Penktadienis, 19.04.2024, 21:16
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Vasaris » 1 » Žodžio laisvės spastai
15:59
Žodžio laisvės spastai

Po Kinijos ir ES vadovų panašių pasisakymų, JT generalinis sekretorius António Guterresas taip pat paragino internete įvesti apribojimus, kad pažabotų taip vadinamą „melą“.
Jis kreipėsi į tuos, kurie turi įtakos informacijos srityje, į politikus, reguliavimo institucijas, žiniasklaidą, pilietinę visuomenę ir vyriausybes. Jis pareiškė: „Nustatykite ribas. Stebėkite juos. Daugelis interneto kampelių tampa nuodingomis neapykantos ir žiauraus melo saugyklomis." Žinoma, kad taip prisidengdami kova su „toksiškumu“, jie nori apskritai kovoti su žodžio laisve.
Žinomas tyrinėtojas Davidas Icke'as, visa tai numatęs dar prieš 30 metų, paaiškino, kodėl žodžio laisvė sistemingai naikinama:
„Valdžia ir daug žmonių man bandė sakyti, kad aš klystu, kad negaliu pasakyti, ką sakau ir rašyti, ką rašau. Tačiau dabar jie patys įrodo, kad aš buvau teisus! Dabar viskas, kas aprašyta mano dar 90-ųjų knygose, kasdien yra televizijos naujienose. Dar 90-aisiais sakiau, kad yra planas visam pasauliui. Ir tai apima žodžio laisvės apribojimą ir centralizuotos, kontroliuojančios pasaulinę fašistinę valstybę, sukūrimą. Tai apima gyventojų čipavimą, pinigų išėmimą iš apyvartos ir tik negrynųjų skaitmeninių pinigų naudojimą ir daug kitų dalykų, kurie dabar išsipildo.
Ir kaip aš galėjau tai padaryti? O kaip tai padarė Aldousas Huxley, kai savo 1932 m. knygoje „Drąsus naujas pasaulis“ sugebėjo aprašyti genetinius vaistus ir kitus dalykus tokiu distopiniu būdu, koks yra dabar? Kaip George'as Orwellas galėjo būti toks tikslus 1948 m. ir kiti viešai neatskleista informacija, sakę, kad taip nutiks? Nes toks yra planas. Viskas vyksta smulkiai tai atkartojant. Kadangi yra planas, yra scenarijus. Ir pastaruosius 30 metų stengiausi tai atskleisti, kad jums suprasti, kas tai yra. Ir kai tai padarysite, kai tiksliai žinote, kas planuojama, ateitį galite nuspėti gana paprastai. Nes kai žinai planuojamą rezultatą, pamatysi būsimą kelią. Bet jei nežinai rezultato, tai, kas vyksta pasaulio įvykiuose ir kasdieniuose įvykiuose, atrodo atsitiktinai, nematai šablono, atrodo, kad viskas vyksta be jokios priežasties.
Kai žinai rezultatą, pradedi matyti, kad šie „atsitiktiniai“ įvykiai visai nėra atsitiktiniai, tai yra žingsniai link suplanuoto rezultato. Norimas rezultatas, kad ateitų taškas (į kurį mes taip greitai judame), kai niekas niekada nepamatys ir negirdės nieko „nepriimtino“ elektros sistemai. Jei turite žodžio laisvę, tuomet jūs taip pat turite galimybę mesti iššūkį vyraujančiam pasakojimui, todėl žodžio laisvė ir pašalinama. Todėl cenzūra yra intensyvinama ir intensyvinama kasdien, siekiant norimo rezultato – pašalinti visą informaciją, kurios valdžia nenori, kad žmonės matytų“.

Tuo tarpu neseniai paaiškėjo, kad daugumą faktus tikrinančių organizacijų – vadinamųjų „faktų tikrintojų“, kurias samdo pagrindiniai socialiniai tinklai, daugiausia finansuoja Billas Gatesas ir George'as Sorosas. Pastarieji skyrė 30 milijonų dolerių ir kontroliuoja 8 iš 11 tokių įmonių, veikiančių Vidurio ir Rytų Europoje.
Davidas Icke'as sako: „Internetą iš tikrųjų sukūrė „Cabal“ dėl vienos priežasties – jie norėjo pateikti visą informaciją, kurią žmonės gauna internete, skaitmenine forma. Jei informacija yra skaitmeninė, jie gali naudoti algoritmus jai cenzūruoti. Jie cenzūruos tai, ką žmonės gali matyti ir girdėti. Štai kur mes judame ir kodėl taip svarbu, kad įbauginti žmonės netylėtų."
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 274 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0