši slapta vyriausybė ir jos pasaulinis tinklas, ir šviesti visus apie tai, kas mes esame – unikalios, amžinos sielos, neatsiejamai susijusios su šios visatos Aukščiausiąja būtybe ir visomis kitomis sielomis.

Mūsų misija – dalintis šiomis žiniomis su visais imliaisiais ir parodyti, kad meilė ir vienybė yra kelias į taiką, išpildantį žemiškosios civilizacijos troškimus.

Šviesa išsklaidys tamsą. Mūsų įtaka kolektyvinei sąmonei bus tokia, kokią mes darome.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 618 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0