Sekmadienis, 08.09.2024, 03:30
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Gegužis » 7 » PSO buvo priversta sutikti, kad jos „rekomendacijos nebūtų privalomos“
11:33
PSO buvo priversta sutikti, kad jos „rekomendacijos nebūtų privalomos“

Per susitikimą Šveicarijoje PSO buvo priversta sutikti, kad jos „rekomendacijos nebūtų privalomos“ pandemijos atveju. Tyrėjas Bendaminas Fulfordas paaiškino, kaip tai atsitiko: „Afrikos šalys suvaidino lemiamą vaidmenį nugalėjus PSO. Afrikiečiai išvijo chazarų mafiją (Cabal) iš daugumos regiono šalių, tokių kaip Nigeris ir Togas. Afrika vis labiau tvirtina save kaip vieną iš besiformuojančios daugiapolės pasaulio tvarkos centrų.
Iš tiesų, šimtmečius Cabal grobė Afrikos išteklius, piktnaudžiaudamas vietiniais žmonėmis, kur milijonai vyrų, moterų ir vaikų buvo veiksmingai pavergti. Tačiau situacija pradeda keistis. Jau pranešėme, kad šviesos pajėgos pradėjo savo sausumos operacijas, nes tai yra viena iš pagrindinių Archontų tvirtovių paviršiuje, tai matoma keičiantis geopolitinei situacijai.
Taip pat prieš dvejus metus perspėjome, kad „Cabal“ viršūnė nusprendė padaryti Vakarų šalis skurdesnėmis (turtingus ir gerai maitinamus suvaldyti sunkiau). Jau dabar 17 milijonų namų ūkių Jungtinėse Valstijose kenčia nuo maisto trūkumo. Artėjant rinkimams JAV, Baltieji rūmai dabar „svarsto paskelbti nacionalinę nepaprastąją klimato situaciją“, kuri suteiktų Bidenui „į Covidą panašių galių“. Fulfordas paaiškino: „Tai yra klimato krizės apgaulė – galia ir kontrolė“.
 Amerikos bankai jau pradėjo tiesiogine to žodžio prasme atimti pinigus iš žmonių. Pavyzdžiui, „Bank of America“ užsiėmė debankavimu ir dėl religinių priežasčių uždaro krikščionių aktyvistų ir organizacijų sąskaitas. Vyriausybė taip pat nurodo bankams ieškoti sandorių naudojant tokius raktinius žodžius kaip „Trumpas“ ir „MAGA“ ir žmones, kurie pirko tam tikras knygas.
Jau dabar JAV nacionalinė skola viršijo 34 trilijonus USD, kas šimtą dienų išauga 1 trilijonu USD, o skolos aptarnavimo išlaidos viršijo 1 trilijoną USD. Fulfordas sakė: „Jie tikrai bandys pavogti jūsų pinigus. IRS naudoja dirbtinį intelektą, kad pasiektų piliečių banko sąskaitas be jokio kratos orderio... jie turi prieigą prie kiekvieno asmens banko sąskaitų. Jie jau tiek daug pavogė iš žmonių, kad rezultatas – JAV socialinės santvarkos žlugimas. Asmenų, pranešusių, kad jie tapo nusikaltimo aukomis, padaugėjo 42,4 proc. Buvęs Federalinio rezervų banko pirmininkas Alanas Greenspanas kartą pasakė: „Jungtinės Valstijos gali sumokėti bet kokią skolą, nes mes visada galime atspausdinti pinigų. Kyla klausimas: kodėl žmonės moka mokesčius, jei pinigus galima tiesiog atspausdinti?
Pasak Fulfordo, „Cabal“ dabar bandys įvesti karo padėtį JAV: „Soroso ir Rokfelerio fondai moka už masinius protestus JAV aukštosiose mokyklose. Paaiškėjo, kad beveik pusė palestiniečiams palankių protestuotojų, anksčiau šią savaitę suimtų Teksaso universitete Ostine, nebuvo susiję su universitetu. Tai tie patys seni Black Lives Matter agentai, žaidžiantys naują scenarijų. Galime tikėtis, kad jie surengs didelius renginius, bandydami nuslėpti savo bankrotą ir sistemos žlugimą. Gali būti, kad dėl šios priežasties „AirBnB“ tikisi, kad 2024 m. birželio 6 d. prasidės didelio masto vyriausybės veiksmai ir karantinas. Jų elektroniniuose laiškuose nurodoma, kad birželį jie tikisi paskelbti nepaprastąją visuomenės sveikatos situaciją ir epidemiją, vyriausybės kelionių apribojimus, karinius veiksmus, didelio masto komunalinių paslaugų uždarymą.
Dauguma skaitytojų negyvena JAV, bet žmonės turėtų suprasti, kas apskritai vyksta. Artėjame 2025-iesiems, šie metai bus labai darbingi ir, Šviesos pajėgoms plečiant savo veiklos geografiją, žmonėms teks ginti savo teises ir laisves. Kiekvienas skirtingose šalyse turės tai išgyventi, kad pažadintų ir padėtų nuversti svetimų tamsiųjų jėgų sukurtą Kabal.

Peržiūrų: 196 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0