Antradienis, 19.03.2024, 04:09
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
virgisData: Antradienis, 07.12.2010, 10:41 | Pranešimas # 16
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Tai reiškia, kad žmogus pasiryžęs pasiaukoti, nepaisant į viską, savo rasės ar civilizacijos labui. Tai galėjo padaryti tik labai aukštos moralės ir sąžinės žmonės. Jie pasiekia tokią būsena, kad dėl savo šeimos, vaikų, tautos, rasės ar civilizacijos, pasiruošę padaryti viską. Na, o kodėl jų sielos po mirties, papuola į žemesnį astrąlinį lygi, tai jau taip sutvarkė visagalė gamta. Žinoma, aš irgi nesu viską žinantis, galiu ir klysti, kaip ir kiekvienas žmogus. Tai tik mano nuomonė, tu susidarysi savo, šiuo požiūriu. Galbūt, tų didvyrių sielos išbūna tuose lygiuose trumpesnį laiką, nei paprasti žmogžudžiai, o gal tie Vyčiai tada žinojo daugiau apie tuos dalykus... Kaip jau rašiau straipsnyje, pagrindinis jų stiprumo šaltinis ir buvo tai, kad jie nebijojo mirti, žinodami, kad tuo niekas nesibaigia, svarbiausia buvo, neprarasti sąžinės, garbės ir aišku proto. Šių dalykų praradimas, matyt yra labiau baudžiama gamtos, nei nužudymas, siekiant apginti. Netgi bičių spiečius ginasi nuo priešų, tam aukodamas atskiras bites, kurios tai daro negalvodamos, svarbu kad spiečius išliktų, nes jei žus ji (bitė), dar liks kitos ir spiečius išliks, išliks ir šio konkretaus spiečiaus ateitis. Todėl, ir žmogus supranta, kad jei nepasiaukosi dėl ateities, tai jos gali ir nebūti. Mums aišku norisi, kad teisybė būtų visada skatinama, bet dėja realybėje taip nėra, kartais tam reikia kažką aukoti.
Mūsų protėviai ir nebuvo agresoriai, žudydavo tik pačiu kraštutiniu atveju, kai kitaip būdavo neįmanoma apsiginti. Savo priešus iš pradžių, jie stengdavosi apšviesti žiniomis, kad jie pasikeistų ir nebūtų agresyvūs. Jeigu sugebėdavo juos nukenksmindavo (nuginluodavo) ir apgyvendindavo savo rasės tarpe, su visomis teisėmis, bandydavo perauklėti juos. Na o jai kokie bendruomenės nariai nusikalsdavo, nesvarbu nuo kaltės dydžio, juos nežudydavo, o tik išvarydavo iš savo giminės ar rasės, bandyti gyventi atskirai.
Netgi Adolfas Hitleris (Shiklgruber) nežudė savo mirtinų piešų žydų, stengdamasis juos tik izoliuoti į geto, arba visus surinkus apgyvendinti Madagaskaro saloje, kuri jau buvo išpirkta tam tikslui iš Prancūzijos. Tai buvo protingas ir sąžiningas žmogus, kuris niekada nebūtų pradėjęs karo, jei jo nebūtų privertę aplink esančios judėjiškos vyriausybės. Jei įdomu sužinoti jo tikruosius tikslus ir ateities prognozes, kurios daugumoje išsipildė ir visiškai priešingos, toms pamazgoms, kurias pila ant šio žmogaus "judėjiškos pasaulinės informacinės priemonės". Tai dar vienas pavyzdys žmogaus, pasiaukojančio dėl savo tautos, rasės, civilizacijos ateitį, kuris suprato, kad jei blogio nesustabtysi dabar, vėliau gali būti vėlu, ateities mūsų rasei gali ir nebūti. Paskaitys jo "Paskutinį politinį palikimą" štai čia http://hedrook.vho.org/library/hitler.htm
Ten rasi ir kitų įdomių dalykų.
 
virgisData: Antradienis, 07.12.2010, 11:37 | Pranešimas # 17
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Paskutinis potvinis mūsų planetoje, buvo prieš 13 tūkstančių metų, po mūsų palydovo Fatos sunaikinimo. Žmonės sugebėjo išgyventi, tik kalnuotose mūsų planetos vietose. Pilnai gali būti, kad tą laivą pastatė mūsų protėviai, bet nebūtinai išsigelbėjimui, o gal susisiekimui, tarp išgyvenusių žmonių. Kaip supratau, jį datuoja 11 000 metų amžiumi, o tai pilnai atitinka tai, kas aprašyta Vedose. Nes po katastrofos, dar ilgai mūsų planeta buvo apsenta.
Žinoma žydiškos informacijos priemonės pasistenks, tai pririšti prie savo išgalvotos biblijos, kaip įrodymą. Patikėk tai stengsis padaryti visais įmanomais būdais.
Pridėjau infos, stapsnyje " aukšto civilizacijos lygio, randami artifaktai".
 
RmXasData: Antradienis, 07.12.2010, 16:24 | Pranešimas # 18
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ir dar vienas dalykas kury noreceu suzinoti , kodel zmogus lunatikuoja(vaiksto po miegus ir pns) ..as irgi neisimtis man mama sakydavo del per didelio smegenu isitempimo nes prie pc pradeidziu ypac saltuoju laikotarpiu daug laiko ieskodamas informacijos susirasinedamas ar tik tjp zaisdamas zaidimus . Dar kazkur girdfejau kad jei zmogus lunatikuoja tj lyg antra siela jame gyvena ..

Netikra gimimo data
 
virgisData: Antradienis, 07.12.2010, 18:49 | Pranešimas # 19
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Atsiminsim, kad kiekvienas gyvas organizmas turi apsauginį psi-lauką (energetinį), kuris užtikrina maksimaliai palankias sąlygas funkcionuoti bet kuriam daugialąsčiui organizmui, gindamas jį nuo kitų psi-laukų. Be to apsauginis laukas leidžia maksimaliai susikaupti energetiniam potencialui, iš materijos formų, atsirandančių organizmui skaidant maisto produktus.
Energetiniai vampyrai susiranda gyvūną ar žmogų su pažeistu apsauginiu psi-lauku, per jį prasiskverbia, į tokio gyvūno būtybės struktūras ir pasiima sau daly gyvybės jėgos - energetinio potencialo, generuojamo tos aukos organizmu. To pasekoje vyksta žymiai greitesnis fizinio kūno senėjimas, tokie gyvūnai greičiau miršta. Toks energetinis įsiskverbimas gali būti laikinas ar pastovus.
Bet, kad tie parazitai galėtų įsiskverbti, jie turi įveikti kokybinius barjerus, tarp fizinio ir efyrinio mūsų planetos lygių, o kaikuriais atvejai, netgi du tokius barjerus - efyrinį, astąlinį. Tam reikalingas potencialas. Skirtingu paros metu, šių barjerų storis skiriasi. Maksimaliai tankus barjeras būna dieną ir minimaliai.
Tai yra todėl, kad dienos metu saulės energija prisotina visus žemės lygiai, naktį šie lygiai praranda dalį energijos ir barjerai tarp lygių suplonėja. Maksimaliai suplonėja barjerai, tarp skirtingų planetos lygių, nuo 12 iki 4 valandos ryto. Barjerų tankiui ir storiui turi įtakos ir mėnulis. Iš visų mūsų planetos lygių, jas sudarančios materijos, nuteka į mėnulį, prisotindama jos planus. Taip pat, kaip saulė pripildo visus žemės lygius. Maksimalus materijų nutekėjimas iš mūsų žemės vyksta per pilnatis, kas priveda barjero suplonėjimui tarp fizinio ir efyrinio lygių. Prie to, sustiprėja žmogaus negatyvus poveikis iš žemutinio astrąlinio planetos lygio. Neutralizuojant tą neigiamą poveikį, žmogaus apsauginis psi-laukas, per pilnatį, tampa silpniausias.
Tai palankios sąlygos veikti astrąliniams gyvūnams. Per pilnatis, neigiamas poveikis iš efyrinio ir žemutinio astrąlinio planetos lygių, maksimalus, žmogaus apsauginis psi-laukas maksimaliai susilpnėjęs, o kartais ir visai išnykęs, į fizinį žmogaus kūną gali įeiti, ne tik būtybė to žmogaus, kuriam priklauso, fizinis kūnas, bet ir bet kuri butybė iš efyrinio ar astrąlinio planetos lygio.
Tuokiu būdu, būtybė svetimą fizį kūną gali užgropti laikinai, arba visam laikui, tada būtybė "šeimininkė" blokuojama, būtybės užgrobikės, ji atjungiama pilnai, kaip po mirties.
Fiziniame kūne esant svetimai būtybei, tas kūnas tampa jai priemone, kurios pagalba, būtybė-užgrobėjas tenkina savo poreikius. Fizinį kūną galima palyginti su rūbais, kuriuos žmogus prieš miegą nusrengia, o paskui vėl apsirengia.
Ir jeigu kažkas, kol jūs miegojote, apsivilkęs jūsų rūbais, darė ką norėjo, paskui juos gražino jums, tai aišku jūs nežinosite, ką veikė tas žmogus, apsivilkęs jūsų rūbais, kol jūs miegojote. Toks dalykas dažnai paplitęs tarp žmonių su psichinėmis ligomis.
Dabar apie lunatizmą.
Taip vadinamas lunatikavimo reiškinys, yra nepilno užgrobimo, fizinio kūno svetima būtybe, pavyzdys. Kada būtybė-užgrobėja, negali pilnai įsijungti, į svetimus smegenis ir valdyti visomis smegenų, fizinio kūno funkcijomis. Ji įsijungia, tik primityvių smegenų struktūrų lygyje, kas pasireiškia mechaniniais (nesuvokiamais) judesiais, lunatizmo būsenoje.
Jeigu į neapsaugotą fizinį kūną įeis, astrąlinio lygio gyvūnas, tai kūnas ir elgsis, kaip gyvūnas. Na turbūt suprantama, kad tai vyksta laikinai, kol yra pilnatis ir susilpnėjęs apsauginis psi-laukas. Nereikia turbūt priminti, kad tą apsauginį energetinį lauką, labai susilpnina alkocholis ir narkotikai. Ne veltui, alkoholikai dažnai mato, juos puolančius, efyrinius ar astrąlinius "velniukus" (išnykusius fiziniame planetos lygyje gyvūnus).
 
ColdFusionData: Antradienis, 07.12.2010, 19:18 | Pranešimas # 20
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 4
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O kam taip lunatizmą sudėtingai aiškinti?

Lunatizmo priežastys

Gilus miegasSantykinai didelę vaikų miego dalį sudaro gilusis miegas, kai pasireiškia nakvišumo epizodai. Suaugus miegas darosi ne toks gilus ir labiau fragmentuotas, todėl manoma, kad fiziologinis vaikų lunatizmo pagrindas yra ilga gilaus miego trukmė.

Paveldimumas
Daugelis sergančiųjų lunatizmu šį sutrikimą yra paveldėję iš savo tėvų, šis sutrikimas vaikystėje vargino šių žmonių dėdes ar tetas. Tai dar vienas įrodymas, kad vaikų lunatizmas yra labiau priklausomas nuo fiziologinių faktorių negu nuo psichologinių ar cheminių priežasčių.

Psichologinės priežastys
Suaugusiųjų priepuolius dažnai išprovokuoja stresas, nerimas, be to, vaikščiojimas naktimis gali būti psichinės ligos ar epilepsijos požymis.

Kenksmingos cheminės medžiagos
Lunatizmą gali sukelti piktnaudžiavimas alkoholiu, psichoaktyviosiomis medžiagomis, medikamentais.

Nuovargis
Vaikščiojimo naktimis tikimybę taip pat padidina nuovargis, prieš tai buvusios bemiegės naktys, nes pavargęs žmogus paprastai giliau įminga.

Smegenų pažeidimai
Pagyvenusiesiems nakvišumas gali atsirasti dėl organinio smegenų pažeidimo.

Karščiavimas
Priepuolio tikimybę padidina karščiavimas.
Manoma, kad nakvišumą dažniausiai sukelia ne vienas iš minėtų faktorių, bet kelių faktorių derinys. (http://www.neuromedicina.lt/index2.php?pagrid=20&veiksmas=straipsnis&id=13)

Kalbėjimas per miegus taip pat užgrobimo reiškinys?! biggrin Iš kur jūs tokią informaciją gavote? Nurodykite pirminius šaltinius.

 
RmXasData: Antradienis, 07.12.2010, 19:46 | Pranešimas # 21
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Man pasakojo sese kad viena karta tik uzmiges iskart atsikeleu ir atsisedau ant lovos krasto pasake sese man eit miegot ir atsiguleu uzsiklojau o as einu miegot apie 11 .. beto aukoholy vartoju saikingai , nesirgau jau koke 2 metus vaistu taipat nenaudoju , norkotiku nenaudoju , sportuoju .. bet vienas is keisceusiu nutikimu lunatikuojant .... As atsimerkiu matau ka darau bet nesuvokiu kdl atrodo man ta raikia daryti .. o dbr apie tai ka dareu tada : pasemeu anklode isemeu is vidaus kaldra je padejau ant kedes ir uzsidejau anklode ir uzsidejau deky lovoje budamas .. atsikeliu ryte susales xDD po tol aiko emeu mazeu pc naudotis ir aprimo visi sitie lunatikavimai .. man atrodo kad mano ytemptos smegenys neleidze man normalei uzmikti ir nori kazka daryti veikti

Netikra gimimo data
 
virgisData: Antradienis, 07.12.2010, 20:18 | Pranešimas # 22
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Visi tie " šiuolaikinių profesorių" paaiškinimai, - taip nieko ir nepaaiškina, iš vis nepaaiškina procesų, kokie ten vyksta. Kaip tie pažeidimai įtakoja lunatizmą? Kaip tas nuovargis su giliu įmigimu veikia, kad žmogus vaikšto? Ką veikia alkoholis. Kas tai yra giluminis vaikų miegas ir kaip jis veikia į lunatizmą.
Jeigu tau užtenka tų apsurdiškų paaiškinimų ir daug nenori gilintis, tingisi, tai tavo reikalas. Man to negana, kad suprasti vykstančio reiškinio esmę ir tuo metu vykstančius procesus. Čia paliečiau tik mažytę dalį, tų procesų, kurie vyksta.
Apie šiuolaikinę mediciną aš parašysiu straipsnį. Ačiu už pasiūlitą temą. Galiu pasakyt tik, tiek, kad visa ši medicininė mafija, nesuinteresuota sveiku žmogumi, nes jis neduos pelno jai ir visai formakologinei mafijai, kurie tarpusavyje glaudžiai bendradarbiauja. Hirurgas yra reikalingas, visi kiti ne, galima apsieti be jų, tai bus žymiai geriau žmogaus sveikatai.
 
virgisData: Antradienis, 07.12.2010, 20:52 | Pranešimas # 23
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ar tu gali paaiškinti, ar tavo profesoriai,ką reiškia įtemptos smegenys. Jie jau bandė smegenyse surasti atmintį, bet taip ir nerado, net nemoka paaiškinti, kas tai yra, kaip tai formuojasi.
Kiek man teko bendrauti su psichologo profesiją turinčiais žmonėmis, dažniausiai tą profesiją pasirenka tam, kad pirmiausiai norėjo padėti sau, nes jie patys turi psichologinių problemų, nors ir to nesugeba padaryti. Įgytos profesinės žinios jų problemų neišsprendžia.
Kaip veikia smegenys ir kaip formuojasi sąmonė, aš jau rašiau straipsnyje, perskaitysi, gal daugiau suprasi.
Aš galvoju, kad pas tave problemos su apsauginiu energetiniu psi-lauku, su tavo aura. Ji turbūt yra susilpnėjusi, priežasčių gali būti įvairių , gyvenamoji vieta, genetika, ligos nesvarbu kada jos buvo prieš kiek metų. Dabar man aiškiau, kodėl matei tą vaiduoklį (energetinį parazitą), kuris turbūt norėjo prisikabinti ir laukė tinkamos progos, na o jos palankiausios per pilnatis. Jei lunatikavimas prasidėjo po to, tai ta būtybė gal ir prisikabino, mano nuomone. Na jei ankščiau, esmės nekeičia, jau buvo prisikabinusi kita. Tu matyt joms "saldus kasnelis"
Patarčiau vėlgi kreiptis pas žmones, kurie moka sutvarkyti energetiką, jie nustatys auros pažeidimus ir juos pašalins. Juokauti su energetika negalima. Nes vėliau gali atsirasti pakitimai fiziniame kūne. Įtraukti, į savo meniu,daugiau šviežių daržovių, vaisių, neperkrauti fizinių krūviu smegenų, prieš miegą, nes jie , nespėję atsistatyti, susilpnins apsauginį psi-lauką.
Na, jei nori, gali gydytis piliulėmis, kurias mielai išrašys eilinis psichopatas, su baltu chalatu. Be to tai 100% nuodai, kurie padidins toksinų kiekį organizne, sumažins imunitetą, ar šiaip nunuodys kokį vidaus organą ir sveikatos problemų padaugės.
 
virgisData: Trečiadienis, 08.12.2010, 14:31 | Pranešimas # 24
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Paskutinių dviejų tūkstantmečių metu, žmonijos priešai, socialiniai parazitai, stipriai pasistengė, kad baltūjų arijų rasė būtų pavergta ir dalinai sunaikinta. Ta kryptimi, jiems pasisekė padaryti nemažai, Įvairių priemonių, tame tarpe ir techninių, pagalba, jiems pasisekė beveik pilnai apgauti ir pavergti žmoniją, paversti kažkada protingus ir išdidžius žmones, į apgailėtinus, išsigandusius žmogiškos išvaizdos gyvulius, paklusniai rūpinančiai tik ėdalu ir pramogomis. Toks kelias veda į neišvengiamą žūtį. Ne atsitiktinai pasaulinė vyriausybė, iš visų jėgų stengiasi išlaikyti visus mus šiame kelyje, kasmet sunaikinant šimtus milijonų žmonių apnuodytu maistu ir vaistais, nešvariu oru ir vandeniu, nesibaigiančiais karais ir teroru. Mes turime aiškiai suprasti, kad mus jau žudo, tik žudo išradingai, stengdamiesi iš mūsų mirties užsidirbti savo purvinus dolerius.
Todėl, kad išgyventi, laikas praregėti ir pradėti ginti savo gyvybę. Aš nekviečiu jus eiti į barikadas, ne. Barikado, kariniai konfliktai, revoliucijos, tai mūsų priešų mėgstamiausi užsiėmimai. Tokių renginių metu, jie išmoko žudyti geriausius iš geriausių, likusius įšgazdinti dar daugiau. Paprasto ginklo pagalba dabar jų jau ir nebeįveiksime. Vienintelis, ko jie labiausiai bijo kaip ugnies ir kas gali atnešti pergalę prieš priešus, tai tai, kad mes sužinosime teisybę. Jie mirtinai bijo, kad mes galime sužinoti, kas mes ęsam iš tikro ir kas jie. Jie bijo, kad mes suprasime nesantys vergais ir niekada tokiais nebuvome. Jie iki mirtie bijo, kad teks atsakyti už daugiametes niekšybes, melą ir žmogžudystes, už visa tai į ką jie pavertė kažkada buvusia aukšto išsivystymo lygio civilizacija, vadovaujant jų šeimininkams, didžiojo kosmoso banditams
 
ColdFusionData: Trečiadienis, 08.12.2010, 14:48 | Pranešimas # 25
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 4
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kažin ką gali tavoji medecina? Yra geras posakis: Neieškok po šikną smegenų. Nereikia dviračio išradinėti. Išvis koks gali būti pelnas iš lunatizmo priežasčių paaiškinimo? Farmacija žinoma pelnijasi, o medicininiai pasiekimai yra labai dideli.
Quote (virgis)
Na jei ankščiau, esmės nekeičia, jau buvo prisikabinusi kita. Tu matyt joms "saldus kasnelis"
Patarčiau vėlgi kreiptis pas žmones, kurie moka sutvarkyti energetiką, jie nustatys auros pažeidimus ir juos pašalins. Juokauti su energetika negalima. Nes vėliau gali atsirasti pakitimai fiziniame kūne. Įtraukti, į savo meniu,daugiau šviežių daržovių, vaisių, neperkrauti fizinių krūviu smegenų, prieš miegą, nes jie , nespėję atsistatyti, susilpnins apsauginį psi-lauką.

Tu už tuos kurie su verbulėm vaikšto? Aš tai suprantu, kad spiritizmas gali stebūklus daryti. Užtat tu siūlai žmonėm eiti pas juos ir apsivalymais ir mistinėm aurų pažeidimų gydymais užsiiminėt. Kaip suprantu psi- tai psichologinis laukas? Tai kitokia mityba tikrai gali padėti. Negyvenk fantastikoje.
Quote (virgis)
Ar tu gali paaiškinti, ar tavo profesoriai,ką reiškia įtemptos smegenys. Jie jau bandė smegenyse surasti atmintį, bet taip ir nerado, net nemoka paaiškinti, kas tai yra, kaip tai formuojasi.

Supranti galima daug ką išgalvoti. O kaip tu įrodysi savo tiesą? Kuo tu remiesi? Ar tik pasakojimais?
http://www.likimas.lt/diskusijos/tema/spiritizmas-32.html
Va ką žmonės tau gali papasakot. Ir energetika yra iš tos pačios operos. Siūlai žmonėms bėdą ) pažįstu daug blaiviai mąstančių žmonių, kurie problemas sprendė patys ir iki šiol yra laimingi.


Pranešimą pakeitė ColdFusion - Trečiadienis, 08.12.2010, 14:49
 
virgisData: Trečiadienis, 08.12.2010, 18:23 | Pranešimas # 26
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (ColdFusion)
Kažin ką gali tavoji medecina? Yra geras posakis: Neieškok po šikną smegenų. Nereikia dviračio išradinėti. Išvis koks gali būti pelnas iš lunatizmo priežasčių paaiškinimo? Farmacija žinoma pelnijasi, o medicininiai pasiekimai yra labai dideli.

Jo labai dideli, prieš 30 metų, ligų buvo apie dešimt tūkstančių, dabar kai medicina labai išsivystė, ligų atsirado apie 30 000, geras pasiekimas. Žmonių miršta kaip musės, kasmet milijonais daugiau. Čia pasaulinė statistika.
Šiuolaikinės medicinos sistema- legalus žulikavimas. Užeik į bet kurią ligoninę ir pasižiūrėk į tuos daktarus, kurie neatrodo sveiki. Jei jie negali padėti sau, tai kaip jie gali padėti kitiems.
 
virgisData: Trečiadienis, 08.12.2010, 19:29 | Pranešimas # 27
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (ColdFusion)
Tu už tuos kurie su verbulėm vaikšto? Aš tai suprantu, kad spiritizmas gali stebūklus daryti. Užtat tu siūlai žmonėm eiti pas juos ir apsivalymais ir mistinėm aurų pažeidimų gydymais užsiiminėt. Kaip suprantu psi- tai psichologinis laukas? Tai kitokia mityba tikrai gali padėti. Negyvenk fantastikoje.

Nusiimk rožinius akinius, gyvenimas visiškai kitokių spalvų. Psi-laukas, tai apsauginis energetinis laukas, saugantis žmogų nuo išorinio energetinio poveikio. Tamstos realybė pasireiškia pilvo prikimšimu ir instinktų tenkinimu, negi tik dėl to žmogus atėjo į šį pasaulį, kuom tada skirtumas nuo gyvulio.
 
virgisData: Trečiadienis, 08.12.2010, 19:54 | Pranešimas # 28
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (ColdFusion)
Supranti galima daug ką išgalvoti. O kaip tu įrodysi savo tiesą? Kuo tu remiesi? Ar tik pasakojimais?
http://www.likimas.lt/diskusijos/tema/spiritizmas-32.html
Va ką žmonės tau gali papasakot. Ir energetika yra iš tos pačios operos. Siūlai žmonėms bėdą ) pažįstu daug blaiviai mąstančių žmonių, kurie problemas sprendė patys ir iki šiol yra laimingi

Neradau nieko konkretaus ar įdomaus, kažkokie saipaliojimai vaikiški, be jokio paaiškinimo. Energetika turi kiekvienas gyvas padaras, kuri ir apribota psi-apsauginiu lauku. Prie ko čia spiritizmas.
Spiritizmas kaip aš suprantu, tai kai iškviečiamos būtybės mirusių žmonių, sudarant atitinkamą banginį rezonansą ( apjungus keletos žmonių mintis ir ištariamus garsus, o kitaip sakant bangas). Žinoma, dažniausiai pasijungia būtybės, kurios yra arčiausiai, šalia mūsų. Na o arčiausiai, kaip jau rašiau yra būtybės savižudžių ir nužudytūjų, dažniausiai ne per geriausios, piktos ant visų už savo nenusisekusį gyvenimą. Jos aišku, neatsisakys pasipildyti, jūsų sukurta fiziniame kūne, energetika, skaidant maisto produktus, nes jie neturi tokios galimybės. Na, o kai kyla žmogaus emocijos, pvz. nervinasi, bijo, pergyvena, išlieja pyktį, silpnėja apsauginis laukas, dalis energijos netgi išmetama iš energetinio žmogaus kokono ribų. Tuo labiau, kai tai vyksta žmonių susibūrimo vietose, energijos išmetama nemažai, o tai pritraukia įvairius energetinius parazitus. Tam akyvaizdus įrodymas, foto nuotraukos, padarytos, masinėse žmonių susibūrimo vietose naktį. Jose kartais užfiksuojamos tos būtybės.
 
RmXasData: Trečiadienis, 08.12.2010, 20:18 | Pranešimas # 29
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
As norejau dar paklaust apie eteivius .. apioe kuriuos pasakoja zmones , kad buvo juos pagrobe ir tyrineja ir pns .. Aisq jie protingesni uz mus ir ka jie nori padaryti ?

Netikra gimimo data
 
virgisData: Ketvirtadienis, 09.12.2010, 10:19 | Pranešimas # 30
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (RmXas)
As norejau dar paklaust apie eteivius .. apioe kuriuos pasakoja zmones , kad buvo juos pagrobe ir tyrineja ir pns .. Aisq jie protingesni uz mus ir ka jie nori padaryti ?

Pradėsiu nuo to, ką jau rašiau savo straipsniuose, kad mūsų visatoje gyvena milijardai civilizacijų. Vienos iš jų randasi savo vystymosi pradžioje, kitoms dar tik teks gimti kaip civilizacijai, tame tarpe ir mūsų planetos, kitos pasiekusios jau aukštą išsivystymo lygį. Tai natūralu ir dėsninga. Mūsų civilizacijai artimiausioje ateityje, dar tik bus laikas "gimti", kaip tokiai. Ir jei "gimdymas" praeis sėkmingai, mūsų civilizacija pasieks naują kokybinį savo vystymosi lygį, kada žmogus tik savo minties pagalba, galės veikti planetos ekologiją, valdyti stichijomis, meteorologija, atstatyti gamtos žaizdas, jo pačio dar neprotingo jau padarytas.
Prinstono universiteto mokslininkai paskaičiavo, kad tik nuo mūsų planetos stebimoje erdvėje, gali būti ne mažiau 600 milijonų apgyvendintų planetų, daugumą kurių, gali būti apgyventos protingomis gyvybėmis, na o tarp jų žinoma atsiras dalis civilizacijų, kurių išsivystymo lygis žymiai lenkia mūsų, tai liečia ir susisiekimo, ryšio priemones.
Mūsų planetą, kitų civilizacijų atstovai, lanko nuolat. Tam yra tūkstančiai įvairiausių įrodymų šių dienų ir istorinių. Vėlgi kaip jau rašiau dalis tų civilizacijų yra mums lojalios, dėl bendrų tikslų ir siekių, kita dalis ne, kurios mes ir vadiname tamsiosiomis jėgomis "kaščėjai". Kiekvieni iš tų ateivių turi skirtingus tikslus mūsų planetoje. Vieni atlieka tyrinėjimus, kiti grobia naudingas iškasenas, bando prisibrauti iki generatoriaus, kurį paliko mums mūsų protėviai, žemės gelmėse, grobia žmones, gyvūnus ir atlieka neteisėtus genetinius bandymus su jais ir t.t.
Apie JAV bendradarbiavimą, su vienais iš jų, taip vadinamais "pilkaisiais",kurie kaip supranti nėra iš geriausių, aš rašau straipsnyje "Paaiškinsiu antrojo pasaulinio karo priežastys".
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: