Ketvirtadienis, 25.04.2024, 23:28
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Vasaris » 7 » Pre-adamitai, Antarktidoje miegantys milžinai
19:14
Pre-adamitai, Antarktidoje miegantys milžinai

Kas tokie pre-adamitai, iš kur, bei kada jie čia galėjo atsirasti? Taigi, pradėsime nuo to, kad pasak slaptos kosmoso programos informatoriaus Corey Goode'o, kontaktuotojo Alex Collier ir daugelio kitų, kadaise dabartinės asteroidų juostos orbitoje egzistavo taip vadinama „Superžemė“ (arba Didžioji Žemė, Maldekas, Fajatonas) savo dydžiu nusileidžianti tik Jupiteriui.

Pirmasis stambus mokslininkas, rimtai ištyręs galimybę, kad asteroido juosta buvo buvusios planetos liekanos, daktaras Thomas Van Flandernas, kuris buvo JAV karinio jūrų laivyno observatorijos vyriausiasis astronomas. Jis parašė keletą mokslinių straipsnių apie tai, ką jis pavadino sprogusios planetos hipoteze, kurioje buvo teigiama, kad keli asteroidų diržai mūsų Saulės sistemoje atsirado sunaikinus planetas.

Astrofizikas Stanley Dermottas: „Mes net negalėjome pagalvoti apie jėgas, veikiančias tokį paskirstymą. Jei didelis asteroidas daužomas ir aukštai pakreipiamas, tai šie fragmentai turi tą patį pasvirimą “. To pagrindu mokslininkams pavyko padaryti išvadą, kad asteroidų žiedo kūnai yra ne kas kitą, o buvusių kadaise planetų fragmentai.

Taigi Maldeko sprogimas kažkada tai padarė itin žalingą poveikį visos Saulės sistemos harmoninei struktūrai, pažeisdamas natūralų planetų orbitų harmoninį lygumą.

Marsas, kaip ir Venera, Mercurijus, Žemė ir Cerera taip pat kadaise buvo Mėnuliais, skriejančiais aplink Maldeką. Įvykiai, privedę prie Superžemės sunaikinimo, taip pat sunaikino didžiąją Marso paviršiaus populiaciją ir pašalino didelę jo atmosferos dalį. Superžemės naikinimo jėga pastūmėjo Marsą į dabartinę planetos orbitą, kaip ir visas kitas buvusias planetas palydoves. Žemei šiuo atžvilgiu iš visų kliuvo mažiausiai.

Van Flandernas išsamiai išdėstė savo pasiūlymą, kad Marsas kažkada tai buvo sunaikintos asteroido juostos planetos mėnulis:

“Marsas buvo ne pirminė planeta, o sprogusios planetos mėnulis, užimantis šią apytikslę orbitą. Yra tikėtinos šalia esančios didžiulės planetos sprogimo pasekmės, taip sužeidus vieną pusrutulį ir paliekant apsaugotą, santykinai nepažeistą kitą pusrutulį. Šiuo atžvilgiu tai parodo faktas, kad pusė Marso yra prisotinta kraterių, o kita pusė – tik retais krateriais. Be to, atrodo, kad žemės plutos storis viename pusrutulyje padidėjo maždaug 20 km, palaipsniui siaurėjant prie pusrutulio ribų.”

Maldeke, toje superžemėje gyveno į žmones panašūs “milžinai”, kurie dalyvavo niokojančiame galaktikos kare, galausiai sunaikinusiame nuostabią planetą. Daugelis “milžinų” išvengė sunaikinimo per vieną iš savo dirbtinių mėnulių, kuris vėliau buvo išsiųsta į orbitą aplink Žemę maždaug prieš 500 000 metų.

Du dirbtinės mėnulio prigimties paaiškinimai. Pirma, tai buvo tuščiaviduris natūralus mėnulis dirbtinai išvalytu vidumi, antra, tai buvo milžiniška kosminė stotis. Pabėgėlių bangos iš Superžemės į Žemę pradėjo atvykti įvairiais laikotarpiais, apimančiais buvusios planetos sunaikinimą. Viena iš šių bangų buvo siejama su pabėgėlių knibždančio Mėnulio atėjimu į dabartinę orbitą.

Maldeko liekanos Marsą smogė tokia jėga, kad pastarojo sausumos miestai vienoje planetos pusėje buvo visiškai sunaikinti ir prarasta didelė jo atmosferos dalis. Dėl to gyvybė Marso paviršiuje geriausiu atveju tapo labai pavojinga, o išlikę marsiečiai buvo evakuoti iš planetos.

Milijardai pabėgėlių iš Marso ir Maldeko prisiglaudė dabartiniame mūsų mėnulyje. Katastrofos metu mūsų Mėnulis buvo dar vienas Maldeko palydovas, tačiau jis buvo dirbtinai sukurtas su didžiulėmis gyvenamosiomis zonomis viduje, kaip jau anksčiau apibūdinta.

Žemė neturėjo palydovo iki Mėnulio atvykimo maždaug prieš 500 000 metų. Ir tam iš tikro, yra istorinių įrodymų, kad Mėnulis į Žemę atkeliavo žymai vėliau nei mes manėme. Immanuelis Velikovskis atrado daugybę istorinių nuorodų į taip vadinamą priešmėnulio kultūrą Žemėje, kai kurias iš jų jis apibūdino taip:

“Laikotarpis, kai Žemė buvo be Mėnulio, yra bene tolimiausias žmonijos prisiminimas. Demokritas ir Anaksagoras mokė, kad buvo laikas, kai Žemė buvo be Mėnulio. Aristotelis rašė, kad Arkadija Graikijoje, kol joje negyveno helenai, turėjo pelasgų populiaciją ir kad šie vietiniai gyventojai gyveno žemėje dar prieš tai, kai danguje virš Žemės pasirodė mėnulis; Dėl šios priežasties jie buvo vadinami proselinais.“ Apolonijus iš Rodo pažymėjo laike, „kai dar ne visi rutuliai buvo danguje, prieš atsirandant Danae ir Deukalion rasėms ir gyveno tik Arkadijoje, iš kurios dar sakoma, kad jie gyveno ant kalnų ir minta gilėmis, kai nebuvo mėnulio.“ Plutarchas romane „Roman Questions“ rašė: „Arkadiečiai buvo Evanderiai po vadinamųjų priešmėnulio žmonių“.

Slaptosios kosmoso programos informatorius Corey Goode atskleidė daugiau stulbinančios informacijos apie Antarktidą ir jos, kaip nežemiškos pabėgėlių kolonijos, įkurtos maždaug prieš 60 000 metų, istoriją. Jis teigia, kad ateiviai-pabėgėliai ten rado pažangias technologijas iš „statybininkų rasės“, sukurtų daugiau nei prieš 1,8 mlrd.

Corey Goode apibūdino pre-Adamitus kaip būtybes su pailgomis kaukolėmis ir keistai proporcingais kūnais, kurie akivaizdžiai nebuvo sukurti Žemės gravitacijai ir atmosferos slėgiui. Pirmą kartą atvykę prieš 55 000–60 000 metų įkūrė forpostus visoje Antarktidoje.

Goode'as aprašo Antarktidoje apsigyvenusius pre-Adamitus taip: "jų ūgis svyruoja nuo 12 iki 14 pėdų. Jie turi pailgas kaukoles. Jie buvo labai ploni."

Šiuos artefaktus 1928 metais aptiko archeologas Julio Tello – priklauso 300 palaidotų padarų. Kaukolės labai skiriasi nuo šiuolaikinių žmonių. Daug didesnės ir sunkesni, o svarbiausia – labai pailgos. DNR taip pat gerokai skiriasi nuo žmogaus.

Pre-Adamitai tikriausiai buvę žemesnės gravitacijos planetos gyventojai ir tai prisidėjo prie jų tokio “milžiniškumo”. Praleidę daugiau nei keturis šimtus tūkstančių metų Mėnulyje, kurio gravitacinis laukas dar mažesnis, pre-adamitai galėjo natūraliai padidinti savo kūno ūgį, todėl galiausiai jų aukštis siekė 12–14 pėdų.

Žemėje dėl stipresnės gravitacijos Pre-Adamitai būtų buvę nepalankesnėje padėtyje, palyginti su vietiniais fizinės jėgos, greičio ir ištvermės požiūriu. Tai reiškė, kad, kalbant apie geopolitinę galią, Pre-Adamitai turės pasikliauti pažangiomis technologijomis, prie kurių jie turėjo prieigą, iš kurių pažangiausia buvo Antarktidoje.

Pre-Adamitai gyveno mėnulyje maždaug 440 000 metų, o tam tikru momentu per šį laikotarpį, remiantis Goodo informacija, mėnulis buvo perkeltas į dabartinę savo orbitą aplink Žemę. Corey Goode:

“Tada jie [pre-Adamitai] kuriam laikui atsiduria Mėnulyje. O vėliau jie kažkaip buvo išvyti nuo mėnulio. Įvyko kelios atakos ir po to jie pabėgo, tačiau jų laivai buvo per daug pažeisti, kad galėtų palikti mūsų saulės sistemą, ar pasiekti kitos planetos sferą. Taigi, kadangi jie turėjo nusileisti Žemėje, jie nusprendė nuvykti į tą vieną žemyną, kuriame vis dar buvo “Senovės statybininkų” rasės technologija, kuriai buvo... 1,8 milijardo metų.”

Senovinių Mėnulio mūšių įrodymus šiandien galima pamatyti gigantiškų krištolinių kupolų, didžiulių bokštų ir kvadratinių konstrukcijų likučių pavidalu, kuriuos, pasak Goode'o, matė skrisdamas virš Mėnulio paviršiaus. Stulbinamąjį Gudo teiginį patvirtina Richardo Hoaglando tyrimai, kurie atliko išsamią skaitmeninę daugelio NASA Mėnulio vaizdų analizę, kuri, jo manymu, atskleidė milžiniškų stiklo/kristalinių struktūrų liekanas visame mėnulyje.

Pirmieji  Pre-Adamitai turėjo tik tris motininius laivus, kuriuos jie galėjo panaudoti savo naujai kolonijai Žemėje įkurti po avarinio nusileidimo Antarktidoje. Šių motininių laivų technologija suteikė viltį Pre-Adamitams, kad jie galės atkurti savo civilizaciją:

“Taigi jie turėjo išmontuoti ir panaudoti šią technologiją iš erdvėlaivio, kai tik jie nusileido. Ir buvo trys labai dideli kosminiai laivai. Tai buvo motininiai laivai.”

Davidas Wilcockas iš kito informatoriaus daktaro Pete'o Petersono

gavo patvirtinančios informacijos apie vieno iš aptiktų motininių laivų dydį ir vietą:

– Ar žinai ką nors apie Antarktidą?

Sako: „Jie praneš, kad rado motininį laivą“. Jis žinojo tik vieną dalyką – po ledu rastas 30 mylių pločio, daugiau apvalus motininis laivas.

Pre-Adamitams netrukus prireikė hibridų, kurie galėtų veikti kaip tarpiniai ryšiai tarp jų ir likusių Žemės gyventojų. Nors grynakraujai pre-Adamitai liko Antarktidoje, netoli savo pažangių technologijų, hibridiniai pre-Adamitai buvo naudojami valdyti žmoniją įvairiose kolonijose, esančiose visoje planetoje.

Kaip paaiškino Goode:

“Jie sukūrė hibridus, nes negalėjo gerai veikti mūsų aplinkoje. Ir jie sukūrė hibridus iš jų ir veitinių žmonių, kurie buvo čia, Žemėje... visi pagrindiniai pre-adamitai, kurie buvo grynaveisliai, liko Antarktidoje... Buvo pre-adamitinė kraujo linija, gyvenusi Centrinėje Amerikoje, Pietų Amerikos regione, o buvo dar viena visiškai kitokia kraujo linija – tiek karališkojo kraujo – Azijoje, tiek Europoje.”.

Pabėgėlių atvykimas į Žemę sukėlė ginkluotą konfliktą su pažangiomis vietinėmis žmonių grupėmis, kurios anksčiau buvo pabėgusios į Žemės vidų nuo kataklizmų ir padėjo išgyvenusiems paviršiuje atkurti visuomenę. Ankstesniuose epizoduose Goode'as sako, kad šios „Vidinės žemės“ atplaišos grupės yra 18 milijonų metų senumo, gyvena didžiuliuose urvuose, kurių dydis prilygsta JAV Teksaso valstijai, ir turi pažangius erdvėlaivius.

Įvairios nežemiškos grupės įkūrė Žemės paviršiuje kolonijas, kuriose prasidėjo ilgalaikiai genetiniai eksperimentai – Goode'o ir kontaktuotojo Alexo Collierio teigimu, jų buvo net 22. Įvairių nežemiškų grupių atėjimas ir jų genetinis manipuliavimas paviršiniais žmonėmis sukėlė konfliktą tarp Vidinės Žemės civilizacijų ir nežemiškų žmonių hibridinių kolonijų paviršiuje.

Pabėgėlių su pažangiomis technologijomis atvykimas grasino sutrikdyti trapią jėgų pusiausvyrą, kuri buvo pasiekta Žemėje tarp Vidinės Žemės ir Žemės paviršiaus civilizacijų. Anot Gudo, kariniai mūšiai prasidėjo tarp Vidinės Žemės civilizacijų, ateivių lankytojų ir pabėgėlių iš Superžemės (Maldek).

Pre-Adamitai sukūrė hibridinę rūšį Homo Capensis pagal antropologinę klasifikaciją, kuri tapo valdančiu elitu arba pusdieviais senovės Pietų Amerikos, Azijos ir Europos visuomenėse.

Pailgos skrybėlės, kurias visi nešioja Vatikane, yra vienas iš būdų, kaip jie gali pasislėpti būdami aktyvūs tarp mūsų.

Senovės Egipto istoriko Manetho pasakoja apie laikus prieš dinastiją, kai “dievai tiesiogiai valdė Egiptą”, o paskui savo palikuonis, hibridus ar pusdievius, skirdavo į vadovaujančias pareigas.

Panašus scenarijus aprašytas Šumerų karalių sąraše, kuris leidžia manyti, kad šie istoriniai dokumentai yra ne mitiniai priešistorinių laikų pasakojimai, o tikslūs istoriniai įrašai.

Remiantis Goode'o ir daugelio kitų šaltinių informacija,  pre-Adamitai nebuvo vienintelė nežemiška rasė, egzistavusi Žemėje prieš 60 000 metų. Jis sako, kad tarp jų buvo nežmonių rasė – ropliai, kurie greitai tapo pagrindiniu pre-Adamitų varžovu dominuojant planetos reikaluose.

Corey paaiškino, kad pre-Adamitų programos nutraukė 22 genetinius eksperimentus, kuriuos atliko į žmones panašūs ateiviai, pirmą kartą sukurti prieš 500 000 metų. Ankstesnėje ataskaitoje Corey paaiškino, kad „Super federacija“, kurią sudaro 40–60 šių rasių, sukūrė konkuruojančias genų inžinerijos programas su sausumos žmonija.

Corey taip pat aprašė, kaip pre-Adamitai susidūrė su į žmones panašiais ateiviais, atliekančiais  genetinius eksperimentus ir su reptilijomis, darančiais tą patį, siekdami pasaulinės įtakos.

Goode'as aprašė konfliktą tarp pre-Adamitų ir reptilijų, kaip pre-adamitai turėjo pranašumą savo pažangiomis technologijomis. Tačiau ropliai pamažu sustiprėjo po daugybės „mažesnių katastrofų“, kurios buvo niokojančio geologinio įvykio, kuris netrukus turėjo įvykti, pranašai:

“Šie pre-adamitai, nebuvo visai geri vaikinai, konfliktavo su reptilijomis ir iš tikrųjų laikė roplius kontrolėje čia, Žemėje, per tą laiką, kai jie čia atsitrenkė.”

Nutiko kelios mažesnės katastrofos ir jiems netekus galios, reptlijos visada randa progą sugrįžti silpnumo akimirką. Per didelę katastrofą (maždaug prieš 13 000 metų) Antarktidos žemynas buvo užšalęs dėl staigaus polių poslinkio, kuris visame pasaulyje atskyrė pre-Adamitų buvusius forpostus nuo jų pagrindinės galios bazės.

“Po šių kataklizmų, įvykusių Žemėje, pre-Adamitai ir reptilijos tarsi sudarė paliaubas arba sutartį. Ir po to ropliai beveik kontroliavo visą Antarktidą, o pre-Adamitai neturėjo galimybės pasiekti savo senųjų technologijų, savo bibliotekų. Viskas buvo ten apačioje.”

Pre-Adamitų hibridai sugebėjo išvengti nelaimės savo pasauliniuose forpostuose, tačiau grynos kraujo linijos buvo įstrigusios Antarktidoje savo milžiniškuose motininiuose laivuose.

“Ši [pre-Adamitų] civilizacija valdė visą planetą. Kad ir kokius ribotus išteklius jie turėtų, jie vis viena galėjo valdyti planetą.”

Viena Pre-Adamitų grupė, buvo Azijoje, o Pietų Amerikoje, Centrinėje Amerikoje buvo dar viena grupė,  jie nebegalėjo lankytis ar bendrauti tarpusavyje. Jie buvo atskirti po katastrofos.

Pietų ir Centrinėje Amerikoje rastos pailgos kaukolės priklauso pre-Adamitų hibridams, kurie valdė savo kolonijas šiose srityse:

“Pietų ir Centrinėje Amerikoje jie sukūrė daugumą savo anklavų. Ir jie buvo įrengę aplink kitas pre- Adamito struktūras, kurios buvo sunaikintos dėl kataklizmo. Buvo didžiulių žemės drebėjimų, kurie iš esmės sunaikino žemę ir daug pastatų, masyvių pastatų, jie tiesiog subyrėjo, nukrito ir nugrimzdo į žemę. Jie valdė pusrutulį. Jie sumaišė savo genetiką su kai kuriomis vietinėmis Pietų ir Centrinės Amerikos tautomis. Štai kodėl mes turime pailgas būtybių kaukoles, kurių odos spalva skiriasi ir kitoks genetinis mišinys.”

 Susidarė dvi pagrindinės pre-Adamitų kolonijos, viena apimanti Aziją ir Europą, o kita – Pietų ir Centrinę Ameriką, varžėsi tarpusavyje kraujo linijos konkurencijoje, kuri tęsiasi ir šiandien per dvi pagrindines Illuminatų frakcijas:

“Ir jie visada turėjo tam tikrą konkurenciją tarp šių dviejų giminių dar prieš kataklizmą. Visa ši kabalistinio arba iliuminatų tipo žmonių giminė, jie atseka savo giminę per šiuos pre-Adamitus.”

Tuo pat metu žmonės, kurie pabėgo į Žemės gelmes, kad išvengtų daugybės nelaimių paviršiuje, stebėjo, kaip įvairios nežemiškos rasės varžosi tarpusavyje dėl įtakos ir galios žemiškajai žmonijai, kuri vis dar atsigauna po pasaulinių katastrofų.

Viena iš vidinės Žemės rasių, didžiuojasi savo gryna žmogaus kilme, Anšar turėjo istorinį ryšį su žmonių gyvenvietėmis Antarktidoje. Tačiau anšarai nebendradarbiavo su pre-adamitais, nes laikė juos sociopatais pagal ryšį su vietiniais Antarktidos ir kitų sausumos žmonijos regionų gyventojais, kur jie įkūrė kolonijas.

Corey teigė, kad pre-Adamitai senovėje elgėsi su žmonėmis taip, kaip šiuolaikiniai žmonės elgėsi su šunimis įvairiais tikslais. Pre-Adamitai kartu su reptilijomis buvo didelė problema visai žmonijai.

Corey teigė: “Annunaki yra bendras terminas, reiškiantis ateivius arba tuos, kurie ateina iš dangaus. Šis apibrėžimas kai kuriuos žmones nuliūdins, todėl žinokite... Reptilijos, šiauriečiai, ebeniečiai ir anšarai bendravo su senovės šumerais, kad padėtų jiems atstatyti savo civilizaciją po didžiosios katastrofos, sunaikinusios Atlantidą. Annunaki iš tiesų buvo reptilijos, bet kitos su jais bendravusios grupės taip pat buvo vadinamos tuo pačiu vardu (pagal mano informaciją programose).”

Jei sutiksime, kad ropliai yra dar viena nežemiška grupė, turinti daug įtakos užkulisiuose, per savo hibridus, pamatysime, kad paslėpti Žemės valdovai yra suskirstyti į atskiras frakcijas, turinčias ilgą konfliktų, kylančių iš konkurencijos, istoriją. Galbūt niekur tai nėra geriau iliustruota, kaip Enocho knygoje, kurioje aprašomos įvairios tarpusavyje kariaujančios „angelų“ grupės.

Deividas: “Taigi sakote, kad tie pre-adamitai su pailgomis kaukolėmis yra “puolusio angelo” siužetas. Corey: Taip, tai “puolusio angelo” siužetas.

Intriguojantis Goode teiginys yra tai, kad kai kurie nežemiški pabėgėliai-milžinai ir šiandien tebegyvena sustingimo kamerose, esančiose 30 mylių ilgio motininiuose laivuose, palaidotuose po 2000 pėdų ledo gylyje po Roso ledo šelfu Antarktidoje.

Goode'as apibūdino, kad sąstingio kameras iš pradžių pastatė „Senovės statybininkų rasės“, kurios naudojo kristalinę technologiją, kad sukurtų laiko burbulus, kuriuose laikas praeina daug lėčiau nei išorėje. Laiko burbulo viduje gali praeiti trisdešimt minučių, o už jos ribų, pasak Good, praeina 30 000 metų. Jis pasakojo, kad šios sąstingio kameros, kurių viduje puikiai išsilaikę milžinai, buvo aptiktos visame pasaulyje.

Jis pareiškė, kad ir toliau gauna informaciją iš JAV oro pajėgų, apie 2002 m. pradėtus archeologų kasinėjimus Antarktidoje. Sakė apie JAV oro pajėgas instruktažo metu ir su kuo jis susidūrė 2017 m. sausį lankydamasis Antarktidoje su vidins žemės civilizacija, vadinama „Anshar“.

Anšar priklausė pasaulių konfederacijai, kuri siekė pagerinti planetos būklę teikdama žinias ir techninę pagalbą, kaip aprašyta šumerų tekstuose.

Daugelis pre-Adamitų pirminių pabėgėlių šiuo metu yra sustingę savo motininiuose laivuose, palaidotuose po Antarktidos ledu:

“Gavau informaciją, kad išgyvenę pre-Adamitai, kurių giminė kilusi iš kitos planetos, pateko į sąstingį prieš įvykstant  kataklizmui maždaug prieš 12 800 metų. Jie jų dar nepažadino. Jie vis bando nuspręsti, ką daryti su jais toliau.”

Papildoma informacija, kurią paskelbė Corey, leidžia manyti, kad yra daug pavojų pažadinant Pre-Adamitus, kurie greičiausiai bandys įtvirtinti savo galią naudodami savo pažangias technologijas, įskaitant mažai ištirtą „statybininkų rasės technologiją“. Čia Corey priduria:

“Komandos, atsakingos už šias iškastas vietas, imasi atsargumo priemonių, t. y. turi mini branduolinius ginklus su „mirusio žmogaus paleidikliais“, jei šios būtybės taptų priešiškos”

Goode'as išsamiai aprašo „riboto atskleidimo“ planą, kuris apima tos archeologinės vietovės išvalymą nuo visko, kas susiję su nežemiška gyvybe:

“mes turime archeologus ir įvairių universitetų darbuotojus, kurie ten kasinėja ir visa tai dokumentuoja, bet ką jie padarė, jie, būdami Cabal klanai, manau, kad jie naudojo šiuos didelius elektromagnetinius povandeninius laivus, kuriuos apsakiau anksčiau, kad išsivežtų daug archeologinių daiktų, kuriuos rado kituose kasinėjimuose, paslėpė nuo žmonijos, saugojo didžiuliuose sandėliuose.”

Jie taip pat pašalina bet kokį kūną, kuris neatrodo kaip žmogus. Ir daugelis žmonių kūnų neatrodo kaip vergai. Jie turi tunikas su auksiniais siūlais. Jie atrodo kaip karališkieji.

Kitas šio riboto atskleidimo plano žingsnis, pasak Good, yra laipsniškas slaptų kosminių programų egzistavimo per dešimtmečius atskleidimas. Todėl jie dešimtmečius stengsis nutekinti informaciją, o ne iš karto mums pasakos apie rastus laivus, aukštąsias technologijas ir ne žmones.

Cory teigė, kad kasinėjimus keliose Antarktidos vietose atlieka skirtingos šalys, kurios kai kuriais atvejais tiesiogiai konkuruoja dėl pažangiausių technologijų. Tikslas yra ilgainiui atskleisti kai kuriuos iš jų, tačiau daugelis technologijų, ypač tų, kurios yra aiškiai nežemiškos kilmės, bent jau nebus išleistos.

Cory mano, kad apreiškimai Antarktidoje prasidės kartu su elito, dalyvaujančio pedofilijoj, prekyba žmonėmis ir kitais nusikaltimais, persekiojimuose, įskaitant pagrindinių politikų, mokslininkų, pramonininkų ir kariuomenės pareigūnų šantažavimą.

Rusai, kinai ar mažesnės šalys gali pradėti skelbti Antarkties pranešimus, jei derybos užsitęs ir JAV nepasiseks. Buvusios tautos yra dalis to, ką Corey apibūdina kaip Žemės aljansą. Ši grupė greitai išaugo į svarbą augant ekonominei galiai Azijoje, o pasauliniai Cabal/Illuminat galios centrai Europoje ir Šiaurės Amerikoje ir toliau palaipsniui silpsta.

Antarktidos žemėlapyje [žr. Žemiau] Corey atkreipė dėmesį į šešias tarpplanetiniam įmonių konglomeratui priklausančias bazes, kurias jis aplankė erdvėlaivyje Anshar 2016 m. pradžioje. Didžiausia iš šių bazių, mažo pramoninio miesto dydžio, yra netoli pre-Adamitų laikų griuvėsių. Kiti griuvėsiai, kai kurie iš jų kyšantys iš ledo, nėra per toli nuo kitų Corey pažymėtų bazių.

Dauguma slaptų kasinėjimų atliekami Ross ledo šelfe. Šis šelfas egzistuoja sausumoje, o ne vandenyne, ir yra gręžiamas kaip dalis tradicinių MTEP projektų, tokių kaip ANDRILL.

Corey aprašė du vienu metu vykstančius procesus, kurie turi galingą destabilizuojantį poveikį Ross ledo šelfui ir kitiems ledo šelfams visame žemyne.

Viename iš procesų naudojamas gamtos reiškinys, apimantis galingų geoterminių angų, kurias sukelia vulkaninė veikla giliai po Antarktidos paviršiumi, naudojimą. Orlaidės išskiria didžiulį šilumos kiekį, kuris sunaudojamas ledo lakštui ištirpdyti ir po ledo lšelfu suformuoti didelius urvus. Tai paskatino geoterminių tunelių susidarymą iki pat paviršiaus.

Vienas iš šių tunelių, sudarytų iš geoterminių angų, iškylančių į paviršių, yra maždaug 5 mylių atstumu nuo Pietų ašigalio. Tai yra tas pats tunelis / skylė, kurią paliudijo anoniminis karinio jūrų laivyno karininkas ir skrydžio inžinierius Brianas, kuris pirmą kartą pranešė apie savo patirtį Lindai Moulton Howe 2015 m. sausio 2 d. Vėliau ji apklausė jį ir gavo daugiau informacijos apie jo patirtį Antarktidoje.

Trumpai jis apibūdino gelbėjimo misijos skrydį iš Deiviso stoties į Vakarų Antarktidą, kur jis skrido virš Pietų ašigalio. Jis ir jo kolegos matė didelę skylę lede, kaip jis apibūdino savo pirminiame laiške:

“Kita unikali Pietų ašigalio stoties problema yra ta, kad mūsų orlaiviams nebuvo leista skristi virš tam tikros zonos, nurodytos 5 mylių atstumu nuo stoties. Priežastis nurodyta dėl to, kad rajone yra oro mėginių ėmimo stovykla. Nė vienam iš mūsų įgulos narių tai neturėjo prasmės, nes 2 kartus turėjome skristi virš šios zonos. Kartą dėl medicininės evakuacijos iš Australijos stovyklos Camp Davis. Jis buvo priešingoje žemyno pusėje, o mums reikėjo pasipildyti degalų Pietų ašigalyje, o tiesioginis kursas į šią Deiviso stovyklą buvo tiesiai virš oro mėginių ėmimo stoties. Vienintelis dalykas, kurį pamatėme eidami per šią stovyklą, buvo labai didelė skylė į ledą. Galite paleisti vieną iš mūsų LC130 į šį dalyką.”

Kitas procesas, kuris taip pat destabilizuoja Ross ledo šelfą, yra didelių slėginių garų žarnų naudojimas, siekiant pasiekti pre-Adamitų griuvėsius. Corey paaiškina:

“Jie yra prijungti prie didelių slėginių rezervuarų, į kuriuos dideli vandens maišai, pataikyti mikrobangų spinduliais, kad jie sprogtų nuo garų, atveriant didelius plotus. Tiksliai sureguliuoti kasinėjimai buvo atliekami su vyrais, laikančiais slėgines žarnas, išleidžiančias garą. Tirpstantis ledas priverčia upes tekėti po ledo šelfu ir jį sutepa, todėl jis dar labiau slysta, taip pat sukelia griūtį dėl viršaus esančio ledo svorio, kai ledas įkaista dėl geoterminės veiklos.

Be to, kitos šalys visoje Antarktidoje atlieka kasinėjimus, kurie vėlgi destabilizuoja visus Antarktidos ledo šelfus. Iš esmės pakyla bazinė ledo šelfų temperatūra, dėl kurios ledas tirpsta ir į susidariusį vandenį įpila dumblų, kurie veikia kaip tepalas, perkeliantis ledo šelfus.

Remiantis Mandrill projekto mokslininkų atliktais tyrimais, Ross ledo šelfas juda vienos pėdos per dieną greičiu. Dėl to kyla problemų perkeliant šelfą per vietas iki pre-adamitų kasinėjimo, nes jiems pasiekti sukurti tuneliai turi nuolat ilgėti, judant ledo šelfui.

Corey buvo pasakyta, kad atskleidimo pranešimai prasidės nuo, išvalytų pranešimų apie pre-Adamitų griuvėsių kasinėjimą, mokslininkų pradėtą dar nuo 2002 metų. Dokumentiniuose filmuose apie jį bus rodomi tik pre-Adamitų laikų civilizacijos antžeminiai elementai (visi ateivių gyvybės ir technologijų įrodymai buvo pašalinti ir bus laikomi paslaptyje).

Po Antarkties atskleidimo turėjo būti pradėta informacijos atskleidimo iniciatyva, imituojanti Karinio pramonės komplekso slaptąją kosmoso programą (MIC SSP), kurią sudaro JAV oro pajėgos, Nacionalinė žvalgybos agentūra, Nacionalinė saugumo agentūra ir Gynybos žvalgybos agentūra.

Taigi, nors „ribotas atskleidimas“, apie kasinėjimus Antarktidoje įgauna pagreitį, taip pat neaišku, kaip tai įvyks. Ar tai prasidės nuo susidorojimo su JAV elitu, užsiimančiu prekybos žmonėmis, kai Žemės aljansas atskleidžia savo atradimus Antarktidoje, ar įvyks netikėtų įvykių, pavyzdžiui, Rosso ledo šelfas ištirps daug greičiau nei tikėtasi ir atskleis daugiau apie pre-Adamitų civilizacija?

Corey pridūrė svarbios informacijos apie pre-Adamitus ir jų ryšį su “Homo Capensis”. Pasaulio banko pranešėja Karen Hades pirmiausia nustatė, kad ši grupė yra ne žmonių rūšis, turinti slaptą pasaulinę įtaką. Corey paaiškina:

“Neseniai gavau patvirtinimą, kad ritiniai, kuriuos pašalino Vidinės Žemės grupė, buvo labai svarbios genetinės / kraujo linijos duomenų bazės, kurios yra labai svarbios žmonių / pre-Adamito hibridams, kurie valdo daugumą pasaulio per religiją (Vatikaną) ir finansų sistemą ( Londonas). Ar Karen Hudes nesakė, kad pažįsta vyrą su pailga kaukole Londone?”

Elitas planavo ateityje paskelbti, kad šie ateiviai buvo dievai ir pusdieviai ir mes turėtume juos garbinti ir jiems tarnauti. Jie ketino panaudoti kraujo linijos ritinius, kad įrodytų savo kilmę ir sukurtų šią sistemą.

Corey atkreipia dėmesį į rimtus pažeidimus, susijusius su Antarkties sutarties, kuria draudžiama dislokuoti ginklus Antarktidoje, pažeidimais.

Corey atkreipia dėmesį į tai, kad: “... tyrimų objektai (panašiai kaip projektas „Iceworm“) stipriai prieštarauja Antarkties sutarčiai, kurioje teigiama, kad Antarktidoje ginklai nebus bandomi ar kuriami. Be to, daugiau nei 50 metų Amerikos šešėlinės vyriausybės grupės kontroliavo buvusią nacių bazę savo slaptai kosmoso programai ir pavertė ją dideliu kosminiu uostu, kuriame yra ne tik pažangūs ICC (tarplanetinis korporacinis kongloeratas) erdvėlaiviai, bet ir gaminami bei remontuojami tam tikrų tipų šie laivai.”

Šios bazės Antarktidoje sudaro Antarkties "51 zonos" versiją. Pažymėtina, kad „Lockheed Martin“, ta pati korporacija, kuri šeštojo dešimtmečio viduryje padėjo sukurti „Area 51“ kaip slaptą aviacijos ir kosmoso plėtros objektą, 2011 m. buvo sudaryta dviejų milijardų dolerių sutartis valdyti operacijas Antarktidoje Nacionaliniam mokslo fondui.

Tai rodo, kad „Lockheed Martin“ naudojasi sutartimi su Nacionaliniu mokslo fondu kaip itin įslaptintos ir nelegalios aviacijos ir kosmoso ginklų programos kaip ir “zonos 51” Antarktidos srityje priemone.

Corey paaiškina: “Antarktidoje yra nemažai kitų kosmodromų, priklausančių atsiskyrusiems nacių likučiams, taip pat nežemiškoms grupėms, turinčioms ten didžiules bazes. Tai ne tik reptilijos, kaip buvo pranešta anksčiau. Reptilijos gyvena milžiniškuose urvuose Vakarų Antarktidoje.”

Tokia situacija akivaizdžiai sukuria problemų, kai tokia grupė kaip Cabal/Shadow Government/Military pradeda bendradarbiauti su vienu ar daugiau Sutarčiai nepriklausančių narių, veikiančių Antarktidoje kuriant pažangias ginklų sistemas.

Corey sako kad karinės veiklos masto Antarktidoje atskleidimas: “kai kuriuos Aljanso žmones labai nudžiugins, o daugelis neigiamų žmonių grupių bus labai susirūpinę. Tai rimtas šios sutarties pažeidimas, galintis turėti didžiulių pasekmių. Jau dabar vyksta šešėlinis pilietinis karas, kuriam gresia didžiulis pavojus peraugti į atvirą pilietinį karą, kurį kai kurie planuoja sukelti pasaulinį karą kaip paskutinę priemonę, bandydami ištuštinti planetą ir taip vėl sustiprinti savo kontrolę išgyvenusiųjų atžvilgiu. Neigiamos grupės dar niekada nebuvo taip arti pralaimėjimo.”

Apibendrinant, svarbu pabrėžti, kad vykstantys moksliniai pre-adamitinės civilizacijos kasinėjimai yra labai svarbūs planetai. Ateivių artefaktai, įskaitant pre-adamitus sustingimo kamerose, yra labai paklausūs įvairių grupių. Kai kurie nori panaudoti šiuos artefaktus, kad atskleistų dezinfekuotą pažangios „žmogiškos“ civilizacijos versiją, kuri buvo užšaldyta Antarktidoje, kad paskatintų pasaulinę ekonomiką ir galbūt nukreiptų dėmesį nuo būsimų kriminalinių tyrimų.

Kitos grupės (Cabal/Shadow Government) nori turėti prieigą prie svetimų artefaktų, kad sukurtų naują pasaulio religiją, kurioje pre-Adamitai būtų prikeliami ir netgi pristatomi kaip dievai, kuriuos reikia garbinti. Galiausiai, yra karinių grupių, norinčių panaudoti ateivių artefaktus dabartinėse kosmoso programose ir įgyti lemiamą pranašumą sau prieš galimą būsimą pasaulinį karą.

Nepaisant šių ginčytinų situacijų, svarbu sutelkti dėmesį į geriausią įmanomą rezultatą, ir, kaip teigia Corey, „neigiamos grupės niekada nebuvo taip arti pralaimėjimo“.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1236 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/2
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0