Sekmadienis, 28.04.2024, 05:44
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Liepa » 12 » Poliškumo pasikeitimas,
16:57
Poliškumo pasikeitimas,

Grįžtant prie temos apie numatomą mūsų planetos ašigalių pasikeitimą (kas, tiesą sakant, kaip rodo įvairūs tyrimai, Žemės istorijoje buvo ne kartą nutikę.) Pasipriešinimo judėjimas teigė, kad tik mažiau nei keli tūkstančiai labai aukštų tamsiųjų jėgų atstovų žino apie būsimą polių poslinkį, o likusieji nežino, todėl elgiasi taip, kaip elgiasi.

Poliškumo pasikeitimas, kaip pranešama Pasipriešinimo judėjime, ne tik pakeis žemės plutą, bet ir sukels mylios aukščio cunamio bangą, kuri tiesiogine prasme nuvalys planetos paviršių, tačiau Šviesos salų visiškai nepaveiks banga:

„Šviesos salos, kurias planetoje sukurs plejadiečiai po Įvykio, bus apsuptos tam tikra vibracine technologija, ir jei sugebėsite išlaikyti tą konkretų dažnį nepakenkdami savo kūnui ir energetiniam laukui, galėsite ten patekti. Tai bus mažos bendruomenės, jos bus skirtos tik pasiruošusiems. Kiek tokių žmonių bus, nuspėti nelengva, nes nežinome, koks bus atgimimo statusas. Tačiau galime manyti, kad tai kelios dešimtys tūkstančių žmonių visoje planetoje. Ir jie galės pasiimti savo artimuosius į Šviesos salos vidų tik tada, jei šie žmonės vėl bus pasirengę palaikyti šią vibraciją. Kai kurie iš šių žmonių bendraus su išoriniu pasauliu. Kai kurie iš jų įtvirtins energijas Šviesos salose. Jie galės likti Šviesos salų kupoluose visą cunamio bangos laiką ir tapti planetos valymo liudininkais. Ir tada daugelis iš jų turės kurti Naująją Žemę."                                 Kalbant apie likusius milijardus planetos gyventojų, Pasipriešinimo judėjime buvo paaiškinta, kad tie, kurie bus pasirengę, turės galimybę būti evakuoti iš planetos Šviesos jėgų dideliais motininiais laivais ir tada skristi į planetą, panašią į Žemę, esančią Plejadžių sistemoje: „Pasirengęs reiškia, kad tu nebijai. Yra daug baimės, daug programavimo dėl evakuacijos proceso, kuris žmonėms buvo įskiepytas per pastaruosius kelis dešimtmečius. O bijančių žmonių į laivus nepaims. Ir jei juos užklups superbanga, žinoma, jie turės palikti savo fizinį kūną, o tada jie bus evakuoti be fizinio kūno. Tie, kurie bus nugabenti į Plejades, taip pat turės galimybę vėliau grįžti padėti kurti Naująją Žemę, jei tik jų vibracijų dažnis bus pakankamai aukštas, kad galėtų egzistuoti Naujojoje Žemėje."

Kalbėdamas apie pakylėjimo procesą, susijusį su saulės pliūpsniais, Pasipriešinimo judėjimas dar kartą paaiškino, kad pirmoji pakylėjimo banga numatyta polių poslinkio metu, tačiau šią pirmąją bangą išgyvens šiek tiek mažiau žmonių: tik nedidelis skaičius. žmonių, kurie gali pakilti. Žmonės Šviesos salose yra tie, kurie sudarys pirmąją Ascension bangą, nuo 1000 iki 2000 žmonių.
Likusieji, esantys Šviesos salose, kaip mes suprantame, pateks į antrąją ir trečiąją bangas, bet apskritai antroji ir trečioji bangos bus daugiau kosminės patirties, ne tik sutelktos į šią planetą. Per ją taip pat praeis žmonės, kurie buvo evakuoti ir išvežti į Plejades. Tai yra, kiekvienas galės pakilti dabar ar vėliau. Galų gale, kaip atskleista Pasipriešinimo judėjime, 3D įsikūnijimų, kaip mes žinome čia, niekur šioje visatoje nebeliks: „Tai bus kitoks procesas. Tai bus daug sąmoningesnis gimimo procesas, ir jis bus kitoks. Jis nebus toks tankus, nebus taip užprogramuotas. Žemiškasis kilimas reiškia tikrąjį kosminį pakylėjimą, kuris yra susijęs su tamsos pabaiga ir naujo gyvenimo ciklo pradžia."

Apie tai, kad mūsų laukia ne tik Saulės pliūpsniai ir Pakylėjimas, bet ir pati Žemės planeta keisis, jau seniai kalbama ezoterinėje aplinkoje. Ir tik neseniai pradėjome gauti daugiau informacijos. Informacija iš viešai neatskleistų asmenų daugeliu atžvilgių sutampa, tačiau yra ir skirtumų, o tai paaiškinama skirtingais informacijos šaltiniais ir skirtingais sąmoningumo lygiais. Yra skirtingos detalės, skirtingos pasekmės ir skirtingi terminai, tačiau informacija iš Pasipriešinimo judėjimo yra aiškesnė, struktūriškesnė ir nuoseklesnė. Šioje informacijoje apie evakuaciją matome, kad užduotis yra išlaikyti kuo daugiau žmonių savo žmogaus kūnuose, kad žmonija nebūtų išmesta atgal, kad ateityje būtų daugiau galimybių žmonėms įsikūnyti (čia arba toliau kitoje planetoje). Kaip tiksliai viskas bus – matysime. Tačiau dabar verta ramiai ir be baimės diskutuoti šia tema. Juk mūsų užduotis – ramiai pasiruošti įvairiems galimiems scenarijams.                   

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 353 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/4
Viso komentarų: 2
+1  
1 PlejadieteLina   (14.07.2023 10:26) [medžiaga]
...Nebijoti. Manau, cia sis zodis tiesiog netinka. Reikia DZIAUGTIS ir buti DEKINGIEMS. Reikia su MEILE ir atvira Sirdimi pasitikti si PROCESA. As sapnuoju si PROCESA. ,,Sapnavau,, kad visa balta BUTYBE man duoda kazkoki bilieta, ant kurio yra uzrasytas kodas - raktas... Kita karta regejau vaizde, kad BUTYBE baltu Veidu, baltais plaukais, ilgu baltu rubu - istiesia i mane Rankas ir kviecia lipti i didziuli LAIVA...
As velais vakarais, 22.30 iki 24.00 megstu sode suptis supuklese... vakar ateina vyras, sako, - tai jau lauki atskrendanciu Plejedieciu? - Na, jis visiskai netiki TUO, sako, mane vemt vercia nuo sios info. Nes pries 10 - 15 metu, jis skaitydavo, klausydavo irasu apie TAI, kad skeldes zeme, bus cunami, susikeis Asys, evakuos zmones sako, niekada niekas neivykdavo. Sako, Zeme buvo ir bus amzinai tokia pati! Jis paklaidintas buvusios info. Ir tokiu zmoniu zinau ne viena, dabar jie jau TUO visiskai netiki, sako, oi, kiek tu Pasaulio perkeitimo scenariju buvo?!
Virgio tinklapis tylus... komentatoriu nera... nera su kuo pasikalbeti... Komentuoju as tik viena, matyt, - esu pati istikimiausia sio tinklapio skaitytoja! Tad, TAVE, VIRGI ir apkabinu stipriai, tikriausiai, mes PROCESE susitiksim!

0  
2 PlejadieteLina   (14.07.2023 10:31) [medžiaga]
Mano komentare, vietoj zodzio - Nebijoti - turetu buti Bijoti - Suklydau.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0