Šeštadienis, 27.04.2024, 21:21
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Vasaris » 1 » Pasipriešinimo judėjimas apie būsimą planetos atstatymą.
09:33
Pasipriešinimo judėjimas apie būsimą planetos atstatymą.

Pasipriešinimo judėjimas kalbėjo apie būsimą planetos atstatymą. Tai bus radikalus žmonių visuomenės pokytis planetos paviršiuje:

 „Visuomenė sutvarkyta labai nenatūraliai. Todėl tai turi būti atstatyta pagal dieviškąjį tikslą. Šio proceso problema yra žmonių prisirišimas prie to, kas buvo anksčiau. Stipriausiai tai pasireiškia žmonėms, kurie yra stipriai prisirišę prie finansinių interesų.

Tikrasis žmonių visuomenės pokytis nėra formos pasikeitimas. Tai yra visuomenės esmės pasikeitimas. Pasikeis socialinės normos. Žmonių visuomenės funkcionavimas pasikeis. Pokyčiai įvyks ne dėl to, kad žmonės nori pokyčių, o dėl to, kad ateinanti energija yra tokia stipri, kad žmonės yra priversti keistis. Visos tikėjimo sistemos, visi šablonai, visos programos bus sunaikintos. Nes tai nespės prisitaikyti prie naujo dažnio. Kad šis pakeitimas įvyktų, senoji sistema turi žlugti.

Visuomenė veikia, kai žmonės turi tam tikrą pasitikėjimą. Tačiau gyventojų pasitikėjimas politine sistema ir visuomene vis mažėja. Kai pasitikėjimas nukrenta žemiau tam tikros ribos, įvyksta kolapsas. Žlugimo momentas yra labai svarbus skirtingiems laiko tarpams ir skirtingiems galimiems rezultatams.

Tamsios jėgos daro spaudimą arba kontrolę, todėl žmonių viduje kaupiasi daugiau nusivylimų. Net jei atrodo, kad jiems taikomas karantinas, skiepai, politinė ir finansinė kontrolė, jų energetinė sistema patiria spaudimą jų kundalini. Nesutarimas auga, vidinė įtampa pradeda didėti. Kitas veiksnys yra galaktikos saulės aktyvumas, kuris siunčia energiją, kuri sukelia kundalini energiją. Slėgis toliau didėja iki tam tikro taško ir jis sprogs. Šis kundalini energijos sprogimas tam tikru momentu yra lygus visuomenės spaudimui žemyn.

Kai žlugs politinė ir finansinė sistema, tai bus negrįžtamas procesas, jo negalima sustabdyti. Sistemos atkūrimas nebeįmanomas. Šiuo metu galimi įvairūs rezultatai. Priklausomai nuo pagrindinių žaidėjų, dalyvaujančių situacijoje.

Planetos paviršiuje tamsiosios jėgos bando išnaudoti šį momentą, kad pakeistų formą į ką nors kita. Šviesos pajėgos naudojasi šiuo momentu, kad netikėtai tiesiogiai įsiveržtų į planetos paviršių, per žiniasklaidą pradėdamos perduoti žvalgybos informaciją, suimti blogiukus ir teikti rekomendacijas žmonijai, kaip sukurti naują visuomenę.

Šviesos Jėgos laukia optimalaus momento, kai turėsime sklandžiausią perėjimą. Jų tikslas – padaryti šį perėjimą kuo lengvesnį, kad platinimo grandinės liktų nepažeistos. Vanduo, elektra, internetas ir visa kita turėtų būti tiekiama maksimaliai.

Daugelis žmonių tikriausiai išprotės, nes viskas, kuo jie tikėjo ir apie ką galvojo, žlugs. Todėl gatvėse bus kariškiai. Blogieji bus pašalinti, Šviesos jėgos pristatys naujas gydymo technologijas, replikatorius ir visa kita. Tačiau svarbiausia yra tai, kad informacija bus suteikta žmonijai. Visi įrodymai apie tamsiąsias jėgas ir tai, ką jos padarė, ir slaptųjų draugijų įrodymai, visi įrodymai apie tikrąją planetos ir ateivių istoriją. Taigi per šias savaites žmonių laukia itin intensyvus edukacinis kursas. Tiesos išlaisvinimas daugeliui žmonių bus gana šokiruojantis. Kai kurios iš jų yra sunkios net jums. Jei manote, kad esate pasiruošęs,tai nesate pasiruošęs. Niekas tam nepasiruošęs, bet mes nebeturime laiko. Kai viskas bus paruošta, kai bus pakankamai saugu, tai įvyks.

 Su kai kuriais iš jūsų bus susisiekta ir jie gali gauti pagalbos iš Šviesos jėgų šiame žmonijos gydymo ir mokymo procese.”

„Tamsiųjų jėgų planas – atsisakyti grynųjų pinigų, kad visos operacijos būtų atliekamos naudojant mobiliuosius telefonus. Jie padarė visus priklausomus nuo mobiliųjų telefonų. Mobilieji telefonai jau stebi jus 24 valandas per parą ir įrašo visus jūsų pokalbius, net jei jie yra išjungti. Jie nori, kad mobiliajame telefone turėtumėte skaitmeninį ID. Jis saugo jūsų pirštų atspaudus, akių nuskaitymus ir biometrinius duomenis. Ir jūsų banko sąskaita yra jūsų mobiliajame telefone. Tokiu būdu tamsiosios jėgos gali perskaityti viską, ką išleidžiate naudodamiesi telefonu. Jei jūsų socialinio elgesio balas nėra pakankamai aukštas, jie gali užblokuoti jūsų paskyrą arba nustatyti, kaip, kada ir kam galite išleisti pinigus. Tamsiosios jėgos taip nori kontroliuoti viską, kol neįveda CBDC – skaitmeninės centrinės vyriausybės valiutos. Ir tam tikru momentu jie nori surengti netikrą finansinį žlugimą.

Tačiau Pasipriešinimo judėjime yra įsilaužėlių, kurie įsilaužė į esamą finansų sistemą. Jie jau įsilaužė į centrinės bankininkystės sistemas ir CBDC. Šviesos jėgos pristatys kitą finansų sistemos versiją, kai senoji žlugs. Jie pristatys kvantinius kompiuterius, naują finansų sistemą palaikys aukso standarto užstato sąskaita. Auksas dabar paslėptas slaptose vietose.

Įprasta banko sąskaita, kurią turite, vis tiek galios. Tačiau bankai nedirbs 1-2 savaites po Renginio. Grynaisiais pinigais galėsite apsipirkti prekybos centruose, jei jie dirbs. Įdiegus naują sistemą, vis tiek galėsite naudotis savo sąskaita su išsaugotu likučiu.

Pridedamų sąskaitų gausa bus perkelta į žmoniją. Jūs gausite pinigų, kuriuos per pastaruosius 50 metų ar net anksčiau pavogė Cabal sąmokslininkai. Apytikriais skaičiavimais, kiekvienas žmogus planetos paviršiuje gaus maždaug 690 000 USD. Šie pinigai taps jūsų gyvenimo kokybės gerinimo pagrindu. Atsiradus naujoms technologijoms, smarkiai išaugs gyvenimo kokybė, atsiras daug išradimų, visi gyvens gausiai.

Po Renginio bus pristatytos naujos medicinos technologijos. Medicinos sistema po Renginio bus tvarkoma, bus radikaliai modernizuota naudojant naujas technologijas ir geresnį supratimą. Bus ne tik Med Beds, bet ir kitų dalykų. Tie, kurie bandys tai sustabdyti, bus fiziškai suimti ir pašalinti iš proceso, nes ši gausa turi būti suteikta žmonijai kuo greičiau. Po to, kai Matrica ištirps, jūs suprasite, kad šioje Visatoje yra daug daugiau gausos. Fizinė ir dvasinė gausa skirta kiekvienai būtybei visatoje. Kuo daugiau gausos, tuo lengviau gyventi.

 Problema, su kuria susiduriame dešimtmečius trunkančiame išsivadavimo procese, yra žmonės, karinėje ir finansinėje sistemoje vadinami Baltosiomis kepurėmis, ir visi, kurie buvo korumpuoti šiame procese. Yra tiek daug praleistų progų. Dėl šių priežasčių Šviesos jėgos padarė kai kuriuos pradinio plano pakeitimus. Bus daug daugiau tiesioginių sąveikų su Šviesos jėgomis. Tarpininkų nebus.

Žinoma, tamsiosios jėgos gali supykti ir bandyti pradėti branduolinį karą. Bet tai neįvyks, nes Šviesos pajėgos perims ir sunaikins šias raketas, o visos jų spogsamos galvutės bus neaktyvios. Labai mažai žmonių nori branduolinio karo. Tik Cabal ir kai kurie psichopatai nori, kad tai įvyktų. Cabal taip pat pradeda suprasti, kad jie negali laimėti šio žaidimo, ir jie bando patekti į požeminius bunkerius, kurie jiems nebėra saugūs. Dabar jie supranta, kad negali išgyventi saulės pliūpsnio požeminiame bunkeryje. Jie jaučiasi įstumti į kampą“.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 374 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/5
Viso komentarų: 1
0  
1 PlejadieteLina   (08.02.2024 21:33) [medžiaga]
Nei as, nei mano vyras - nenaudojame mobilaus telefono, naudojame tik paprasta telefona, saskaitas susimokame Maxsimoj, el. bankininkyste turi tik vyras, nes daug ka perkame - aliexpresse - . As seniai zinojau, kad per mobiliam telefone esancia banko saskaita jie seka zmones.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0