Penktadienis, 26.04.2024, 01:45
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Spalis » 1 » SLAPTOS KOSMOSO PROGRAMOS.
10:28
SLAPTOS KOSMOSO PROGRAMOS.

Mūsų saulės sistemą mažiausiai 26 000 metų valdo Chimeros Archontų ir Drako/roplių imperija iš Oriono/Andromedos. Ši jėga pastaruosius tūkstantmečius izoliavo Žemės planetą nuo kontaktų su geranoriškomis ateivių rasėmis.

Pirmieji bandymai prasiveržti pro karantiną prasidėjo XIX amžiuje, kai, įkvėpta ateivių iš Plejadžių, slapta draugija NYMZA pradėjo statyti laivus. Nikola Tesla buvo susijęs su NYMZA ir padėjo statyti erdvėlaivį, kad galėtų patekti į Marsą. Eksperimentas baigėsi nesėkmingai, o JP Morganas nustojo finansuoti „Tesla“. Teslos mokinys Guglielmo Marconi ir keli kiti (įskaitant garsųjį alchemiką Fulcanelli) 1937 m. persikėlė į Pietų Ameriką, kur Anduose pastatė slaptą požeminį miestą.

 Antrasis plejadiečių bandymas nutraukti karantiną prasidėjo XX amžiaus pradžioje per Thule / Vril draugijas Vokietijoje. Tačiau netrukus po to Vokietijos kosmoso programą perėmė keli piktavališki ateiviai, todėl vokiečiai Antrojo pasaulinio karo metais pastatė slaptą nacių mėnulio bazę.

Generolas majoras Walteris Dornbergeris

buvo slaptosios Hitlerio kosminės programos vadovas. Po karo jis buvo atvežtas į JAV dirbti Niujorko valstijoje esančioje Bell Aerospace.
Jis liudijo prieš Kongresą šeštajame dešimtmetyje. Ir aš galiu jį cituoti, jis pasakė Kongresui:
„Ponai, aš atvykau į šią šalį ne pralaimėti trečiojo pasaulinio karo, aš jau praradau du“. Ir jis vėl buvo vienas pirmųjų, kuris išdėstė šią kosmoso valdymo viziją, suteikdamas JAV visišką Žemės planetos kontrolę. Būtent naciai pirmą kartą sužinojo apie Žemės ir Mėnulio gravitaciją, kad kas gerai valdo Žemės ir Mėnulio gravitaciją, tiesą sakant, su bazėmis Mėnulyje ir ginkluotomis kosminėmis stotimis tarp jų, tas valdo planetą. Taip jie vadino L4 ir L5 pozicijas erdvėje ir, jei gali jas valdyti, gali valdyti Žemės planetą. Žmonija nieko nežino ir nesuvokia kas dedasi po nosimis... Jus linksmina cirko šou....ir dekoracijos

Kitas, šįkart daug tiesesnis bandymas nutraukti karantiną įvyko 1954 metų vasario 20 dieną, kai JAV prezidentas Dwightas D. Eisenhoweris Edvardso oro pajėgų bazėje susitiko su plejadiečių ir Ashtar vadovybės atstovais. Tačiau neigiamos kariuomenės spaudžiamas prezidentas Eisenhoweris buvo priverstas nutraukti sutartį su plejadiečiais. Tačiau pastarieji sugebėjo susitarti ir gavo leidimą sukurti savo slaptą požeminę bazę po Bora Bora, su sąlyga, kad bazės egzistavimas bus paslaptyje nuo gyventojų.

Los Andželo vyskupas Jamesas Francis McIntyre'as dalyvavo Eisenhowerio susitikime Edvardso oro pajėgų bazėje ir pranešė jėzuitams, kas ten nutiko. Plejadiečių erdvėlaivių ir paties susitikimo nuotraukos ir filmuota medžiaga buvo nufotografuota – įrodymų dabar yra Vatikano bibliotekoje. Tada, 1956 m., prasidėjo slapta jėzuitų kosminė programa, kuri įkūrė bazes Marse ir Mėnulyje. Ši programa, kodiniu pavadinimu „Marconi“, nebuvo labai sėkminga.

Šias nuotraukas pateikė tyrėjas Steve'as Sunday. Pasak jo, jos buvo saugomos Vatikano bibliotekoje ir jam pavyko jas gauti dėl nutekėjimo. Tai yra, kažkas jas iš ten pavogė.

Pagrindinė slaptoji kosmoso programa buvo pradėta septintajame dešimtmetyje, kai „Chimera“ grupė įgaliojo neigiamai orientuotą karinį personalą JAV, Europos NATO šalyse, Sovietų Sąjungoje ir Kinijoje statyti slaptas bazes bendrų operacijų metu tam tikrose planetos ribotose vietose, Mėnulyje ir Marse. Dragon/Reptilian/Zetas pagal slaptą susitarimą suteikė techninę paramą bazių kūrimui mainais už tai, kad neigiamoms svetimoms rūšims buvo leista panaudoti kariuomenę savo bazėms statyti po Žemės paviršiumi. 1964 m. taip buvo įkurta bendra JAV ir Sovietų Sąjungos Marso bazė, o per ateinančius dešimtmečius ji palaipsniui plėtėsi, įtraukdama į programą vis daugiau Mėnulio ir Marso bazių. Tamsiojoje Mėnulio pusėje pastatė svarbiausia bazė, kodiniu pavadinimu LOC (Lunar Operations Command).

Pagrindinė slaptoji kosmoso programa vadinosi „Saulės sargas“ ir ją sudarė gerai apmokyti superkareiviai, kuriems buvo išplautos smegenys ir kurie buvo įsitikinę, kad jie apsaugos Žemės planetą nuo „neigiamų ateivių“. Keletas JT diplomatų žinojo apie „Saulės sergėtojo“ egzistavimą ir naiviai tikėjo, kad tai pasaulinė programa prieš galimą ateivių ataką Žemės planetoje. Tačiau iš tikrųjų slaptos kosmoso programos tikslas buvo parengti ir sukurti infrastruktūrą mūsų Saulės sistemoje, bendradarbiaujant žmonėms ir drakonams, kuri bus naudojama būsimai nežemiškai archontų invazijai, kuri įvyko 1996 m. Iš žmogiškosios pusės šią programą prižiūrėjo ir režisavo „Nešventasis ketvertas“: George'as W. Bushas, ​​Henry Kissingeris, Donaldas Rumsfeldas ir Dickas Cheney. Šie keturi žmonės iš tikrųjų buvo drakonai ir buvo įsikūniję žmonių kūnuose daugiau nei 26 000 metų. Šie keturi yra geriausiai žinomi ir viešai matomi drakono/žmogaus hibridai. Dickas Cheney buvo „Mars Colony Company“ vadovas.

Slaptą kosmoso programą ir požeminių bazių statybą karinis-pramoninis kompleksas vykdė per tokias korporacijas kaip Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater ir kt. Vyras slaptosios kosmoso programos užkulisiuose buvo Johnas Dale'as Halpernas. Jo kompanija Halpern, Denny & Co. iki šiol valdo Halliburton, Monsanto, Raytheon ir Academi (anksčiau Blackwater).

Per šį laikotarpį „Solar Warden“ programa pirmiausia buvo valdoma iš dviejų vietų. Operacijos Mėnulio ir Žemės orbitose buvo vykdomos naudojant erdvėlaivius X-22A, SR-33A ir TR3-B, valdomus iš Petersono oro pajėgų bazės Kolorado valstijoje. Operacijos Saulės sistemoje buvo valdomos iš požeminės Kings Peak bazės Jutoje. Šios bazės personalas ir infrastruktūra buvo perkelti iš garsiųjų Area 51 ir S4 bazių, kai šios vietos tapo pernelyg viešos.

Teigiamas ateivių aljansas ir šviesos pajėgos įvairiais būdais įsiskverbė į “Solar Warden” kosmoso programą, joje buvo keletas slaptų grandžių, kuriose yra narių, dirbančių šviesos pajėgoms.

Po Archontų invazijos 1996 metais visą Saulės sistemą užvaldė drakonai ir ropliai. Svarbiausia jų karinė bazė buvo Plutono mėnulyje Charone, o keli jų įtvirtinimai buvo pastatyti asteroidų juostoje. Taip pat 1996–1999 metais apie 500 milijonų roplių įsiskverbė į humanoidinius klonuotus kūnus požeminėse bazėse.

Nuo 1999 m. vykdant didžiulį išlaisvinimo puolimą, šviesos pajėgos, Pasipriešinimo judėjimas, Plejadai, Sirijaus ir Andromedos laivynai ir Aštaro komanda palaipsniui išvalė Saulės sistemą nuo visų drakoniškų/roplių buvimo, išskyrus tuos, kurie tiesiogiai dirba su Chimera grupe. Pasipriešinimo judėjimas taip pat išvalė požemines bazes, pašalindamas visus roplius, išskyrus kelis drakonus, esančius planetos paviršiuje. 2012 metais Šviesos pajėgos uždarė „Solar Guardian“ programą ir toliau buvo vykdomos išvalymo operacijjos nuo paskutinių tamsos likučių Saulės sistemoje. Ši programa kodiniu pavadinimu MOSS (Napsystems Müldimenziós Opulet – Daugiamatės Saulės sistemos operacijos).

Remiantis naujausia Pasipriešinimo judėjimo informacija, Šviesos pajėgos padarė didelę pažangą išvalydamos Chimeros grupės archontus. Visos požeminės bazės, kuriose buvo Chimera, buvo išvalytos, išskyrus pagrindinę bazę, esančią po Urimo karine baze Izraelyje. Pranešama, kad paskutiniai likę Chimera Orion pogrupio nariai – dvylika šioje bazėje gyvenančių pagrindinės Chimera karinės vadovybės narių – valdo paviršiaus populiacijos biolustų ir implantų tinklą per fizinį / eterinį kvantinį superkompiuterį.

Šviesos pajėgos pradėjo operaciją, skirtą visa jėga išvalyti paviršiaus populiacijos biočipus ir implantus: „Ši operacija užtruks šiek tiek laiko, bet turės labai teigiamą poveikį paviršiaus populiacijos išprogramavimui ir ją užbaigus, tikimasi didžiulio dvasinio paviršiaus gyventojų pabudimo. Mjolnir technologijos taip pat naudojamos mikro juodosioms skylėms išvalyti iš paviršinio žmonijos eterinio, astralinio, mentalinio ir priežastinio kūnų aurinių laukų. Šios mikro juodosios skylės buvo implantuotos į žmonių auros laukus taikant egzotines tamsiąsias technologijas ir per pastaruosius 25 000 metų buvo vienas iš pagrindinių tamsiosios matricos elementų. Šios mikro juodosios skylės kartu su didesnėmis juodosiomis skylėmis implantuose deformuoja nefizinį erdvėlaikį aplink žmones paviršiuje pagal Kero metriką.

„Pasipriešinimo judėjimas“ taip pat pranešė, kad žmonių klonų kūnuose vis dar yra labai galingų Chimeros atstovų, priklausančių Andromedos pogrupiui ir implantuotų į sistemą planetos paviršiuje. Paaiškinta, kad jie yra DARPA, Nacionalinio saugumo agentūroje ir JAV kosminėse pajėgose, slaptose kosmoso programose ir Izraelio Urimo bazėje (8200 blokas).

Pasipriešinimo judėjimas taip pat pranešė, kad šiuo metu išlikusios vienintelės požeminės bazės, apie 300, priklauso paviršiniams iliuminatams (Cabal): „Aukščiausiosios juodosios aristokratijos šeimos dabar nori sutriuškinti Vakarų ašį, kuri yra tiesiogiai kontroliuojama Rotšildais. Žmonės Vakaruose, jų nuomone, tapo pernelyg nepriklausomi ir per daug laimingi. Jų planas dabar yra sunaikinti paviršinę civilizaciją, kilus pasauliniam karui ir sutrikus tiekimo grandinėms, tada persikelti į požemines duobes, kad išgyventų pasekmes ir vėlesnį saulės žybsnį. Jų planas nepavyks“.

Pasipriešinimo judėjimas pranešė, kad Šviesos pajėgos pastaruosius kelerius metus vykdė įvairias operacijas ir vis labiau artėjo prie planetos paviršiaus, o dabar joms pavyko priartėti pakankamai arti, kad savo technologijomis galėtų pradėti valyti implantai:

„Tai planetinis procesas. Mjolniro kvantinės patrankos bombarduoja planetos paviršių. Tiesą sakant, jie bombarduoja kiekvieno žmogaus paviršiuje esančius implantus ir biolustus, pradeda šalinti juodąsias skyles implantuose. Tai labai sudėtingas procesas, bet jis jau vyksta ir bus vienodas visiems. Bus pašalintas visas implantų ir biolustų tinklas. Procesas vyksta visiems vienu metu, tačiau individualios reakcijos į pašalinimą bus skirtingos. Kai prieisime prie šio proceso pabaigos, kai iš esmės nebeliks implantų ir biolustų, žmonių gyvenimas taps geresnis, šviesesnis, mažiau įtemptas, mažiau neigiamas, ne toks niūrus. Gyvenimas vėl pagerės, taps malonesnis.

Taip pat, kaip teigia Pasipriešinimo judėjimas, kartu su implantų valymo operacija sumažės pirminės anomalijos ir subkvantinės anomalijos lygis žemiau žemos Žemės orbitos: „Ši erdvės ir laiko iškraipymo anomalija iš tikrųjų keičia erdvėlaikio struktūrą aplink Žemę ir palengvina tamsiųjų jėgų technologijų darbą bei Uždangos priežiūrą. Be šios anomalijos tamsiosios jėgos negalėtų panaudoti savo technologijų ir šydas būtų pašalintas.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 627 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0