Antradienis, 19.03.2024, 10:45
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Birželis » 9 » Chatorai per Tomą Kenjoną - Cholonai
16:27
Chatorai per Tomą Kenjoną - Cholonai

Tomas Kenjonas dirbo psichoterapeutu Psichologinio konsultavimo meistrų asociacijoje JAV ir jau tada ėmė naudoti muziką ir balsą savo gydymo praktikoje. 1983 metais jis įkūrė mokslinio tyrinėjimo kompaniją „Acoustic Brain Research" (Akustinis smegenų tyrinėjimas), užsiimančia tam tikro tono ir dažnio garso poveikiu galvos smegenims ir mūsų sąmonei tyrinėjimu. Savo moksliniuose ieškojimuose Tomas susižavėjo garso naudojimo galimybėmis, kaip priemone pasiekti pakitusią sąmonės būseną ir kūrybiškiausius smegenų/proto aspektus.  

Pradžioje Tomas profesionaliai, kaip psichoterapeutas, tyrinėjo garso moduliacijų ir dažnių poveikį žmogaus smegenims, o po to sukūrė „katalitinio garso" (vedančio į pokyčius) sistemą, naudodamas savo balso diapazoną beveik keturiose oktavose, kad padėtų kitiems įeiti į gilumines alternatyvias sąmonės būsenas.

Jo kasetės buvo sudarytos ypatingu psicho-akustiniu būdu, kad padėtų klausytojui jo konkrečioje užduotyje: viena buvo skirta regėjimo treniravimui, kita – širdies centro atvėrimui, trečia leido nuimti nuovargį po stipraus fizinio krūvio, ketvirta padeda gydyti „vidinį vaiką". Vienas rinkinys padėjo vaduotis iš priklausomybių, kitas padėjo įveikti ir transformuoti psichologinius blokus. Šios atskiros kasetės ir rinkiniai pasklido po pasaulio klinikas ir buvo naudojamos gydymo tikslams.

Tomas Kenjonas visame pasaulyje veda seminarus, sintezuodamas savo tyrinėjimus ir praeitų įsikūnijimų prisiminimus. Jis vienodai lengvai naudojasi tibetiečių budizmo, egiptietiškos alchemijos, iduizmo  ir daosizmo teorijomis ir praktikomis.  Mokymasis pas jį suteikia stulbinančią patirtį, pripildytą jo dainavimo ir muzikos garsų, pažadina fizinius centrus ir atveda į suvokimus. Jo seminarų tematika labai įvairi: tai misterija „Širdies atmintis", kur jis dirba, remdamasis šamaniškomis tradicijomis, tai amžinojo Moteriško prado iškvietimas naujojo tūkstantmečio aušroje, tai darbas su gamtos stichijų energijomis ir senovinė valymosi ugnimi ceremonija, tai seminaras „Gralio iniciacija", besiremiant ezoterinės krikščionybės tradicijos alchemija ir daugelis kitų.

Dabar Tomas užsiima daugiausia vidinės alchemijos komponentų sinteze, kaip priemone suvokimo intensyvumui sustiprinti ir dvasiniam tobulėjimui siekti. Jis yra knygos „Smegenų būsenos" (vadovas smegenų darbingumo ir veiklumo padidinimui), pranešimų nuo pakylėtosios Chatorų civilizacijos bendraautorius, o taip pat mistinio romano „Proto vagys" autorius.

Sanat Kumaras, šio Visatos kvadranto kuratorius, pasikvietė Chatorus į savo Visatą. Jam pasirodė, kad jie, nesikišant į mūsų Visatos reikalus, gali būti naudingi. Pas juos buvo kreiptasi pagalbos, konkrečiai pusiausvyros srityje. Išsireiškiant alchemijos terminais, dėl jų moteriškos ir vyriško pusiausvyros. Šios Visatos realybė, išskyrus kai kuriuos atvejus tokia, kad vyriškas pradas turi viršenybę virš moteriško. Tokiu būdu buvo kreiptasi į Chatorų civilizaciją, nes jų prigimtis subalansuota.

Grupė iš trisdešimties būtybių bendrauja per Tomą. Jie pasisako klausimais, kuriems pas  juos egzistuoja bendra nuomonė, iš kolektyvinės pozicijos. Chatorai niekada jums nepasakys ką jūs turite daryti. Jei jų vardu kas tai prisistato ir kažką jums nurodo daryti, tai ne Chatorai. Jie tik gali nurodyti kokios bus pasekmės vienokiu ar kitokiu priimto sprendimo atveju, o jau renkamės savo veiksmus mes patys.

Chatorai niekada nebuvo atsiradę Žemėje fizinio kūno apvalkale.Jie tik siuntė savo emanacijas vieniems ar kitiems senovės Egipto ir dabartiniams menininkams, kad tie galėtu nupiešti ar išskaptuoti jų antropomorfines išraiškas. Bet kūnų pas juos nebuvo niekada. Savo išmatavime jie egzistuoja šviesos išvaizdoje.

Kartu su Sanat Kumaru jie pirmą kart papuolė į šią Visata prieš maždaug dešimt su puse milijonų metų. Jie atvyko iš kitos visatos per Sirijaus portalą į Venerą, o po to ir į Žemę. Savo veiklą Žemėje jie pradėjo dar gerokai anksčiau, nei atsirado Egipte deivės Chator šventyklos.

Jie mato pasaulį ne taip kaip mes. Jie pasakoja, kad jų žemiausia egzistavimo forma atitinka tam, ką pas mus vadina palaima. Paprastai jie yra ekstazės būsenoje – pas žmones tokia būsena nėra skaitoma priimtina, nei iš religinės, nei iš vyriausybinės pozicijos. Todėl gal mes ir nesugebame vystytis toliau, sustojus vystymosi laiptelyje, apie ką išraiškingai liūdina mūsų veiksmai pasaulyje.

Chatorai dirbo Lemūrijoje ir Atlantidoje, nors gal daugiau Lemūrijoje, kurios gyventojai pirmoje eilėje klausydavosi širdies. 

Chatorai – garso ir meilės meistrai. Jų civilizacija skaičiuoja keletą milijonų būtybių. Ta grupė iš trisdešimt būtybių, su kuriomis bendrauja Tomas – aukščiausių vadovų atstovai, kuriems patikėta kalbėti kolektyvo vardu.

Nežiūrint į tai, kad ir pati jų perduodama informacija yra labai naudinga, garsai, kuriuos jie perduoda per Tomą, pasižymi gydomosiomis, transformacijos savybėmis.

Informacija kurią gauname, visada lieka kairiame smegenų pusrutulyje. O štai garsai – švarus garsas, kuriame negalima išskirti žodžių –į darbą pajungia dešinį smegenų pusrutulį. Tai reiškia, kad jei kažkas moko švaraus garso pagalba, suderinant tai su žodžiais, gali įvykti stebuklai. Tai reiškia, kad pas jus, bendradarbiaujant su mokytoju, atsiranda galimybė, ne tik suprasti tai, kas mokoma ir lieka kairiame smegenų pusrutulyje, bet meditacijos metu, kuri suaktyvina dešinį smegenų pusrutulį, pergyventi didžiulį poslinkį, transformaciją, išgijimą arba viską kartu. Tuo ir užsiima Chatorai. Tomo balso pagalba jie pristato garsinius kodus, atveriančius suvokimo, transformacijos, išgijimo duris ir langus.

Nuo Chatorų

Mes Chatorai. Ateiname meilėje ir nešame naujus nuostabius jūsų Žemės realybės garsus. Jei jūs pasiruošęs kurti naują pasaulį, tai mes jus kviečiame prisijungti prie mūsų kelionės į protą ir širdį. Mes – jūsų vyresnieji broliai ir seserys. Mes su jumis esame jau pakankamai ilgą jūsų žemiškos evoliucijos laiko tarpą. Mes su jumis buvome ir praeitoje amžinybėje, netgi tomis užmirštomis dienomis, kol dar apie mus neatsirado aprašymai. Mūsų prigimtis – energetinė tarpdimensinė.

Mes augame, kaip ir jūs, kylant į Vienį, viso esamo šaltinį. Mes augame džiaugsme ir liūdesyje, kaip ir jūs. Naudojantis erdviniais laukais, mes šiek tiek aukščiau nei jūs, žinių ir supratimo spiralėje. Todėl mes su jumis galime pasidalinti tuo, ką mes sužinojome, kaip draugai, mokytojai ir pakeleiviai kelyje, vedančiame atgal į Viso Esamo atmintį.

Mes ne gelbėtojai. Mes ne mesijos. Mes norime pasitraukti nuo tokios projekcijos, kad skaitytojas suprastų, jog mes tik vyresnieji broliai ir seserys, siūlantys pasidalinti savo supratimu to, ką sužinojo. Galite priimti tai, ar atmesti, bet mes tai siūlome visiems. Mūsų supratimu, tikėjimas tuo, kad jus išgelbės kitas protas – nieko daugiau nei žmogiško nesąmoningumo projekcija. Viltis, kad kažkas jus išgelbės ir patiems nereikės imtis jokios atsakomybės – nerealistinė. Tikėjimas, kad jūs galite likti letargo būsenoje, nejutimo būsenoje, o po to pasiimti kažką tai, ką jums kažkas duos, kas jus pakeis, be jokių pastangų iš jūsų pusės – tikra beprotybė. To niekada neįvyks. Žemėje išsilaipina nemažai įvairių civilizacijų atstovų ir jie tikrai egzistuoja. Tačiau tų, kas tiki, jog kitų civilizacijų atstovai pakels žmoniją į naują lygį, o žmonija tuo atžvilgiu gali nieko nedaryti, laukia stiprus nusivylimas.

Siūlant savo pagalbą mes nenorime maišyti ir kitiems jūsų dvasiniams vadovams, kosminiams partneriams, ar kištis į jūsų religinius įsitikinimus, organizacijas, kurios suteikia jums pagalbą. Ir netgi tokioje pozicijoje – pas mus yra daug to, kuo mes norėtume su jumis pasidalinti.

Mes gerai žinome Sanat Kumarą, kadangi būtent jis paprašė mūsų ateiti į šią Visatą. Sanat Kumaras Visatos Meistro kokybėje, atlieka daugkartines misijas, susijusias su Žemės planetos ir šios Saulės sistemos lygio pakėlimu. Kaip ir mes, jis deda pastangas,kad Saulės sistemoje didėtų sąmonės vystymasis.

Mes jums norime pranešti, kad šiandiena jūs esate didelių pasikeitimų periode. Šis laiko tarpas suteikia retas neįkainuojamas galimybes. Mes dabar kalbame ne apie mažą asmenybę, atskirą asmenybę, bet apie asmenybę, kuri stambesnė už jus. Tai žymiai stambesnis jūsų aspektas tai tarpdimensinė realybė, kuri per įsikūnijimo aktą taip pat gauna šiuo metu didžiulį evoliucinį impulsą. Jūsų žymiai stambesnis aspektas egzistuoja virš laiko ir erdvės, kaip jūs tai suprantate. Patirtis,kurią jūs sukuriate sau šiame pasaulyje, plečia jūsų supratimą ir jūsų būtybės gylį, sukuriant papildomus privalumus jūsų žymiai stambesniam aspektui.

Jūsų pasaulyje veikia daug jėgų. Kokios tai iš jų bando jus apriboti, tęsia jūsų sąmonės, sielos ir dvasios nelaisvę. Tačiau jų mirtinas įsikibimas į tai pradeda silpnėti, nes netgi joms, toms jėgoms, dabar sunku susitvarkyti su greitėjančio laiko bangomis.

Jei iš skirtų jums visų pranešimų, mums tektų pasirinkti tik vieną, patį svarbiausią, mes pasirinktume sekantį: gyvenkite pilnatvėje, kuria jūs ir esate. Nepasiduokite pagundai laikyti save mažu, mažai reiškiančiu, ribotu žmogumi. Mes jums patariame gyventi iš pilnatvės, kuria jūs ir esate – jūsų tarpdimensinės prigimties – kadangi tik per tuos savo aspektus jūs aptiksite prieš jus stovinčių problemų sprendimus. Durys į jūsų tarpdimensinę realybę egzistuoja už laiko, erdvės ir istorijos ribų. Jūs neapribojami tais faktoriais, jei žinoma patys to nenorite.

Durys į jūsų nuosavą realybę, į laisvę, kuri ir yra jūsų prigimtimi - paprastume. Tai taip paprasta, kad apie tai net užmiršo ir atsiras tokie, kurie sakys jums, sprendimas negali būti toks neįspūdingas. Tačiau už tų, beveik slaptų durų, jūs atsidursite nušvitimo, neribotame pasaulyje, nors aplinkiniai vis dar bus suvaržytoje būsenoje, konflikto būsenoje. Durys, apie kurias kalbama, vadinasi laimė. Džiaugsmas. Todėl mūsų pranešimas labai paprastas: mes siūlome ir siūlysime technikas, vidines technologijas, kurios padės jums praeiti per didžio atgimimo procesą. Viską, ką mes sakome, galima suvesti į vieną: raskite būdą pragyventi savo gyvenimą džiaugsme ir laimėje.

Garso jėga.

Garsas ir išgijimas – labai sudėtingas procesas. Mes pasistengsime jį suskirstyti dalimis, tačiau būtent suderinus visus komponentus, veikiančius vienu metu, garsas įgauna gydomąją jėgą.

Jūsų neurologija gerai išsiaiškino pirmame lygyje. Garsas papuolęs į ausį, per garso takus, sukuria pakeitimus galvos smegenyse. Tai keičia smegenų bangų aktyvumą, neurotransmiterių reakciją, simpatines ir parasimpatines reakcijas, nusileidžiant iki kiekvieno organo ar organų sistemų. O mes dar pasakytume, kad garsinės vibracijos plinta iki kiekvienos ląstelės, nors iki šiol jūsų mokslas to dar nepatvirtino.

Kitas išgydymo garsu komponentas sudarytas iš to, kad girdimas garsas įtakoja organizmo energetinį lauką, tai ką vadina aura. Subtilių energijų medicinoje jūsų mokslas irgi studijuoja šį reiškinį. Atitinkamos garso rūšys, ypatingai su intencijomis, gali išskirtinai stipriai paveikti energetinį lauką. Organizmo energetinis laukas apgaubia kiekvieną ląstelę.

Gilinantis į garso, kaip reiškinio tyrimus, panagrinėsime įdomius tarpusavio santykius tarp garso ir šviesos. Tai, ką jūs vadinate materialia realybe ir visos skirtingos energijos formos, kurias išvardija jūsų mokslas, mūsų požiūriu yra vieno pagrindo pasireiškimas: materijos ir energijos tarpusavio sąveika – energijos virsmas materija. Tokiu būdu, ypatingai subtiliame garso pasireiškimo plane, išreikštam atitinkamu būdu, jis persikerta su šviesos kontiniumu.

Tai galima paaiškinti taip. Įsivaizduokite sau nepaprastą pianiną. Pas ji aštuoniasdešimt aštuonios standartinės klaviatūros klavišas ir dar keletas nereikalingų. Jeigu pianistas spaustų klavišą kuri yra už 88 ribos, garsas taptų šviesa, galima būtu sudaryti šviesos akordus, analogiškai garso akordams. Jūs matytumėte skirtingus spalvų derinius, bet girdėti tą garsą jūs nesugebėtumėte, kadangi jo greitis būtų per didelis. Tačiau, jei  grojamas natas, esančias už klaviatūros ribų, jūs perneštumėte į įprastą 88 klavišų diapazoną, jūs išgirstumėt akordą. Tokiu atveju, jūs nustatytumėte tiesioginį ryšį tarp garsų, kuriuos jūs išgirstumėt ir spalvomis, kurias pamatytumėt.

Kai garsas generuojasi aukštame supratimo ir meistriškumo lygyje,tai gali atvesti prie to, kad energija taps materija, arba materija virs energija. Tokiu būdu, sugeneruotas garsas gali pasiekti auglį ir šviesoje pervesti jį į fizinę materiją, energiją, tada auglys išnyks.

Galima ir papildyti tai, ko nepakanka fiziniame kūne, atomų ir molekulių lygyje, aktyvuojant atitinkamą modelį, šviesos būsenoje ir paverčiant energiją į materiją. Tai ypatingai aukštas garso valdymo lygis, tačiau tai viena iš jo galimybių. Kalbant apie žmoniško organizmo elementų trūkumą, mes turime omenyje visų fizinių kūno formų pilną kontiniumą. Išreikšti atominę ar molekulinę struktūrą lengviau. Taip, iš šviesos kontiniumo, į organizmą galima įvesti trūkstamus neurotransmiterius, turinčius gyvybiškai svarbią reikšmę. Ar jūs dirbate su molekulių sankaupa, ar su organų sistemomis – principas vienas ir tas pats, tačiau kad pakeisti organą šviesos energijos pagalba, reikalingas žymiai aukštesnio lygio meistriškumas, nei pakeičiant molekules. Tačiau, kaip jau sakėme, principas vienas ir tas pats.

Priklausomai nuo to, kaip žmonija eina į žymiai aukštesnį savo dvasinės prigimties išraiškas, nežiūrint į matomą, atrodo atvirkščią vaizdą, atsiras gydytojai garsu, kurie galės tai daryti. Tai pamatysite ir medicinoje, kai gydymui bus naudojamas garsas. Mes turime omenyje ir technines galimybes, ir intuityvias žmogaus galimybes, kai jis ims naudoti savo balsą, kad paveikti išgijimo procesą.

Kas liečia gaudimą, ar spengimą ausyse, jis gali atsirasti dėl eilės priežasčių. Viena iš priežasčių – banalus neurologinis būgnelio pertvaros ir vidinio ausies kanalo būsenos pablogėjimas. Antrai priežasčiai turi reikšmės klausos centrai galvos smegenyse, šioje kategorijoje jūsų mokslas pradėjo skirti dvi priežastis:spengimas ausyse, atsirandantis kaip nervo degeneracinio proceso pasekmė ir spengimas ausyse atsirandantis dėl pasikeitimų smegenyse.

Egzistuoja ir trečia spengimo ausyse priežastis. Ta priežastis susijusi su žmogaus energetinio lauko būsena. Priklausomai nuo dvasinio asmenybės vystymosi, energetinis laukas, aura – patiria daugelį pasikeitimų. Lauko viduje egzistuoja daug mažų energetinių sukuriu. Aurą galima sau įsivaizduoti kaip didelį liuminiscensinį kiaušinį, supantį iš išorės žmogaus kūną. Šios kiaušinio formos viduje galima matyti šviesos formas, pačios įvairiausios geometrijos ir konfigūracijos. Kai bet kuri iš tų formų aktyvuojama tarpgalaktine ar planetine jėga, ar asmeninės evoliucijos eigoje, dažnai keičiasi jos vibracijos. Į tokius dažnių pasikeitimus kartais reaguoja smegenys ir tokiu atveju žmogus girdi naują garsą. Dažnai tai vienos natos skambesys arba viename nedideliame intervale besikartojantis garsas.

Vienas iš būdų, susitvarkyti su spengesiu ausyse – sukoncentruoti į jį savo dėmesį. Tai padės tais atvejais, jei spengesys iššauktas smegenų ar energetinio lauko pasikeitimais. Jei spengesys susijęs su degeneraciniais nervo pasikeitimais, toks metodas nepadės.

Susikoncentravus į skambesį jūs paprasčiausiai įsiteigiate į garsą. Po kelių minučių garsas pasikeis ir išnyks. Idealu, jei kelių minučių bėgyje jūs būsite pilnai susikoncentravęs į garsus, pastebėsite, kad atsiranda nauji, labiau subtilesni garsai. Jei jūs klausysitės ir jų, juos pakeis trečia grupė. Kitaip sakant, naudojant tuos garsus, galima pasiekti vis subtilesnius susikaupimo lygius.

Naudojantis tuo būdu galima nueiti iki pilnos tylos. Senovės jogai valdė tokiomis, žinomomis Indijoje "nada-joga” pavadinimu, žiniomis. Mūsų požiūriu, su šiomis žiniomis surišta daug dogmų ir tradicijų. Atskiriant dogmą nuo nuosavų žinių, norėtume pasakyti. Visa esama – žmogus, gyvūnai, augalai ir kita – turi vibracinius energetinius laukus, kadangi visi jie vibracinio energetinio lauko esmė. Mažiausi elementai ir dalelės vibruoja ir virpa taip pat.

Turint atitinkamas technologijas, tas vibracijas, tuos garsus galima padaryti prieinamais žmogiškai klausai. Juos galima būtų pavadinti dainomis,tiesa, labai neįprastomis dainomis. Pagal jūsų mokslininkų įsivaizdavimą, žmogaus organizmas sudarytas panašiai iš vieno trilijono ląstelių, kurios savo ruoštu sudarytos iš dar didesnio kiekio atomų ir molekulių. Ir kiekviena materijos dalelė dainuoja nuosavą vibracijų dainą. Todėl, neperdedant, kiekvienas iš jūsų, atstovauja vaikščiojančią simfoniją – tuo labiau, kad kai kurie iš jūsų turi labiau tobulą harmoniją nei kiti.

Vykstant dvasiniam vystymuisi, labiau subtilesniais tampa protiniai sensoriniai žmonių sugebėjimai. Kokios būtent jūsų savybės tobulės, priklauso nuo daugelio faktorių, tame tarpe ir nuo jūsų konstrukcijos, dvasinės prigimties, kultūros, kuriai jūs save priskiriate ir egzistuojančių religinių draudimų. Kai kurie pastebi, kad pas juos paaštrėja dvasinės šviesos pojūtis. Kitaip sakant, jie pradeda matyti spalvas, neegzistuojančias fiziniame plane. Pas kitus paaštrėja klausa.

Tiems, kas girdi išorinius garsus, mes patartume į tai žiūrėti kaip į nuosavo energetinio lauko artefaktus. Paprasčiausiai jūs priimate savo energetinio lauko, savo fizinės esybės vibracines išraiškas. Mes į tai žiūrime kaip į pirmą primityvų aiškiaregystės patvirtinimą.

Taip pat, kaip savyje galima vystyti aiškiaregystės sugebėjimus, o kitaip sakant dvasines vizijas, galima vystyti ir aiškiaklausą – dvasinę klausą arba aiškiajautą – sugebėjimą fiziškai jausti objektus, turinčius dvasinę prigimtį.

Šiuo metu žmogų galima pavadinti emociniu receptoriumi, empatu – žmogumi, sugebančiu jausti supančių jį žmonių emocinę būseną. Tai irgi priskiriama prie aiškiaregystės.

Dabar, kai šis pasaulis praeina radikalias transformacijas, daugelis patirs nepalankias emocines būsenas ir elgsis iracionaliai. Tai paaiškinama tuo, kad pasaulis, kokį jie suvokia, keičiasi nekontroliuojamu jiems būdu. Tai sudaro daugeliui žmonių nepalankias situacijas. Tokiu būdu, empatas priims signalus nuo didelio žmonių kiekio, pergyvenančių susijaudinimą.

Ir iš tikro, pakankamai greitai besivystantiems empatams, tokia situacija gali būti susijusi su papildomu sudėtingumu, kadangi egzistuoja galimybė pasijungti prie planetinės empatijos, kurioje galima jausti visos žemės empatines bangas; mes norime pasakyti, kad tokį žmogų gali užgožti kolektyvinės žmonijos ir gyvūnų karalystės emocijos, jausmai. Kai kurios empatinės asmenybės galės gauti empatinę informacija nuo pačios Žemės, Gajos, kadangi gyvos deivės energija materializavosi į Žemę.

Tiems, kas pagal natūrą empatas ir savyje siekia vystyti aiškiajautos sugebėjimus, pas mus yra vienas pasiūlymas. Gyvybiškai svarbu, kad jūs surastumėte būdą atskirti savo nuosavus jausmus ir pojūčius, nuo kitų, gaunamų iš aplinkos. Tai svarbiausia, ko turi išmokti visi empatai ir aiškiajaučiai. Kitaip, tie laikai taps jiems labai sunkiais. Kitaip sakant, jūs patys turite valdyti nuosavas realybes ir aiškiai žinoti savo įgaliojimus (ar teises) ir aplinkinių teises.

Pakalbėkime apie sunkumus, galimus dabartiniu metu empatui. Tie, kas dabar skaito šį tekstą, nebūtinai yra empatais, jiems gal daugiau artimesnė aiškiaregystei ar aiškiaklausai. Tačiau aiškiajautos ir empatijos sugebėjimus turės visi žmonės. Todėl, jeigu šiandiena tai jums netinka, po kelerių metų gal tai jau bus ir apie jus. O jei jūs išgyvensite šitą perėjimą savo dabartiniame kūne, po 2030 metų jūs būtinai turėsite empatinius sugebėjimus. Panašiai tam laikui išsivystys žmonijos emociniai-psichiniai sugebėjimai.

Ką mes norime pasakyti? Taps labai sunku sumeluoti. Tai irgi priklausys nuo konkretaus žmogaus vystymosi. Tokiu būdu, mūsų paminėtame laiko intervale, kai kurios asmenybės taps išskirtinai jautrios visuose lygiuose: aiškiaregystės, aiškiaklausos, aiškiajautos. Tokius žmones apgauti bus visiškai neįmanoma. Žmonės, su mažesniu potencialu, pas save irgi aptiks, kad emocinis suvokimas paaštrėjo. Jų empatiniai sugebėjimai išsivystys iki pakankamo lygio, kad atskirti, kada jiems meluoja. Skirtingai nuo aiškiaregių, aiškiagirdžių ir aiškiajaučių, eilinis empatas gali ir nesuprasti, kame jam meluoje, bet vistiek melą jaus neklystamai. Štai kodėl politikai, tokie, kokius mes juos žinome dabar, nugrims praeityje ir taps archaizmais, kaip dinozaurai.

Mes pasakytume, kad empatiškoms asmenybėms būtų labai naudinga dirbti su savo nuosavomis geometrinėmis struktūromis ir asmeniniu emociniu parašu. Ką mes turime omenyje? Svarbiausia empatui yra tai, kad visos durys į pasaulį pas jį atviros ir per jas, pas jį į namus gali įeiti viso ir visko – ir aukšto ir iškreipto.

Kai kurie empatai surišti įsipareigojimais, iš savų praeities gyvenimų – sakysime, pažadu būti atviram visam pasauliui. Panašios priesaikos daugeliu atveju buvo duodamos Lemūrijoje, kadangi būtent Lemūrų epochoje ir buvo priimtas sprendimas bendrauti su pasauliu per atvirą širdį. Skirtingai nuo Atlantidos gyventojų, kurie bendravo su pasauliu proto, neturinčio ryšio su širdimi, pagalba. Tokiu būdu, šiandiena įsikūnijusiems Lemūrijos gydytojams yra toks uždavinys, jog suprasti: laikai pasikeitė, nors jų siela ar būtybė pilnai to nesuvokė. Lemūrijoje aukšto lygio empatai gaudavo gydymo dovaną, atveriant savo sielos duris ir langus. Po to, jie galėdavo gauti empatinę informaciją apie žmogų, kuriam reikalingas gydymas ir gaudavo žinias iš aukščiausių dvasinių sferų apie tai, kas būtina jo išgydimui.

Pagrindinis reikalavimas, kuris būdavo pateikiamas tokiems  gydovams Lemūrijoje, kad laikyti "savo namų duris” atviras kosmosui, pasauliui ir žmogui, laukiančiam išgydymo. Kitaip sakant, nė vienos durys, nė vienas langas, net nė vienas mažiausias plyšys negalėjo būti uždaras. Iš mūsų stebėjimo taško, dabartiniu metu tokia strategija kontraversiška, kadangi kultūros, kuri egzistavo Lemūrijoje, senai jau nėra. O kultūra, kurioje jūs esate dabar,yra aukšto agresyvumo aplinkai ir kurioje nerekomenduojama laikyti savo sielos duris praviras.

Todėl, pirmiausia, ką mes rekomenduotume panašioms asmenybėms, tai atsiminti, kad pas jus yra galimybė ir teisė, neatskiriama jūsų teisė, esant būtinumui, užverti savo sielos langus ir duris. Tame ir yra pagrindinis paradoksas, aukšto išsivystymo lygio empatams, kadangi jiems sunku ir netgi skaudu užsidaryti nuo pasaulio. Tai nedera jų prigimčiai. Tačiau jiems tenka mokytis atskirti, kada aplink juos susikuria pavojinga situacija, tai yra, kada situacija ar žmonės, kurie juos supa, neatitinka jų interesų, kadangi tokių situacijų ar žmonių energijos ant tiek toksiškos, kad papuolusios į empato organizmą, veikia jį neigiamai.

Taigi mūsų pasiūlymas. Uždarykite langus. Užrakinkite paradines duris ir slaptą išėjimą. Užrakinkite duris į rūsį. Ir kada kas nors pasibels, pradžioje pažiūrėkite, kas ten. Tai pagrindinis principas.

O štai, kaip tai surišta su geometrinėmis struktūromis. Empato aura atverta pasauliui. Tai atrodo taip, tarsi šviečiantis kiaušinis būtų išvinguriuotas kanalais, jungiančiais jį su išoriniu pasauliu. Mes pasiūlytume empatinėms asmenybėms paeksperimentuoti su geometrine figūra, kurią mes vadiname pusiausvyros Chalonu. Su ta figūra padirbėti mes siūlome visiems, kas bando dabartiniu metu vystytis. Žemiau bus apie tai pateiktas smulkiau. Kadangi pusiausvyros Chalonas – teisingas daugiabriaunis, jis sukuria pusiausvyrą. Empatams pusiausvyra veikia raminančiai. Jūs pamatysite, kad pusiausvyros Cholonas neatitveria jus nuo pasaulio, o sujungia prasiskverbiančia riba. O mūsų požiūriu, būtent to ir reikia empatui, jo mentaliniam, dvasiniam ir emociniam sveikatingumui.

Dabar apie emocinį parašą. Empatai labai aiškiai sau turi įsivaizduoti nuosavą pirminį emocinį statusą, savo emocijas ir jausmus, atskirus ir skirtingus nuo visų kitų. Tada jų nuosavi pojūčiai taps savotišku kompasu, kuris jiems bus orientyru audringoje svetimų ir prieštaringų emocijų jūroje. Tačiau tikėti tuo, kad jie galės įveikti jūrą, kuriomis juda žmogiškų emocijų bangos, ypatingai greitėjančio laiko sąlygomis, empatai gali, tik išmokus atskirti nuosavas reakcijas ir naudotis jomis, kaip kompasu.

Mes taip detaliai aptarėme empatinį atsakymą, kadangi  pas visus žmones padidės tokie sugebėjimai. Iš tikro, galima sakyti, kad svarbiausiu dvasinio augimo proceso momentas yra širdies atvėrimas. Nuo to, kaip atsiveria širdis, stiprėja empatinis atsakymas, ribos tarp meilės sau ir meilės pasauliui, pradeda keistis. Mūsų požiūriu, svarbiausia surišti nuosavą Aš su nuosavos būties tiesa.

Pusiausvyros Cholonai

Mes jums patartume pažaisti su šita nesudėtinga geometrija ir visada ją nešiotis nuosavoje sąmonėje, kada norint ir esant būtinumui išstatyti ją sau ir kitiems, su kuriais jūs surištas.

Tokie dalykai vadinami Cholonais. Tas Cholonas, apie kurį mes jums norime papasakoti dabar, turi oktaedro formą. Tai pusiausvyros Cholonas. Įsivaizduokite save dviejų šviesos piramidžių viduje. Viena iš jų iškyla virš jūsų, o kita, simetriškai jai, išsidėsčiusi į apačią. Abiejų piramidžių pagrindas yra kvadratas. Jeigu jūs gulite, atsiduriate kvadrate. Piramidė virš jūsų ir piramidė žemiau jūsų visiškai vienodos ir simetriškos. Pagal savo norą galite didinti ar mažinti jų matmenis. Vienintelė sąlyga – jūs turite būti pilnai tos konstrukcijos viduje.


Kai jūs stovite ar sėdite, oktaedro ašis eina per jūsų kūno centrą. Kitaip sakant, linija jungianti abiejų piramidžių viršūnes ir pagrindus eina per jūsų kūno centrą. Toks oktaedras sugeba subalansuoti energijas. Faktiškai tai moteriško ir vyriško sąmonės aspektų subalansavimas. Ir tegul jo atrodantis paprastumas jus neapgauna. Tai galingas ginklas, kad  atvesti į pusiausvyrą subtilias energijas.

Ar skleidžia Cholonai kokį nors garsą?

Nė vienas žmogus nesugeba sugaudyti garsus, kuriuos skleidžia Cholonas. Dabartinio technologinio vystymosi lygyje ir supratime, neįmanoma jų išreikšti.

Ar Chatorai dirba su Cholonais?

Mes nedirbame su Cholonais, kadangi jie yra mūsų geometrijos dalimi. Mes sudarėme pusiausvyros ir išgijimo Cholonus, kaip dabartinio laiko instrumentus, kuriuos mes norėjome perduoti savo žmogiškiems broliams ir seserims.

Kai kurios Tomo Kenjono pastabos

Oktaedras – viena iš penkių trimačių geometrinių figūrų, žinomų bendru pavadinimu kaip "teisingi daugiabriauniai”. Pas oktaedrą aštuonios briaunos – iš čia jo pavadinime atsirado šaknis "okta”, ką reiškia "aštuonis”. Viršutinė piramidė turi keturias briaunas ir apatinė piramidė turi keturias briaunas, tuo pačiu piramidės turi bendrą pagrindą, kuris yra kvadratas. Teisingi daugiabriauniai sutinkami ir gamtoje, ypatingai kristalinių darinių formoje, o taip pat tarp atominių ir molekulinių struktūrų. Iš ezoterikos stebėjimo taško, kiekvienas teisingas daugiabriaunis turi ypatingas energetines savybes. Kartais žmonės kalusia: ar yra vienas ir tas pats oktaedras ir žvaigždinis tetraedras? Ne, tai ne vienas ir tas pats. Žvaigždinis tetraedras sudarytas iš dviejų trikampiu pagrindu piramidžių, tuo labiau, kad tų piramidžių pagrindai nesusiliečia. Žvaigždiniame tetraedre viena piramidė kerta kitą. Tuo pačiu ir energetinės savybė tų figūrų irgi skirtingos.



Tam kad naudotis pusiausvyros Cholonu (oktaedru), nebūtina turėti smulkią informaciją apie jį. O sudėtinga geometrija daugelį atbaido. Kadangi Cholonas išskirtinai efektyvus ir paprastas, nereikia gilintis į smulkmenas. Pusiausvyros Cholonas, kaip šviesos oktaedras, sudaromas jūsų vaizduotės jėgos pagalba. Jis gali būti bet kokios spalvos, tuo labiau, spalva gali keistis priklausomai nuo jūsų nuotaikos. Savo Choloną aš paprastai darau grynai baltos spalvos, tačiau tai kiekvieno skonio reikalas ir visiškai ne dogma.

Svarbiausia – padaryti taip, kad jūs pilnai atsidurtumėte oktaedro viduje. Jei sakysime jūs gulite, abiejų piramidžių pagrindas greičiausiai išsidėstys tiksliai po jumis. Tačiau patys jūs galite išsirinkti bet kurią vietą šios figūros viduje. Jūs galite susisukti lizdą viršūnėje, nuslysti žemyn, ar į vieną iš kampų. Kur tik norite. Oktaedro viduje jums nereikia orientuotis į pasaulio dalis. Nėra jokių maldų, dainų ar specialių kvėpavimo technikų, kurias reikėtų naudoti, kai esate oktaedro viduje. Viskas labai paprasta.

Jei jūs stovite ar sėdite oktaedro ašis (įsivaizduojama linija, jungianti jo centrą su abejomis viršūnėmis) greičiausiai eis per jūsų kūno centrinę ašį (linija, einanti per viršugalvio centrą ir tarpkojį). Bet jūs galite save įsivaizduoti ir šalia viršutinės, ar apatinės piramidės viršūnės. Kitaip sakant oktaedro centrinė plokštuma – ten, kur susijungia dvi piramidės, sukuriant kvadratą, gali išsidėstyti bet kurioje vietoje mūsų kūno atžvilgiu. Jūs galite padaryti taip, kad ta plokštuma eis per širdį ar galvą, kojas. Tai nesvarbu, bent tada, kai kalba eina apie tai, kaip subalansuoti jūsų energiją. Griežtai sakant, kai kuriais atvejais atitinkamos centrinės plokštumos padėtys jūsų kūno atžvilgiu, gali turėti reikšmės. Todėl, aš sakau – eksperimentuokite. Žiūrėkite, kas jums labiausiai tinka. Aš pasikartosiu, bet pasakysiu dar kartą: neturi reikšmės, kur jūs save patalpinsite oktaedro viduje, kaip jūs jį su orientuosite, ar kokios spalvos jūs jį padarysite. Svarbiausia, kad jūs pilnai į jį susitalpintumėte.

Viename iš savo pranešimų chatorai man papasakojo, kad jie kartais siuntė pusiausvyros Cholonus atskiriems žmonėms ar jų grupėms, kad padėti  jiems bėdoje, suteikti jiems energijos, nustatančios pusiausvyrą. Tokiu atveju pusiausvyros Cholonas (oktaedras) sudaromas taip pat, kaip ir sau, tik jūs jau šiuo atveju esate oktaedro išorėje. Vietoje jūsų jo viduje yra tas, ar tie, kokia nors geografinė sritis, kur jūs siunčiate šį Holoną. Kitaip sakant, jei aš siunčiu pusiausvyros Choloną į kokią tai vietą planetoje, aš mintimis patalpinu tą vietą Cholono viduje.

Pusiausvyros Cholonus jūs galite išsiuntinėti į bet kokias Žemės ar Visatos vietas. Cholono siuntimas – tai savotiškas atjautos aktas. Bet čia yra ir vienas perspėjimas: nesikiškite į kitų žmonių realybę. Kitaip sakant, pas kiekviena yra teisė į savo kančias. Ir jeigu jūs, arba aš, norime, kad kas nors būtų labiau kūrybiškesnėje būsenoje, tai nereiškia, kad tas žmogus irgi nori to paties. Pas kiekvieną iš mūsų yra teisė būti liūdnam, piktam, pasimetus ir tt. tiek, kiek jums norisi. Kartais tai tampa per daug. Gal kenčia kas nors iš mūsų draugų ar giminių ir mums norisi jiems padėti. Tačiau projektuoti savo intencijas ir norus ant kitų, kai tai nesutampa su jų pačių norais, yra netikslingas subtilių energijų panaudojimas. Todėl aš siūlau siusti pusiausvyros Choloną kaip pakvietimą, kaip šviežio oro gurkšnį. Jei siusti pusiausvyros Choloną kaip dovaną tiems, kas jį priims be visokių papildomų sąlygų, tokiu atveju, kaip man atrodo, mes jį siunčiame reikiamai.

Aš siūlau mokytis siusti pusiausvyros Choloną žaidime. Žaiskite su juo. Išsukite jį. Darykite jį įvairių spalvų. Pažiūrėkite kur jums būti jame jaukiausia. Žaiskite tokį žaidimą, bet kuriuo paros metu. Sudarykite pusiausvyros Choloną įvairiausiose vietose. Niekas nesužinos, kuo jūs užsiimate. Žaiskite tą žaidimą, kai vaikštote po parduotuves, išnešate šiukšle, maitinate šunį ar katiną, pasivaikščiojant, ar kai per TV eina reklama. Tai beribis sąrašas, kur jūs galite susikurti Choloną. Prasmė tokia, kad reikia treniruotis ir įvaldyti tuo tokiu laipsniu, jog kai pasijausite išsimušusiu iš vėžių, emociškai ar energetiškai, jūs automatiškai galėsite sau pastatyti pusiausvyros Choloną. Tada jis taps jūsų geriausiu draugu ir parama. Tačiau šio draugo nereikia nei šerti, nei vesti pasivaikščioti, skirtingai nuo šuns. Be to, šis draugas nesugrauš jūsų šlepečių.

Imuniteto stiprinimo Cholonas

Griūnant jūsų eko sistemai ir kitų neteisingo technologijų panaudojimo pasekmių, virusai ir bakterijos mutuoja su nenusakomu greičiu, sukuriant vis naujas ir naujas formas. Šis Holonas suteiks galingą poveikį jūsų imuninei sistemai. Jis nepakeičia būtinumo rūpintis nuosava sveikata, bet tarnauja kaip gera paspirtis. Jai pajusite, kad pradedate sirgti, šis Holonas gali jums stipriai padėti.

Jis turi cilindro formą, kuris apgaubia jūsų kūną, nuo galvos iki pėdų. Savo viršutinėje cilindro dalyje, primena viršutinę banano dalį, nukreiptą tiksliai į priekį. Apatinė to cilindro dalis simetriškai atlenkta atgal. Kartais tą Choloną vadina delfino formos. Pajuskite aplink save jo formą, įsivaizduokite jo sidabruotą paviršių. Visai ne būtina matyti sidabrinę spalvą – pakanka ją paprasčiausiai įsivaizduoti. Su ja susiję anti bakterinės ir antivirusines savybes, kurias turi koloidinis sidabras. Pajauskite šį Choloną aplink save, o kai jūsų mintys persijungs į kažką kitą, grąžinkite jas to Cholono jautimui. Jo ypatinga forma nuramina jūsų subtilias energijas ir tuo pačiu aktyvuoja jas ypatingu būdu, tuo pačiu sustiprinant jūsų imuninę sistemą. Mes pasiūlytume jums pridėti šį Choloną į taip vadinamą jūsų pirmos pagalbos vaistinėlę.

Ar tiesa, kad garsas geriau priimamas mūsų sąmonės tada, kai mes miegame, protas mažiau kišasi į šį procesą?

Jei kalbėti apie suvokimo pasyvumą, tai mes pasakytume, kad garso įsisavinimas miego metu, gal ir efektingesnis, nei klausantis jo žvaliam. Bet tai vienas lygis. Tačiau egzistuoja ir žymiai žemesnis suvokimo lygis.

Mūsų supratimas ir mūsų metodai apima sąmoningo abipusės kūrybos procesą, kuriame dalyvauja priimantysis ir patys garsai. Kitaip sakant, transformacija įvyksta, iš esmės, tada, kai jūs fokusuojate savo (protinį) dėmesį į garso vibraciją. Iš esmės, žymiai didesnis tobulumo lygis pasiekiamas tokiais atvejais, kai klausantysis imasi atsakomybę sau, bendros kūrybos procese. Sąmoningas susikoncentravimas – pilnas dėmesys – garso tekstūroje ir pulsacijoje sudaro, taip sakant, kaskądinį efektą daugelyje jūsų būties lygių. Tai visų rūšių "gydomųjų” garsų klausymosi geriausias būdas.

Sąmoningos perklausos metu ir nuosavos kūrybos – tai yra, kai jūs klausotės garso ir atsiduodate tam pilnai, įvyksta keletas reiškinių. Vienas iš jų susijęs su tuo, kad garso dažnis pradeda atitikti atitinkamiems kūno, ar energetinio lauko ruožams. Jeigu jūs sąmoningai ir įdėmiai klausotės to garso, galite aptikti, kad jis įeina į rezonansą su jūsų organizmu ir energetiniu lauku. Tokiu atveju perneškite dėmesį į pulsaciją jūsų kūno viduje, o taip pat į patį garsą. Tai labai veiksmingas būdas, pakeliantis klausymosi efektyvumą.

Sąmoningame klausymesi, sąmonė gali transformuotis į naujas būsenas, tame tarpe, kaip nekeista, ir į būseną, kuri primena nualpimą. Jūs klausotės ir staiga jūsų nėra. Jūs negirdite garso. Jūs nejaučiate savęs. Kartais atsiranda jausmas, kad jūs kažkur tai išėjote, bet nežinote kur. Arba gali atsirasti "atsijungimo” pojūtis, kai žmogus yra gilioje bejausmėje būsenoje, kuri nėra sapnas. Tai gali įvykti dėl visos eilės priežasčių. Kartais žmogus persineša į kitą būties sritį, tokiu atveju jis įeina į pilno sąmonės praradimo būseną. Tai įvyksta todėl, kad pas tuos žmones nėra "tiltelio” tarp įprastos sąmonės būsenos ir kitų dimensijų. Garsinės vibracijos gali sugeneruoti reakciją, prie kurios žmogus siunčiamas į kitas savo Esybės sritis ir kai tai įvyksta, jis praranda sąmonę. Kai jie grįžta į save, jie supranta, kad kokį tai laiką buvo be sąmonės.

Kitu atveju garsas sudaro galvos smegenų labai žemas biosroves, kurias jūsų mokslininkai vadina "delta”. Tai miego būsena. Kai žmogus reaguoja į tą garsą ir jei tas garsas pritraukia jį į savo vidų, į jo nuosavą vidinį pasaulį, smegenų aktyvumas padidėja iki dažnio, kurį jūsų mokslininkai vadina "teta”. Tai atitinka būseną, kurioje mato sapnus ir įvairiausius vaizdinius. Priklausomai nuo to, kaip jūs, esantis "teta” būsenoje, išeinate į jos žemutinius lygius, artėjate prie "delta” slenksčio – miego. Todėl, kai kuriems garsas suteikia tokį poveikį: jis priverčia juos eiti į save, o savo ruoštu šis procesas, veda prie to, kad jie praranda sąmonę. Mes pasakytume, kad tokiu atveju sąmonės praradimas surištas su atitinkamais procesais nervų sistemoje, o ne su perėjimu ir kelionėmis savo būtie įvairiuose lygiuose. Tokiu būdu egzistuoja daug būsenų ir reiškinių, iškylančių kaip reagavimo į garsą būdų, ypatingai kai žmogus klausosi jo sąmoningai ir susikoncentravęs.

Kūdikio gimimo metu, jis palieka vidinę motinos sritį ir netikėtai įeina į pasaulį, jo lengvai paveikiama energetika sąveikauja su supančia aplinka, ten ji formuojasi ir yra veikiama iš išorės to, su kuo susiduria. Kūdikių prigimtis tokia, kad pas juos, kaip taisyklė, atverta širdis. Tačiau sąveikos su dabartine kultūra procese, jie išmoksta "uždaryti” savo širdį arba atsiplėšti nuo jos. Tokiu būdu, kontakto su dimensijomis praradimas – kultūrinių savybių reiškinys.

Kada pas mus gimsta vaikai (Chatorus), ne už ilgo po gimimo, mes susirenkame kartu ir dainuojame Aukščiausios lemties dainas. Tai daroma tam, kad siunčiant garsines vibracijas išilgai laikinos jo gyvenimo ašies, pašalinti įvairias kliūtis, kurios gali būti kūdikio kelyje. Mes tokį veiksmą laikome išimtinai kilniu, palaikome kūdikį ir padedame įeiti jam į mūsų pasaulį.

Jei svarstyti apie tai, kas būtų naudingiau kūdikiui prieš gimimą, tai mes pasiūlytume, kad motina dainuotu jam dainas, pagal galimybes kartu su tėvu. Čia galima būtų duoti keletą rekomendacijų. Turi būti lopšinė, kuri išeitų tiesiai iš motinos ir tėvo širdies. Tam tik reikalingas kontaktas su jūsų tikru meilės tam vaikui jausmu. Jei pas jus nėra tokio jausmo, tai patartume kol kas nedainuoti.

Labiau sąmoningi tėvai gali prie to dainavimo iš širdies pridėti ir minties formas. Įsivaizduoti, kaip tie garsiai išvalo jūsų vaikui kelią prie Dieviškų aspektų. Tai sudėtinga komunikacijos forma, ir jei jūs gabūs, tai iš karto supraskite, kaip įvykdyti ją. Nenusiminkite jei ko nesupratote, paprasčiausiai dainuokite savo būsimam kūdikiui lopšines iš visos širdies ir su meile. Jei visi vaikai Žemėje ateitų būtent taip, tai būtų puiki dovana pasauliui.


Peržiūrų: 4872 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/8
Viso komentarų: 2
+1  
1 virgis   (10.06.2013 19:00) [medžiaga]
Kiekvienas mūsų pasirinkimas veda arba į sąmonės plėtimą, arba į apribojimą. Vidinės šviesos negalima užgesinti, tačiau ją galima ignoruoti. Todėl paklauskite savęs: “Mano pasirinkimai, mano atsakomosios reakcijos veda į harmoniją ar į disharmoniją?” Dvasiniu aspektu atsakymas paprastas: viskas, kas atitolina mus nuo besąlygiškos meilės ir tyro džiaugsmo – veda į disharmoniją.

0  
2 Violeta   (14.06.2013 09:04) [medžiaga]
dekoju už Chatorų laišką jie nuostabūs...
http://video.mail.ru/mail/beregina.chur/29/1003.html
senolio iš Altajaus išmintis....geri jo patarimai del sveikatos,del inkstų valymo ir tt

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0