Trečiadienis, 23.10.2024, 21:22
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Spalis » 2 » Pasipriešinimo judėjimas pateikė naujienų apie situaciją išlaisvinant mūsų planetą
16:43
Pasipriešinimo judėjimas pateikė naujienų apie situaciją išlaisvinant mūsų planetą

Pasipriešinimo judėjimas pateikė naujienų apie situaciją išlaisvinant mūsų planetą:
„Paskutinė Tibeto neigiamo tinklo liekana, požeminė bazė Tibeto šiaurėje, buvo išvalyta, todėl šis tinklas išnyko amžiams. Dabar išlikęs tik pagrindinis tamsus tinklas paviršiuje ir be dvasinės negatyvių agartiečių paramos per septynerių metų fizinį ciklą jis visiškai subyrės. Tai reiškia, kad artėjame prie tunelio galo ir Šviesa pagaliau gali prasiskverbti pro planetos paviršių.
Plejadiečiai vėl tapo daug aktyvesni Saulės sistemoje ir pranešė, kad beveik visiškai išsigydė nuo karo traumos. Dėl to jie daug geriau supranta šviesos darbuotojų padėtį paviršiuje ir išugdė jiems besąlygišką užuojautą.
Išsilaisvinimo iš lurkų procesas įsibėgėja, o rugsėjo 27 dieną įvyks labai svarbi astrologinė konfigūracija, kuri pradės 26 000 metų ciklo užbaigimo procesą, pirmą kartą iškeldama atminę dvasinę energiją į planetos paviršių. nuo 1996 m. Tai bus tiksli Neptūno jungtis su Urano / Plutono vidurio tašku. Ši jungtis pradės didelių astrologinių pokyčių procesą, vedantį iki 2025 m.
Nuo šiol iki spalio pabaigos esame gilaus dvasinio virsmo ir apsivalymo procese. Šiuo metu postūmis Naujojo Renesanso pradžiai ateis iš dvasinių plotmių.
Laikas nuo dabar iki lapkričio 22 d. yra galutinio dualumo trianguliacijos metas, dėl kurio daugelis dalykų bus baigti. Šis procesas bus energingai vykdomas per antrąjį Žemės mėnulį.

Kai Pasipriešinimo judėjimas kalba apie „antrąjį Mėnulį“, jie turi omenyje mažą asteroidą 2024 PT5, kuris netrukus pasagos pavidalu pradės skrieti aplink mūsų planetą nuo rugsėjo 29 iki lapkričio 25 d. 2024 PT5 priklauso Ardžunos asteroidų juostai, kuri skrieja aplink Saulę. Tačiau Žemės gravitacinė trauka trauks 2024 PT5 į save 56 dienas.
Lapkričio mėnesį vyksta daug nepaprastai svarbių energetikos įvykių. Pasipriešinimo judėjimas sakė:
„Po lapkričio pirmosios pusės geopolitinės krizės Plutonas paskutinį kartą įžengs į Vandenį lapkričio 19 d., o tai bus didžiulis simbolinis žingsnis į Vandenio amžių. Tada lapkričio 22 d. 11:11 durys pasieks galutinį užbaigimą, o lapkričio 24 d. bus baigta labai svarbi Šviesos pajėgų operacija. Tada, lapkričio 29 d., baigsis galingas ciklas, atveriantis kelią gruodžio ir sausio mėnesio proveržiams. Visą šį laiką tamsios jėgos gali bandyti eskaluoti situaciją, bet mes turime išlikti prisijungę prie savo Aukštesniojo Aš ir išlaikyti Šviesą.
2025 metais prasidės septynerius metus truksiantis senosios tikrovės irimo procesas. Šis septynerių metų procesas apims daug tikslių Neptūno / Plutono sekstilių. Garsus ekonomistas Martinas Armstrongas prognozuoja, kad iki šio proceso pabaigos 2032 m. tokios sistemos, kokią mes žinome, nebeliks.
Be to, šaltinių teigimu, apie 2032 metus Žemės magnetinis laukas nukris žemiau 50 proc., dėl to Saulės aktyvumas iki mikronovos gali sunaikinti viską, kas veikia elektra ir internetu.  Bet visa tai nereiškia, kad Įvykis neįvyks iki 2032 m., nes Įvykio laikas vis tiek turi likti įslaptintas.

Pasipriešinimo judėjimas apie mūsų planetą pasakė taip:
„Planetos centras yra portalas, o energija ateina iš šio portalo. Tarp šios dimensijos ir aukštesnių dimensijų sukuriamas savotiškas hipererdvės tunelis, užtikrinantis nuolatinį energijos ir šilumos srautą. Eterinė ir plazminė energija teka kaip upė energijos tinklu aplink mūsų planetą. Ley linijos, šios jėgos linijos, yra tarsi energijos gyslos, kurios perduoda energiją per Žemės energetinį kūną.
Planetos vidus, ypač išoriniame vadinamosios „žemiškos odos“ sluoksnyje, yra korio formos. Tai reiškia, kad yra tunelių ir urvų, požeminių upių ir vandenynų sistemų, kurios yra gana plačios. O kai kuriose jų gyvena įvairios požeminės civilizacijos. Sąlygos arčiau centro tiesiog netinka gyvenimui fizinėje plotmėje, nes kuo gilyn, tuo aukščiau pradeda kilti temperatūra. Todėl dauguma požeminių kompleksų yra labai arti paviršiaus, ne giliau nei kelios mylios nuo jo.

Plejadiečiai žemę vadina Mėlynuoju perlu. Taip atsitiko, kad prieš dešimtis tūkstančių metų ją užėmė Archontai. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino:
„Žemė yra ypatinga planeta. Prieš 50 tūkstančių metų tai buvo rojus. Renegatai iš visų turimų planetų pasirinko Žemę. Dauguma ateivių rasių situaciją šios planetos paviršiuje suvokia kaip pragarą. Ir priežastis, dėl kurios jie dalyvauja mūsų išvadavime, yra dėl jų užuojautos žmonijai, kuri padeda mums išeiti iš šios padėties.
Pasipriešinimo judėjimas taip pat teigė, kad, priešingai nei daugelis teorijų, Mėnulis yra natūralus objektas, praeityje jis buvo Žemės dalis:
„Kai kūrėsi Saulės sistema, Mėnulis ir Žemė buvo to paties kūno dalys, tačiau atsiskyrė ir dabar yra tos pačios energetinės sistemos dalis. Mėnulis yra savotiškas energetinis objektyvas, nukreipiantis moterišką energiją į šią planetą. Ji veikia kaip moteriškojo principo energijos perdavėja, siejama su emocijomis. O pažvelgus į Mėnulį į paviršių iškyla užslopintos emocijos, todėl žmonės kartais gali šiek tiek išprotėti.
Žemiau Mėnulio paviršiaus daugelis lavos vamzdžių buvo išplėsti ir juose buvo pastatyta daug požeminių miestų. Įvairios civilizacijos juos naudojo gana ilgą laiką. Per pastaruosius 10 metų Mėnulio energija buvo labai išvalyta, o dabar ji yra visiškai aiški ir tyra. Ten nebėra roplių bazių. Yra keletas plejadiečių ir keletas kitų teigiamų civilizacijų bazių. Jie nukreipia energijos srautą iš Saulės sistemos pakraščių į mūsų planetą. Dabar tai tik grynas natūralus šviesos kūnas. Jis perduoda planetai gryno moteriško principo energiją. Taigi kiekviena pilnatis yra puiki vieta susijungti su šia energija.

 

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 169 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0