Sekmadienis, 28.04.2024, 08:07
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Rugpiutis » 11 » Šviesos jėgoms pavyko sunaikinti tamsųjį Karmos Valdovų tinklą
08:50
Šviesos jėgoms pavyko sunaikinti tamsųjį Karmos Valdovų tinklą

Šviesos jėgoms pavyko sunaikinti tamsųjį Karmos Valdovų tinklą eterinėje plotmėje, tuo tarpu dauguma Chimerų eterinių būtybių buvo paimtos. Kelios likusios tamsios būtybės eterinėje plotmėje yra neorganizuotos. Eterinis lėktuvas atrodo kaip po karo zonos. Tik keliems Archontams pavyko pabėgti į fizinę plotmę klonuotuose kūnuose ir dabar vienintelė vieta, kurią valdo tamsa, yra fizinis planas šios planetos paviršiuje.

Archontų įsikūnijimų tinklo išvalymas ir likvidavimas paveikė reinkarnaciją. Žmonės tiesiogine prasme tapo laisvi, kaip nori įsikūnyti. Neseniai Pasipriešinimo judėjime buvo atskleista, kad išnykus eteriniam Karmos Valdovų valdymo tinklui, žmonės nebeverčiami įsikūnyti, o dabar jie įsikūnija daugiausia remdamiesi savo sąmoningais ar pasąmonės impulsais. Dabar mirštantys žmonės atsiduria visiškai naujoje situacijoje: „Jei mirsi, atsidursi eterinio plano „dieną po rytojaus“ karo zonoje, kuri dabar atrodo kaip dykuma. Tikriausiai būsite labai dezorientuotas. Jei jums pasiseks, susisieksite su savo dvasios vadovais. Jei ne, ten vis dar yra roplių būtybių, todėl tai dar ne rojus. Kai kurie mirę žmonės po mirties proceso nepažeisti galės pereiti per eterinę plotmę į santykinai lengvesnę astralinę plotmę, priklausomai nuo jų sąmoningumo lygio ir emocinės būsenos. Ir jums reikės pasikliauti savo vidiniu ryšiu su savo Aukštesniuoju Aš, kad patektumėte į aukštesnius planus ir tada nuspręstumėte arba priimti naują kūną, arba likti ten. Tačiau šiuo metu daug lengviau išlikti fiziniame kūne, nes tai labiausiai pagreitina procesą ir bus gana įdomu. Išgyvenome tai, kad pagaliau gautume didelį apdovanojimą, kurio visi nusipelnėme.

Dabar, kai reinkarnacijos ciklas nebevaldomas, galima įsikūnyti su savo dvyniu ar sielos draugu: „Jei kas nors dabar yra eterinėje plotmėje su savo dvyne siela, teoriškai jie gali abu įsikūnyti tuo pačiu metu, viename ir ta pati sritis. Tai tapo įmanoma, bet vis tiek labai mažai tikėtina, kad ten sutiksite savo sielą dvynę. Palaipsniui, po visiško apsivalymo, Žemės planetos eterinė ir astralinė plokštuma taps rojumi. Kai kurios sielos gali būti išsiųstos į kitas žvaigždžių sistemas, kitas saulės sistemas tolesnei evoliucijai. Ir kai kurios iš šių sielų po įvykio pasiliks ir nuspręs čia įsikūnyti

Laisva (kartais vadinama „eterine“) energija iš tikrųjų yra universali kosminė Šaltinio energija, iš kurios viskas išplaukia. Erdvės ir laiko kontinuumas yra pilnas potencialo ir šį potencialą, šią energiją galima tiesiog paimti iš aukštesnės dimensijos, pavyzdžiui, iš eterinės plokštumos, ir perkelti į fizinę plotmę.

Pirmieji energijos generavimo įrenginiai atsirado Teslos ir jo pasekėjų darbo dėka. Ši technologija tapo įslaptinta, o nepriklausomi pokyčiai buvo toliau slopinami visais įmanomais būdais. Slaptos programos įgavo dar didesnį supratimą apie laisvos energijos gavimo procesą sąveikaujant su ateiviais. Kur ir kaip jis taikomas? Pirma, giliai požeminėse bazėse, antra, slaptose bazėse kosmose. Trečia, ši nemokama energija jau papildomai ir iš dalies maitinama įprastų elektros tinklų, kuriais naudojasi visi.

 Iš esmės iki šiol naudojami dideli įrenginiai, skirti aprūpinti energija visą miestą kitoje planetoje arba požeminę bazę. Žmonėms, dalyvaujantiems slaptose programose, neteikiami maži asmeniniai įrenginiai, todėl jie neturi laisvos prieigos prie technologijos. Tuo tarpu po įvykio, kuris išlaisvina Žemę ir pašalina visas tamsias valdymo struktūras, visi žmonės Žemėje pagaliau galės gauti asmeninius įrenginius.

Pasipriešinimo judėjimas apibūdino, kaip jie atrodo ir veikia: „Įrenginiai, kurie po Renginio bus pristatyti žmonijai, atrodys kaip maži belaidžiai nešiojami įrenginiai, kurie turės lizdus ir prie jų galėsite prijungti savo elektros prietaisus: kompiuterius, skalbimo mašinas. ar dar kažkas. Taip pat galite tiesiog prijungti juos prie savo namų elektros lizdo. Ir tam tikru momentu, labai greitai po šios technologijos įdiegimo, visi jūsų elektroniniai prietaisai ir automobiliai turės įmontuotus nemokamos energijos blokus. Tokių prietaisų atsiradimas išlaisvins žmoniją nuo priklausomybės nuo išorinių energijos šaltinių, o kartu su replikatoriais tai padarys galą žmonijos priklausomybei nuo fizinės plotmės."

Kol politikai visame pasaulyje stumia centrinio banko skaitmeninę valiutą, gyventojų turinti Afrikos šalis Nigerija parodė, kad su ja galima kovoti.

Nigerija buvo viena iš pirmųjų šalių, kur privalomas CBDC eksperimentas žlugo. Pirma, jie įdiegė savo CBDC eNaira, o 2021 m. rudenį panaikino visus popierinius banknotus, todėl ekonomika tapo viena iš pirmųjų visiškai be grynųjų pinigų sistemų pasaulyje. Banko sąskaitų nebereikėjo naudotis CBDC, žmonėms buvo siūlomos nuolaidos – nė viena iš jų nepaveikė visuomenės iki šiol. Nigeriečiai griežtai priešinosi: sekė masiniai protestai, boikotai ir visiškas CBDC atmetimas. 2022 metais bent kartą per savaitę buvo naudojama tik 1,5 procento įdiegtų elektroninių piniginių. Nigeriečiai nerimauja dėl savo finansinio privatumo ir skeptiškai vertina tai, kad vyriausybė stebi jų pirkimą ir pardavimą. Atsižvelgiant į Nigerijos skurdą, palyginti su JAV ir Europa, šalies piliečių atsisakymas išduoti CBDC yra dar vienas smūgis abejotinam argumentui, kad CBDC išdavimas kažkaip bus naudingas neturtingiesiems.

 Žmonės apskritai nenori CBDC kitose šalyse. Tik 16% JAV gyventojų palaiko Fed valdomos skaitmeninės valiutos idėją. Be to, JAV įstatymų leidėjai rengia įstatyminį CBDC draudimą, kuris gali būti pavyzdys kitoms šalims. O Austrijoje teisė į grynuosius bus įtvirtinta konstitucijoje. Mums visiems svarbu, kad pasipriešinimas CBDC augtų visame pasaulyje – jei nebus vienos sistemos, nebus didelės skaitmeninės koncentracijos stovyklos, į kurią norima tempti visus Žemės gyventojus.

Žinoma, galime kovoti išnaudodami grynuosius pinigus ir boikotuodami vietas, kuriose tokios galimybės nėra. Galime atsispirti privalomiems CBDC įstatymams ir tada kitas „Cabal“ projektas, dėl kurio jie padarė didelį statymą, visiškai žlugs.

Meilė, kaip ir Saulė – skleidžia šilumą visiems vienodai – jai visi lygūs...Kai  leidžiame išorėn prasimušti mūsų viduje švytinčiai šviesai, patys to nesuvokdami paskatiname ir kitus žmones nurimti ir atsiskleisti, leisti sau būti tokiems, kokie iš tikrųjų yra.Taigi kai nuo baimės išsivaduojame patys, vien mūsų buvimas padeda nuo jos išsivaduoti ir kitiems.

Mėgaukitės kiekviena diena, vertinkite tuos, kurie yra šalia jūsų, nepamirškite viso to gero, kurį kažkas padarė dėl jūsų.

Priimk save tokį, koks esi. Mylėk save, gyvenimą, gamtą, aplinkinius, vertink laiką, nedegink jo, mokykis, mokykis būti kantrūs, neskubėk daryti išvadų, tylėk ir labiau klausyk, nekirsk iš peties ir ne nedegink tiltų = jų gali prireikti Būkite dėkingi

Daryk gera ir pamiršk tai. Nepamirškite, kad niekas, NIEKAS, nieko nėra skolingas

Visi personažai, įskaitant tavo artimuosius ir draugus, atsiranda tavo gyvenime, kad nebūtum vienišas kelyje... ....

Vieni tave pamilsta, kad pažintum Meilę, kiti moko apie gyvenimą, treti parodo tavo klaidas, kažkas tave linksmina, kažkas gerbia, kažkas ištveria = kiekvienas turi savo užduotį = PATEIKTI JUMS GYVENIMO APLINKYBES.

Jų iš tikrųjų nėra, nėra nieko, tai praeities prisiminimų fantomas, tai vaizduotės žaidimas, Tavo RAIDAS, Tavo pasaulis ir Tavo visata, Viskas tavo galvoje = proto žaidimas.

Nenusiminkite, nekaltinkite savo likimo ir niekuo nesiskųskite = juk visi, kurie pasirodo jūsų kelyje, atsirado todėl to, kad TU PAKVIETE JUOS Į SAVO PASAULĮ.....

Norėjai kažkam suteikti dar vieną šansą, tam, kurį mylėjai ir pašaukei į BIS, kažkas su tavimi yra susijęs giminystės ir kraujo ryšiais, yra tokių, kurių pasiilgsti... Gyvenimas yra NUOSTABI kelionė

Džiaugsmas iš BŪTIES ️ MYLĖK

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 403 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 1
0  
1 PlejadieteLina   (16.08.2023 09:47) [medžiaga]
Geros zinios. Virgio tinklapis ir Yotubes ZAMETKI STRANNIKA geriausi kanalai. Tik Virgio SVIESOS KELIU straipsniukai pasirodo anksciau, ir tik paskiau ZAMETKI STRANNIKA. ZAMETKI STRANNIKA kalba nezemietis KORI GUD, Arkangelai METATRONAS, KRAJONAS...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0