Penktadienis, 29.03.2024, 09:35
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Gruodis » 2 » Žmonių sąmoningumas šiandien būtinas kaip oras...
20:52
Žmonių sąmoningumas šiandien būtinas kaip oras...

 „Deep State“ mokslininkai šiandiena turi tiek pat žinių, kiek ir Šviesos darbuotojai. „Ne-of-the-light“ mokslininkai pakankamai žino apie Žemės ir jos žmonijos ateitį. Jie netgi žino, kas jų laukia artimiausiomis dienomis. Ir visų pirma jie žino, kad jų viešpatavimas Žemėje baigiasi.

Tiesą sakant, Covid pandemija pirmiausia paveikia socialinę žmonių sąmonę. Reikalingas tam tikras supratimas, kad būtų galima atpažinti pasaulinio elito socialinės inžinerijos programas ir suprasti, kaip netapti jų aukomis. Pasaulinis elitas nori 90% žmonijos depopuliacijos. Jie taip pat nori visiškai kontroliuoti ir prižiūrėti kiekvieną jūsų gyvenimo aspektą. Jie nori socializmo, kuriame valdžia ir turtas būtų jų pačių kišenėse, kitaip tariant, komunizmo.

Tik sąmoningumas ir Vienybė gali paprieštarauti „Deep State“ socialinės inžinerijos programoms, yra tiesioginė kliūtis šiems planams. Štai kodėl jie nori atimti viską, kas vertinga. Jie tai daro atsieit vardan „Žemės planetos išsaugojimo ir klimato gerinimo“, o tai yra grynas niekuo nepridengtas melas. Jei visi bus pastoviame karantine ir vairuos riboto nuotolio elektra varomomis transporto priemonėmis, globalistai galės geriau mus kontroliuoti. Būkite tikri, kad visi klimato ir kiti nauji teisės aktai yra skirti tik tam, kad būtų apriboti kiti asmenys tam skirtose ribotose vietose. Tam buvo sukurtos ir FEMA stovyklos.

Ko iš tikro žmones turėtų būti išgąsdinti, tai ne baimė mirti nuo neegzistuojančios Covid-19 infekcijos, o tų, kurie valdo pasaulį ir baugina žmones, verčia juos paklusti savo tikslui, pasiekti visišką tironišką kontrolę.

Netikras Covid-19 arba Corona pakeitė pasaulį, nors tai yra ne kas kita, kaip mokslinė fantastika. Tai yra Cabal manipuliacija, kuri naudojasi tuo kaip dingstimi pakeisti pasaulį priešpaskutinėje fazėje, kad būtų galutinai įgyvendinta Naujoji pasaulio tvarka. Jie nustatė, kad sveikatos statistika jų tironijai ir apgaulei turi dar didesnę įtaką nei visi ekonominiai rodikliai ir poveikiai.

Kitas būdas – sunaikinti populiaciją iš vidaus, kaip dabar ir daroma su mRNR vakcinomis, kurios deaktyvuoja žmogaus imuninę sistemą, kad paskatintų vėžinių ląstelių augimą.

mRNR veiksmingai įsilaužia į žmogaus gyvenimo programinę įrangą. Sustabdo organizmo gijimo procesą. Šios injekcijos yra beatodairiškiausias medicininės išdavystės aktas, kada nors įvykdytas prieš žmonių rasę.

https://leohohmann.com/2021/03/09/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/

Dr. Suharit Bhakdi, mikrobiologas, dabar gyvenantis Vokietijoje, sako, kad Covid-19 pandemija yra apgaulė, nes ji pagrįsta atvejų ir mirčių statistika, kurios 99 procentai yra klaidinga.

Jis taip pat teigia, kad mRNR vakcinose yra ne tik prikrautos nuodų, bet ir pakeičia natūralią imuninė sistema taip, kad ji stipriai reaguos, kai aukos bus veikiamos beveik bet kokio patogeno, įskaitant ir paprastąjį gripą. Juos užpuls jų pačių imuninė sistema, kuri vadinama autoimuniniu sutrikimu. Šie priepuoliai yra mirtingesni nei pati liga. Daktaras Bhakdi ragina žmones nesiskiepyti, ypač jei jie jau buvo paskiepyti pirmą kartą. Jei jie tai padarys, pasak jo, žymiai sumažės pasaulio gyventojų skaičius.

Pirmoji klaida buvo ta, kad vertinant vakcinų veiksmingumą daugiausia dėmesio buvo skiriama antikūnams, o ne ląsteliniam imunitetui (citotoksiniams T-limfocitams), nors ląstelinis imunitetas yra daug svarbesnis antivirusiniam imunitetui nei antikūnai.

Antroji klaida buvo nepaisyti funkcinio skirtumo tarp dviejų pagrindinių antikūnų, kuriuos organizmas gamina gindamasis nuo patogeninių mikrobų, kategorijų:

Pirmąją kategoriją (sekretorinį IgA) gamina imuninės ląstelės (limfocitai), esančios tiesiai po gleivinėmis, kurios iškloja kvėpavimo ir žarnyno takus. Šių limfocitų gaminami antikūnai išsiskiria per gleivinę ir ant jos paviršiaus. Taigi šie antikūnai atsiduria susitikimo vietoje su oru plintančiais virusais ir gali užkirsti kelią virusams prisijungti ir užkrėsti ląsteles.

Antrosios kategorijos antikūnai (IgG ir cirkuliuojantis IgA) randami kraujyje. Šie antikūnai apsaugo vidaus organus nuo infekcijų sukėlėjų, kurie bando plisti per kraują.

Viskas, kas nėra tam tikrame Žemės dažnyje pabudimo ir gydymo procesui, nėra atvira įeinančioms pakylėjimo energijoms. Ateinančios energijos yra teigiami harmonijos ir sąmonės dažniai. O RNR įsilaužimo režimas paverčia šias energijas nereikšmingomis. Tiesą sakant, tai žmonių paguldymas į savotišką komą, kad jie niekada nepabustų, kitaip tariant, jų sąmonė nesinchronizuojama su Žemės dažniu, o tai reiškia, kad jie išeina iš visuotinės harmonijos, kai jaučia diskomforto požymius, kurie gali būti nuo nerimo, nemiga, liga ar susilpnėjusi imuninė sistema.

Ir atvirkščiai, kai žmogus yra sinchronizuotas, kūnas yra visiškoje harmonijoje ir sugeba išgydyti save bei padidinti savo gyvybingumą. Šis dažnis paverčia svetimas neigiamas jėgas į teigiamą energiją per kūno čakrų sistemą.

„Chakra“ - sanskrito žodis, kuris pažodžiui verčiamas kaip „ratas arba diskas“. Norėdami vizualizuoti čakrą kūne, įsivaizduokite besisukantį energijos ratą, kuriame sąmonė ir materija susitinka. Manoma, kad jie įkraunami per kontaktą su kosminės energijos srautu atmosferoje.

Kiekviena čakra yra susijusi su tam tikru liauku, organu ir kūno sistema, taip pat tam tikru spalvų virpesių dažniu. Be to, kiekvienas energijos sūkurys atlieka svarbią funkciją kuriant mūsų energijos balansą. Šie energijos centrai vibruoja skirtingais lygiais, priklausomai nuo žmogaus sąmoningumo ir gebėjimo integruoti kiekvieno iš jų savybes į savo gyvenimą. Energijos atvirumas ir tekėjimas per savo čakras yra būtinas norint pilnai realizuoti save ir derėti su savo dvasine prigimtimi, kuriant fizinę, psichinę ir emocinę sveikatą.

Kadangi didžiajai daliai žmonijos nepavyko suaktyvinti impulso aukštesnėje širdyje, sujungti 4-ąją DNR spiralę paauglystėje su suaugusiu. Tai sukelia cheminės medžiagos “chemtrailuose” ir maiste, kurios laikui bėgant iškreipia DNR modelius, susijusius su emocinių ligų atsiradimu ir plitimu, atsiranda fizinis disbalansas.

Tai nėra natūralu. Jei žmogus negali suaktyvinti savo proto ir pasiekti savo 4-osios DNR spiralės, jo sielos asmenybė negali būti suaktyvinta. Todėl jis nežino, kodėl jis įsikūnijo Žemėje, koks yra jo aukščiausias tikslas, ir negali prisijungti prie savo Aukštesniojo Aš ar klausytis to, kas paprastai vadinama intuicija ir loginiu mąstymu, nes jo gebėjimai suvokti Aukštesniuosius jausmus nėra aktyvuojami.

Kalbant apie Covid vakcinas, jos yra iliuzija; tai nėra vakcina, o toksinė injekcija, kuri verčia žmones patikėti, kad yra apsaugoti nuo to, ko nėra ir sutrumpina jų gyvenimo trukmę. Ir dar blogiau, tūkstančiai „neskiepytų“ žmonių praneša apie šalutinį Covid vakcinos poveikį nors neskiepyti patys. Faktas yra tai, kad žmonės, kurie nėra skiepyti, bet turėjo artimą kontaktą su „skiepytaisiais“, suserga neregėtu skaičiumi ligų, kurias sukelia Covid vakcina.

Žmonės po artimo kontakto su „skiepais“ pažymi perikarditą – širdį supančių audinių patinimą ir dirginimą, sukeliantį krūtinės skausmą; autoimuninės ligos; Juostinė pūslelinė, virusinė infekcija su skausmingu pūsliniu bėrimu aplink liemenį trombozė; Bello paralyžius, kas yra staigaus veido raumenų silpnumo simptomas.

Jau patvirtinta: kad mRNR „vakcinos“ su sintetiniu smaigalio baltymu nanotechnologiniu hidrogeliu, sukelia daug šalutinių poveikių moterų reprodukcinei sistemai, taip pat tūkstančius kitų smegenų, širdies, neurologinių, neuroraumeninių reiškinių, kraujo krešulių, trombozių, tūkstančius mirčių, kada „skiepytieji“ išplito visame pasaulyje.

Remiantis oficialia propaganda, pandemijos kreivės ir statistika rodo, kad žmonių, tariamai užsikrėtusių šiuo naujuoju „Covid“ variantu, skaičius sparčiai auga visose šalyse, kuriose buvo atlikta masinė „vakcinacija“, pavyzdžiui, Izraelis, Brazilija, Indija, JAV. ir kiti.

Pabuskite žmonės, šis karantinas yra ne kas kita kaip tironija, kurioje sveiki žmonės sąmoningai laikomi uždaryti, grąsinant baudomis. Masiškai protestuokite prieš savo vyriausybę, kad praneštumėte jiems, kad nesutinkate ir galū gale turėtumėte juos “atleisti iš pareigų”.

Pasaulio teroristinės vyriausybės šiandiena dar labiau sustiprina savo puolimą prieš žmoniją, o koordinuota žiniasklaidos isterijos kampanija yra skirta tam, jog žmonėms sukelti dar didesnę baimę. Visa žiniasklaida šiandiena veikia kaip vieninga teroristinė organizacija, kuri kursto masinę isteriją tam, kad priverstų žmones paklusti sufabrikuotiems genocido įstatymams. „Big Pharma“ nenustinga vieoje dėl galimo naujo pelno iš visiškai naujos vakcinų bangos, kuri, žinoma, sukels daugiau mutacijų, dar daugiau variantų 2022 m. ir vėliau.

Tą akimirką, kai dauguma paskiepytųjų sužinos, kad juos suklaidino vyriausybės, pasaulio išlaisvinimas taps realybe. Mūsų Laisvė turi būti iškovota iš apačios į viršų. Jos niekas niekada nenuleis iš viršaus jokie „stabai-gelbėtojai“ iš užjurio.

Vienintelė valdžia, kurią valdantis elitas turi pasaulio tautų atžvilgiu, yra ta galia, kurią jiems suteikiame patys. Viskas, ko reikia norint tai ištaisyti ir sustabdyti yra tai, kad pasaulio žmonės susivienytų nesmurtaujant ir nesilaikant jų primestų reikalavimų. Pasaulio žmonės turi taikiai sukilti ir susidoroti su baimės, bioterorizmo ir valstybės vykdomo genocido kampanijomis.

Tam, kad tai įvyktų, kiekvienas žmogus turėtų įdėti bent minimalias pastangas išplėsti savo sąmonę, kad nebūtų toliau klaidinamas. Svarbiausia jausti teisybę. Pajuskite, ar tai ką gaunate informacijos forma atsiliepia jūsų širdžiai! Jei nėra rezonanso, nekreipkite dėmesio į tokią informaciją, kad ir šią. Net jei tai yra tiesa, ją suprasite kai būsite tam atviras ir pasiruošęs. Bet jei netyčia patikėsite melu, nepasikliaujant intuicija, vėliau bus sunkiau atsikratyti klaidingo tikėjimo, jei jis įsišaknys.

Būtent šią akimirką jūsų sąmonė pasakys: „Daryk tai! arba ne!“. Šią akimirką būsite vienas, tik su intuicija ir sąžine! Niekas jūsų neteis ir neapdovanos už tai. Bet jūs patys pajusite, kada tai iš tikrųjų atsitiks ir sąmonė prasiplės! Ir tai bus naujos eros pradžia jums, bei aplinkiniams.

Jūs visada turite pasirinkimą. Niekas niekada negali priversti  nieko daryti be jūsų valios. Niekas ir niekada negali turėti įtakos individualiam pasirinkimui. Laisva valia vis dar egzistuoja kiekvienam žmogui. Nebus nė vieno, kuri galėtų pasakyti, kad neturėjo galimybės ką nors sužinoti ir pasikeisti.  O tikrieji pranešimai yra tie, kurie atneša jums vidinę ramybę. Jie visada suteikia pasitikėjimo savimi ir atnaujina energiją. Viską, kas netelpa į tuos rėmus, drąsiai paleiskite, be baimės ir be kaltės jausmo.

Informaciją svarbu suvokti išmintingai, emociškai neįsitraukiant. Tai labai svarbus dvasinio tobulėjimo etapas, per kurį praeina kiekvienas pabudęs žmogus. Taip mes sužinome tiesą, suvokiame apgaulę ir sukuriame savo tikrovę tiesos, meilės ir gėrio harmonijoje.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 692 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0