Penktadienis, 26.04.2024, 07:22
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Kovas » 4 » Pasirūpinkime savimi. ❤️
11:49
Pasirūpinkime savimi. ❤️

Laisvė, kurios mes siekiame, yra laisvė būti savimi ir save išreikšti. Bet jei pažiūrėsime į savo gyvenimą, pamatysime, jog didžiąją laiko dalį stengiamės pamaloninti kitus, kad būtume jų pripažinti, o ne pamaloninti save.

Didžiausia baimė yra rizika būti gyvam — būti gyvam ir atskleisti, kas iš tikrųjų esame. Žmonės būtent labiausiai bijo būti savimi. Mes išmokome gyventi savo gyvenimą, stengdamiesi tenkinti kitų žmonių poreikius. Išmokome gyventi pagal kitų žmonių pažiūras, nes bijome būti atmesti, ar nepakankamai geri kitiems.
Tai, kaip vertinate pasaulį, priklauso nuo jūsų patiriamų emocijų. Kai pykstate, viskas aplink yra blogai. Kaltinate viską, įskaitant ir orą. Kai liūdna, viskas aplink liūdina ir graudina. Galbūt jaučiatės pažeidžiama ir linkęs gintis, nes nežinote, kas kokiu momentu puls. Jūs niekuo nepasitikite, nes regite pasaulį baimės akimis!
Mes pasiduodame įsitikinimams ir susiformuojame nuostatas.Na o sistema įtikino, kad mylėti save yra netinkama, kaip ir visa kita, kas naudinga mums patiems. Iškreiptų veidrodžių karalystė. Gydytojai tikrina tik žmonių regėjimą, o ne matymą… ką tai reiškia, kai žmogus tik „regi" ir „klauso", tačiau „nemato" ir „negirdi"

Įsivaizduokite, kad panorėjus galite regėti pasaulį kitomis akimis. Įsivaizduokite, kad iš tikrųjų džiaugiatės gyvenimu, nepatiriate konfliktų nei su savimi, nei su kitais. Įsivaizduokite, kad gyvenate nebijodami rizikuoti ir tyrinėti gyvenimo. Įsivaizduokite, kad gyvenate nebijodami mylėti ir nebūti mylimam. Įsivaizduokite, kad mylite save tokį, koks esate.

Savo gyvenimui galime imti pavyzdį iš saulės – rasti mūsų pačių centrą, mūsų galios šaltinį ir tapti nuo nieko nepriklausomi. Kiekvienas galime šviesti kaip saulė ir nesidrovėti savo talentų. Kai padedame kitiems, galime būti nešališki kaip saulė ir tiesti pagalbos ranką visiems aplinkui. Jei taip elgtųsi kiekvienas, gėrio spinduliai tikrai nušviestų visus.
Pasirūpinkime savimi. Tai viskas, ko iš mūsų reikia. Vienas pakeis daugelį. Ką mes begalvotume apie mūsų gyvenimo įvykius Žemėje, sumanymas yra kur kas didingesnis…

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 471 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 2.0/4
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0