Penktadienis, 19.04.2024, 02:00
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Gruodis » 12 » Visuotinis atšilimas, dėl žmonių veiklos - absoliutus melas.
13:14
Visuotinis atšilimas, dėl žmonių veiklos - absoliutus melas.

Tai perteikiama kaip mokslas, bet tai visai ne mokslas, o propaganda: „Pasaulinė temperatūra kyla, mūsų išmetamų dujų kiekis naikina atmosferą“, – sako nerimą keliantys asmenys, – „mūsų atmosferoje daugiau nei bet kada anksčiau anglies dvideginio, keičiasi gyvūnų migracijos modeliai“ ir pan.

Jie meluoja. Nėra tiesioginių įrodymų, kad visuotinį atšilimą lėmė šiltnamio efektą sukeliančios dujos. Nėra jokių mokslinių įrodymų, kad „anglies dioksidas (CO2) veikia klimatą. Jei CO2 padidėjimas atmosferoje sukelia šiltnamio efektą, tada temperatūra turi kilti.

Tačiau istorinių ledo šerdžių duomenys pateikia tik priešingus įrodymus. Pagrindinė teorinė prielaida, kad klimato kaitą sukelia žmonės, yra akivaizdžiai klaidinga. Antropogeninis globalinis atšilimas nebėra klimato teorija, o svarbiausias šių laikų moralinis ir politinis argumentas. Įprastas jų žingsnis yra išgąsdinti visuomenę, kad ji taptų dar labiau priklausoma nuo vyriausybės, ir toliau finansiškai apkrauti žmones naujais aplinkosaugos ir anglies dioksido mokesčiais, siekiant toliau plėšyti gyventojus.

„Visuotinio atšilimo veidmainiai“ yra propagandistai, kuriems „Cabal“ sumokėjo už tokių nesąmonių pardavimą, kad įtikintų piliečius išgauti iš jų daugiau pinigų.

Taigi antropogeninis globalinis atšilimas yra tik pačių "globalinio atšilimo" fanatikų sugalvota fantazija. Klimato kaita vyksta – kaip visada – nepavojingai. To negalima pasakyti apie beribes neatsakingas kalbas mokslininkų, kurių ego gerokai viršija jų pačių žinias.

Planetai Žemei yra penki milijardai metų. Mūsų Saulė valdo planetą labiau nei bet kuris kitas veiksnys. Mūsų klimatas niekada nenustojo keistis ir visada keisis. Nepriklausomai nuo anglies dioksido kiekio, ugnikalnio išsiveržimas į atmosferą išskiria pakankamai medžiagos, kad planeta būtų atvėsinta dešimtmetį.

Vandenynuose yra apie 50 kartų daugiau ištirpusio anglies dioksido, bikarbonato ir karbonato jonų pavidalu nei atmosferoje. Vandenynai veikia kaip didžiulis anglies telkinys, „vis dar sugeria apie trečdalį viso antropogeninio CO2“.

Žmogaus sukeliamas visuotinis atšilimas nėra tik mokslinė teorija. Žiniasklaidoje pristatoma taip, lyg tai būtų didžiulės tarptautinės organizacijos autoritetas. Londono universiteto Biogeografijos katedros profesorius Philipas Stottas sakė: „JT IPCC (Tarptautinė klimato kaitos komisija), kaip ir bet kuri kita JT institucija, yra politinė, todėl jos galutines išvadas lemia politika. Žemės klimatas bėgant amžiams visada keitėsi. Dabartinėse temperatūrose nėra nieko neįprasto, ir jokie moksliniai įrodymai nepatvirtina minties, kad klimatą lemia antropogeninės CO2 emisijos ar kas nors kita. Kiekvienas, kuris jums sako, kad klimato kaita yra neginčijamai įrodyta ir kad mes, žmonės, naikiname klimatą ir gyvybę Žemėje, sako visišką melą.

Žinoma, aplinka turi būti kuo labiau tausojama. Niekas to neneigia ir niekas neneigia, kad kai kuriose srityse galime pasiekti reikšmingų patobulinimų. Tačiau yra visuotinio atšilimo komponentas, apie kurį niekas nekalba. Žiniasklaidoje apie tai nerašoma, internete nėra nė vieno aktualaus straipsnio, apie tai nekalbama pokalbių laidose, tačiau būtent jis yra pagrindinė visos pasaulinio atšilimo istorijos priežastis. Tai tiesiog neįsivaizduojama mokslinio fakto išvada, į kurią reikėtų atsižvelgti: „Kiekviena mūsų Saulės sistemos planeta išgyvena lygiai tokius pačius pokyčius kaip ir Žemė. Uranas, Plutonas, Merkurijus, Marsas.

Visuotinis atšilimas yra ne tik Žemei būdingas reiškinys, o universalus reiškinys, vykstantis visoje Saulės sistemoje ir užfiksuotas Hablo, NASA, BBC, CNN, žymiausių profesorių ir mokslininkų visame pasaulyje.

Kiekvienas mūsų saulės sistemos dangaus kūnas išgyvena drastiškus pokyčius, o tai reiškia, kad visuotinis atšilimas įvyktų net jei Žemė būtų negyvenama. Saulė buvo aktyvesnė nuo 1940 m. nei per ankstesnius 1150 metų.

Nuostabu, kad niekas niekada nekalba apie tai, kiek keistų dalykų vyksta mūsų saulės sistemoje. Klimato kaita pažodžiui išgyvena kiekvienoje planetoje, ne tik mūsų Žemėje. Yra keletas pagrindinių mokslinių pranešimų, kuriuose šis nuostabus reiškinys tiriamas išsamiau: prieš 11 metų BBC pranešė apie galingą Saulės žybsnių aktyvumą, kuris iki tol nebuvo pastebėtas. Kai kurie ekspertai sako, kad Saulė dabar aktyvesnė nei bet kada anksčiau.

„Saulės aktyvumą per pastaruosius 11 400 metų, t. y. nuo paskutinio ledynmečio Žemėje pabaigos, pirmą kartą kiekybiškai atkūrė tarptautinių tyrėjų komanda, vadovaujama Sami K. Solankos iš Max Planck instituto. Saulės sistemos tyrimai Katlenburg-Lindau mieste, Vokietijoje. Mokslininkai išanalizavo radioaktyviuosius izotopus medžiuose, kurie gyveno prieš tūkstančius metų.

Mokslininkai iš Vokietijos, Suomijos ir Šveicarijos 2014 m. spalio 28 d. žurnale „Nature“ pranešė, kad jiems reikia grįžti daugiau nei 8000 metų atgal, kad rastų laiką, kai Saulė buvo tokia pat aktyvi, kaip ir pastaruosius 60 metų. Remdamiesi statistiniais ankstesnių didelio saulės aktyvumo laikotarpių tyrimais, mokslininkai prognozuoja, kad dabartinis didelio saulės aktyvumo lygis greičiausiai išliks dar kelis dešimtmečius.

Tai reiškia, kad Saulėje yra daugiau saulės dėmių, taip pat daugiau saulės blyksnių ir išsiveržimų, kurie į kosmosą meta didžiulius dujų debesis, labiau nei bet kada anksčiau. Nereikia būti astrofiziku, kad sujungtų taškus ir suprastų, kad didžiąją dalį planetų pokyčių kiekviename mūsų saulės sistemos dangaus kūne lemia ši pernelyg aktyvi Saulė.

Taigi kitą kartą, kai kas nors bandys jums pasakyti, kad Žemė šyla dėl žmogaus sukeltų klimato pokyčių, jiems priminkite, kad Marsas, Jupiteris ir Plutonas patiria tokį patį atšilimą kaip ir Žemė. Tai vyksta dešimtmečius ir aukščiausio lygio mokslininkai tai patvirtina.

Yyra tam tikros grupės, kurios siekia kontroliuoti pasaulį keisdamos orus. Siunčia pavojingas audras, tokias kaip Sandy, Katrina, Charlie ir Yang, be kita ko, siekiant sukurti baimę ir finansines galimybes paskatinti  finansinę naudą elitui.

Per dešimtmečius buvo sukurti lazeriai, elektromagnetiniai spinduliai, aerozoliai, HAARP, debesų sėjimas, manipuliavimas Nexrad dalelėmis ir sunkiųjų metalų aerozoliai, kurie prasiskverbia į medžių šaknų sistemą ir sudegina juos iš vidaus.

Šis pasaulis vis dar pavojingas, o žmonių pažadinimas turi būti prioritetas, kad būtų pasiektas visuotinis sutarimas, kaip elgtis su šiomis pavojingų būtybių grupės pasiūlytomis pavojingomis technologijomis.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 340 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0