Ketvirtadienis, 25.04.2024, 18:26
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Kovas » 21 » Aiškiaregės Jadvygos informacija
18:20
Aiškiaregės Jadvygos informacija

Visi gyvename šiame įsikūnijime paslaptingo gyvenimo nepaaiškinamų susitikimų ir potyrių. Užtenka paprašyti Angelo Sargo patarimo - atsiveria kitos erdvės.

Trečioji AKIS duoda žinojimą. Vidinis žinojimas atsineštas SIELOS saugykla. Vienos PAROS džiaugsmai ir darbai yra ateities įžvalga. Alchemija, astrologija, telepatija, numeralogija - tai pažinimo RAKTAS dėl savęs. Tuomet atsiveria tiesioginis pasaulio pažinimas.

Dvasingumas - tai kasdieninio nuolankumo reiškimas: žmonėms, saulei ir gamtai, tyrų žodžių kalbėjimas, iš širdies jausmo ir pagarbos visumai.

Psichinė energija yra širdies jėga ir dvasios galia. Saugykla - tai Grožio, Džiaugsmo, Palaimos būsena. 1997 metų kovas. Kometa Žemei suteikia naujus virpesius. Tyri žmonės keitėsi ir priėmė tarnavimą: gamtai, Didžiajai Žemės Dvasiai, Motinai, Tėvui. Taip prasidėjo nauja Kelionė ir supratimas į apeigų, ritualų, prašymų, maldų reikšmę dėl Žemės. Malda, paslaugumas keičia fizinio pasaulio virpesius. Žemė ir augalai reiškia padėką žmogui. Energijos sukasi verpstės pavidalu.

Daug kartų girdėjau klausimą: - "Ką reiškia 13-oji diena?” Prieš 20 metų vizijoje rodė: keturi dideli rutuliai suglausti, o viduryje kanalas į kosmosą. Kada tyrinėjau pasakymą: "penktasis kelias - gyvatė įsikandusi savo uodegą” - tai vidurys buvo melsvai žydros spalvos. Alchemijos mokytojai vis atverdavo supratimą ir mokymą. Tie keturi rutuliai - metų mėnesiai. 3x4=12. Dar vieną įdomų veiksmą perdavė: 3 mėnesiai, 90 dienų ir 13 savaičių - yra tas pats taškas, bet skirtingų erdvių.

2013 kovo 13 d. jau ryte liepė kviesti Dievo numylėtinę MOTERĮ, Vaisingumo Deivę, tarnavimo ir pasiaukojimo MOTINĄ, Mergaičių skaistybės saugotojus Angelus ir Dievą EROTĄ, kuris veikia nuo bekraščio dangaus erdvių iki neišmanymo gelmių. Šis Dievas valdo TĖVĄ ir MOTINĄ. Degė šešios žvakės harmonijai ir SAULEI. Kartojau kvietimą ir užrašiau. Visuomet prašau pakartojimo. Tamsos pasaulis niekuomet nepakartos prašymo, o iš ŠVIESOS - tik papildo paduotą informaciją. Ir čia įvyko stebuklas. Lygiai 13 valandą vėl kontaktas su Mokytojais. Skaičius 13 priklauso EROTUI, bet Dievo vardo jau nebuvo. Jo LAIKAS paros eigoje nuo 12 val iki 14 val.

EROTAS yra Dievo TĖVO "juokdarys”. Jis viską gali veikti. Sekančią dieną kovo 14 gaunu aiškinimą, kad EROTAS valdo 32 emocijas. Tai 16 kanalų griovimas-kūryba. 11 valandą vėl degu  8 žvakes ir einu į kontaktą su Mokytojais. Tai begalybės erdvei 8 Ugnies Liepsnos. Ką kvieti, kalbi, galvoji - tie ateina. Štai 16 kanalų:

Meilė - kančia.

Pažinimas - skausmas.

Malonumas - gėda.

Ryžtingumas - agresija.

Tarnavimas - nuobodybė.

Darbštumas - tinginystė.

Aistra - beprotybė.

Seksas - vampyravimas.

Susilaikymas - tuštybė.

Garbinimas - pasmerkimas.

Šlovinimas- niekinimas.

Džiaugsmas - atstumas.

Sprendimas - neveikimas.

Sotumas - alkis.

Miegas - nemiga.

Gyvenimas - Mirtis.

Palaimingas nežinojimas yra geriausia būsena. Nulinis taškas. Šešiolika - švyturys arba bokštas. Mūsų auros šešioliktoje erdvėje rašoma gyvenimo knyga. Septynioliktas sluoksnis yra Naujo Pradžia. Tai Likimo žvaigždė parodo naują kelią.

O štai 03.16 apie 10 val Alfos planetos pasiuntiniai man rodo MONSTRĄ: 4 kvadratiniai metrai pilni įvairiausių akių, nes kiekvienas kanalas, erdvė turi savo valdovus. Jų neskaičiavau, bet tų akių žvilgsniai buvo pažįstami iš anksčiau. Vienos akys prašančios išvaduoti, kitos - be išraiškos, dar kitos - įžūlios, jeigu galėtų mane sudraskytų, jog žinau jų veiksmus. Visa tai aš vadinu "barabošiais”.

Žmogus turi laisvą pasirinkimą nuo 40 metų amžiaus, kas vadinama Dvasinis Turtas.

Sekmadienio valdovai Laisvės Angelai duoda mokymą: kiekvienam žmogui nuo gimimo dienos yra Jo tryliktoji diena. Čia tas išbandymų laukas. Svarbu sapnų reikšmė, įvykiai, atradimai, sprendimai. Gimimo dienos skaičius - nulinė. O sekanti 14 diena - kiekvieno mėnesio karmos, likimo ataskaita. Šį momentą esu gavusi prieš kelis metus. Auros 14 erdvė yra Sidabrinė Gija jungianti su Auksine erdve SIELOS saugykla. 13 auros sluoksnis - gundymas iš išorės. 15 auros sluoksnis - Hermagedono kova erdvėje dėl žmogaus Dvasios užvaldymo.

Studijuoti savo Buvimą Dvasinėje Šviesoje. Ištvermės!

 

Su pagarba Jadvyga  

Peržiūrų: 6771 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 291 2 »
0  
1 Violeta   (21.03.2013 18:38) [medžiaga]
http://edinaya-veda.ru/video-lekcii/140-kult-mlechnogo-puti.html

Почему древние высокоразвитые цивилизации погибли? Почему вымерли гиганты? Почему всё измельчало? Почему наш мозг работает на 3%?

Дело в том, что время от времени «Бог поворачивается к Земле, то светлой, то тёмной своей стороной» и это не просто философская мысль из Адиведы, наука говорит о том же. Земля вместе с Солнцем и другими планетами периодически попадают в так называемую «тёмную зону». Тёмная зона – это сектор нашей галактики, из которого не видно её центра. Сектор куда не поступает энергия (свет) от ядра галактики. Земля сейчас попала в тень, в смертную тень, тень галактики.
В силу того, что мы попали в тень, на Земле приобретают власть силы тьмы. Всё начинает деградировать, уменьшаться в размерах. Религии тьмы получили мощное распространение, и деградированный разум человека не может распознать это. Всё темное, всё низкое получает власть в это время. И потому становятся понятны слова Иисуса: «Кто унизится, тот возвысится». Всё униженное в Золотой век, возвышается и обретает силу в зоне галактической тени.
Культ «Млечного пути» - галактический культ – это способ пробиться к ядру. С его помощью можно выйти на Единый центр галактики, либо хоть чуть-чуть прикоснуться к тем энергиям, что от него исходят. Энергии центра галактики могут выдвинуть всё человечество на новый уровень.

0  
2 Violeta   (21.03.2013 21:02) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9t9fNdCruWY
Levašovo mokiniai tęsia jo darbus,atrado Altajuje seną hiperborejos miestą

0  
3 Merkurijus   (22.03.2013 02:20) [medžiaga]
Pardon, ponios ir ponai, tačiau beveik nieko nesupratau, ką norėjo pasakyti Jadvyga aiškerigingoji. smile Priminė skaitytų knygų informacijos nerišlų kratinį. Gal čia taip ir turėjo būti, bet aš jos nesukramtau.

0  
6 Almiasas   (22.03.2013 15:45) [medžiaga]
Na taip... Kadangi reiktų kažkaip gražiau išsireikšti - tai aš jos tokiose "aiškieregystėse" matau tipišką trumpojo sujungimo smegenyse simptomą...
Ech, na ir kodėl dauguma aiškiaregių tokie švelniai tariant trenkti ??? ...

0  
4 laume   (22.03.2013 11:05) [medžiaga]
Labas rytas,
 TO-Merkurijus,
                is dalies Tu teisus.

Bet manau si informacija eina is labai subtyliu pasauliu.Ir manau, kad ju lietuvisku zodziu [ palete] per siaura pateikti informacija.
  Cia panasiai atitinka musu vaidilutes ir vaidylas - Ugnies sergetejus.
    Bukime pakantus.  Bet budrus. ..

0  
5 laume   (22.03.2013 12:25) [medžiaga]
Vincas Mykolaitis PUTINAS ..Vergas,,
                                           Puikūs mano viešpačio namai:
                                           Šimtabokščiai,krištoliniai.šviesūs rūmai.
                                           Pažiūrėsi_ temsta akys nuo žydrumo,
                                           Palytėsi_skamba tūkstančiai aidų.
                           .............................................................................
                                           Nieks nedrįso atsistot į mano kelią
                                           Nieks nedrįso sulaikyti mano žvilgsnio,
                                           Kurs į tolimas padanges tartum žaibas
                                           Smigo. žiebdamas naujas. kaitrias ugnis.

                                           Ir ėjau aš, viešpaties palikęs rūmus,
                                           Į naujos buities nežinomą kelionę,
                                           Tiktai  vieną žodį širdyje kartodamas:
                                           Aš ne vergas, ne karalius, aš žmogus

0  
7 Igo   (22.03.2013 20:45) [medžiaga]
Geriau kas nors issifruokit Jadvygos informacija

0  
8 Doremi   (22.03.2013 21:01) [medžiaga]
ir man sunku

0  
9 laume   (22.03.2013 21:09) [medžiaga]
CIA PROGRAMUOJAMAS [ AR SIULOMAS]   toks pat dualus iliuzinis pasaulis , kuris zmogu pavercia jau nebe asilu
  o absoliuciu savanoriu asileliu

0  
10 spurgelis   (23.03.2013 00:05) [medžiaga]
jei nesuprantat,vadinas info ne jums. paprasta...

0  
11 Егидиюс   (25.03.2013 12:26) [medžiaga]
Tipiškas žydkrikščioniškas atsakymas - dievas neleido suprasti. Tikėk nematęs ir būsi išganytas. Tik aklatikis fanatikas gali taip mąstyti, t.y. nemąstyti.

0  
12 spurgelis   (25.03.2013 17:44) [medžiaga]
O kas jums liepė aklai tikėti??? gal tiesiog reikia "pribręsti" tam tikrai info.

0  
13 Doremi   (25.03.2013 18:04) [medžiaga]
kaip kalbėjo gyvai- viską supratau, o kas surašyta- nu sunku

1-10 11-20
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0