Trečiadienis, 23.10.2024, 21:22
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Spalis » 23 » Naujas pasaulis atneš naujų profesijų
17:18
Naujas pasaulis atneš naujų profesijų

Naujos technologijos, kurios žmonėms taps prieinamos po planetos išlaisvinimo, tikrai turės įtakos profesijoms. Pavyzdžiui, po to, kai žmonės turės prieigą prie nemokamos energijos, beveik viso kuro ir energijos komplekso nebereikės. Nereikės tiesti kelių, nes žmonės skris ar tuneliais keliaus traukiniais, pasiekiančiais 15 tūkstančių km per valandą greitį.

 Akivaizdu, kad šimtams milijonų žmonių jų įgytos profesijos nebebus paklausios. Kas jiems nutiks? Žinomas Andromedos kontaktinis asmuo Alexas Collieris sakė:

 „Atsiras daugybė naujų galimybių, milijonai ir milijardai darbo vietų ardant seną elektros sistemą, išmontuojant elektrines, elektros tinklus ir bokštus, perdirbant visą šią medžiagą. Prasidės Tesla bokštų statyba ir Žemės rezonansinių dažnių panaudojimas mūsų namams ir visa kita maitinti.

Toliau – senų namų ardymas ir naujų statyba arba senų namų modernizavimas naujų technologijų pagalba. Kita sritis – aplinkos, vandenynų ir laukų valymas. Ūkininkai bus labai paklausūs. Taip, turėsime replikatorius, bet prireiks laiko, kol visuose namuose atsiras replikatorius ir vis tiek reikės auginti maistą.

Skraidantys automobiliai tikrai taps realybe. Pirmiausia bus pereinama nuo vidaus degimo variklio prie elektromobilių, prie kito tipo elektromobilių, o vėliau prie skraidančių automobilių. O kai šis perėjimas bus baigtas, tada prasidės kelių ardymas.

Prasidės kelionės į kosmosą. Mūsų saulės sistemos ir už jos ribų tyrinėjimas. Tai reiškia planetų archeologiją, galaktikos archeologiją. Ten reikės iškasti įvairius mineralus Saulės sistemoje ir gabenti į Žemę, kad būtų galima panaudoti įvairios laisvosios energijos įrangos, medicininių lovų ir viso kito gamyboje.

Viso to metu prasidės mokymasis iš kitų žvaigždžių rasių. Jie pradės mus mokyti įvairių dalykų, pasakos apie mūsų istoriją, apie praeitį ir apie galimybes, kurios slypi už Žemės, už Saulės sistemos. Ir tada reikės naujų mokytojų ekspertų, kurie bet pasakys savo mokiniams visą tiesą. Mūsų aukštojo mokslo sistema visiškai pasikeis.

Atsiras ir vystysis daug naujų sričių. Bus tiek daug darbo. Tikrai bus ką veikti. Taip pat reikės nutraukti badą, aprūpinti būstą visiems benamiams, visus išgydyti. Tai yra, išvesti juos iš išgyvenimo režimo, kad jie galėtų pradėti vidinį darbą, kad galėtų eiti savyje ir pakelti savo dažnius, pasiruošti įeiti į ketvirtą ir penktą tankį.

Patirsime tiek dvasinių, tiek fizinių pokyčių. Ir jūs galite pradėti daryti keletą dalykų. Taip ir daro ateiviai: išmoksta kelių dalykų, įgūdžių. Pavyzdžiui, kelių rūšių gydymas. O visa tai išmokę pasirenka tai, kam jaučia didžiausią aistrą ir eina ta linkme.

Kai išvalysime savo aplinką, išvalysime vandenį, pagydysime savo kūnus, pailginsime savo gyvenimą gal 120 ar daugiau metų, kad kiekvienas galėtų pasiekti viską, kas numatyta savo sąraše.

Niekas dar nežino, kiek užtruks šis pereinamasis laikotarpis, kol žmonės integruos naujas technologijas ir pasveiks. Galbūt tai yra keleri metai ar keli dešimtmečiai. Tačiau šis laikotarpis bus svarbus, nes po jo įvyks galutinė žmonijos integracija į kosmoso bendruomenę.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 14 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 0.0/0
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0