Šeštadienis, 27.04.2024, 16:44
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Sausis » 1 » Atsisveikiname su 2023-aisiais, sveiki atvykę į 2024-uosius!
16:54
Atsisveikiname su 2023-aisiais, sveiki atvykę į 2024-uosius!

 
Mes visuomet pasirenkame patys: galvoti apie save kaip apie kūrėją, ar jaustis aplinkybių auka. Mes linkę pasiduoti visuotinei panikai, kuri aptemdo sąmonę ir gesina mūsų saviraišką. Kai esame baimėje, mes negalime pamatyti teisingų sprendimų, kurie skatina savirealizaciją. Baimė apriboja, sumenkina, sustingdo. Tuo tarpu tik realizuodami savo vidinį potencialą, mes galime būti laisvi ir laimingi.
Daugelis vėl sakys, kad 2023-ieji buvo nelengvi, tačiau tuo pačiu tai buvo neįtikėtini, nešantys permainas metai! Istorija kūrėsi tiesiog mūsų akyse.  Matėme daug gėrio ir blogio, pergalvojome gyvenimą, kartais pasiklysdavom, bet paskui rasdavome kelią į tiesą. Pamatėme, kad nepaisant visko, gyvenimas tęsiasi. Jis ir toliau teka mūsų šeimose, drauguose, gamtoje, mumyse. Kad ir ką matytum, girdėtumėt..... lengvai nepasiduokite. Visada teišlieka šaltas protas, blaivus žvilgsnis į pasaulį. Likite stebėtoju. 2024-čiais vėl bus daug melo ir iliuzijų, laiko ir erdvės materijos iškreipimų. Atsiminkite tik viena, kad tai melas ir apgaulė, kuri padės atsibusti dar daugiau žmonių. Esmė yra viena, bet jos apraiškos yra begalinės. Tiesa yra viena, jos formų yra daugybė. Egzistencija yra viena; jos veidų ir gestų yra milijardai...Tiesa yra pas kiekviena savo ir ką be pasakyčiau, tai bus tik mano tiesa. „Tiesa išlaisvina.“ Kai nežinome tiesos, gyvename mele, gyvename netiesoje; puošiame mūsų netiesas to;, kol gyvename su jomis. Ir netiesa suriša mus kančiose, tuo tarpu tiesa išlaisvina. Netgi skaudžiausia tiesa visada yra geriau, negu bet koks malonus melas. Maloni netiesa iš tikrųjų pavojinga. Ji jus sukaustys; ji taps jūsų vergijos pančiais. Tačiau netgi skausminga tiesa išlaisvina, netgi jos skausmas išlaisvina. Taigi geriau gyvenkite su skausminga tiesa ir neslėpkite melo, kad ir koks jis malonus jus būtų. Jūsų pareiga šiandiena yra išlikti gailestingu, nuoširdžiu žmogumi ir nekerštauti. Atleisti kitiems ir prašyti atleidimo sau. Nieko neskriauskite, nes iš tikro nežinote kas prieš jus, kad ir kokią kaukę jis demonstruotų. Tegul išeina tokie žmonės iš jūsų gyvenimo su taika. Geriau dovanokite Meilę. Ieškokite atsakymų, ieškokite žinių, apsupkite save gerais žmonėmis, būkite budrūs, kurkite pasaulį, kuriame norite gyventi, linkėkite žmonėms gero, padėkite, kai paprašys, neatimkite iš kitų gyvybės ar vilties...Suteikite žmonėms priežastį GYVENTI   Būkite drąsūs ir nieko nebijokite. Laimingų Naujųjų metų jums, mieli skaitytojai! Ir toliau eikime kartu, vertinkime savo artimuosius ir džiaukimės gyvenimu! Linkime Naujaisiais metais rasti atsakymus į seniai ieškomus klausimus, nuveikti ką nors naujo, anksčiau nežinomo ir būti naudingais šaliai, visuomenei ar bent vienam žmogui! 
Dėkoju, kad buvote su „atsibudimas“ kanalu 2023 m. Stengiausi suteikti jums naujausią ir aktualią informaciją apie pasaulio įvykius ir pasaulinius užkulisius bei įvairias perspektyvas, kad galėtumėte susidaryti savo nuomonę apie pasaulį, kuriame gyvename. Skaičiuokite savo amžių pagal draugus, o ne pagal metus, gyvenimą pagal šypsenas, o ne ašaras. Jei DĖMESYS aplinkinių problemoms ir stokai taps norma, jei VISI padės kitiems, nes jiems tai padaryti LENGVA ir nesudėtinga, tai kada nors, kai tavo gyvenime bus juodžiausia diena, tamsiausia naktis ir akimirksniui tau pasirodys, kad NEĮMANOMA šios situacijos išspręsti, kažkas… PADARYS DĖL TAVĘS TAI, KAS TAU ATRODO NEĮMANOMA.
Šiandien TU kažkam esi pasiuntinys iš kitų, gerų pasaulių, šiandien TU, kaip gerasis Angelas, išspręsi kažkieno problemą, o rytoj – jau DĖL TAVĘS atsiras tavo gyvenime gerasis Angelas ir padės TAU
Tad Laimingų Naujųjų metų! 
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai. Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 193 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 2
0  
1 PlejadieteLina   (02.01.2024 22:38) [medžiaga]
Kureja esu. gyvenu taip, kaip nori mano Sirdis. Man nesvarbu, ka kiti galvoja ar sako apie mane, elgdamasi ir darydama tai, kaip pati noriu - as esu Laiminga ir Laisva! Neturiu as seseru, nei broliu, Gimines gyvena Sibire (netoli Omsko), bet turiu mane mylinti vyra, vaikus, draugu ir pazistamu. Niekada neteisiu ir nekritikuoju zmoniu, padedu, uzjauciu tuos, kuriems to reikia, ir esu Laiminga, visada jauciuos Laiminga!
Be galo esu DEKINGA VIRGIUI, uz prasminga info, jei kada izeidziau, ATLEISK man, bet as visada buvau, esu ir busiu - su TAVIMI, VIRGI! Tad sveikinu su Naujaisiais 2024 zaliojo DRAKONO Metais, - TE ISSIPILDO VISOS TAVO SVAJONES IR VISI NORAI, BUK LAIMINGAS, MIELAS SVIESOS DARBUOTOJAU IR BENDRAKELEIVI!!! Su slita Meile stipriai apkabinu TAVE.

0  
2 ppu-pro_vaw   (03.04.2024 09:08) [medžiaga]
Наша команда профессиональных исполнителей приготовлена предоставлять вам прогрессивные системы, которые не только подарят надежную безопасность от мороза, но и дарят вашему жилью изысканный вид.
Мы практикуем с современными строительными материалами, подтверждая долгий период службы и превосходные выходы. Изоляция внешнего слоя – это не только экономия ресурсов на огреве, но и внимание о экологической обстановке. Спасательные технологии, какие мы применяем, способствуют не только твоему, но и сохранению природы.
Самое основополагающее: <a href=https://ppu-prof.ru/>Строительные расценки на утепление фасадов</a> у нас составляет всего от 1250 рублей за м²! Это бюджетное решение, которое переделает ваш домашний уголок в реальный комфортный уголок с небольшими затратами.
Наши труды – это не только изолирование, это разработка территории, в где любой аспект символизирует ваш личный модель. Мы рассмотрим все твои просьбы, чтобы сделать ваш дом еще еще больше гостеприимным и привлекательным.
Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>ppu-prof.ru</a>
Не откладывайте дела о своем квартире на потом! Обращайтесь к профессионалам, и мы сделаем ваш помещение не только тепличным, но и изысканнее. Заинтересовались? Подробнее о наших услугах вы можете узнать на веб-ресурсе. Добро пожаловать в обитель благополучия и высоких стандартов.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0