Penktadienis, 26.04.2024, 06:24
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Gegužis » 10 » Romos klubas – pagrindinė eugenikos organizacija
17:42
Romos klubas – pagrindinė eugenikos organizacija

Žmonės dažnai klausia, kas yra už šėtoniškos transhumanistinės Naujosios pasaulio tvarkos? Be jokios abejonės, šio renginio užsakovai yra Archontai. Tačiau ideologijos, koncepcijų ir lyderystės kūrimą vykdo žmonės (žinoma kai kurie iš jų yra reptilijos, įsikūniję į žmonių kūnus) tokiose neoficialiose struktūrose kaip Trišalė komisija, 300 komitetas, Bilderbergo klubas. Apie pastarąjį kalbėsime plačiau.

„Romos klubas“, įkurtas 1968 m., yra pagrindinis Naujosios pasaulio tvarkos „minčių centras“. Iš Romos klubo susirinkimų darbotvarkės visiškai aišku, kad pagrindinis jo tikslas yra: sulėtinti pramonės plėtrą iki deindustrializacijos (dabar tai vyksta aktyviai), suvaldyti mokslinius tyrimus (pažangios technologijos tiesiog slepiamos ir jų kūrėjai sunaikinami), sumažinti pasaulio gyventojų skaičių bent 2 milijardais žmonių.

Ši globalistinė organizacija organizuoja susitikimus tarp valstybių vadovų, karališkųjų šeimų narių, tarptautinių finansininkų, mokslininkų, JT, PB, TVF ir kitų atstovų. Šiuose susitikimuose delegatai planuoja pasaulinę ekonomiką viešai ir privačiai valdydami pasaulio gamtos ir žmogiškuosius išteklius pagal „Maltūzo darnaus vystymosi ekologiją“. Pagal ją „žmonių bandai“ valdyti reikėtų pasitelkti „krizinius taškus“. Ideologijos kūrėjas Malthusas tikėjo, kad tam valdančioji klasė turi tokius įrankius kaip karas, badas ir ligos.

Romos klubo narys Andre Hoffmannas yra WEF apskritojo stalo, propaguojančio Didįjį atstatymą ir technokratinę ketvirtąją pramonės revoliuciją, patikėtinis. Kitas Romos klubo „keblios žmonijos“ projekto pagrindinis architektas buvo MIT profesorius Jay W. Forrester. Jam buvo pavesta pritaikyti savo sistemos dinamikos teoriją kuriant kompiuterinius modelius, vaizduojančius gyventojų skaičiaus augimą, išteklių suvartojimą ir taršos prognozes. Forrester užprogramavo World One kompiuterį, kuris parodė civilizacijos žlugimą 2040 m. Jo kompiuterinė prognozė numatė, kad iki 2020 metų planetos būklė taps itin kritinė.

Dennisas Meadowsas, kitas Romos klubo ir WEF garbės narys, 1972 m. rašė, kad atsikratyti maždaug 6 milijardų žmonių galima būtų „taikiu“ arba „teisingu“ keliu. 1991 metais jis tęsė: „Tikrasis priešas yra pati žmonija“. O 2017 m. jis pasakė: „Galėtume turėti aštuonis ar devynis milijardus, jei turėtume labai stiprią diktatūrą, kuri būtų protinga ir žmonių pragyvenimo lygis būtų žemas. Bet mes norime turėti laisvę ir aukštą gyvenimo lygį. Taigi mums reikia milijardo žmonių. O dabar esame septyni, todėl reikia leistis žemyn“. Kad Romos klubo ideologija sėkmingai žengia į priekį, patvirtina 1995 m. JT klimato kaitos konferencijoje atliktas „Pasaulinis biologinės įvairovės vertinimas“: „Pagrįstas įvertinimas pramoninei pasaulio visuomenei su dabartiniu materialiu gyvenimo lygiu,  yra vienas milijardas“.

 Ir nepaisant to, kad pasaulio gyventojų skaičius jau viršija 8 milijardus žmonių, o tai neatitinka jų baimę keliančių prognozių, o planetos būklė 2020 m. netapo itin kritiška, Romos klubas ir kitos „Cabal“ struktūros tęsia savo programą. Jos šalininkai kontroliuoja bankus ir korporacijas ir yra sukaupę milijardus dolerių, o tai suteikia jiems galimybę užteršti planetą toksinais, sukurti netikras vakcinas, pristatyti sintetinę mėsą, trikdyti tiekimo grandines ir į maistą įtraukti nematomų cheminių medžiagų. Tačiau, nepaisant viso to, jų planai nebus sėkmingi, nebent mes patys leisime jiems „sumažinti“ mus visus. Žemės planetoje 100 milijardų žmonių gali gyventi taikoje, harmonijoje ir gausoje.

Teigiamo Slaptųjų kosmoso programų aljanso atstovas perspėjo, kad „Orion“ ir „Cabal“ grupė naudojasi dabartiniu absurdiškumu, kad pastūmėtų mus norimu keliu:

„Šiuo metu mūsų saulės sistema yra svarbiausiose laiko juostų pasirinkimo fazėse. Kaip jau sakiau anksčiau, kiekviena žvaigždė ar planeta yra atskira sfera, kurioje laikas teka kitaip nei visose kitose. Žemėje žmonija karštligiškai kovoja dėl pasirinkimo tarp laiko juostų. Šią kovą dar labiau apsunkina žmoniją paveikiantys energijos pokyčiai. Energijos kaupėsi lėtai per dešimtmečius, todėl žmonija to nepastebėjo. Net ir dabar žmonės išgyvena streso sukeltą psichinę psichozę, tačiau nesuvokia, kad elgiasi taip pat beprotiškai kaip ir visi kiti.

Tai, kas šiuo metu vyksta Žemėje, yra didžiausias šou galaktikoje. Daug civilizacijų stebi mus ir džiaugiasi, kad laimėtume šį mūšį. „Orion Group“ ir „Human Cabal“ yra labai susirūpinę, kad susiburtume ir pasirinktume realybę, laisvą nuo jų civilizacijos užmaskuoto kalėjimo. Štai kodėl esamos jėgos naudojasi pabaigos laiko beprotybe, kuri turėtų būti katalizatorius, stumiantis mus į priekį ir paverčiantis jį baimės ir kontrolės ginklu. Kas iš mūsų sugeba atsisakyti dabartinio mąstymo ir palaidoti karo kirvį su grupėmis, su kuriomis kovojame, suvokdami, kad susiskaldymą sukėlė bendras mūsų priešas?

Corey Goode'as sakė, kad iki birželio mėnesio gaus dar instruktažų ir kad jie bus gana išsamūs ir daugiausia susiję su „Orion“ grupės ir jų sąjungininkų galaktikos išvalymu: „Iš esmės jie yra priversti grįžti į kelias saulės sistemas, kuriose jie turi atramas, įskaitant mūsų pačių saulės sistemą. Oriono grupė yra įsprausta į kampą, bet ne iki galo nugalėta... Tuo tarpu įvairūs ateiviai ir kai kurios žmonių grupės kovoja su paskutiniais Oriono grupės likučiais. Jie tikisi, kad mes atliksime savo vaidmenį čia, Žemėje, pasirinkdami teigiamą laiko juostą ir pradėdami naują evoliucijos ir pakilimo erą. Ar esate pasirengęs priimti iššūkį?"

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 446 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 2.4/7
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0