Sekmadienis, 28.04.2024, 14:22
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Sausis » 2 » Pasipriešinimo judėjimas neseniai mums papasakojo, ko galime tikėtis per ateinančius pusantrų metų:
15:33
Pasipriešinimo judėjimas neseniai mums papasakojo, ko galime tikėtis per ateinančius pusantrų metų:

„Plutono patekimas į Vandenį yra vienas iš svarbiausių mūsų konkretaus transformacijos proceso rodiklių. Svarbiausias dalykas šiuo atveju yra pirmasis kontaktas. Plutonas į Vandenį pateko šių metų kovo 23 dieną ir išbuvo iki birželio 11 d. Per tą laiką įvyko labai svarbus įvykis: Jungtinių Valstijų pareigūnas, vardu Grushas,   pranešė, kad amerikiečių kariuomenė palaikė kontaktus su būtybėmis iš kosmoso ir išsaugojo sudužusį erdvėlaivį kartu su jų kūnais. Šis atskleidimas buvo oficialiai paskelbtas JAV ir sukėlė politines diskusijas Kongrese. Tai buvo tikroji pirmoji Atskleidimo akimirka.

Kitų metų pradžioje Plutonas vėl pateks į Vandenį ir išliks ten apie 8 mėnesius. Galime tikėtis, kad nuo kitų metų sausio iki spalio įvyks didelė pažanga siekiant pirmojo kontakto. Įvairios žvaigždžių rasės turi tam tikrų planų, kurių dabar atskleisti negaliu. Bet jie susiję su oficialiais pareiškimais ir Pirmuoju kontaktu. Galime laukti netikėtumų. Kai Plutonas paliks Vandenį, jis vėl trumpai, apie 2 mėnesius, praleis Ožiaragyje. Tai bus labai intensyvaus finansų ir politinių sistemų valymo laikas. Ir tada, lapkričio 19 d., Plutonas vėl pateks į Vandenį ir išliks ten dešimtmečius. Taigi tikrojo pagrindinio atskleidimo tikimasi po kitų metų lapkričio 19 d. Tai gali būti tikras karantino režimo panaikinimas. Paprasti žmonės daug geriau suvoks, kad Žemė nėra vienintelė gyvybės planeta šioje Visatoje.                                                                    Haumėja yra nedidelė planeta, einanti per Kuiperio juostą, išorinę Saulės sistemos dalį. Haumea energija yra naujas dvasinis pabudimas. Tai jungiasi su Neptūnu, Uranu ir Sedona. Tai yra subtilios angeliškos Sielos energijos ryšys. Dvasinis pabudimas su Uranu reiškia toli siekiančius išradimus arba technologijų susiliejimą su dvasingumu. Pavyzdžiui, naujos gydymo technologijos, tokios kaip šviesos mandalas. Haumea, siejama su Sedona, reiškia naują dvasinį pabudimą dėl įėjimo į naują kosminį ciklą. Sedona palieka Jautį ir patenka į Dvynius. Jis yra susijęs su nauju kosminiu ciklu ir parodys ryšį su Plejadėmis, o tai sukels stiprų Plejadų energijos suaktyvėjimą, kurio tikimasi 2025 m. Tiek Uranas, tiek Neptūnas, tiek Sedona dera su Plutonu. Tai bus didžiulės transformacijos, kuri įvyks 2025 m., pagrindas. Toks harmoningas bangų modelis pasitaiko kartą per 500 metų. Paskutinį kartą tai įvyko Renesanso laikais. Žinome, kaip Renesansas pakeitė istorijos eigą. Tai buvo nauja pradžia, moderniosios eros pradžia. Taigi šį kartą tai vėl ves į Naująjį Renesansą. Bus didžiulis dvasinis pabudimas, Vandenio amžiaus pradžia.

Tamsiosios jėgos negali to sustabdyti, nes energija yra daug galingesnė. Taigi jų pralaimėjimas yra nuspėjamas matematiniu tikslumu ir jie tai žino. Bet jie stengiasi sukurti kuo didesnį chaosą, jie vis tiek pavojingi, nes nebėra racionalūs.
 
Laikotarpis nuo dabar iki 2025 m. bus didelių galimybių ir didžiulių iššūkių laikotarpis. Taip pat Galaktikos Centrinės Saulės energijos tampa intensyvesnės, todėl apsivalymo procesas tampa intensyvesnis. Viskas, kas susikaupė per tūkstančius metų, turi būti išvalyta per trumpą laiką. Mes dar nepasiekėme taško, kad išliktume saugioje padėtyje, tačiau šis energijos modelis tampa vis stipresnis ir stipresnis. Bus daugiau paramos iš Šviesos, vis labiau harmoninga. Kulminacija ateis 2025 m.

Peržiūrų: 288 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/5
Viso komentarų: 1
0  
1 PlejadieteLina   (02.01.2024 23:10) [medžiaga]
ACIU, uz dziaugsminga, prasminga info! Dabar zinau, kad visa TAI yra Tiesa! Nes manyje kazkas atsivere - matau TAI vaizdais. O ir pati nesedziu sudejus rankas, ieskau Tiesos, gilinuosi i dvasinius dalykus. Daug Tiesu man atsivere, kai as pradejau eiti Tamplieriu Keliu. (Tamplieriu Zinios, kitu metu pacioje pabaigoje bus atvertos. Bus zmonems pasakyta, kas yra Gralis, kas yra TIKROJI RELIGIJA, bus atverti Gralio Dokumentai, pasakyta Tiesa apie Marija Magdaliete, JEZU, ir t. t. )
Tad LINKIU VISIEMS SEKMINGU 2024 ZALIOJO DRAKONO METU!!!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0