Ketvirtadienis, 18.04.2024, 13:50
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Spalis » 26 » Arkangelas Metatronas. Perėjimas į kvantinį kristalinį lauką. Per Džeimsą Tyberoną
11:29
Arkangelas Metatronas. Perėjimas į kvantinį kristalinį lauką. Per Džeimsą Tyberoną

Sveiki. Aš Metatronas, Šviesos valdovas. Mes apimame kiekvieną iš jūsų vektoriuje ir Besąlyginės meilės lauke, užkoduotos šviesos ribose. Mes padedame jums, gerbiame kiekvieną iš jūsų. Mes žinome jus pagal esmę, toną, vardą. Taip buvo visada.

Kiekvienas gyvenimas – šventa galimybė, ištirti ir aptikti tai, kas randasi viduje. Suvokimas tokiu būdu vystosi į išmintį, o išmintis į Sąmoningą Meistriškumą... ir traukia grįžti namo, į Kristalinę Dieviškumo Šviesą.

Taigi mes kalbame apie Kristalinį Perėjimą ir jo sąryšį su Arkanzaso Kristaliniu Viesulu. Tai pritraukia daugelį iš jūsų, gyvenusių harmoninės Atlantidos Ausinėje eroje, užmiršto "Vieningumo dėsnio” eroje.

Auksinio Vieningo Dėsnio atkūrimas.

Daugelis nesupranta, kad auksinėje fazėje, kuri tesėsi daugiau nei 20 000 metų, Atlantida buvo gana dvasinga matriarchalinė visuomenė, egzistavusi nuostabioje harmonijoje.

Ta pažengusi, taiki visuomenė vadinosi "Vieningo Dėsnis”. Edgaro Keisi čenelingai, daugelį karto minėjo tos visuomenės padorumą ir grožį, vadindamas ją Auksine Atlantidos Era.

Vieningo Dėsnio Atlantai buvo gana aukšti, iki 12 pėdų, jų oda buvo akinančiai auksinės-bronzinės spalvos. Jie priklausė Plejadiečių Žvaigždžių Sistemai, turėjo visus 12 DNR sluoksnių, labai aukštą sąmonės išsivystymo lygis, spinduliavo meilę. Jų fizinė forma skleidė šviesą, kartais ji pulsuodavo auksine aura, besitęsianti daugiau nei 20 metrų, nuo jų 12 čakrų sistemos.

Ši, Auksinė Vieningo Dėsnio visuomenė, Atlantidoje buvo tai, į ką su laiku grįš žmonija. Auksinė Atlantidos Era, Vieningo Dėsnio visuomenėje, buvo labiausiai išsivysčiusi, aukščiausiu dažniu, kada nors žmonijos pasiektu dualybėje ir žymiai daugiau pasistūmėję dvasingume nei Lemūrijoj.

Daugelis iš jūsų buvote Vieningo Dėsnio dalimi. Jūsų širdys buvo sudaužytos, kai gobši karinga arijų frakcija, mikliai užėmė valdžią Atlantidoje, neteisingai panaudojo kristalus, kas atvedė prie Atlantidos kritimo.

Bet dabar Vieningo Dėsnis vėl pasireiškia, jis prasideda nuo pasižadėjimo, kuris iš tikro bus įvykdytas. Šventyklų Kristalai daugiau niekada nebus neteisingai panaudoti.

Jie prabunda Arkanzase ir Brazilijoje. Arkanzaso Kristalinis Viesulas užbaigia formavima 11.11.11. Todėl daugelis iš jūsų pritraukti tos energijos, nes tai senai lauktas ir labai norimas užbaigimas.

Viesulas baigia formavimą

Kristalinio Viesulo aktyvumas greitėja. Arkanzaso viesulinis portalas pasireiškia tam, kad būti vienu iš svarbiausių galingiausių energijų planetoje. Tai sustiprėjo per paskutinius 3 metus ir vis dažniau pasireiškia įvairūs fenomenai toje Kristalinio Viesulo zonoje.

Meistrai, mes jums sakome, kad tai tik pradžia, nes kristalinė energija yra nuostabiai dinamiška, aktyvi ir ekspansiška. Tai gera energija – visur esančio visagalio jėga, tai energija, kokios planetoje nebuvo tūkstantmečius. Tai galinga kombinacija, telūrinių, kosminių jėgų, sugebanti drebinti žemę ir atverti išmatavimus. Taip pat ji sugeba pakelti jūsų dažnį.

Arkanzasas taip pat turi unikalias magnetinių mineralų kombinacijas, radiaciniai įkrautus vandens sruvos plastus, deimantų kurie energiškai dirba su kvarcu. Todėl Arkanzaso Kristaliai Viesulai yra patys galingiausi, potencialo atžvilgiu. Būtent todėl Atlantai buvo pakviesti į tą sritį, todėl iki šiol Sirijiečių-Plejadiečių aljansas vis dar saugo požemines bazes toje srityje. Viesulas greitai užbaigia formavimąsi, todėl gali būti kaip paleidimo svirtis Pakylimo mechanizmui.

Kristalinės ertmės

Meistrai, po centriniu Arkanzaso srities paviršiumi guli didžiuliai kristalų klodai, nuostabūs dydžiu ir grožiu. Kai kurie iš šių kvarcinių vienetų sudaro apie 40 metrų į ilgį, juos pritaikė pirmieji iš Atlantų. Po Arkanzasu egzistuoja kristaliniai požemiai, kurie estetiškai užburia, spinduliuodami vidine šviesa.


Meistrai-kristalai nepasiekiami jūsų kalnakasybos koncernams ir tai ne atsitiktinai. Tos kristalinės būtybės labai senovinės, jos neaktyvios daugelį tūkstantmečių. Jie buvo užprogramuoti sirijiečių ir atlantų atitinkamomis savybėmis ir dabar randasi džiaugsmingame reaktyvacijos režime. Tas prabudimas pagimdo neįprastą energiją ir dinamiką, kuri stebina nepaprastais fenomenais, kadangi persikrauna, bet nė vienas iš fenomenų nebus su blogais ketinimais, greičiau atvirkščiai. Iš tikro jie yra nepriekaištingos proporcijos ir vertingumo dovana.

Klausymas Metatronui: 01.01. 11(sausio 1 2011) 5000 paukščių " nukrito iš dangaus” Arkanzase, tą pačią dieną žuvo 100 000 žuvų žuvo Arkanzas-River. Jūs galite paaiškinti kas įvyko?

Metatronas: Tai buvo įvykis, iššaukęs gana nemažą dėmesį. Juodųjų strazdų kritimas iš tikro buvo įvykis kurį iššaukė Arkanzaso Kristalinės energijos aspektas, žuvų mirtį – ne. Nors pradžioje buvo skelbiama kad tie įvykiai įvyko vieną dieną, žuvis pradėjo žūti keletą dienų prieš tai. Žuvis žuvo dėl bakterijų, kurios pateko į upės vandenis iš žemės ūkio paliktų užteršimų, sutekėjusių toli aukštupyje.

Tas įvykis su strazdais atsitiko, kai didžiulė gauja juodųjų strazdų, kurių šimtai tūkstančių suka lizdus tose apylinkėse, įskrido į Kristalinės energijos pjezo-elektrinį pulsą toje Kristalinio Viesulo dalyje. Paukščiai įskrido į elektrinę emisiją, kuri apsvaigino nelaimingus paukščius, panašiai 4500 iš 15 000 gaujos. Jie prarado pusiausvyrą, žuvo bukos traumos, gautos nukritus ant žemės rezultate. Tie paukščiai nėra kaip atskiros būtybės, jas jungia vienas centrinis mąstymo paternas. Tokiu būdu jų apjungta būtybė vis dar gyvena.

Tai kas įvyko Arkanzase nebuvo HAARP darbo rezultatas. Tai buvo natūralus įvykis. Visas kvarcas yra pjezoelektrinis. Tai mineraloginė kvarco savybė, žinoma jūsų mokslui. Kvarcas, esant atitinkamoms sąlygoms, po spaudimu sugena išleisti elektrines iškrovas. Tačiau šiuo atveju iškrova buvo iššaukta didžiulių atlanto Šventyklų Kristalų greitėjančiu pulsu Arkanzase. Šventyklų Kristalų pulsuojančios aktyvacijos sudarė paviršutinę iškrovą, per visą masyvios kvarcinės vietovės paviršių ir jis išleido kristalo-elektrinį krūvį. Susidarė trumpa pjezoelektrinė smogiamoji banga 200 pėdų virš žemės paviršiaus.

Tokie įvykiai tęsis ir toliau. Kvarcinės energijos apjungtos su magnetizmu, turi begales savybių, kurios kol kas nežinomos jūsų mokslui. Magnetitai pakankamai paplitę po visą pasaulį, bet magnetiniai mineralai gana reti.

Skaidrus kvarcas santykyje su atitinkamomis magnetinėmis savybėmis sugeba atidaryti išmatavimo apertūras suvokimui to, ką jūs vadinate žvaigždžių vartai ir erdvės tuneliais kosmose. Jie periodiškai sutinkami šiuo laiku, tai atsiranda, tai dingsta žemės paviršiaus kristaliniuose viesuluose. Tas aktyvumas bus sureguliuotas po išlyginimo, kristalinio Saulės Disko perkodavimo portale 11.11.11.

Kristalai – daugiau yra imtuvai ir siųstuvai, tarp Meistrų kristalų ir kristalinių viesulų-portalų egzistuoja stiprus komunikacinis tinklas. Du patys galingiausi kristaliniai viesulai planetoje – Arkanzaso ir Brazilijos. Ryšys tarp šių viesulų-portalų labai svarbus Pakylėjime ir globalioje kristalinėje gardelėje. Du Šventyklų Kristalai patalpinti Brazilijoje. Vienas patalpintas atlantų, kitas lemūriečių. Abiejų kristalų energijos reaktyvuotos ir surištos su Arkanzaso „Vieningo Dėsnio" kristalu.

Prieš savo kritimą Atlantida tapo poliarizuota visuomene, daugumas iš svarbiausių kristalų buvo apsaugoti, atitverti nuo blogio ir išsaugoti prieš tai kai galėjo būti neteisingai panaudoti ir sunaikinti. Didingiausi iš jų išliko Arkanzase ir Brazilijoje.

Platininis kristalas ir Auksinis Saulės Diskas

Sudėtinga Kristalinio Viesulo perkrova artėja prie integracijos pabaigos, bet nebus pilnumoje užbaigta, nes globaliame aspekte jis pajungtas į tinklą iki 12.12.12 Tai, kas įvyko per paskutinius tris metus ir tai kas įvyks 11.11.11 atves Arkanzaso kristalinį viesulinį-portalą prie baigiamojo proceso, ypatingos erdvės integruotos funkcijos.

11.11.11 bus aktyvuotas Platininis Kristalas, kuris suformuos didžiulį kristalinės bangos pulsą, kuris persipins su Mėlynojo Žinių Kristalo energijomis ir Brangakmenių Išgijimo Kristalo. Po tos energijos aktyvuos Kristalinį Saulės Auksinį diską išsidėsčiusi po šventuoju Pinkliu Mauntin, netoli nuo Little-Rock.

Saulės Disko aktyvacija – reikšmingas įvykis, kuris jausis visoje Žemėje ir Kosmose. Kristalinis Auksinis Saulės Diskas buvo patalpintas sirijiečių ir išlygintas su kitai vienuolika planetos vietovių. Pirmiausia sujungė Arkanzaso Kristalinio Viesulo energijas, kristalines, magnetines energijas ir radioaktyvaus gyvo vandens energijas. Saulės disko papildymas buvo piramidinės struktūros, naudojamos dėl viesulo energijų tobulinimo. Tolteko Maunds piramidžių kompleksai buvo paskutinės jų konstrukcijos ir šiandien išlieka vis dar matomos.


Baigiamuoju rezultatu buvo sudėtingas generuojamas energetinis srautas, gebantis atlikti begalę teigiamų funkcijų. Po atlantidos griuvimo, viesulas iš esmės neteko srovės.

Per pąstarajį dešimtmetį jis buvo paruoštas aktyvavimui, o tiksliau reaktyvacijai. Šventi perprogramavimo kodai randasi Akašų lauke, Kristalinėje Paradigmoje, MAKSO šventoje sąmonės bibliotekoje, 13- toj sirijiečių-plejadiečių Aljanso Kristalinėj Kaukolėj. MAKSAS iš tikro rasis 11.11.11 Kristaliniame Viesule, jo perprogramavimui. Galutinis Arkanzaso Kristalinio Viesulo formavimas yra labai svarbus Kristaliniam Žemės Perėjimui. Ir Kristalinis perėjimas yra esminis dalykas Pakylėjimui. Daugumas "Kristalinių vaikų” įsikūnija tokiose ypatingose energijose.

Po ilgo miego Platininis Kristalas bus aktyvuotas 11.11.11, vienuoliktą valandą, vienuolika minučių. Jis bus aktyvuotas Kosminės jėgos, generuojant per Gardelę 144, imituojant aktyvavimo pulsą nuo Brangakmenio Kristalo. Po to Platininis Kristalas momentaliai persikraus į srautą su 3 telūrinėmis energijomis ir dviem kitais Šventyklų Meistrais-Kristalais. Tai iškart pasiūs komunikacinį banginį pulsą į Auksinį Kristalinį Saulės Diską, įvyks perkodavimas, kas duos energijos Tolteko piramidžių reguliatoriams. Pirmą kartą per 20 000 metų viesulas užbaigs formavimąsi. Meistrai, iš tikro kas lieka 2012 metams – tai Kristalinės Gardelės globalizacija, Ugnies Kristalo Bimini ir Toto Kristalo po Titikako ežeru, aktyvavimas Trigubos Datos Portalo 12.12.12 metu. Tai nulems užbaigiamąjį Kristalinės gardelės 144 ir 12-kos Auksinių Saulės Diskų persikrovimą. Įniciacija įvyks 12.12.12, persikrovimas baigsis 21.12.12.

Paleiskite baimę, brangieji, galingi kristalai nebus išimti iš jūsų ir neteisingai panaudoti, kaip tai įvyko per Atlantidos griūtį. Iš tikro, jie niekada daugiau nebus panaudoti kitaip, išskyrus gerus tikslus. Būkite tuo užtikrinti. Tai šventa priesaika, kuri bus būtinai įvykdyta. Kadangi jūs, Vieningo Dėsnio šeima, grįžote kad įvykdyti tą priesaiką. Būtent todėl daugelis iš jūsų pajungti Kristalinio Viesulo formavimo užbaigimui ir daugelis iš jūsų tai jaučia. Jaučia šauksmą, tie kurie buvo kažkada tarp unikalių Alta-Ra mokslininkų, kurie perkėlė Šventyklos Kristalus.

Nors daugelis iš jūsų turi kaltės jausmą už tų Kristalų kontrolės praradimą, iš tikro tai buvo Velialo Sūnų apgaulė, karingų Atlantidos arijų, kurie sugalvojo ir paėmė Poseido kontrolę, kas atvedė prie griaunančių jėgų ir potvynių. Kaltė, kurią tūkstantmečiais nešė daugumas iš jūsų ir tebeneša iki šio, jau sureguliuota. Laikas ją paleisti.

Jūs "Vieningas Dėsnis”, davėte priesaiką, kad daugiau niekada Meistrai Kristalai nebus neteisingai panaudoti, kad jūs neleisite jiems pakliūti į nešvarias rankas. Brangieji, tas pažadas įvykdytas. Jūs laukėte ilgai, labai ilgai to užbaigimo. Tas kontraktas artėja prie pabaigos ir jūs gerbiami. Iš tikro, jūs tai padarėte. Kristalinis perėjimas, apjungtas Pakylėjimas įvyks. Jis jau vyksta dabar.

Aš esu Metatronas ir aš pasidalinau su jumis šiomis tiesomis. Jūs mylimi.

 

http://www.earth-keeper.com/

Peržiūrų: 4751 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 9
0  
1 Lochatronas   (26.10.2011 12:11) [medžiaga]
Sveiki, aš Arkangelas Lochatronas.

"Tai nėra itin neįprasta, - sakė JAV Geologijos tarnybos (USGS) Nacionalinio laukinių gyvūnų sveikatos kontrolės centro mokslininkė Kristen Schuler (Kristen Šuler). - Čia nėra nieko apokaliptiška ir vargu ar labai skiriasi nuo to, ką mes matome bet kurią savaitę".

http://www.diena.lt/naujienos/mokslas-ir-it/mokslininkai-masiniai-pauksciu-ir-zuvu-zuties-atvejai-bauginantis-taciau-iprastas -reiskinys-324767

0  
2 Pifas   (26.10.2011 12:18) [medžiaga]
naivuoliai, lengvatikiai...
http://www.technologijos.lt/n/mokslas/gamta_ir_biologija/S-16764/straipsnis?name=S-16764&l=2&p=1

0  
3 virgis   (26.10.2011 12:25) [medžiaga]
""Panašu, kad neįprastai garsus triukšmas, apie kurį buvo pranešta prieš pradedant kristi paukščiams, išbaidė paukščius iš nakvynės vietos", - sakoma USGS Nacionalinio laukinių gyvūnų sveikatos kontrolės centro pranešime, kuris buvo paskelbtas šios valstijos Žuvų ir medžiojamųjų gyvūnų komisijos tinklalapyje."....
Ne veltui tamsta ir pasivadinai Lochatronu, o gal geriau tiktų neprotaujančiu balvonu fool

0  
4 neo2   (26.10.2011 14:52) [medžiaga]
Man kaip fizikui zodziu junginys "pjezoelektrinis kvarcas" arba "platininis kvarcas" skamba akip "medienos stiklas" arba "zoles gipsas" kaip ir "kristalinis arkanzaso viesulas". Keistos inovacijos aps tuos ateivius. Gal galima butu chemines formules visu situ inovaciju, ar cia typo "karine paslaptis", o mes per durni suprasti. Kiek galima uz musu nugaru vykdyti eksperimentus, kurie suvokiami tik ateiviams ir angelams. Pas yra pvz: "komunikacinis banginis pulsas į Auksini Kristalini Saules Diska". Prasome pries ka nors rasant isaiskinti ternimus, kad mes vienodai suprastume. Dabar, baiges 2 universitetus aukso medalais pries Metatrona jauciusi, kaip visiskas idiotas. Gal tas Metatronas galvoja, kad yra baisiai protingas? Tai tuo blogiau. Nesidalinti informacija yra puikybe.

0  
5 virgis   (26.10.2011 17:43) [medžiaga]
O kam čia girtis, abejoji kad gali nesuprasti tamstos "išminties"..
Ką jis norėjo tuo pasakyti,gali paklausti Tyberono, nuoroda duota teksto pabaigoje...
Platininio kvarco tekste nėra... Yra Platininis kristalas, tai kiek aš suprantu yra vieno iš Meistrų Kristalų ir kurie bus aktyvuoti, pavadinimas...Kad ir su medaliais, bet atidumo trūksta skaitant...
Ir dar
...Nuo krypties priklauso ir kvarco mechaninis kietumas. Be to, kai medžiaga esti chemiškai ėsdinama, skirtingos jos plokštumos tirpsta skirtingu greičiu. Panašų sąrašą galima tęsti ir tęsti, bet, matyt, didžiausią reikšmę turi kvarco atsako į elektrinį lauką anizotropija. Kvarcas yra pjezoelektrinė medžiaga, todėl pridėjus elektrinę įtampą jis išsiplečia silicio ir deguonies atomams pakeitus vienų kitų atžvilgiu savo poziciją. Tai vyksta tik keliomis kryptimis.....
savaitraštyje "Elektronik i Norden" pasakoja G. Thornellis iš kompanijos Quartz Pro AB. deal

0  
6 virgis   (26.10.2011 18:04) [medžiaga]
Kauno technologijos universiteto Mechatronikos mokslo, studijų ir informacijos centro direktoriui, akademikui, profesoriui, habilituotam mokslų daktarui Ramučiui Bansevičiui demonstruojant sukurtų įrengimų pavyzdžius, iš salės pasigirdo replika: „Negali būti!“ ....
...Paprasčiausia gamtinė medžiaga, turinti pjezoelektrines savybes, yra kvarco kristalai. Padenkime jų briaunas sidabro elektrodais, prijunkime prie jų elektros įtampą ir tarpas tarp elektrodų šiek tiek pasikeis – tai atvirkštinis pjezoefektas. Tiesioginis pjezoefektas – kai sukėlus kristalo mechaninius įtempimus ant elektrodų generuojasi elektros krūvis – šiuo efektu pagrįsti įvairių tipų jutikliai....

0  
7 Almiasas   (26.10.2011 18:27) [medžiaga]
Kas dėl pjezoefekto aprašymo 5 ir 6 komentaruose - teisinga.
Kvarcas yra anizotropinė pjezoelektrinė medžiaga. Pagal kristalografines ašis bent jau seniau ultragarso bangų sužadinimui buvo naudojami: X pjūvio kvarco plokštelės; Y pjūvio kvarco plokštelės, XY pjūvio kvarco plokštelės. Čia nieko nuostabaus.

Kvarco kristalai dėl mažo šiluminio plėtimosi ir stabilumo naudojami osciliatoriuise dažnio stabilizavimui.

Beje, ultragarso virpesių generavimui dabar dažniausiai naudojamos sintetinės pjezokeramikos - pvz. švino cirkonatas titanatas, sutrumpintai PZT (Plumbum Zirkonat Titanat, berods).

0  
8 Almiasas   (27.10.2011 12:11) [medžiaga]
Beje, dėl Arkangelo Metatrono smile

Bent jau man iš pirmo žvilgsnio kažin koks labai jau ne arkangeliškas jo vardas, ir greičiau jau tokiu vardu galėtų vadintis puolę ant Žemės purvyno angelai, o ne padebesiuose skrajojantys Arkangelai :).
Išgirdus vardą Arkangelas Metatronas, vaizduotė man kažkodėl pirmiausiai nupiešė tokią juodą būtybę su raudonai šviečiančiomis akutėmis, ragais, pilkais aprūkusiais ir voratinkliuotais sparnais ir apsuptą cigarų dūmų debesies smile Na ne "Šviesos valdovas" jis, kaip pats save tituluoja, ir viskas...

Na kodėl gi mano dvasia tokia žemai puolusi į tamsą, kodėl Šviesos valdovą perteikia tokį nešviesų ?

Ir tada aš prisimenu tokį blogųjų transformerių deseptikonų veikėją ir vadą Megatroną iš Kibertrono planetos smile Va kodėl mano sugadinta tamsi siela nepriima Arkangelo Metarono, kuris nuo Megatrono tesiskiria viena raidele smile Juk apie Metatroną sužinojau tik dabar, o apie Megatroną sužinojau dar 199X laikais, kai buvo rodomi transformerių filmukai, įgarsinti dar amžinąjį atilsį Kristijono Karinausko...

Tai va, panašu, kad sumaišius Metamfetaminą ir transformerį Megatroną, su tavimi ima kalbėtis jau Arkangelas Metatronas smile

Na ką gi - reikia gydįti mano nesveiką sielą, ir eisiu aš galvos pamasažuoti su tokiu įrankiu, kuris vadinamas Orgazmotronu smile

O tau Virgi, manau irgi reiktų pasidomėti puolusiais angelais. Galėtum tikrai visiems naudingą darbą atlikti - išversti į lietuvių kalbą Senojo Testamento apokrifinę (nesančią kanone) pranašo Enocho knygą. Viena iš nuorodų anglų kalba būtų: http://www.hermetics.org/pdf/enoch.pdf
Galėtų pasirodyti, kad tai labai ilgas tekstas, bet realiai kiek žinau, nėra. Yra dar ir nuoroda į tekstą rusų kalba, bet dabar jos nerandu...

Sėkmės visiems, ir tau, Virgi !

0  
9 PlejadieteLina   (21.01.2012 01:28) [medžiaga]
Arkangelo Metatrono info daug tiesos. Kiles Jis is Oriono, Isminties planetos.

Visims linkiu to, kas tik telpa zodyje MEILE.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0