Šeštadienis, 27.04.2024, 18:33
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Liepa » 2 » Subkvantinė anomalija aplink Žemę yra pagrindinis neigiamos patirties šaltinis
12:17
Subkvantinė anomalija aplink Žemę yra pagrindinis neigiamos patirties šaltinis

Subkvantinė anomalija aplink Žemę yra pagrindinis neigiamos patirties šaltinis ir trukdo keliauti per hipererdvę

Pasipriešinimo judėjimas pranešė, kad subkvantinė anomalija, kaip ir biolustai, šiuo metu šalinama, tačiau ji pasirodė esanti tankesnė ir sudėtingesnė, nei tikėtasi. Išsami informacija apie subkvantinę anomaliją (kurią pagrindinis mokslas tik iš dalies supranta ir vadina „Trans-Plancko problema“) laikui bėgant bus atskleista paviršiaus gyventojams, tačiau kai kas apie šią anomaliją ir jos poveikį judėjimui jau buvo atskleista:

„Subkvantinė anomalija yra beveik visur už įprasto erdvėlaikio ribų ir lokaliai veikia kvantinius svyravimus iki taško, kai tamsi sąmonė sukuria tenzorinį lauką tarp budinės ir fizinės plokštumos. Paprasčiau tariant, subquatum anomalijos poveikis visai visatai yra labai silpnas, mažas ar vidutinis poveikis mūsų saulės sistemoje ir didžiulis poveikis šios planetos paviršiui, kur vis dar yra daug tamsių būtybių. Ši anomalija yra pagrindinis neigiamų išgyvenimų ir jausmų šaltinis, taip pat pagrindinis veiksnys, blokuojantis Įvykį, nes ji vis dar iš esmės blokuoja Šviesos srautą iš budinės plokštumos į planetos paviršių.
Planetos paviršiuje subkvantinis tensorinis laukas yra toks stiprus, kad nuo karantino sukūrimo prieš 26 000 metų jis beveik visiškai iškraipė ar net neleido keliauti per hipererdvę paviršiuje ir šalia jo. Šio tenzorinio lauko stiprumas 1996 m. ir vėlesniais metais išaugo daug kartų, nes į planetą atkeliavo daug tamsiųjų būtybių. Jis tapo toks stiprus, kad susirangė ant savęs ir sudarė uždaros kilpos kanalizaciją, drastiškai sustiprindama karantiną. Šis tenzorinis laukas kelia rimtų tarpžvaigždinių transporto priemonių navigacijos problemų, nes jos negali saugiai veikti hipererdvėje šalia planetos paviršiaus dėl anomalijos, o jei skrenda įprastu erdvėlaikiu, jos nuolat numušamos.

Pasipriešinimo judėjimas paaiškino, kad apie šiuos numuštus laivus dabar diskutuojama dėl žvalgybos pranešėjo Davido Grouche,  Šiuo metu pagrindinis Šviesos pajėgų dėmesys per ateinančius kelis mėnesius bus skirtas subkvantinės anomalijos ir biolustų išvalymui: „Planas yra išvalyti šią anomaliją tiek, kad tamsa daugiau niekada ir jokiomis aplinkybėmis nepasikartotų. negalės pasireikšti bet kurioje visatos vietoje ateityje. ir išspręsti šią problemą kartą ir visiems laikams.

Pasipriešinimo judėjimas“ suteikė daugiau informacijos apie subkvantinės anomalijos pašalinimą:
 „Ši subkvantinė anomalija yra daug intensyvesnė, nei tikėtasi anksčiau. Štai kodėl šiuo metu esame tam tikrame nežinioje, nes daugelį šių anomalijų reikia išlyginti. Subkvantinė anomalija nebus pašalinta per trumpą laiką. Sluoksniai po sluoksnių bus pašalinti, o kai bus pašalinta pakankamai to, gali prasidėti dideli pokyčiai. Šviesos plyšiai, kurie taip pat atsiras eterinėje ir kitose nefizinėse plotmėse, pasirodys gana greitai ir tai pakeis žaidimą šioje planetoje, pagaliau pradės sukelti pokyčius, kurių mes visi laukėme.
Po reikšmingos pažangos eterinės ir plazminės plokštumų išvalymo srityje išgaravo juodosios skylės pagrindinių (eterinių ir plazminių) implantų viduje, o patys implantai silpsta: „Šie implantai labai greitai suyra, nes juose nebėra substancijos. Netirpsta tikėjimo sistemos, sukurtos naudojant šiuos implantus, ir praeities karantino patirtis. Ir net kai šie implantai ištirpsta, įsitikinimų sistemas, kurias laikė šie implantai, kiekvienas asmuo turi sąmoningai transformuoti.                                                                     Be subkvantinės anomalijos, fizinį planą reikia išvalyti, o ypač fizines biolustas, kurias didžioji žmonijos dalis gavo dėl vakcinacijos kampanijų nuo 1940-ųjų pabaigos iki 2000-ųjų pradžios, taip pat su gaiviaisiais gėrimais. Jie yra pagrindinis stebėjimo šaltinis, per kurį kabal vadovybė gali matyti ir girdėti viską, ką patiriame. Šios fizinės biolustos taip pat yra trijų pagrindinių plazminių implantų, esančių priekinėje smegenų skiltyje ir virš bambos, fizinis tvirtinimo taškas, todėl implantų susilpnėjimas turi įtakos ir biolustams. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino: „Biolustai veikė sinchroniškai su implantais. O kadangi implantai dabar tirpsta, pagrindinė problema yra patys fiziniai biolustai ir tai, ką jie daro; jie atjungia neuronų jungtis smegenyse. Tai tarsi blokada smegenyse, fizinėse smegenyse. Taigi žmonės negali užmegzti tam tikrų ryšių tarp tam tikrų smegenų dalių. Tai yra pagrindinė biolustų problema šiuo metu“
.

Pasipriešinimo judėjimas teigė, kad yra tik labai maža dalis žmonių, kurie negavo šių bioschemų: „Daugelis šių žmonių buvo nukreipti kitais būdais, nes kai tamsiosios jėgos suprato, kad yra tam tikras mažas procentas neskiepytų žmonių, jie bandė prie jų patekti kitais būdais. Pavyzdžiui, per tam tikrus produktus, per tam tikras kitas priemones. Bet taip, yra nedidelė, maža dalis žmonių, kurie neturi biolustų. Ir dauguma jų gyvena Afrikoje ir, sakyčiau, visiškai iškritę iš tinklo. Jie turi visiškai kitokį požiūrį į gyvenimą“.

Pasak Pasipriešinimo judėjimo, plejadiečiai, siriečiai, arktūriečiai ir teigiami andromediečiai turi technologiją, kuri išvalytų mūsų biolustus: „Tai tam tikra pažangi teleportacijos technologija, kuri iš esmės gali teleportuotis arba visiškai perkelti jūsų fizinį kūną į eterinę plokštumą, rekonstruoti ir harmonizuokite jį ten ir grąžinkite į fizinę plotmę. Ir šiuo procesu jie gali išvalyti biolustus. Deja, ši technologija planetos paviršiuje dar neveikia dėl subkvantinės anomalijos."

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 334 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.4/5
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (03.07.2023 12:04) [medžiaga]
Tamsiosios Butybes... bet KODEL jos ant tiek tamsios, kad PERDETAI TAMSIOS??? Labai laukiu liepos 17 d., TIKIU, kad IVYKIS subkvantine anomalija, esancia apie Zeme, SUARDYS!!! Su Begale Meiles JUMS VISIEMS! TEBUNIE MEILE, TEBUNIE DZIAUGSMAS, TEBUNIE TAIKA, TEBUNIE HARMONIJA AMZIAMS !!!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0