Penktadienis, 29.03.2024, 17:25
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Vasaris » 4 » Vidinės šviesos negalima užgesinti…
18:06
Vidinės šviesos negalima užgesinti…

Jei kiaušinis sudaužomas jėga iš išorės - Gyvenimas pasibaigia. Jei kiaušinis sudaužomas jėga iš vidaus –Gyvenimas prasideda. Viskas, kas didinga - Prasideda iš vidaus.

Visos priežastys jumyse ir visas karas tik ten. Nesvarbu kad šiandiena gal ir pralaimėjai kovą, bet bendras karas dar nepralaimėtas, dar turi šansų pasikeisti. O pasikeisi tu, tai aplink tave pasikeis ir kiti, aplinkybės taip pat, kurias pats sau ir užsiprogramuoji.

Sustok. Pasėdėk ramiai – ir tu suprasi, kokie kartais išgalvoti mūsų rūpesčiai. Patylėk truputį – ir tu suprasi, kokios tuščios būna mūsų kalbos. Atsisakyk įprasto šurmulio – ir tu suprasi, kaip daug jėgų žmonės iššvaisto veltui. Būk žmoniškas – ir tu suprasi, kokie uždaraširdžiai būna žmonės.

Keliauti per gyvenimą uždara širdimi – tas pats, kas leistis į kelionę per vandenyną užsirakinus laivo triume. Net niūriais ar tragiškais gyvenimo momentais negalima pamiršti svarbiausio dalyko: džiaugsmo, kad dar esate gyvi, kad galite kažkam padėti, suteikdami žmogui ramybės ir saugumo pojūtį

Žmones suartina ne panašumas, ne apgaulingi kompromisai ir net ne bendra praeitis. Žmones suartina nuoširdus džiaugsmas dėl kitoniškumo – kai nesistengi kažką žūtbūt įrodyti ar perdaryti kitą pagal save… O kai tiesiog bendrauji su žmogumi, lyg skaitytum knygą: kažkam pritari, kažkam ne, bet tau taip įdomu ir lengva, kad negali atsitraukti…

Jeigu nori jaustis laimingu, būdamas tarp žmonių, ir kad žmonės jaustųsi laimingi, būdami su Tavimi, išmok juos mylėti. Jeigu nori išmokti juos mylėti, iš pradžių išmok mylėti save. Jeigu nori išmokti mylėti save, tapk tokiu, kokį save galėtum mylėti.

Išmintis neateina iš išorės. Ji neateina iš dvasios gelmių. Ji ten gyvena. Ir ją savyje pažadinti gali tik pats žmogus. Ir tik pats žmogus gali apriboti savo šviesą. Suprasti – reiškia veikti. Tas, kuris sako, kad žino viską ir supranta, bet nemoka to pritaikyti savo kasdienybėje – iš tiesų nieko dar nežino…

Pastoviai palaikant sąmonėje teigiamas mintis ir gyvenimo kelias tampa žymiai lygesnis. O svarbiausia pats žmogus vystosi ir pažysta Meilės jėgą. Kai sodininkas sėja sėklą, jis jau žino, kokį derlių ji subrandins, kai išaugs. Šviesos Žodis – tarsi sėkla, pasodinta į derlinga žemę, gali išaugti ir atnešti neįtikėtiną gėrį visiems, kas ją sodino. Vertinkite gero žodžio jėgą.

Kiekvienas pasirinkimas veda arba į sąmonės plėtimą, arba į apribojimą. Vidinės šviesos negalima užgesinti, tačiau ją galima ignoruoti. Todėl paklauskite savęs: “Mano pasirinkimai, mano atsakomosios reakcijos veda į harmoniją ar į disharmoniją?” Atsakymas paprastas: viskas, kas atitolina mus nuo besąlygiškos meilės ir tyro džiaugsmo – veda į disharmoniją.

Niekada du kartus neįžengsi į tą patį vandenį. Kaip ir tekantis vanduo, gyvenimas – nuolatinis judėjimas. Nėra nieko pastovaus. Kad ir kokios problemos ištiktų ateityje, atsimink, kad viskas keičiasi, todėl reikia judėti kartu su gyvenimo dvasia. Priešingu atveju sukursi dirbtinumą ir bandysi sulaikyti amžiną tekėjimą. Norėdamas to išvengti, turi keistis, būti lankstus.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 181 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0