Penktadienis, 29.03.2024, 17:31
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Vasaris » 5 » Širdis visada viską žino
17:45
Širdis visada viską žino

Širdis iš tiesų yra, labai sudėtingas, savarankiškai organizuotas, informacijos apdorojimo centras su savo funkcinėmis "smegenimis", kuris per nervų sistemą, hormonų sistemą ir kitu būdu bendrauja ir įtakoja kaukolės smegenis. Šiais veiksniais smarkiai paveikia smegenų funkciją, organizmo pagrindinius organus ir galiausiai nustato gyvenimo kokybę.
Širdis - tai stipriausia vieta žmoguje. Netgi stipresnė už aukštesnes čakras, mat ten viskas susijungia, susilieja visų organų energijos.
Širdis visada viską žino, visada siūlo geriausią ir aukščiausią vadovavimą, visada nurodo patį geriausią jums variantą. Žmogiškas protas neturi širdies išminties ir negali pasiūlyti Dieviškumo išminties. Tik širdis turi magišką priėjimą prie to.

Pirminė proto funkcija buvo informacijos surinkimas širdžiai. Būtent širdis žinojo, ką reikia daryti su ta informacija. Pasyvus (ramus) protas atiduoda pirmenybę aktyviai širdžiai, kuria pasitiki. Ji priima viską jai prieinama kaip pastovią tėkmę ir palieka tokiame gyvenimo ritme su džiaugsmu ir susižavėjimu. Iš viso šito gimsta priėmimas ir atjauta.
Širdis dirba dažnyje, kuris atviras visoms galimybėms. Tokio fakto negalima pervertinti: širdis pasitiki. Toks dažnis yra pas visus ir kiekvieną, nepriklausomai nuo to, suvokia tai žmogus, ar ne. Nėra būtinumo jo studijuoti. Nėra būtinumo ieškoti savo širdyje jam vietos, ar plačiau jį atverti. Jis paprasčiausiai YRA.
Turėkite kantrybės sau patiems, turėkite kantrybės savo širdžiai, jeigu norite, kad jinai norėtų su jumis kalbėti, kad jinai taptų jūsų Vidiniu Patarėju, turėkite savo patarėjui kantrybės, pagarbos, įkvėpkite besąlyginės meilės šviesą į savo širdį ir užsipildykite šia šviesa.

Tam, kad grįžtume prie pilno suvokimo, turim perduoti lyderiavimą širdžiai ir vėl leisti valdyti jai, o ne protui.
Pirmas žingsnis - praktikuoti aukštesniojo proto (dešiniojo pusrutulio) kantrybę. Leiskite tai proto daliai atsipalaiduoti, stebėti ir perduoti širdžiai savo įspūdžius ir įkvėpimą, kuris ateina pas jį iš Dieviškojo proto.
Antras žingsnis, kasdieninis savęs atskyrimas nuo žemutinio proto pliurpalų. (kairio pusrutulio). Ne bandyti atjungti, o tiesiog neprisirišti prie minčių, tiesiog paleisti jas. Tai leis sąmonei klausytis žymiai subtilesnių išmintingos širdies dažnių.
Tam yra paprastas ir efektyvus būdas – nukreipti ir sukoncentruoti savo sąmonę į širdies plakimą.
Perkelkite savo sąmonę nuo žemutinio proto balso ir klausykitės tol, kol neišgirsite savo širdies plakimo per visą kūną. Jeigu reikia, fiziškai padėkite pirštus ant pulso taško ir laikykite tol, kol nepajusite širdies ritmo. Po to įeikite į tą ritmišką srautą ir pajauskite vienybę su savo būtybės centru. (kas nėra taip paprasta)
Bandykite klausyti širdimi: įsiklausyti į visų supančių būtybių širdies vibracijas. Pajusti kitų širdžių prisilietimą prie jūsų.
Pradžioje galite išgirsti, pajausti, subtilias energijas, kuriose galite pasijausti komfortiškai. Pasinersite į jų šilumą ir taikumą. Dažnai tai gali būti lydima nedideliu tarsi dūzgimu, kurį galima fiziškai išgirsti. Tai tarpusavio visų širdies energijų sąveikavimas su Žemės širdimi. Tai pasitikėjimo energija, kuri priimama Žemės, kiekvienos planetos būtybės. Iš karto įspėju, tai gali apimti ilgą laiko tarpsį, o gal ir visą gyvenimą ar daugiau. Bet dabar tam pats geriausias laikas, Žemės pasikeitimo periodu.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 183 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0