Antradienis, 19.03.2024, 11:47
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
DoremiData: Sekmadienis, 13.01.2013, 18:43 | Pranešimas # 1096
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
ir aš stebėjausi ,ožkele biggrin ir apsidžiaugiau kad nedarei, bet neprisimenu ką patariau daryt
 
OzkelaData: Sekmadienis, 13.01.2013, 22:18 | Pranešimas # 1097
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 1
Statusas: Off Lain
Doremi, aš ir jau pilnai nemenu, bet pagalvojau vieną dalyką- kaip daug vyksta nepriklausomai nuo mūsų ir sunku tuo momentu suprasti- ir kodėl gi visgi pasielgėme vienaip ar kitaip (kad ir patariant).
Taip norisi pasakyti,kad tik pati save valdai, bet taip nėra-kuo toliau,tuo labiau tuo tikiu ir tik širdis gali pasakyt, link kur lenkti. Vienas žmogus Dievo valioj siūlo, o tik nuo tavęs priklausys, ką ir kaip nuveiksi (o gal ir ne nuo manęs-jau imu abejoti,kad mintys tik mano_)..


Pranešimą pakeitė Ozkela - Sekmadienis, 13.01.2013, 22:56
 
ЕгидиюсData: Ketvirtadienis, 28.03.2013, 16:14 | Pranešimas # 1098
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 2
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Generole, ar ne geriau būtu, jei rodytum TAUKUOTĄ ŠPYGĄ nei katino uodegą, labiau atitiktu tavo IQ?
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 28.03.2013, 17:42 | Pranešimas # 1099
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
kodėl taip siūlai?
ne tavo snapui spresti kas labiau atitiktų manoIQ
 
DonnyData: Ketvirtadienis, 16.01.2014, 14:58 | Pranešimas # 1100
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 3
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Visų pirma ačiū Virgiui ir kitiems kas prisidėjo prie šios svetainės. Tai pats nuostabiausias atradimas kurį man pavyko surasti (kol kas). 
Nors ir atsilikęs aš šiuose reikaluose, tačiau negaliu nustoti skaitęs. Traukia lyg magnetas. smile

Dar klausimas toks būtų: gal Virgi tau, ar kam čia esančių yra pavykę keliauti astrale? Ir ar kas rado savąjį Aš?
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 16.01.2014, 16:29 | Pranešimas # 1101
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
sako astrale keliauti pavojinga,nors mano mokinys dažnokai skraido, sykį pasakojo,kad krito ir prabudo skaudančiu petimi, trinasi jis kitokiose planetose, papasakoja neįtikėtinų istorijų, 
o savasis aš, tai nežinau net kas tiksliai tai yra
pati manau kad tai savojo gyvenimo kelio suvokimas ar pašaukimas-kaip čia geriau pasakius
daugelis čionai kažko vis ieško, matyt patys esam ne viską atradę, todėl neteisinga teigti kad esi atsilikes nuo visų kitų
pati kai atradau svetainę,tai skaičiau neatsitraukdama, visi straipsniai priminė vaikystėje skaitytas pasakas
 
virgisData: Penktadienis, 17.01.2014, 20:09 | Pranešimas # 1102
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Цитата Donny ()
Dar klausimas toks būtų: gal Virgi tau, ar kam čia esančių yra pavykę keliauti astrale? Ir ar kas rado savąjį Aš?
Astrale, kaip čia išsireiškiat, keliauji ir tu ir kiekvienas, nesąmoningai sapnuose. Kai kas tai daro sąmoningai, medituojant. Meditacija tuo ir skiriasi nuo sapno, miego, kad viską atliekame atsipalaidavę ir atsijungę tik sąmoningai, pakeičiant savo sąmonės būseną, arba kaip čia vaizdžiau pasakius, persijungiant į kitą bangos dažnį, žymiai subtilesnį. Tokia dovana mes  apdovanoti visi, tik vieni tingi, nenori, netiki ir taip toliau. Nors tai nėra kažkoks pasiekimas ir neturėtų būti tikslas, tos kelionės. greičiau tai šalutinis efektas, siekiant pagrindo, sąmonės išplėtimo ir Asmenybės susijungimo su Sieja, kaip galutinio ir pagrindinio šio gyvenimo kiekvieno žmogaus tikslo.
O tam reikia kas diena kantriai dirbti su savimi, kontroliuoti savo mintis, kontroliuojant savo šonines Būtybes, neleisti save užvaldyti Gyvuliškam pradui, išmokti atsipalaiduoti, pasiekti smegenų darbo teta lygį, kitaip sakant išmokti teisingai medituoti. Pastoviai siekti savo tikslo, tai turi tapti gyvenimo pagrindu. Kiekvieną gyvenimo sekundę tavo viduje vyksta kova, tarp jame esančių Gyvuliško prado ir Dvasiško prado, o kovos laukas yra tavo protas, tik tu kaip Asmenybė priimi sprendimus kokias mintis palaikyti ir suteikti joms savo dėmesio jėgą, savo energiją, ar neigiamoms, žemo dažnio, nuo Gyvuliško proto, ar teigiamoms dvasinėms, nuo Dvasinio prado -Sielos, tos Dievo dalelės kuri yra taip pat tavyje, tos nematerialios ir amžinos tavo dalies.
Tai ir padės atrasti savąjį Aš, kaip čia parašei, nors ieškoti nereikia, o tik atstatyti ryšius, dažniau įsiklausyti širdies ir intuicijos, dažniau kalbėtis su savo kūnu, ląstelėmis. Gyventi ne dėl pilvo ar kitų egocentristinių poreikių, o dėl dvasinio tobulėjimo, dėl besąlyginės meilės ir atjautos dauginimo ir skleidimo, dėl žmonių. O tai galima daryti tik tada, kada pats tapsi tikru Žmogumi - tapsi tuo, kas iš tikro esi. Tam nereikia žodžių, jei tavo viduje bus ramybė, harmonija ir meilė, žmonės patys tai pajaus. Tai nėra lengvas kelias kaip sakiau, tai sunkus ir juodas kasdieninis darbas, nes per tiek metų ir daugybę gyvenimų mes tiek prikaupėm brudo, kad išvalyti jo taip lengvai neišeina, o tuo labiau atsisakyti savo negatyvių įpročių, tam reikia laiko, energijos, o svarbiausia didelio noro, apsisprendimo, nors jei jau iš tikro pradėsi eiti tuo keliu, grįžti atgal nesinorės. Abejonės ir baimės kyla žmonėms nuo nežinojimo. Žmogus bijo to, ko nežino, o nežino daugiausia, nes tingi, arba jam žymiai lengviau ir patogiau plaukti pasroviui kaip "kiti" ir nieko nemastyti, nesistengti ieškoti atsakymų, pasitenkinant tik tuo, ką jam pakiša sistema (vergovinė, nesvarbu kokį pavadinimą ji turi dabar, esmė išliko ta pati, valdyk, įbaugink, apgauk kitą, arba būsi valdomas pats)
Bet kada prapleti savo akiratį, gauni dvasinių žinių, naudojiesi intuicija, savo kelio vektoriaus nustatymui, baimės ir abejonės dings kaip dūmas, kaip rūkas, kai ryte pašviečia Saulės spinduliai, tada nebesinori grįžti atgal į tą įliuzijų ir kančių pasaulį, į tą dugną, iš kurio ką tik pradedi išsiropšti. Tai kario kelias, kaip jį pavadino Toltekai iš Atlantidos, sunkus ir nelengvas, bet verta pabandyti. Didžiausia pergalė šiame kare, tai pergalė prieš patį save, prieš savo Gyvulišką pradą. Viskas yra tavo viduje, o išorė tik viso to atspindys, susitvarkysi vidų pasikeis ir išorė. Tada, gal būt ir pasiseks išlaisvinti savo Sielą, o kartu ir save kaip Asmenybę, iš persikūnijimų rato, tada ir tapsi Amžina nuostabia Nauja Dvasine Būtybe. Tai žmonija žinojo pirmapradžiai, tačiau tas Žinias išbarstė, prarado. 
sėkmės...
 
DonnyData: Penktadienis, 17.01.2014, 20:27 | Pranešimas # 1103
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 3
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dėkui už nuoširdų atsakymą. Žinau kad nelengva, bet manau verta pasistengti. Labai svarbu manau, kad būtų ir artimūjų palaikymas.
 
virgisData: Penktadienis, 17.01.2014, 20:57 | Pranešimas # 1104
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
artimųjų palaikymas žinoma būtų idealu, bet praktiškai tai labai retas reiškinys. Nes daugelis žmonių tame tarpe ir artimieji, kaip nebūtų apmaudu gyvena vadovaujantis kitokiais, materialiais kanonais, stipriai įklimpę savo materialinių norų ir tikslų realizavime.
Bet tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas, to nepakeisi ir net nereikia bandyti daryti tai, nes tai sukels tik dar didesnį pasipriešinimą ir nesutarimus. Galima tik patarti kai kuriais atvejai, išreikšti savo nuomonę vienu ar kitu klausimų, naudojantis sukaupta išmintimi, bet jokiu būdu nepiršti savo žinių ir įsitikinimų.
Žinoma grupėje vis tie dvasiniai procesai vyksta efektyviau ir greičiau, tačiau sudaryti tokias grupes ir surasti bendraminčių dar nėra taip paprasta, kaip jau sakiau, nes daugelis dar tenkina savo egocentrizmą, išdidumą, kitaip sakant pilnai Gyvuliško prado užgožti....
Bet nusivilti neverta, šiuo atveju ir vienas lauke karys, kai pasikeisi tu, pasikeis ir aplinkiniai, nes jie bus tavo teigiamame lauke, o pagal fiziką žinai kas tada vyksta, toks pritraukia tokį, arga galima sakyti netgi keičia dažnius erdvės kurioje yra, o tai keičia dažnius tų, kurie šalia...
 
DonnyData: Penktadienis, 17.01.2014, 21:50 | Pranešimas # 1105
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 3
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Pilnai sutinku su jumis. Per paskutinius 0,5 metų, man besidomint ir beskaitant aš po truputį tobulėjau, tačiau pradžioje žmona žiūrėjo kreivai, po to pyko kad nesamones užsiiminėju, tačiau pastaruoju laiku ji su manim jau daugeliu atveju sutinka ir netgi palaiko. Netgi pritarė su mano nuomone pabandyti papasninkauti. smile Manau viskas bus tik į gerą.
 
spurgelisData: Trečiadienis, 05.02.2014, 13:26 | Pranešimas # 1106
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 136
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Laisvas pamąstymas apie tikrovę ir civilizacijas; arba Dievą mes sukuriame pagal savo atvaizdą
2009 m. birželio 24 d., 17:58

Ruošiuosi savaitgalio paskaitai „Lietuvos kilmės mįslės“.

Matyt Rasų/Joninių įtakoje :))) kilo šiokios tokios mintys, kurias juodraštiniame pavidale išmetu į Facebook, tad:

"Deus ex machina - arba vyriškos machinacijos"

kitas pavadinimas:

„Laisvas pamąstymas apie tikrovę ir civilizacijas; arba Dievą mes sukuriame pagal savo atvaizdą“

(silpnų nervų ir labai religingiems žmonėms šių pamąstymų skaityti nepatartina)

------------

Net ir pati stipriausia civilizacija žlunga kai Vyriausybė ir Bendruomenė atsiskiria.

Pavyzdžiui Romos Imperijoje (iki Cezario) žmogus dirbdavo tik 2 dienas kad susimokėtų mokesčius.

Tačiau 200 metų bėgyje po Cezario Rubikono peržengimo ir Galijos okupavimo visi Romos imperijos

gyventojai buvo priversti didžiąją dalį laiko praleisit dirbdami tik tam, kad susimokėtų valstybinius

mokesčius.

Dabar dažniausiai civilizacijos pagrindu imama bendra kalba(ir raštas), kuri dažniausiai susiejama

su religija. Pavyzdžiui lotynų-graikų kalba ir krikščionybė-judaizmas(ir islamas) kaip pagrindas.

Tačiau tikrumoje nei kalba nei religijos nėra civilizacijos pagrindas. Manau tokios net sąvokos kaip „civilizacija“ nėra. Tai tiesiog klaidinga lotyniško žodžio „civis” – “pilietis” (pilies gyventojas) panauda.

Esti Žmonija (Vyras-Moteris-Vaikai), o jei dar tiksliau „Sąrmata“ – „Sąrangos mata“ (apie tai daugiau

vėliau).

Sąrmatos (Žmonijos) pagrindai:

1. Asmuo; Sarmata/Dora; Laisvė; Teisingumas;

2. Šeima;

3. Bendruomenė;

4. Žinių centras su „vyriausybe“ (tiksliau bendruomenės tarnautojais) - savo srities

žinovais/specialistais;

5. Vertės sąvokos – apibrėžimai (pvz.: pinigai- kurios kaip ‚vertę“ būtina pakeisti kita sąvoka. Ir kuo

skubiau);

6. Bendra rašytinė kalba (tačiau ne šnekamoji); skaičiavimo ir mato sistemos.

Deja, nūdienos pasaulyje turime karinės- ekspansinės-patriarchalinės romėnų „civilizacijos“ modelį santvarką, kur:

1. TU - valdomas Teisinės, Vykdomosios ir Įstatymų leidžiamosios valdžios. Atsisakai paklusti - esi už įstatymų ribos. Įstatymai kuriami tam, kad baustų, o ne padėtų.

2. Vyriausybė – kurios tikslas leisti įstatymus;

3. Religija – (patriarchalizmas - krikščionybė-islamas-judaizmas) dažniausiai įvesti prievartos būdu;

4. Bendruomenė;

5. Šeima;

6. Asmuo.

Visa ko pagrindas šioje romėniškoje „civilizacijoje“ - įstatymas. Dar kitaip Žodis „Tabu-Draudimas“

nupieštas prieš tavo akis (The „Word“ („Logos“) in English – nearly same as the „Wolrd“ („Logica“)). Ir

per bausmių sistemas, kurias kuria „Vyriausybės“, palaikoma „civilizacija“. Iš esmės tai - „dėžė“ į kurią tu

kaip Asmuo esi uždarytas. Maža to, priverstas per baudas (ir mokesčius) skirti iki 70-80% savo pajamų, laiko nekompetentingų vyriausybių ir jų sukurtų organizacijų išlaikymui. Šią tvarką galima pavadinti asmenę „Juodąja Dėže“.

(In “The Republic” Plato imagines a cave in which people have been kept prisoner since birth. These people are bound in such a way that they can look only straight ahead, not behind them or to the side. On the wall in front of them, they can see flickering shadows in the shape of people, trees, and animals. Because these images are all they've ever seen, they believe these images constitute the real world. One day, a prisoner escapes his bonds. He looks behind him and sees that what he thought was the real world is actually an elaborate set of shadows, which free people create with statues and the light from a fire. The statues, he decides, are actually the real world, not the shadows. Then he is freed from the cave altogether, and sees the actual world for the first time. He has a difficult time adjusting his eyes to the bright light of the sun, but eventually he does. Fully aware of true reality, he must return to the cave and try to teach others what he knows...)

Добавлено (05.02.2014, 13:11)
---------------------------------------------
3

Patriarchalinių vyriausybių „Juodoji Dėžė“. Kaip nebūtų keista pats žodis „Vyriausybė“

tiesiogiai siejasi su žodžiu "Vyrai". Šiuolaikinė valdymo sistema yra vyriškos pasąmonės ir santykio su tikrove išvestinė. Pati kvailiausia Vyrų idėja - jog žmonijai reikia organizuotos bausmių sistemos. Tvarkos, kurios vykdomasis aparatas/mechanizmas pavadintas - Vyriausybė.

Lotynų "gubernatio" kilo iš senosios graikų κυβερνισμός (kubernismos), κυβέρνησις (kubernēsis),

“‘steering, pilotage, guiding’”) < κυβερνάω (kubernaō), “‘I steer, drive, guide, pilot’”) + -ment. literal

meaning of Government, "Control of the Mind", govern-to tcontrol, ment-mind. - "minčių

valdymas/valdymas".

Tikrumoje Aš/Asmuo turi būti pagrindas.

Tiksliau AŠ/TU - savanoriškais pagrindais, pagrįstais Sarmata(Dora), ryšiais su draugais, kurių išvestinė - kuriama/sukurta Bendruomenė, kurią ir galima pavadinti Valstybe.

Jei bendruomenės visgi išrenka Vyriausybę/Valdytojus/Tarnautojus vienintelis jų tikslas – užtikrinti Gerbūvį Asmeniui, Šeimai (Bendruomenei), bet ne tam kad juos valdytų ir jų sąskaita gyventų.

Žinoma, skaitant šios pamąstymus kils klausimai:

1. Ar Žmogui reikia, kad jį valdytų ir baustų? Ar vyriausybės būtinos? Ar be jos Žemėj išvis įmanoma

išgyventi?

2. Ar žmogui užteks, jog jis atskleis save visuomenei-kitiems tik per savo asmenę patirtį, asmenę kūrybą, per asmenį santykį su aplinka/tikrove? Ar įmanomas „nevaldomas“ asmenis kūrybingas ir darnus santykis su išore?

3. Koks pagaliau Žmogaus ir Žmonijos tikslas?

Išeitinis mąstymo/mato taškas dažniausiai būną įspraustas į nuo vaikystės įskiepytą (dažniausiai per

prievartą) mąstymo modelį/rėmus. Mąstymo Rėmai: Judaizmas, Krikščionybė, Islamas; Marksizmas;

Kapitalizmas-Socializmas; Materializmas-Idealizmas, net ir scientizmas galima juos visus įvardinti

„Religizmai“ arba nesąmoningais „prietarais“ (O.Fr. superstitieux, from L. superstitiosus, from

superstitionem (nom. superstitio) "prophecy, soothsaying, excessive fear of the gods," perhaps originally "state of religious exaltation," related to superstes (gen. superstitis) "standing over or above," also "standing by, surviving," from superstare "stand on or over, survive," from super "above" (see super-) + stare "to stand," from PIE base *sta- "to stand" (see stet). There are many theories for the L. sense development, but none has yet triumphed. Superstition is attested from 1402. In Eng., originally especially of religion; sense of "unreasonable notion" is from 1794.) O jei tiksliau „Sąmonės Stabais“ – toliau „Stabizmai“ trukdantis vystytis Žmogui. (Reiktų pasirinkti kuris žodis geriau „religizmas“ ar „stabizmas“?)

Tas kas užduoda klausimus yra svarbiausias. Nes jis atsirenka atsakymus. Ar sąmoningai juos pasirenka ar ne čia jau kitas klausimas. Tačiau tik Asmuo esti Viskas. Jei asmuo save pašalina iš visko – tuomet tai Civilizacijos pabaiga. Nesąmoningumas tokį pasišalinimą visuomet užtikrina.

Добавлено (05.02.2014, 13:12)
---------------------------------------------
4

Visi svarbiausi įstatymai palaikyti Darnai ir Gyvatai įrašyti mūsų sąmonėje-pasąmonėje - mes jų

neišmokstame, mes juos suprantame ir atskleidžiame per save Gyvendami - Blogis - sunaikina=mIrtis; Gėris - leidžia išlikti-atgaivina=Gyvata. Tai įrašyta visoje Gyvojoje Gamtoje.

Stabizmai: Judaizmas, krikščionybe, islamas (net mokslizmas) -100% pašalina sąmoningumą, asmenybę/savastį. Jų dėka Asmuo tampa“ Juodosios Dėžės“ ir joje sukurtų prietarų auka. Todėl tokioje sistemoje Asmeniui gyventi – bloga. Kad jį joje išlaikytų ir reikia Bausmių-Baimių sistemos. Europa, Amerika net ir Azija yra ne masoninės, o krikščioniškos valdymo sistemos/civilizacijos įkaitės. Civilizacijos su aiškia vyriška dominante.

Paimkime kad ir JAV pavyzdį. 18-19 amžiais Amerikos Valstijos taip greitai sustiprėjo ir suklestėjo, nes

ten nebuvo „Ancien Régime“ (išnaudotojiški-aristokratiškieji režimai sukurti Romos imperijoje ir toliau

per Romos katalikų ir Konstantinopolio Ortodoksų bažnyčias palaikomi) valdymo. Gi Europoje dėl

valstybinių mokesčių, tiksliau dėl patriarchalinės aristokratijos. „Ancien Régime“ („parazitų“)

krikščioniško valdymo modelio, buvo sugriauta ne tik visuomenės gerovė, bet pristabdytas-suvaržytas

jos vystymasis.

18-19 amžiuje apie 95% JAV gyventojų buvo laisvieji žemdirbiai. Čiabuvių (indėnų) genocido dėka

Europinės kolonijos plėtėsi į „pažadėtą žemę“ (goverment free west) – laikinai laisvas nuo „Ancien

Régime“ valdymo teritorijas.

Net ir biurokratų nebuvo JAV valstybingumo pradžioje.

Tačiau dabar ir jie turi biurokratus. „Ancien Régime“ vyriausybė laiko valdymo monopolį ne dėl žmonių-bendruomenes, tačiau dėl savo inertiškos sistemos veikimo. Kaip ir Europinės (pradedant Rusija) sistemos, kaip ir Azijietiškos.

Ten kur pasirodo Romėniškoji krikščioniška „civilizacija“ ten visuomet prievartos būdu įvedama vergovė.

Tiesiog patriarchaliniuose Judaizme-Krikščionybėje-Islame prievarta yra įprogramuota per įstatymus. O

asmens patiriama kančia prilyginta normaliai žmogaus būsenai.

Ši sistema pasmerkta žlugti - kada? Tik laiko klausimas.

Prievarta per įstatymus turi būti sustabdyta ir Šeimos-Bendruomenes tikslai iškelti aukščiau už

patriarchalinės Vyriausybės(Civilizacijos). Kaip ir prievartinis mokesčių rinkimas; mokesčiai turi būti

savanoriškas asmens įnašas į bendruomenės vystymą (community developing), bet ne dėl to, kad aš

bijau, kad mane nubaus.

Ši prievartos sistema išsilaikydavo tik dėl ekspancionalizmo – vis naujai užgrobiamų žemių (pvz. Amerika Kolumbo laikais, arba Europinė Sarmatija kryžiaus žygių/viduramžių laikais) ir iš ten gaunamos pigios darbo jėgos(vergų), bei sukauptų bendruomenės turtų (Dakijos ir Majų okupacijų pavyzdžiai).

NES PATRIARCHALINĖS SISTEMOS NIEKUOMET NEKURIA, O TIK VALDO IR PLĖŠIA BENDRUOMENES

sukūrusias tikrąsias vertybes (tai žemės ir jos ištekliai) – TIKRŲJŲ VERTYBIŲ VIETON ĮKIŠDAMOS

VIRTUALIAS (TARSI) VERTYBES (pvz. popieriukas su skaičiuku arba elektroninių skaičiukų eilutė ekrane).

„Ancien Régime“ veikdami krikščionybės rėmuose niekuomet nenešė atsakomybės už padarytą žalą

Žemei ir nusikaltimus žmonijai.

Добавлено (05.02.2014, 13:14)
---------------------------------------------
5

Taip vadinama savivalda (Self-Governing ) - mitas, nes tikrovėje taip nėra, o yra Sisteminis

Valdymas(Governing). Tik kai tampi Seimo nariu tu tampi Valdytoju. Tačiau ir Seimas valdymo piramidės

dalis, kurios viršūnėje randasi SNO (UNO).

Visus „valdytojus“ įtakoja Vertės apibrėžimai-sąvokos.

Vyriausybės-Vyrų valdymo modelis savo esme kyla iš Biblinių Judaizmo-Krikščionybės-Islamo-

Komunizmo-Kapitalizmo-Socializmo gelmių, pradedant Eden‘o(Rojaus) sąvoka, kur žmonės buvo valdomi

ir baudžiami 'Dievo'.

Šis patriarchalinis/vyriškas pasaulio valdymo/supratimo modelis turi nedaugiau kaip 4000-5000 metų.

Pradėjo jis formuotis apie 5200 m. pr. Kr. kuomet po tvano (The Great Deluge) Juodojoje Jūroje pradėjo

skirtis Sarmatiškas (Motiniškas) ir Patriarchalinis pasaulio suvokimai ir iš jų kylantys visuomenės valdymo

modeliai. Patriarchalizmas aiškią ideologinę konfigūraciją įgavo Arabijos pusiasalyje (Izraelyje) apie 1400-

800 m. pr. Kr.

Mano supratimu, žmonija pradės sveikti kai supras, kad pas vyrų tiesiog iš prigimties neįmanomas visuminis mąstymas (multi-tasking), jis tiesiog genetiškai pas jų neveikia, o štai moterims-motinoms Visuminis (strateginis) mąstymas tiesiog įgimtas ir kad būtina Visuminį (Globalų) valdymą patikėti Motinoms, kurios savęs nekuria pagal vyriško pasaulio apibrėžimus. Moterims-Motinom būtina nubraukti patriarchalinį stabizmą su visomis jo religistinėmis sąvokomis-apibrėžimais, būtina įjungti savo 150+ pojūčių (ne 6) ir jų dėka išvysti Tikrovę kokia ji Esti iš ties, o ne vyrų vaizduotėje (Word-World). Tik tuomet atsivers Galimybė pasijausti Visatos dalimi, būti darnoje su visa Paukščių Tako galaktika (Milky Way Galaxy) bei įsijungs tas neišnaudotas 95% mūsų genomo-pasąmonės.

Tačiau tam Vyrai geranoriškai turi užleisti Moterims-Motinoms globalių(Visuminių) reiškinių(procesų)

valdymą ir patys pasitraukti tik prie konkrečiu funkcijų/darbų vykdymo.

Atidžiau pažiūrėję pamatysite, jog nūdienos neveiksmingi patriarchalinio valdymo modeliai nuolat kuria 4 metų problemines vyriausybines programas (na, daugių daugiausiai 20-25 metų programas). O problemų nuolat daugėja, ne mažėja – o daugėja. Ir taip nuolat. Tiesiog tobulas neįgalumas vykdyti/įgyvendinti globalius-ilgalaikius sprendimus, net juos suformuluojant kad jie nekurtų problemų. Tuo metu kai išlikusiose Matriarchalinio valdymo modeliuose vyrauja globalūs-ilgalaikiai sprendimai; pvz. kaip tarnautojų-bendruomenės sprendimas paveiks artimiausias 7 kartas?

Kažkas pasakys, jog tikrovėje tokia tvarka (ne vyriausybinė, o bendruomeninis-šeimyninis valdymas)

neįmanoma? Absurdas, kvaila mintis?

Klausdami turėkime omenyje, kad ne nusikaltimas yra problema,o asmenybė ir santykiai tarp

asmenybių.

Žinoma būtų puiku išgirsti ir skaitytojo nuomonę. Tad - kas tau yra vyriausybe? Apibrėžk?

Kokia ji turi būti? Išsakyk.

Pasidalink ir savo supratimu.

Tik nesumaišyk su bendruomene(community) wink (Vietovė-Gyvenvietė, Kraštas, Valstybė, SNO(UNO)).

Добавлено (05.02.2014, 13:16)
---------------------------------------------
6

Nepamirškim, jog esame įtakojami:

Mnemonic - dirbtinės ir įgimtos-asmenės atminčių.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mnemonic

ir

Meme(Memų)- kultūrinės informacijos vienetų, vieno proto perduodamų kitam (pvz. biblija perduodanti

Arabijos piemenų pasaulio supratimą/religiją; tai pan. į lytiniu būdu plintančių ligų perdavimą; analogiška

virusinių ligų plitimą sveikame Žmonijos kūne).

http://en.wikipedia.org/wiki/Meme

Tavo asmenis santykis su paSauliu:

Egzistuoja dvi baimės: viena gyvenimo, kita mirties; didžioji dalis žmonijos valdoma gyvenimo baimės.

Kas tau svarbiau? Mirtis ar Gyvenimas?

Išmok pasauliui reikšti savo mintis. Drąsiai jam atskleisk Save/Savastį. Nuo dabar, skaitant šias eilutes.

Tai tavo gyvenimas ir tavo amžinybė. Mirtis neturi jokios reikšmės, o Gyvenimas – viskas.

Tam kad žmogus pamirštų save ir pasidarytų prietaringu dažnai paskleidžiama inFormacija/PRIETARAI

apie Super Natural stuff/stebuklus (pvz. UFO, Atlantis ir t.t.)

Superstition/Prietaringumas:

http://rationalrevolution.net/articles/understanding_evolution.htm

"Deus ex machina" (iš čia kilo ir machinacija) - "Dei ex Machina"

Dievą mes sukuriame pagal savo atvaizdą, arba sukurk/apibrėžk Dievą ir tu sukursi Jo Atvaizdą.

Superstition/prietarų poveikio pasekoje žmonės pasidaro lengvai valdomi (kaip avinai) - todėl tą būseną

tinkamai apibendrina krikščionybės ženklas/Simbolis – Dievo avinas.

(Pvz.: iki krikščioniškos Lietuvos ženklas karys/Perkūnas/Vytis).

Beje, teiginys kad mes neklystame ir kad galima pasiekti tokią "neklydimo būseną" yra visiškas

absurdas/nesąmonė. Mes visuomet klystame ir klysime, tik per kLaidas pasirenkame modelį kuris

geriausiai užtikrina Asmenę Gyvastį ir Asmenę Gerovę, kuri esti Visuomenės gerovės pagrindas.

Visuomenės gerovės modelis sudarytas iš asmenių patirčių klaidose. Su laiku sukurtasis Visuomenės ir

Asmenės Gerovės modelis vėl turi būti keičiami. Nes Gamta ir Visata nuolat kinta sąveikų begalybėje.

Mes neklystame tik numirę.

Tačiau sistemos klaidą prietaringai laikyti savastyje ir ją praktikuoti, yra tas pats kas su akmeniu po kaklu bandyti perplaukti Kuršių marias.

Tuo tarpu Vyriškos sistemos kuria mitus apie Neklystamą Tikrovę/Dievą/Dogmą, kai moteriška,

priešingai kuria tikrovę: Žmogų ir Šeimą.

Užtenka pažiūrėti i vyriškas religijas/pasaulėžiūras: Induizmą, Budizmą, Judaizmą, Krikščionybę, Islamą,

Komunizmą -Kapitalizmą-Socializmą ir t.t. ir pan. ir suprasite, kad tai tik nuo tikrovės atitrūkę vyriškos

pasaulėjautos mitai - religizmai. Visąlaik juose rasite Maitrėja, Mesiją, Pranašą, Šviesią Ateitį - tačiau ne

Šeimą. Ir mIrties būseną - Ramybę. Neklystantis vyrų Dievas (tai gali būti ir Mokslas/Science,

Money/Work/Pinigai-Darbas; Mesijas/Popiežius/ Maitrėja ir t.t.,) gimdantis tikrovė Dievas-Vyras yra

visiška fantazijos-fantasy-svaigalų viršūnė, nes tikrovėje tik Moterys Gimdo ir tuo galima akivaizdžiai

įsitikinti; jei netikite nueikite pasiklausti Mamos kas Gimdo?

Religizmas (Vyriškas problemų sprendimo būdas) tai ir hierarchinė sistema su Hierarchija/Vyriausybe

"danguje" Dievas-dievai, angelai-demonai ir Žemėje Karalius/Karalienė, kunigaikščiai-grafai, Vyskupai,

kunigai-pastoriai, pirkliai, valdininkai ... kurie kurdami problemas ir jas spręsdami, parodo kokie jie yra

reikalingi-reikšmingi, nes jei jie nekurs problemų - taps nereikalingais.

Добавлено (05.02.2014, 13:18)
---------------------------------------------
Tas kas stovi aukščiau šioje hierarchinėje piramidėje virš kitų (arčiau lovio-valdymo)tas turi daugiau

teisių prieš kitus ir ant tų, kurios jie valdo – avinų, tikinčių į jų mesianistinę/atpirkėjišką prigimtį.

Šios hierarchinės sistemos pagrindai - Biblija (Arabijos piemenų tautosakos rinkinys, Egipto žinių apie

1500-1400BC pritaikytas kuriant buferinę-karinę zoną Filistiniečių-Moabiečių-Hetitų žemėse).

Pvz.: Abraomas senąja Egipto kalba verčiasi Ab-širdis, Ra-Ra, Hm-didžioji (Didžioji Ra Širdis). Tai visiškas

mitas.

Dar daugiau avinų valdymui sugalvotas virtualaus Turto apibrėžimas - Pinigai/Money (tai tik virtualių

skaičių seka monitoriuje).

Kai tuo tarpu tikrasis turtas tėra tik Žemės ir Žmonės. O pinigai tik priemonė nusipirkti šiek tiek laisvės iš

tų (Patriarchalinės hierarchijos) kas valdo turtą (Žemę ir Žmones) ir apibrėžia turto sąvoką.

Pastarąjį ir skirsto vyriausybės/vyrai.

Jie ir nustato visus Tikrovės apibrėžimus/definitions/dogmas/memes.

Sar Mata – Sąrangos mata/matas – tik tai ką gali pamatuoti esti tikrovė, tai ką gali palyginti/analizuoti su

Gamtoje vykstančiais reiškiniais:

Visata - tai Chaoso teorijos (http://en.wikipedia.org/wiki/Chaos_theory ;

http://www.imho.com/grae/chaos/chaos.html ), Holograminės Visatos

(http://en.wikipedia.org/wiki/Holographic_universe ;

http://en.wikipedia.org/wiki/Holographic_paradigm ) ir Fraktalinės geometrijos (Šventosios

Geometrijos) (http://classes.yale.edu/fractals/ ; http://en.wikipedia.org/wiki/Fractal ;

http://en.wikipedia.org/wiki/Sacred_geometry wink išvestinė .

Viskas Daloma/Atskirybės ir Viskas Viena.

O kad mums atrodo kad mes esame atskirybės tai tik mūsų sąmonės optinė apgaulė (optical illiusion).

Tačiau bėda, kad per Medžius (problemas) nebematome Miško (problemų šaltinio – Patriarchalizmo).

Tą Vientisos-Daugialypės Visatos vaizdelį mano supratimu gali atstatyti tik Moterys-Motinos, nes būtent

Moters X genas turi daugiau programinių eilučių apdoroti tikrovei; moterys turi daugiau

pilkosios/neuronų medžiagos ir t.t.

Vyrai tik gabūs abstrakcionistai – debesų ir teorijų piešėjai – įskaitant ir mane patį wink

---------------------------------------------------------------

Добавлено (05.02.2014, 13:20)
---------------------------------------------
8

Labiausiai paplitęs nūdien pasaulio suvokimas:

Redukcionizmas(Materija yra viskas) = Dualizmas(mes esame vaiduoklis mašinoje-Dvasia ir Materija-

Mintis ir Medžiaga; gamtos priedermė duališka-banga ir dalelė(wave and particle) = idealizmas (Viskas

yra mintys-intencija)

Redukcionizmas paplitęs dabar akademiniuose sluoksniuose.

Aksiomos ir persipinančios savybės pvz. organinė ir neorganinė gyvybė. ) sinergija – nuspėti virsmą

beveik neįmanomą.

Niutoninės fizikos pasekmėje mokslas daugiau klysta ir fizikinis mokslas pats sau pasidarė tikslu. Tuo

tarpu kitos mokslo šakos tapo apleistos ir net pradėjo nykti. Įskaitant ekonomiką ir biologiją. Pradėjome

nesuprasti informacijos, o ją tiesiog medžioti.

Vientisos Niutoninės sistemos skilimas:

Šviečiamasis laikotarpis – bandęs kopijuoti Niutono socialinius mokslus; laimėjimas – bažnyčios

atskyrimas nuo tiesioginės įtakos visuomenei, tačiau ne nuo jos moduliavimo

Redukcionizmas – klaidinga mintis, jog viskas yra medžiaga/materija – viskas chemija-fizika; ir didžioji

dalis mokslininkų dabar atstovauja šią kryptį

Romanticizmas – staigus nusigręžimas nuo Redukcionizmo, prieštara jam. Tai kas lieka iš sielos pašalinus

religiją – romanticizmas.

Idealizmas – visi žmonės sukurti laimingumui; Teisingumas sukurtas visiems žmonėms; savanoriška

sąveika nesustabdoma;

Tai postulatai. Ne aksiomos. Vienam iš postulatų žlugus visa sistema pradeda žlugti. Tai paaiškina

žmonių veiksmų priežastis. Tai jų pagrindas.

Kokie didžiausi Žmonijos pavojai?

A-bomba ar kompiuteris?

Kai bus sukurti e-pinigai tuomet žmoniją ištiks didžiausia krizė. Nes asmuo nebeturės nei privatumo nei

saugumo. Tai – nuolatinis stresas.

Tiek bažnyčia tiek komunizmas eina prieš žmogaus prigimtį, jie bando ją pakeisti programuodami

stereotipinį elgesį. Per įstatymus ir bausmes.

Tačiau paslaptis paprasta – Žmogaus prigimties pakeisti negalima, ją galima tik priderinti prie Gamtos. O

ne gamtą priderinti prie Žmogaus.

Tai didžiausia Žmonijos katastrofa ir ją mes pamatysime, tiksliau jau matome vykstant.

Dabar tai ką mes vadiname „Vertė“ tėra mūsų vaizduotėje; visos vertės apibrėžtos patriarchalinių

religizmų - tėra tik mūsų vaizduotės padarinys. (Pvz. K. Marx Amount of labor/darbas kaip vertė)

Pavyzdžiui ar kvėpavimas yra vertė? Turbūt tai viena iš didžiausių verčių žmogaus gyvenime.

Laimingumas patiriant stebint saulėlydį arba gėles, vertė ar ne?

Gamtoje visuomet vyksta savanoriškas apsikeitimas vertėmis. Pavyzdžiui kad ir atsitiktinė šypsena arba

geras žodis. Lietus ir Žemė.

(Didžioji dalis verčių tai patirtys-potyriai)

Добавлено (05.02.2014, 13:21)
---------------------------------------------
9

O kas tau yra Vertybė ir Vertė?

Surašyk eiliškai:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Ir pamatysite kad vertė ir mūsų civilizacijos apibrėžta kaina yra du skirtingi dalykai. Tarpusavyje visiškai

nederantys.

Kiekvienas žmogus pirmiausia siekia asmenių vertybių, o tik vėliau visuomenių. Tik kritiniais atvejais ir

trumpą laiką visuomenės vertybės gali būti aukščiau už asmenines. Tačiau dabar religizmai iškėlė

visuomenęs vertybes, dažniausiai išsigalvotas, aukščiau už asmenes(pvz. nuodėmių atleidimas arba

darbas) ir tai tęsiasi jau apie 3000-mečius.

Tokia iškreipta vertybių skalė yra tiesiog dar vienas dirbtinės šizofrenijos(asmenybės sudvejinimo, kai vietoje savasties išryškini kitą asmenybę tavyje negyvenančią - pvz. Jėzus, Buda ir pan. ) šaltinis.

Kaip ir Judaizmas- Krikščionybė-Islamas iškeliantys religinę kančią kaip prasmę arba religinius tikslus aukščiau už žmogiškuosius.Beje šie religizmai oficialiai dažniausiai pasmerkia asmenį laimingumą.

Šių sisteminių religizmų dėka žmogus priverčiamas, pasitelkiant įstatymus ir bausmes, siekti mažiausią

asmenę vertę turinčių tikslų.Tokioje sistemoje žmogus tikslas dažniausiai tampa aukotis – ne gyventi.

Tuomet žmogus praranda Tikslingumą savosios (Dieviškos) Būties – Asmenio Džiaugsmo - ir tampa

savotišku Robotu (iš slaviško „rabota“ ir „rab“ – „darbas“ ir „vergas“) gyvenančiu svetimus gyvenimus ir

bandančiu džiaugtis svetima laime, dažniausiai aprašoma spaudoje ir rodoma per televiziją. Tokių

gyvenimų pasekmė – depresijos, stresai, nusikaltimai,alkoholizmas, nuolatinės ligos – visiška vergovė

sistemai. Ir biurokratija prižiūri, kad tokia sistema gyvuotų.Robotas - žmogus skatinamas

(motyvuojamas)tik per dirbtinai sukurtą Verčių-Pinigų sistemą, kurių dėka gali jis nusipirkti šiek tiek

laisvės, kad patirtų Asmenį Džiaugsmą. Tačiau ši vergovė tėra tik žmogaus galvoje. Mes sukuriame sau

kalėjimus patys prisitaikydami prie religizmų.

Kaip nebūtų paradoksalu kiekvienas dirbantis žmogus priverstas šią sistemą išlaikyti (per mokesčius ir

baudžiamuosius įstatymus).

Žmonės galiausiai pradeda gyventi ne dėl savęs – dėl sistemos.

A) Kai Žmonės abipusės sąveikos pasekoje praturtėja , tai - naudinga sąveika (arba lygiavertis

apsikeitimas). Toks siekis įrašytas visoje gamtoje. Laisvė. Simbiozė. Taip viskas vyko ir vyks.

cool Jei sąveikos pasekmėje vienas praturtėja, o kitas nuskursta, tuomet tai prievartinė-parazitinė sąveika.

Tol kol yra iš ko plėšti tokia visuomenė gyvuos. Prievartos atveju plėšikui/prievartautojui Žmogusasmenybė- auka turi aiškiai ir garsiai pasakyti – nustokite mane prievartavę. Tuo tarpu patriarchaliniai religizmai savigyną nuo prievartos įvardija kaip blogį, o kančią iškelia kaip pačią prasmingiausią patirtį.

C) Jei sąveikos pasekmėje abu nuskursta, tuomet tai greitas galas - mIrtis.

Добавлено (05.02.2014, 13:22)
---------------------------------------------
10

Kuo daugiau visuomenėje (A) santykių tuo Valstybė-Žmonija gyvybingesnė, kuo daugiau (B) santykių tuo

ji silpnesnė. Visuomenėje kuri laikosi (A) modelio nusikaltėlių-parazitų-prievartautojų skaičius bus labai

mažas, tuo tarpu (B) modelyje jie sudarys ženklų visuomenės procentą.

Gamtoje tėra tik du įstatymai – Gyvenimas ir Mirtis. Mirties pasekmė irtis-destrukcija, Gyvenimo –

Simbiozė-Gyvata. Lengva atpažinti šios du, pažiūrėkite į paprastą, žaliuojantį medį ir suprasite kada jis

gyvuoja ir kada nyksta. Taip ir žmogus-žmonija.

Prievarta sugadina žmones. Todėl jiems ir sukuriama bausmių sistema, bet bausmių sistema ir yra

prievarta. Tad (patriarchaliniame)judaistiniame-krikščioniškame-islamiškame-komunistiniamekapitalistiniame-socialistiniame pasaulyje (sukurtame Vyrų) tai tarsi savotiškai užburtas ratas, kuris visgi turi pabaigą – totali Žemės arba Žmonijos destrukcija.

---------------------------------------------------------------------------------

Čia laisvi (nesiekiant būti teisiu ar teisėju) pamąstymai apie tikrovę, jei kam paleis mąstymą (kaip

vidurius) tai sakykime savo tikslą kaip ir pasiekiau ;D

Добавлено (05.02.2014, 13:23)
---------------------------------------------
II dalis

Tačiau įmanoma ir kitokia įvykių raida.

Pabandykime patirties pasisemti iš senosios, Sarmatiškos pasaulėžiūros.

Kur visuomenės pagrindas buvo Sarmata/Dora, o ilgalaikius- globalius sprendimus priimdavo motinų

taryba, gi vyrai juos tik įgyvendindavo. Sarmatos priežiūrai buvo du pagrindiniai žinių luomai Bartai

(Barti) ir Drauidai (drausminti) – aplinka kurioje gyveni svarbiau.

Svarbiausias visų sričių tikslas, o galbūt ir vienintelis – Šeima.

Mokslas-Švietimas-Žinyčios

Sveikata-medicina

Slauga – Pensijos

Namai ir jų aplinka

Gerbūvis (asmenis ir visuomenis)- vertybės(jų apibrėžimas ir skalė)

Bendruomenė yra Civilizacijos pagrindas. Tačiau bendruomenė egzistuoja tik dėl to, kad yra Šeima.

Šeimos tikslus ir vystymosi kryptis geriausiai supranta Moterys-Motinos, o vyrai gali užtikrinti jos

gyvybingumą atlikdami tik konkrečias užduotis-funkcijas.

Vieša ir asmenė erdvės. Vieša turi būti statoma ant asmenės, ne priešingai. Bažnyčios-krikščionys stato

priešingai, pats žodis Bažnyčia kilo iš „bog žyčia“ – vieta kur gyvena Dievas.

Tačiau Sarmata/Dora yra abiejų erdvių pagrindas ir jei ji pašalinama iš kurios nors erdvės, tokia erdvė

pasmerkta sunykimui.

Sarmata(dora) – tai bet kurios erdvės pagrindas. Ji visuomet yra VIEŠA. Tačiau atsakomybė už ją –

asmeninė.

Draudimai tik kuria problemas (kamščius).

Pvz. negalima varoti narkotikus, negalima žudyti žmonių, negalima vogti, negalima imti kyšių, negalima

gerti, negalima meluoti ... sukuria priešingą efektą.

Visi šie draudimas, pradedant 10 Dievo įstatymų(tora) tik kuria nusikaltėlių visuomenę.

Teisingumas įmanomas tik ten kur yra Sarmata(dora).

Sarmata įmanoma tik asmenyje-asmeninė.

Tuo tarpu visuomenėje kuri vadovaujasi vyriškais religizmais įmanoma tik bausmių sistema ir asmens

valdymas per bausmes (sunaikinant visus). Tuo pačiu vyksta ir asmenybės sudvejinimas, kaip pasekmė

šio sudvejinimo prasiveržia pataloginis žiaurumas ir neįsivaizduojamo mąsto humanitarinės katastrofos

(pvz. pirmas ir antras pasauliniai karai).

Sarmata – elkis su kitais taip kaip elgiesi su savimi.

Tai kaip Alga – tu gauni atlyginimą-vertę iš kitų per savo santykius ir pojūčius.

Jei tai lygiavertis apsikeitimas – Sarmatos asmenyje daugės, daugės juos ir visuomenėje.

Asmens sąmoningumas ir savimonė – Sarmatos pasekmė.

Sarmata – tai šeimos išvestinė ir tai jos pasekmė.

Bendruomenė, kurios tikslas Šeima ir gyvenimas paremtas Sarmata:

1.Šeima (kaip memes/memų perdavėja)

2.Asmuo (kaip rūpintojėlis)

3.Bendruomenė (atsakinga už vietovės gerovę)

4.Vyriausybė (atsakinga už krašto arba Žemės kaip visumos simbiozės darnią sąveiką; atstovaujanti

šeimos tikslus-vaikai)

5. Žinyčia-Šventyklos

Išeiliuota pagal svarbą.

Добавлено (05.02.2014, 13:24)
---------------------------------------------
Romėniškos-Bizantiškos krikščionybės (judaizmo ir islamo ir net Budizmo) valdymo modelis:

1. Bažnyčia/Sinagoga/Mečetė (ir t.t. ir pan.)

2. Vyriausybė

3. Bendruomenė

4. Asmuo

5. Šeima

Viskas kontroliuojama/valdoma per biurokratinį aparatą kuris kuria teisines bausmių sistemas. Ši sistema

taip pat gyvuoja dėka nusikaltėlių-prievartautojų kurios ji nuolat ir gimdo ir išteisina. Kad ji neveiksminga

matosi iš biblinių 10-ties dievo įstatymų, nes per paskutinius 3500 metų šis žmonijos valdymo modelis

parodė ne tik savo neįgalumą, bet ir patologinį žiaurumą sukeldamas neregėto mąsto humanitarines

problemas.

Taisyklės (nuo taisyti) – turi galioti visiems ir visiems turi būti vienodos;

Švietimas turi būti decentralizuotas ir pagal galimybes Šeimos ribose;

Neturi būti vienos vyraujančios religinės sistemos;

Neturi būti mokesčių sistemos – gali būti tik savanoriškas indėlis į Bendruomenės stiprinimą;

Mainams ir apsikeitimams/prekybai negali būti jokių trukdžių ir apribojimų;

Turi būti sukurta naujas vertės apibrėžimas – nes pinigai nėra Vertė.

Vyriausybės renkamos spręsti tik konkrečioms problemoms ir būtent tik iš probleminės srities žinovų.

Išsprendus tas problemas su vyriausybe atsiskaito ir ji atleidžiama. Vyriausybės nariai turi turėti asmenę

atsakomybę už priimtus sprendimus.

Tačiau tai įmanoma tik sąmoningų žmonių-Sarmatų visuomenėje.

Tuo tarpu nesąmoningų žmonių visuomenėje siūloma atsukti kitą žandą prievartautojui ir sukandus

dantis kentėti ...iki numirsi kančioje sadistų rankose.

Svarbu suprasti, kad visi patriarchalinės sistemos modeliai užsilenkė-žlugo ir jų tvarkyti-taisyti nėra

prasmės. Tiesiog paimk, padėk visą patriarchalizmą(religizmą) į bibliotekos lentyną ir pradėk rašyti-kurti

naują Sarmatišką tikrovę.

Atverk save tikrovei.

Добавлено (05.02.2014, 13:25)
---------------------------------------------
p.s.:

Solzhenitsyn:

“I have an impression our population is discouraged, that people are stupefied, in shock from their

humiliation and shame because of their weakness. People doubt that the Government’s policy and

reforms are in the interests of the people.”

“We didn’t love freedom enough,We purely and simply deserved everything that happened afterward

1918.

Solzhenitsyn says this: “And how we burned in the camps later, thinking: What would things have been

like if every Security operative, when he went out at night to make an arrest, had been uncertain

whether he would return alive and had to say goodbye to his family? Or if, during periods of mass

arrests . . . people had not simply sat there in their lairs, paling with terror at every bang of the

downstairs door and at every step on the staircase, but had understood they had nothing left to lose

and had boldly set up in the downstairs hall an ambush of half a dozen people with axes, hammers,

pokers or whatever else was at hand? . . . And you could be sure ahead of time that you would be

cracking the skull of a cutthroat. Or what about the Black Maria sitting out there on the street with one

lonely chauffeur – what if it had been driven off or its tires spiked? The Organs would very quickly have

suffered a shortage of officers and transport and . . . the cursed machine would have ground to a halt!”

Добавлено (05.02.2014, 13:26)
---------------------------------------------
Tai istoriko Aivaro Lileikos pamąstymai-medžiaga paskaitai. Su Jo leidimu dalinuosi visu tuo su Jumis smile


Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
 
GeleData: Trečiadienis, 05.02.2014, 15:57 | Pranešimas # 1107
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 21
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Patiko vertybių "atvirkštinis išdėstymas", nes kaip yra pastaruosius tūkstantmečius tikrai neteisinga... Kilo klausimas vis tik-kodėl į moterų būrį "įdėjus nors vieną vyrą" keičiasi visų elgsena (jeigu jos sąmoningesnės ir dauguma tuo metu, neturėtų pasiduoti "silpnumams"? dar vienas apie tai, ne šiaip yra pasakymas "saugok dieve patekti į moterų kalėjimą, geriau vyriškas" na ir t.t. apie x chormosomą būtų galima tęsti...
Asmeninė išvada į visa išdėstyta - turėtų būti daugmaž lygiavertis "tvarkymasis", nesiskirstant į lytis ir pan. gal vyrai irgi daaugs iki pilno sąmoningumo ir nebetrokš valdžios bet kokiomis priemonėmis, nia? smile
p.s.

Добавлено (05.02.2014, 15:57)
---------------------------------------------
ar mirtis yra ramybės būsena tai kažin

 
spurgelisData: Trečiadienis, 05.02.2014, 16:20 | Pranešimas # 1108
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 136
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Gėle,čia ne lyčių skirstymas,o turėta omeny prigimtines vyro ir moters "pareigas" pagal genetiką,tai kas paskirta iš Dievo
O ramybė-mirtis-tai simbolinė statika. Gyvenimas-judesys-tėkmė-Gyvata.


Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 06.02.2014, 13:51 | Pranešimas # 1109
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
och, pagalaiu prisiminiau splaptazodi ir vel galiu prisijungt smile
Donny, zinai ka, jei nori, kad artimieji butu Tavo pusej, tai salia visko, ka darai, neatstumk ju. jei taves paprasys mama isnesti siuksles, tu imk ir isnesk, bnet nesakyk, kad dabar tu medituoji ir paskui arba kad tai ne dvasinis, o materialus darbas ir tu jo nedarysi ir kitas dalykas, nebandyk ju "atvesti i doros kelia" smile nu as juokais, bet turbut pagauni minti. kai zmogus tikrai tobuleja dvasiskai, artiniesiems tik smagiau su juo, ne atvirksciai.


į dangų su čebatais
 
aurelijagriksaiteData: Šeštadienis, 06.12.2014, 17:42 | Pranešimas # 1110
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 1
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
man anoje puseje.. toke busenoje..na nezinau kaip pas jus tai vadinasi. mokytojas kelis kartus leptelejo skaiciu 8, sakydas : astuoni. ir po to ir laikrodyje pasirode 08.08  ir lyg dar kazkur.. nu zodziu bet uzteko ir pasakymo, karta kai kovojau su panika. na ne tiesiogiai su liga panika ir pan.. bet su butybe galime net pasakyt, ponas panika, baime.. zodziu kovos pabaigoje jis pasake ASTUOTI, ir tai buvo pora gal 3 kartus. ir galvojau ka galetu reiksti tas astuoni. na pagal visus zenklusi tai man dar nelabai tiktu buti astuntam .. nu ta prasme as dar tik kubiukas, 7 -tam man rodos ksaitos.. pradinuke. bet tada kas tas 8? 
galvojau gal amzinybe.. bet tai ka tiksliau tada su ja?
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: