Šeštadienis, 20.04.2024, 06:55
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Balandis » 2 » Trumpo kaltinimai yra spektaklis, ir jūs neturėtumėte į tai gilinti
19:05
Trumpo kaltinimai yra spektaklis, ir jūs neturėtumėte į tai gilinti

Tyrėjas Benjaminas Fulfordas neseniai rašė: „Trumpo kaltinimai yra spektaklis, ir jūs neturėtumėte į tai gilintisisa politinė drama, susijusi su artėjančiu JAV prezidento Donaldo Trumpo areštu, yra ne kas kita, kaip cirko veiksmas. Visa tai repetuojama, ir būtent tai slypi po tokiomis antraštėmis: Trumpas atskleidžia planą sunaikinti giluminę valstybę, o jam gali būti pareikšti kaltinimai. Fulfordas mano, kad „White Hats“ aljansas kontroliuoja pasirodymą. Su pirmuoju teiginiu galima sutikti, bet ne su antruoju.

Pradėkime nuo to, kad D. Trumpas išsakė savo „programą“ ir pasakė svarbius dalykus, kurie patiktų tiems, kurie supranta visus „giluminės valstybės“ negatyvus. Nors svarbu ne žodžiai, o veiksmai (žodžių girdėjome pakankamai jau nuo 2016 m.). Tačiau akivaizdu, kad viso to „giluminė valstybė“ nenorėtų. Ir matėme greitą Soroso remiamo prokuroro žingsnį, pateikiant kaltinimus. Tačiau bėda ta, kad visa tai tik cirkas idiotams, kurių dauguma. Pirma, kaip sako pats D. Trumpas, tai nėra nusikaltimas ar net nusižengimas. Antra, yra akivaizdžių įrodymų, kad pats Trumpas apie tai nežinojo ir to nepadarė (nepervedė pinigų). Trečia: net jei viskas apvirstų aukštyn kojomis ir pasinaudojama korumpuotais teisėjais, penkerių metų senaties terminas suėjo. Tai reiškia, kad joks teismas nepatvirtins kaltinimo, bet Niujorko Aukščiausiasis Teismas tai padarė. Tačiau tai nereiškia, kad jis gali priimti nuosprendį, visa tai tikrai spektaklis. Potencialiai šis reginys gali apsunkinti Trumpo rinkimo kampaniją, bet taip pat suteiks jam dar daugiau balsų – kaip minimum.

Kalbant apie Cabal maksimalų planą: JAV gyventojai jau taip susiskaldę, kad D. Trumpo suėmimas, o jei jis atsisakys pasiduoti ir bandys sulaikyti Mar-a-Lago dvare Floridoje, kurios gubernatorius pareiškė, kad D. Trumpo neišduos, yra neišvengiama šalies padalijimo ir pilietinio karo priežastimi. Tolimesnė poliarizacija ir dirbtinis skilimas, matyt, yra pagrindiniai šio spektaklio tikslai. Pernai Pasipriešinimo judėjimas pranešė, kad „Cabal“nusprendė smarkiai sumažinti pragyvenimo lygį Vakarų šalyse, tada pamatėme dirbtinių krizių – energetikos, maisto, bankininkystės – pradžią. Tokios didelės ekonomikos kaip JAV padalijimas leistų Cabal apversti visą Vakarų pasaulį aukštyn kojomis. Kodėl visas šis spektaklis įgyvendinamas, parodys tolimesni D.Trumpo ir teismų sistemos veiksmai: ar jis pats pasiduos, ar bus suimtas, ar bus imtasi kokių nors kitų priemonių.

Naujienų neužtruks laukti, netrukus sulauksime komentarų iš svarbių šaltinių, tačiau kol kas svarbu suprasti, kad Baltosios kepurės nepalaikė Trumpo nuo tada, kai jis atsisakė nutraukti ryšius su jėzuitais 2017 m. pažeidė daugumą pirminių susitarimų. „Baltosios kepurės“ niekada nesiekė visuomenės susiskaldymo (pavyzdžiui, tarp kairės ir dešinės), o tuo labiau – įsitraukti į pilietinį karą, todėl šiame spektaklyje nedalyvauja. Jie nemano, kad Trumpas yra tas, kuris atstovaus Amerikos visuomenei naujame pasaulyje be sumaišties. O štai „Pasipriešinimo judėjime“ prieš 2 metus kalbėta dar aiškiau: Trumpas nebepateks į Baltuosius rūmus. Kaip ir Bidenas, kuris po „rinkimų“ vis dar negyvena ir nedirba Baltuosiuose rūmuose, naudodamas „ovalų kabinetą“ mažoje Baltųjų rūmų kopijoje Fort MacPherson, kad galėtų bendrauti su „Cabal“ valdoma žiniasklaida.

Po Įvykio, kurio anksčiau ar vėliau sulauksime, politinėje sferoje bus nauja „švari“ politinė sistema su „švariais“ lyderiais. Todėl dabar galima tik patarti per daug nepasitikėti dabartinių politikų žodžiais, emociškai neįsitraukti į esamą situaciją ir, esant galimybei, mažinti žmonių poliarizaciją, bei pasidalijimą

Gyvenimas gali gerėti tik tada, kai į gera keičiasi žmonių sąmonė, ir todėl visų siekiančių visuotinės gerovės pastangos turi būti nukreiptos į žmonių sąmonės keitimą.  Jėga ne išorinėse gyvenimo formose, o žmonių sąmoningume.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

 

Peržiūrų: 238 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 2.0/4
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0