Ketvirtadienis, 25.04.2024, 04:13
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Sausis » 6 » Pasaulinės planetos išlaisvinimo meditacijos Gruodžio 21d. ataskaita
13:01
Pasaulinės planetos išlaisvinimo meditacijos Gruodžio 21d. ataskaita

Dabar Pasipriešinimo judėjimas pateikė daugiau informacijos apie praeitą meditaciją, Dieviškojo įsikišimo aktyvavimą ir pirmojo kontakto peticijos pasirašymą.

Aktyvinimas buvo labai sėkmingas – gruodžio 21 d. meditacijoje dalyvavo per 250 000 žmonių, o peticiją pasirašė per 190 000 žmonių. Judėjimo atstovas, žmoguje įkūnytas plejadietis COBRA, pranešė, kad aktyvacijos metu plejadiečiai buvo labai aktyvūs, todėl daugelis žmonių jautė nuostabias energijas. Peticijos pasirašymo procesas buvo labai audringas, nes Cabal keletą kartų įsikišo į peticijos pasirašymo procesą pirmojoje svetainėje ir, nepaisant to, pašalino peticijos puslapį.

Kai tik pirmoji peticijos svetainė buvo pašalinta, Plejadų vyriausioji vadovybė susisiekė su Rusijos ir JAV karinių pajėgų vyresniąja vadovybe, informuodama juos, kad buvo pažeista Galaktikos kodekso principų kritinė masė, nes žmonių gebėjimui pareikšti savo valią, dėl nežemiško kontakto, buvo labai trukdoma. Tada Plejadų vyriausioji vadovybė atskleidė vieną savo intervencijos planų dalį aukščiausiajai teigiamų karinių grupuočių Rusijoje ir JAV vadovybei.

Tai sukėlė audringą kariuomenės reakciją, nes rusai laikė „Pirmąjį kontaktą“ prieštaraujančiu Rusijos valstybės teritoriniam suverenitetui, o daugelis aukščiausių JAV vadovų manė, kad ši intervencija prieštarauja jų religiniams įsitikinimams.

Pasirašymo procesas tęsėsi antroje svetainėje ir gruodžio 11 d. pasiekė kritinę 144 000 parašų masę. Tada plejadiečiai pranešė, kad teisinis pagrindas jų intervencijai į planetos paviršių jau nustatytas. Pirmiausia jie pradės susisiekti su kontaktų srities projekte dalyvaujančiais žmonėmis. Kadangi Galaktikos įstatymai viršija vietinius įstatymus, šis kontaktas bus palaikomas neatsižvelgiant į vietinius įstatymus.

Plejadiečiai pabrėžė, kad nori kuo greičiau užmegzti kontaktą, tačiau NEkontaktuos su niekuo, kol nebus užtikrintas elementarus kontaktuojančių žmonių saugumas, o tam tamsiosios jėgos fizinėje plotmėje turi prarasti daugiau galios. Jie nenori pasakyti, kada prasidės kontaktų seka, bet kai prasidės, ji prasidės staiga, be įspėjimo.

COBRA pabrėžė, kad plejadiečiai supranta, kad užmegztas kontaktas sukels stiprią emocinę reakciją tarp gyventojų paviršiuje. “Tada išlikite ramūs ir vadovaukitės sveiku protu”,- pataria jis.

Tuo tarpu NASA nusprendė samdyti teologus. Jie tikisi, kad Teologinių tyrimų centro (CTI) teologai gali padėti suprasti, kaip religingi žmonės reaguos į žinią apie protingos gyvybės egzistavimą kitose planetose. Pavyzdžiui, kaip bus atsakyta į sąvoką „visatoje buvo daug Kristaus įsikūnijimų“.

Iš viso į šį darbą NASA nusprendė įtraukti 24 teologus, kurie tirtų žmonių reakciją į ateivius. Kembridžo universiteto mokslininkas gerbiamas Andrew Davisonas (nuotraukoje), turintis biochemijos mokslų daktaro laipsnį Oksforde, mano, kad daug žmonių kreiptųsi į savo religines tradicijas, jei būtų aptikti ateiviai. Gali būti naudinga iš anksto pagalvoti apie pasekmes.

2014 m. NASA jau teikė CTI mokslinių tyrimų stipendiją „Socialinės astrobiologijos pasekmės“. Tyrimas parodė, kad žmonės, turintys didelį norą rasti prasmę, bet menkai prisirišę prie tam tikros religijos, labiau tiki, kad ateiviai egzistuoja.

Tai gana įtemptas ir sunkus metas, kiekvieną dieną reikia rodyti kuo daugiau džiaugsmo, kad ir kas bebūtų. Esame stipresni už visas aplinkybes ir galime daug ką susitvarkyti.

COBRA pasipriešinimo judėjimo spaudos sekretorius neseniai labai gerai kalbėjo šia tema, tai labai svarbūs žodžiai: - “Žmonės pasyviai laukia Įvykių - bet aš ne apie tai kalbu. Įvykis nėra galutinis tikslas. Mes gimėme dėl kažko daugiau, aukštesniam tikslui. Turite padaryti viską, kas įmanoma, kad jūsų gyvenimas būtų geresnis, parodytumėte geriausią įmanomą gyvenimą tokiomis aplinkybėmis, kokiomis esate dabar. Šiuo metu atlikite savo misiją ir gyvenkite geriausią gyvenimą, gyvenkite pagal savo dieviškuosius planus.”

Šviesos pajėgos, kurios yra už šios planetos ribų tik dirba jiems paskirtą darbą, o jūs šioje planetoje turite atlikti savo dalį ir prisiimti atsakomybę už tai, kas vyksta čia. Jūsų darbas nėra šlovinti ar melsti pagalbos, nes taip jūs tik atiduodate savo galią ir energiją tiems, kurie ją priima. Jums reikia augti visapusiškai, visuose savo kūnuose: fiziniame, emociniame, mentaliniame, eteriniame. Savo šviesos jėga praaugti šiame pasaulyje esančias Tamsos jėgas, bet ne tam, kad su jomis kovoti, bet tam, kad neutralizuoti jų tamsą, kad jos pačios nusiginkluotų supratusios, kad ši planeta renkasi šviesą ir tamsai nebėra vietos. Jūs turite pasitikėti Aukštesniu planu, kad viskas yra koreguojama taip, kad jūs turėtumėte šansą augti.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 489 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0