Sekmadienis, 28.04.2024, 15:45
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Vasaris » 8 » Daryk ir pamiršk
17:00
Daryk ir pamiršk

Daugelio visuomenės bėdų priežastis – vis auganti nuolankių ir paklusnių vykdytojų armija, pasiryžusi veikti griežtai pagal surašytas instrukcijas, tačiau… be asmeninės atsakomybės, šalta ir bedvasė. Tokie vykdytojai ištrina bet kokias žmoniškumo apraiškas – formalus mąstymas “pagal pateiktą šabloną” blokuoja atjautą, vienybės pojūtį ir pozityvumą.
Kiekvieną dieną mes skaitome, matome ir girdime apie žmonių žiaurumą ir kitas blogybes. Jūs galite pasakyti: “Aš nieko negaliu su tuo padaryti”, arba: “Kaip aš galiu paveikti pasaulį”? Tačiau kai mes sakome, kad nieko negalime pakeisti, mes susitaikome su viskuo, kaip su neišvengiamais dalykais.
Tam, kad viskas pasikeistų, reikalinga “revoliucija” pačio žmogaus psichikoje. Todėl kiekvienas iš mūsų gali padaryti didžiulį poveikį pasauliui: jei jūs patys nelinksite į prievartą, jei jūs kasdien taikiai gyvensite, jei jūsų gyvenime nebus konkurencijos, pavydo ir priešiškumo – jūs tapsite tuo mažu pokyčiu, maža liepsnele, kuri susijungs su kitomis liepsnelėmis ir būtinai vieną dieną taps didele liepsna ir dideliu pokyčiu.
Sunkus darbas prasideda nuo lengvos pradžios – juk bet koks didelis darbas susideda iš mažų dalelių: tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo pirmo žingsnio… Taip palengva padaromi ir dideli geri darbai.
Pasaulis pakankamai didelis, kad patenkintų kiekvieno žmogaus poreikius, bet pernelyg mažas, kad patenkintų žmogaus godumą. Kad būtume laimingi – mokykimės skirti savo realius poreikius nuo nesibaigiančių įnorių.
Kai ieškai pripažinimo ar pagyrimų už savo pasiekimus ar gerus žmogaus darbus = tu juos ištrini iki nulio. Daryk ir pamiršk ❤️ Neieškok pripažinimo ar dėkingumo = dingsta svarbus nuoširdumo elementas
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 276 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (27.02.2023 19:37) [medžiaga]
MEILE, GROZIS IR GERI DARBAI N E S U N A I K I N A M I !!! Tai yra pati stipriausia galia Zemeje! Ir visada tokia liks!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0