Penktadienis, 26.04.2024, 18:11
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Spalis » 27 » Arkangelas Metatronas. Gyvūnų sąmonė: Katės ir Šunys. Per Džeimsą Tyberoną
15:30
Arkangelas Metatronas. Gyvūnų sąmonė: Katės ir Šunys. Per Džeimsą Tyberoną

Sveiki. Aš Metatronas, šviesos valdovas ir aš apkabinu jus šiuo metu.

Žemiško plano tikslas – sielos vystymasis. Žemė ir visos jos karalystės palaiko tą misiją. Todėl mes sakome, kad egzistuoja kitos Dieviškumo proto versijos, kurios turi palaikyti žmoniją, siekiančią savo tikslo.

Žinokite, kad egzistuoja geranoriškos Meistrų-Būtybių versijos, kurios pagal susitarimą pasireiškė čia Žemėje įvairiose žymei žemesnėse formose, tam kad palaikyti žmoniją.

Tie, gyvūnijos pasaulio atstovai randasi čia Žemėje, kad palaikyti jus. Dalis jų išsireiškia kaip „Grupinė" sąmonė. Giliausi gyvūnijos išmatavimai, kaip savasis „aš", egzistuoja ne individualiame lygyje, bet kaip visos rūšies kolektyvinės, grupinės sąmonės dalis ir tas aukščiausias lygis randasi ne dualybėje.

Taigi, mes šiandien kalbame apie Šventas Kates iš Sirijaus A.



Šventuosius Katininius ir Šuninius – nuostabias būtybes, atnešančius didžiulę paramą, užplanuoto žmogaus evoliucinio vystymosi laukui.

Katininiai

Katės – Katininių rūšis, kurie kilę iš Sirijaus A. Tai būtybės atėjusios į Žemės planą nuo senovės. Jų versijos šiuo metu, fizinėje formoje, Žemės plane randasi tame, ką galima pavadinti Katininių ir Šuninių šeima.

Tos fizinės formos Žemės plane randasi tam, kad padėti, palaikyti jus ir savo fizinėje matricoje yra tik sąmonės dalis iš jų sirijietiškos natūros.

Būtent todėl Katininiai Žemėje randasi grupinės sielos išraiškoje ir neturi čia vystytis kaip rūšis, o palaikyti žmoniją vystymesi. Didesnė jų sąmonės dalis randasi aukščiau Žemės plano lygio.

Jų pilna sąmonė egzistavo ir pasireiškė Lemūrijos, Atlantidos ir ankstyvo Egipto erose.


Meistrai-Katininiai iš Sirijaus A ir Meistrai-Bangininiai iš Sirijaus B, yra patyrę dvasios integravime į fizinę materiją. Tai pasireiškia netik priduodant fiziniai formai gyvybinės jėgos, taip pat apjungiant sąmonės aukščiausius čakrinius lygius fizinėje matricoje.

Klausimas Metatromui: Jūs paminėjote, kad tik žmonija žemėje praeina sielos evoliuciją. Argi delfinai ir banginiai neturi irgi aukštą sąmonės lygį ir evoliuciją?

Atsako Metatronas: Šventieji Bangininiai tikrai turi aukšto vystymosi statusą. Bet jie Žemėje ne tam kad vystytis. Jie jau išsivystę. Todėl supraskite, jie randasi Žemėje tam kad palaikyti Žemę, tuo pačiu padėti žmonijai. Bangininiai fiziškai randasi čia tam, kad įžeminti energiją vandeninėse žemės dalyse, kad padėti planetiniam balansui ir palengvinti pasikeitimą (perėjimą) nuo magnetinio prie kristalinio.

Katininiai padeda pasireikšti žmogui fiziniame, bet taip pat padėjo ir eteriniame, ne fiziniame Meistriškume, labiausiai Atlantidoje, pietų Amerikoje, Egipte.

Jie randasi čia, kad padėti jums emocinėse ir mentalinėse sferose. Tai pagrindinė šios dienos tema, katinų ir šunų savęs išreiškimas.


Klausimas Metatronui: Aš suintriguotas informacija apie Katininius ir Šuninius iš Sirijaus A. Ar galite smulkiau prie to apsistoti?

Atsako Metatronas: Atitinkamos veislės tų, kuriuos galima vadinti naminiais gyvūnais iš tikro unikalūs ir turi Katininių, Šuninių kilmę. Jie vykdo atitinkamas pagalbos žmonėms roles. „Naminių" kačių versija genetiškai suprojektuota Atlantidos Auksinės Eros metu.

Genų inžinerija buvo geranoriškai sukurta Sirijiečių-Plejadiečių Aljanso ir yra nepaprastai naudingas veiksmas, tam kad padėti žmogui.

Tai, ką jūs turite, šunis ir katinus, turi vieną šaltinį, abu jie turi kilmę iš Katininių Žvaigždžių Sėklų. Katinai ir šunys – skirtingos fizinės formos, vieno šaltinio.

Katininiai iš Sirijaus A yra pilnumoje sąmoningomis kristalinėmis būtybėmis. Jie sujungti į vieningos sąmonės grupes, tačiau jie išsaugojo individualias aspektų savybes su dideliu harmoniniu lauku. Grupinis jų Laukas nori padėti jūsų ir kitose Visatose.

Katinai ir Šunys

Kaip katinai, taip ir šunys šios kilmės, tarnauja kaip energetine pagalba žmonėms, juos prižiūrintiems. Ir vieni ir kiti turi sugebėjimus apjungti savo energetinius laukus su žmogumi ir sugeba tapti savo šeimininkų individualiais fragmentais. Būtent todėl, kai kurie iš jų gali dažnai pradėti pasireikšti, kaip savo šeimininko fizinės charakteristikos, nors šis ypatingas aspektas sutinkamas dažniau paprastai pas šunis.


Šuo spinduliuoja neįtikėtiną smalsumą ir besąlyginę meilę. Pasišventimas, kurį energetiškai gauna žmogus, gali padėti skirtingais būdais. Šunys tampa kaip kompanionais, taip ir gynėjais.


Gyvūnas iš Katininių giminės, katinas randasi žymiai daugiau eterinėje sferoje, savo sąmonės lauke. Būtent todėl, daugumas praeitų visuomenių garbino Katininių formas –Jaguarą, Liūtą, Tigrą, Pumą.

Tos būtybės gerai žino apie eterinių sferų minties formas ir siūlo užslėptą apsaugą ir jėgą. Naminė katė sugeba labai galingai apginti savo šeimininkus nuo nemalonių minties formų ir negatyvių energijų. Pas atitinkamas šunų rūšis irgi yra tokia savybė, bet žymei giliau tai pasireiškia pas Katininius.

Vibracinis Išgijimas

Katės "murkimas" labai naudingas išgijimui, žmogiškos auros atstatymui ir apsaugai. Mistinis kačių aspektas buvo pripažįstamas senovės laikais. "Šventyklų Katės” buvo naudojamos daugelyje senovės visuomenių, šventų vietų apsaugai. Katės taip pat buvo mistikų, įvairių aborigenų šamanų ir vienuolynų, geidžiami partneriai, sąjungininkai, sargai.

Aviganiai ir kiti panašių veislių šunys turi panašias savybes ir ekstrasensorinėse, mistinėse sferose. Būtent todėl pas kates ir šunis yra žymiai daugiau išplėstos galimybės jausti žymei didesniuose išmatavimuose, nei žmogaus akis.

Šunų ir kačių tarnavimas terapiniam darbui su vaikais, nukentėjusiais nuo žiauraus elgesio, neišgydomai sergančiais pacientais, depresuotais ir pagyvenusiais žmonėmis, privačiose sanatorijose – geriausi pavyzdžiai, jų žymių išgydymo gabumų. Išgijimas pet-terapijos (žmonių gydymas panaudojant gyvūnus) srityje, pripažįstamas vis daugiau ir daugiau. Tai bus žymiai daugiau panaudota ateityje.

Katės mato aukščiau matomos šviesos ir praktiškai gali matyti žmogaus auros lauką, visas energetinių emanacijų rūšis, nematomas žmogiškajai akiai. Platus spektras, kurį jaučia katės šviesos laukuose, visiškai nuostabus. Katės mato kaip fizinėje materijoje, taip ir antimaterijoje.

Katės taip pat turi unikalų sugebėjimą padėti žmonėms, netik geresniam jų svajonių supratime, bet taip pat sugeba padėti jums sapno žymei aiškesniame supratime, kitaip sakant didesniam sąmoningam aiškumui miego metu.

Šunys daugiau randasi materijos srityje ir suvokia ir jaučia auros lauką, iš tikro jie labai gabūs, žmogaus emocinio lauko tiesioginio rezonanso, supratimui.

Be to šunys sugeba padėti žmonėms geriau suprasti savo jausmus ir emocines blokuotes, padėti žmonėms dirbti per juos, dėl geresnės balanso būsenos.

Šunų-vedlių tarnavimas akliems – dar viena tarnavimo sritis, kur sukuriami dideli ryšiai.


Šunys sugeba "Jausti” ir iš tikro jaučia ligos kvapą žmogaus kūne, jie dažnai gulsis ant tos žmogaus ligos srities ir perduos energijas, kad padėti perbalansuoti disbalansines sritis. Jie taip pat mintimis suprojektuos žmogui ligos suvokimą, tiesioginėje telepatinėje komunikacijoje.

Katės irgi suteiks panašią paslaugą, bet ten žmogiško disbalanso pojūtis stebimas vizualiai. Katė mato žmogaus auros lauką labai aiškiai ir detaliai, ryškioje šviesoje. Ligos sritys katei atrodys bešviesės. Katė dažnai gulsis ant tos srities, murks ir spinduliuos balansuoto dažnio šviesą, kad padėti perbalansavimui.

Unikalus susijungimas su žmogiškąja sąmone

Katinių ir Šuninių versijos, kurios yra katėmis ir šunimis – tik fragmentas pilnos sąmonės ir energetinis spektras savo sirijietiško aspekto. Tačiau forma sudaryta, kad būti būtent tokiai, nes tos būtybės gali būti ant tiek surištos su žmonėmis, kuriems jie tarnauja, kad tarp žmogaus ir "naminio gyvūno” gali išsivystyti trimatė sąmonė, kas yra labai naudinga žmogaus vystymesi.

Žemiška šunų ir kačių sąmonė daugiau įtakoja mąstymo paternus su stipriais instinktyviais paleidimo mechanizmais. Jų DNR sudaryta taip, kad pas juos yra unikalus dieviškas suplanuotas sugebėjimas tapti sujungtu, užprogramuotu su žmogumi, su kuriuo jie dirba. Kai tai įvyksta, tos būtybės sugeba telepatiškai gauti minčių vaizdinius, siunčiamų jų šeimininkų. Taip pat, kaip žmogus mintimis gali užprogramuoti gyvą kristalą, vyksta tas pats, nors kitame formate, su katėmis ir šunimis. Tai galima pavadinti individualaus žmogaus aspekto formavimu, katėse ar šunyse. "Naminiai gyvūnai” tuo atveju, sugeba padėti žmogui kiek fiziniais tiek emociniais būdais. Užtikrindami komfortą, energijas, išgijimą, draugišką bendriją, ligos pastebėjimą, auros trūkių pašalinimą ir aprūpinti apsaugą kiek fizinėje, tiek  eterinėje sferose.

Daugelis žmonių turi naminius gyvūnus, kates ir šunis, kurie padeda jiems dirbti su blokuotėmis. Vienas iš labiausiai paplitusių reiškinių – tai, kad tos Būtybės padeda jums pabudinti jūsų sugebėjimą išreikšti meilę. Labai lengva išreikšti ir atiduoti meilę naminiam gyvūnui, daugumai tai žymei lengviau nei išreikšti meilę ir gerumą kitų žmonių atžvilgiu.

Priklausomai nuo žmogaus, tokia blokuotė gali įvykti dėl daugelio priežasčių. Dažnai kai žmonės tampa vyresni, vaikai išvažiuoja, sutuoktinis miršta, prasideda, atrodantis natūraliu, depresijos periodas, iššauktas izoliacijos ir vienatvės. Bendravimas su naminiais gyvūnais, gali pažadinti meilės srautą per švelnų prisirišimą. Toks pakraunantis poveikis pažadina pačią gyvybišką jėgą, vienišame šeimininke ir atsiranda mylimas tarpusavio ryšys, kuris iš tikro yra gydanti.

 Trečias laukas tarp žmonių ir gyvūnų.

Kai per tarpusavio bendravimą formuojasi ši trečia sąmonė, ji išplečia abiejų pusių laukus. Ji savo viduje pabudina ypatybes, kurių nė viena iš dalyvaujančių pusių iki tol neturėjo. Kitaip sakant, ji plečiasi, ji ištempia sąmonės emocinį lauką ir iš tikro apsijungia į trečią sąmonę, tai sudaro atsarginį ryšį ir keičia individualią sąmone abiejų. Naminiai gyvūnai atveria jūsų sugebėjimą likti "pozityviais”leidžiant sau išreikšti meilę ir jūs taip sakant "mokotės” to, tuo pačiu priimdami pranešimus iš jų sirijietiškos didžiosios dalies sąmonės.

Jūsų pasiruošimas bendradarbiauti leidžia pasiekti savo tikslo, įvyksta svarbus vystymasis iš abiejų pusių unikalaus lauko, sukurto tarp jūsų dviejų. "Naminiai gyvūnai” iš tikro yra grupinėje sąmonėje iki tol, kol susijungia su žmogumi, jo individualumas buvo suformuotas ryšyje su žmogumi. Jūs suprantate?

Klausimas Metatronui: Jūs sakote kad gyvūnai nėra individualūs, jei jie neapsijungia su žmogumi, kad suformuoti "apjungtą sąmonę” su žmogumi?

Metatronas: Galima pasakyti taip, būtent tai mes ir sakome. Bet paaiškinsim, mes ne sakome, kad pas gyvūnus nėra individualių aspektų iki apsijungimo. Kiekvienas yra įsikūnijęs į fizinį kūną ir iš tikro veikiami gravitacinio lauko ypatybėmis, iki tam tikro laipsnio, kurie sutinkami astrologiniuose poveikiuose visai gyvybei žemėje. Sulaukėję gyvūnai taip pat veikiami natūralių išgyvenimo instinktų ir jie išsireiškia į tai, priklausomai su supama aplinka.

Bet jie pilnumoje naudojasi, išskirtinai tik grupės sielos "sąmone”, kol neįvyksta unikalus apsijungimas su žmogumi/žmonėmis.

Grupiniai tikslai transformuojasi į individualius "tarnavimo” išplėstame lauke, žmogui bendradarbiaujant su naminio gyvūno "grupine” siela, išreikštoje atskiroje katėje ar šunyje.

Todėl, taip sakant, gyvūnas sutiko būti geranorišku "užprogramuotu susijungime”, su mentaliniu lauku, emociniu lauku ir žmogaus asmenybe dėl aukščiausių tikslų. Bet egzistuoja pasirinkimas iš Katininių pusės, ar priimti žmogų ar nepriimti. Ir kada toks ryšys abipusiai priimtas, "grupinės” sielos didelis vaidmuo gali maitinti susijungimą. Išmintis, apsauga ir išgydymas, gali būti duoti "naminiais gyvūnais” žmogui. Supraskite, kad tas trečias laukas yra kanalas, kuris yra labai svarbus, bet atsiranda tik tarpusavio sutikime.

Atlantai, Lemūriečiai ir Egiptiečiai bendradarbiavo su Katininiais, perduodant išmintį ir apsaugą. Egipto šventyklose yra daug atvaizdų, vaizduojančių Katininius – Katininių galvomis su žmogiškais kūnais, ar žmogaus galvos su katininių kūnu.


Sfinksa – žmogaus galva su katininių kūnu.


Klausimas Metatronui: Kaip konkrečiai šunys ir katinai siūlo apsaugą žmogui?

Metatronas: Taip, būdami daugiau sureguliuoti į kitas Žemės sferas, kurios kaip mes aiškinome yra nematomos, žmogiškiems fiziniams jausmams.

Sirijietiški Katininiai tiksliai diagnozuoja, kas būtina ir siunčia reikalingą vibraciją šeimininkui į pagalbą. Jūs ne visada pripažįstate, kad sudarote auros pertrūkius, kada tampate nusiminę ir neapsakomai  susinervinę, išsiderinę. Tokios būsenos formuoja negatyvius laukus, kurie atveria jus nepalankiems elektromagnetiniams prisirišimams, galintiems jus energiškai išsekinti.

Kai katė "murkia” , tai didelio pasitenkinimo vibracija, tos vibracijos dažnis gerai išgydo ir sugeba išsklaidyti negatyvius laukus, neutralizuoja juos. Analogiškai, kai šuo žaismingai šokinėja ir bėgioja, dažnai laimingai sukasi, jie kaip ir delfinai, formuoja energetinius viesulus, gebančius išvalyti energijas ir projektuoja "nukreiptą” vibracinį dažnį, kuris nuostabiai naudingas aplinkiniams, ne tik pašalinant negatyvias vibracijas, bet ir sudarant skydą, kad išvengti jų sugrįžimo.

Kada katės "patruliuoja” kambario, namo ar kiemo perimetrą, jos taip pat spinduliuoja apsauginį lauką.

Mes pasakysime jums kad Katininiai ir Šuniniai turi vieną ir tą patį šaltinį iš Sirijaus A, nor jų išraiškos Sirijuje A visiškai išsivysčiusios.  Kaip mes jums sakome, šių būtybių naminės versijos – faktiškai fizinės formos, genetiškai suprojektuotos sirijiečių, kad padėti žmogui būdais, apie kuriuos mes kalbėjome.

Klausimas Metatronui: Paaiškinkite, jūs sakėte kad katės ir šunys kilę iš vieno ir to pačio sirijietiško šaltinio?  

Metatronas: Aukščiausiame pasireiškime ir šaltinyje, taip. Kaip katės taip ir šunys turi vieną ir tą patį šaltinį, jie fiziškai pasireiškia nuo pilnumoje išsivysčiusių Katininių iš Sirijaus A.

Sirijuje Katiniai – spindinčios dieviškai protingos Kristaliniai-Šviesios Būtybės, ne fiziškos pagal jus, pasireiškiančios Kristalinėse Šviesos formose.

Kaip mes jau minėjome, Katiniai buvo pasireiškią Žemėje pilname Avatoriškame Meistriškume, kad padėti jums. (praeityje) Katininiai – meistrai, sujungti dvasią su fizika, jie padėjo žmonijai pirminės pilnos DNR grandinės sudarymui. Žmogiškosios rasės, savo DNR neša ir Sirijietiškų Katininių aspektus, daugiau nei kitų. Pats atletizmas ir judrumas, paplitęs pas kai kuriuos žmones – vienas iš daugelio jų aspektiškų  pavyzdžių.

 Klausimas Metatronui: Jei jie turi vieną šaltinį, įdomu kodėl jie vaikosi vieni kitus?

Metatronas: Šunys persekioja kates, kol jų nepasiveja. Bet pasivijus katę, jie paprastai apsisuka į nubėga į priešingą pusę ir gan greitai. (Juokas)

Mes pasakysime, kad realiame supratime šunys ir katės – tai vieno ir to pačio dažnio inversijos, kai jie išreikšti Žemės plane. Kalbant aplamai, naminiai Katininiai sugeba daugiau būti intraversiškais, Šuniniai daugiau nukreipti į išorę, jie ekstravertai. Pirmu atveju jų dažniai nukreipti į vidų, o antru į išorę, ir aišku traukia vienas kitą... ne atstumia. Jūs pastebėsite, jei katės ir šunys auklėjami vienuose namuose, išsivysto tarpusavio  ypatingi  jų meilės ryšiai.


Tai vyksta išplėstu būdu, kai pas gyvūnus buvo praeiti įsikūnijimai, kuriuose susiformavo individualumo fragmentas su žmogumi. Šventi Katininiai savo žemiškame pasireiškime išsaugojo savo unikalų sugebėjimą  vienu metu dirbti vidiniuose ir išoriniuose pasauliuose žymei daugiau, nei žmogus. Dažnai Katininiai sąveikauja kitose sferose, nors tuo metu jie fiziškai egzistuoja šioje.

Sąveika

Daugumas žmonių pastebi, kad lengviau gali bendradarbiauti su naminiais gyvūnais nei su kitais žmonėmis. Naminiai gyvūnai neprieštarauja, jie besąlygiškai myli. Katininiai ir šuniniai pilnumoje save pašvenčia pagalbai žmonėms,turėdami reikalų su emocinėmis blokuotėmis ir vienišumu, ypač tada kada žmonės tampa seni ir vieniši.

Kaip katės taip ir šunys dažnai apmoko žmones iš naujo mokytis mylėti su atvira širdimi. Šunys pririšti prie žmogaus emocinio lauko, katės – prie psichinio žmogaus plano/ mentalinio lauko. Vieni ir kiti yra skirtingomis Katininių išraiškomis, bet abu sufokusuoti pagalbai jums, abu turi unikalų sugebėjimą fragmentuoti šeimininko asmenybės aspektą.

Kada žmogus, su Katiniais ar Šuniniais formuoja individualybės fragmentacijos susiliejimą, ta energija gali unikaliai vystytis ir dažnai persikūnyti ar vėl prisitvirtinti prie kitų įsikūnijusių ar viename ir tame pačiame įsikūnijime, kad tęsti pagalbą šeimininkui. Tokiu būdu pas žmogų gali būti viena ir ta pati energetinė būtybė, jo katės ar šuns 70 metų laikotarpyje, keliuose sekančiuose šunų ar katinų kūnuose.

Pavyzdžiui, dvi katės kurių šeimininku šiuo metu yra kanalas (Tiberonas) buvo prieš tai su juo kituose kūnuose, praeitame įsikūnijime buvo prijaukintais jo leopardais Egipte.

 Klausimas Metatronui: Naminiai gyvūnai dažnai tampa šeimos nariais ir kai jie palieka šį pasaulį, šeimininkai tampa visiškai palaužti. Ar gali to pačio gyvūno sielos būtybė įsikūnyti tuoj pat, jei šeimininkas įsigyja kitą naminį gyvūną?

 Metatronas: "Apjungta individualybė” naminio gyvūno yra iš esmės unikali žmogaus-šeimininko dalimi, individualumo fragmentu. Kada naminis gyvūnas fiziškai miršta, susijungimo fragmento sąmonė lieka šalia eteriniuose planuose, kad pratęsti ryšį su žmogumi. Žmogus dažnai sugeba jausti, netgi matyti gyvūno būtybę po to kai ji atliks perėjimą ir netgi kai jis pasimes ar pabėgs. Šeimininkas gali bendrauti su apjungta individualia būtybe, ji iš tikro "persikūnys”, vėl įeis į kūną naujo naminio gyvūno. Geriausia paimti naują naminį gyvūną 2-3 savaičių laikotarpyje po išėjimo ir kad tai būtų tos pačios veislės. Greitu laiku, išskirtinės charakterio savybės ir ypatumai, buvusio gyvūno, ryškiai pasireikš naujame kūne, santykiai ir palaikymas tęsis toliau. Bendri bruožai gali ne iš karto būti akivaizdžiais, bet apjungta būtybė ir palaikymas bus tas pats su tuo pačiu šaltiniu.

Jums retai ateina į galvą tai, kad gyvūnijos pasaulio sąmonė atėjo į šį fizinį pasaulį ir šią žemišką formą pagal pasirinkimą, kad tokių gyvūnų sąmonė turėjo savanorišką pasirinkimą susitarime palaikyti žmoniją, esant pilnumoje apšviestoms apie nepalankius potencialus žmogaus vystymesi ir nepadorumo stadiją, kol žmogus vystosi iki didelio suvokimo.

Netolimoje ateityje žmonija ateis prie suvokimo ir ne tik gerbs gyvūnijos pasaulį, bet ir iš tikro pripažins, MYLĖS vienas kitą ir nuostabią Žemę, kuri priglaudė jus. Tai įvyks. Kurkite tai...

Aš Metatronas ir aš dalinuosi su jumis tokiomis Tiesomis. Jūs mylimi...

Ir tai taip yra..

http://www.earth-keeper.com/

Peržiūrų: 5791 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.3/3
Viso komentarų: 7
0  
1 Almiasas   (27.10.2011 16:46) [medžiaga]
biggrin

Skaitau aš šitą tekstą, ir taip paėmė juokas :D. Nerealiai juokinga buvo, skaitant nuo pradžios iki perskyrimo "Vibracinis Išgijimas". Seniai taip juokiausi, ačiū, Virgi, už tai, kad pralinksminai :). Po to jau tekstas kaip ir rimtesnis pasidarė.

Taip, labai daug šios planetos Žemės paslapčių nežinome, tikrai...

Pastabėlė dėl vertimo - labai jau akis rėžia ir nesiskaito parašymas "Klausymas Metatronui". Tai kad čia turėtų būti parašyta "Klausimas", daiktavardis yra kilęs iš veiksmažodžio "klausti", o ne "klausyti".

P. S. Apie kitus Angelus :). Palyginti neseniai, maždaug prieš mėnesį, užėjau į knygyną, ir pasiėmiau pavartyti vieną tipo "ezoterikų" knygą apie 2012 metus, nei autorės, nei pavadinimo neprisimenu. Tai atsitiktinai atsiverčiau vieną vietą. Ir ten buvo parašyta apie angelą Džoulį, kuris atsakingas už žemynų plokščių judėjimą. Džoulis skundėsi, kad negerai, jog žmonės siurbia daug naftos, ji reikalinga žemės plokštėms sutepti, o dėl pablogėjusio tepimo dažniau kyla žemės drebėjimai :). Vėlgi skaniai juokiausi :D. Angelo Džoulio vardas, kaip supratau, yra vertinys iš anglų kalbos "Joule". Ant šios žemės mes turėjome anglų fiziką James Prescott Joule (Džeimsas Preskotas Džaulis). Energijos ir mechaninio darbo matavimo vienetas taip pat mokslininko garbei pavadintas Džauliu, žymimas raide J. Tai bent karjerą padarė Džaulis - po jo kūno mirties tapo angelu Džouliu smile

0  
2 giedre3325   (27.10.2011 20:36) [medžiaga]
o tai kodel kartais seiminkai ir gyvuneliai ''nesutaria''?

0  
3 qaz   (28.10.2011 10:23) [medžiaga]
kvienu atveju reiktu klaust seimininko, jis moka rasyt ir kalbet, taigi elementaru :D
arba daktaro dzolitlio mokanzio gyvunu kalba.

0  
4 neo2   (28.10.2011 13:22) [medžiaga]
Auginu kaime sliekus, tai dabar nežinau iš kur jie iš Sirijaus A ar Sirijaus B? Šiaip nesvarbu,, svarbiau tai, kad irgi pastebiu ryškias "transformacijas". Šią vasarą pastebėjau, kad mauti slieką ant kabliuko darosi gaila. Jo jo, darosi gaila slieko, kaip jis nabagas raitosi, kaip jam skauda. Pradėjau girdėti jo prašymą paleisti. Anksčiau to niekad nejausdavau. daug metu buvau užkietėjęs žvejys, bet dabar, atrodo, kad sliekų fermą reikės uždaryt.

0  
6 virgis   (28.10.2011 17:38) [medžiaga]
neo2 - tai čia turbūt užšifruoti 2 auksiniai medaliai... biggrin (neužpyk jumoras)

0  
5 Pifas   (28.10.2011 15:13) [medžiaga]
Lapkričio 8 d. pasaulio astronomai turės į ką akis paganyti, o pasaulio pabaigos entuziastams vėl bus proga laukti eilinės apokalipsės
http://www.technologijos.lt/n/mokslas/astronomija_ir_kosmonautika/S-22390/straipsnis?name=S-22390&l=2&p=1

0  
7 Deividas   (03.11.2011 23:27) [medžiaga]
Pifas: Jo pasaulio pabaigos entuziastai turės ką veikt :D Lyg koks hobis būtų,laukti išnykimo :D

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0