Šeštadienis, 27.04.2024, 06:25
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Gruodis » 31 » Naujametinis palinkėjimas
23:36
Naujametinis palinkėjimas

Realybė nėra kokia nors duotybė, nors mes apie tai nesusimąstome. Kiekvienas gyvename skirtingoje realybėje. Jūsų sąmonė nuolat kuria asmeninę realybės versiją paremdama ją įsitikinimais, lūkesčiais, interpretacijomis. Jūsų protas užtveria kelią laisvam gyvenimo sruvenimui tvirtindamas: "Štai kaip viskas turėtų būti, štai kaip viskas privalo būti”. Išsilaisvinęs iš tokių proto nuostatų pasijusite tarsi ištrūkęs iš kietų gniaužtų, o kai iš jų ištrūksite, jums atsivers nauji realybės pavidalai.

Realybė nėra gigantiška sustingusi schema, į kurios spąstus patenkate be jokio pasirinkimo. Kiekvieną akimirką galite rinktis ir ištrūkti iš beužsiveriančių spąstų – savaiminių reakcijų, įkyriai atsivijusių jus iš praeities. Kiekvieną sykį, kai jaučiate pagundą pasielgti lygiai taip pat, paklauskite, ar jūs norite ir toliau likti praeities kalinys, ar norite tapti ateities pionieriumi. Praeitis uždara ir ribota, ateitis atvira ir laisva.

Mes gyvename sąmoningoje ir protingoje Visatoje, kurios struktūra – holografinė. Yra tik viena energija, kuri persmelkia kosmosą visuose išmatavimuose ir sukuria pilną gyvenimo vienybę. Tai, kas atsitinka su mažiausia dalelyte, tuo pačiu metu veikia ir visą struktūrą, nes tarp visų Visatos dalių yra neatsiejamas ryšys.

Visuma – tai Kūrėjas, visagalė ir visažinė pirminė energija, iš kurios gimsta visos būties formos. Tai dvasinė esybė arba gyvybinė substancija, kuri yra visų energijos formų ir materijos pagrindas. Kiekvieno žmogaus esmė yra šventa, nes jis turi savyje Dievo kibirkštį ir yra Kūrėjo emanacija.

Nepriklausomai nuo to, tikime mes ar ne, mes visada gausime atsaką. Žmogus tarsi "užsėja” savo aplinką savo spinduliuojamais biofotonais, kurie turi visą informaciją apie jį. Na, o Gamta nešališkai "registruoja” šių spinduliavimų kokybę – jai visai nesvarbi išorinė žmogaus "pakuotė”, jo diplomai ir regalijos – svarbios tik jo mintys, žodžiai ir veiksmai. Visa tai "užrašoma” ir "įjungiamas” kompensacinis mechanizmas, kuris anksčiau ar vėliau atstato tvarką, o harmonijos ar disharmonijos šaltinis gauna tai, ką pasėjo.

Nelaukime, kol kažkurioje srityje kils problemų, retkarčiais žvilgtelėkime – ar viskas tvarkoje, ar tikrai padarome viską, kas nuo mūsų asmeniškai priklauso. Juk kartais mažos smulkmenos palengva suardo didelius ir svarbius dalykus: kažkur buvome nedėmesingi, kažkada nejautrūs, čia sumelavome, ten supykę nekalbėjome, kažkada pažado netesėjome, kažką pažeminome, ten ambicijos suveikė, o čia orumo ir žinių pritrūko, ar tiesiog apsileidome, ir.. griūtis.

 Nesąmoningu žmogumi lengva manipuliuoti, nes jis pasikliauna savo mechaniškomis reakcijomis nesvarstydamas. Mieganti sąmonė riboja žmogaus augimą, užgesina jo kūrybingumą ir dvasinį potencialą.

Tačiau lygiai taip pat ir mažais gerais darbais galime pradėti kurti didelius gerus dalykus. Tereikia noro, sąmoningumo ir.. dėmesio savo gyvenimui. Kiekvienas žmogus yra visų savo minčių, jausmų ir veiksmų šaltinis. Kiekvienas žmogus turi tobulėjimo "instrumentą” – save patį, ir gali sąmoningai kurti savo pasaulį kiekvieną savo gyvenimo akimirką.

Prabudimas – tai kelias į gyvenimą. Prabuskite, ir jūs tapsite gyvybingas. Sąmoningumas – ne kažkas, ką reikia įskiepyti, tai jau yra, tereikia jį pažadinti. Gyvenimas yra tikslas, o sąmoningumas – metodologija jam pasiekti. Kas yra sąmoningumas, galima suprasti tik tuomet, kai esate sąmoningas.

Būkite smalsūs, atviri, žingeidūs. Vietoje klausimo „o kam?" klauskite „kodėl gi ne?". Domėkitės, klauskite, įdėmiai klausykite, plėskite akiratį ir pažiūras – tai padės pažinti ne tik supantį pasaulį, bet ir save patį.

Kai tampate vis sąmoningesni, pradeda vykti stebuklai: dauguma dalykų, ypač negatyvių, išnyksta kaip nereikalingi; mintys palengva pradeda tekėti ramiai ir neblaško minčių chaosas; jūs pradedate pastebėti savyje didžiules geras permainas; gyvenimas įgauna pusiausvyrą. Sąmoningumas keičia ir harmonizuoja visus jūsų veiksmus.

Gali būti, kad vėl ir vėl užsimiršite tai, bet nenusiminkite dėl to, tai natūralu. Atminkite viena: kai suvoksite, kad vėl tapote nedėmesingas, neapgailestaukite ir nekaltinkite savęs; taip tik prarasite laiką. Tiesiog pradėkite iš naujo. Sąmoningumo stebuklas tame, kad nereikia daryti nieko, tik tapti sąmoningu. Pats sąmoningumas viską keičia. Sąmoningą žmogų labai sunku paveikti, nes jis turi išvystytą intuiciją ir tiesos pojūtį.

Jeigu nori jaustis laimingu, būdamas tarp žmonių, ir kad žmonės jaustųsi laimingi, būdami su Tavim, išmok juos mylėti. Jeigu nori išmokti juos mylėti, iš pradžių išmok mylėti save. Jeigu nori išmokti mylėti save, tapk tokiu, kokį save galėtum mylėti.

Meilė juk yra tyra, skaidri, šilta, šviesi... Meilė yra tik teigiama ir teikianti. Gydanti ir kurianti. Dovanojanti ir laiminanti..

 Pamėgink ir Tu tokiu tapti. Tapk Meile !

Būkite gailestingi sau ir kitiems. Atsigręžkite su meile kiekvieną akimirką, kai tik galite. Kalbėkite apie meilę su kitais. Priminkite vienas kitam savo dvasinį tikslą. Niekuomet nepraraskite vilties.

Laimė yra kelionė, o ne tikslas… Dirbk taip, lyg tau nereikėtų pinigų… Mylėk taip, lyg niekad nebūtum buvęs įskaudintas… Šok, lyg niekas tavęs nematytų... Būkime laimingi dabar!!!

Yra sakoma, norint uždegti troškimą kito širdyje, privalu pačiam degti. Linkiu naujaisiais metais kuo daugiau "degančiųjų" šypsena, gerumu ir žmogiškumu visiems.

Su pagarba ir meile

Peržiūrų: 3176 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.3/3
Viso komentarų: 141 2 »
0  
1 Braske   (30.12.2012 23:52) [medžiaga]
aciu, VIrgi smile toks sviesus palinkejimas smile

0  
2 airijan   (31.12.2012 01:33) [medžiaga]
Tegul Visiems tokie zodziai tiesiai i sirdi, labai nuosirdus ir siltas palinkejimas. Su artejanciais Visus :)

0  
3 Lėja   (31.12.2012 13:23) [medžiaga]
Ačiū už tokį gražų straipsnį ir šiltus palinkėjimus...Stiprybės ir visa ko geriausio linkim ir jums Virgi smile Su artejanciais Visus visus smile

0  
4 virgis   (31.12.2012 15:33) [medžiaga]
Pirmas balsas po amžių mums vėlei
Šitaip kužda tiesiog iš širdies:
„Artima jums gamta motinėlė,
Jūs gyvi liksit ir po mirties.

Jūs suklupę mokėsit pakilti,
Jei ištiks ir nelaimė juoda,
Jums šis mokymas gyvas duos viltį, -
Vėlei būsit išvien su gamta

Ne Žemės, ir Žemės dievų į mūs dvasią
Tiek šviesos ir energijos pasiųsta bus!
Savyje jūs vėl džiaugsmo ir valios surasit,
Širdyse kūrybingoji meilė atbus.

Tad visi jūs vieningai kaip broliai
Savo dvasios įtempkit stygas!
Ir šviesos spindulėliai nuo tolei
Žmonėse greitai atgarsį ras.

O tada suklestės mūsų Žemė,
Soduos vyšnios žiedais apsipils,
Ir vaikai, toje Žemėj užgimę,
Suiručių, bėdų nepatirs..."

0  
5 Milda   (31.12.2012 16:14) [medžiaga]
heart

0  
6 Braske   (31.12.2012 17:46) [medžiaga]
Su artejanciais visus heart

0  
7 Almiasas   (31.12.2012 18:04) [medžiaga]
Sveikinu visus su ateinančiais naujaisiais metais, linkiu visa ko geriausio.
Ačiū, kad esat smile
Sėkmės ir sveikatos !!!

0  
8 celestija   (31.12.2012 18:05) [medžiaga]
Labai grazu , gilu ir prasminga... Aciu, Virgi.... Prabudimo visiems... Su Artejanciais Naujais metais! isilesikime naujas energijas i save...

0  
9 Vytautas   (31.12.2012 18:58) [medžiaga]
Ačiū Virgiui už sveikinimą. Sveikinu visus su Naujaisiais metais. Sveikatos ir visų Jūsų norų išsipildymo.

0  
10 virku   (31.12.2012 19:10) [medžiaga]
Ačiū Virgiui ir visiems, kurie buvote šiais metais kartu, dalijotės savo mintimis, įžvalgomis, palinkėjimais, pamokymais, patarimais...žmogiškumu. Linkiu jums ir Naujais Metais išreikšti tą sąmonės lygį, nuo kurio mes visi tik pakylame. Juk nėra jokios pabaigos yra tik naujos galimybės, kurias linkiu visiems išnaudoti ir gyventi taip, kad mūsų protai niekada neatšaldytų širdžių, o širdys neperkaitintų protų. Su artėjančiais!
Virgilijus

1-10 11-14
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0