Penktadienis, 26.04.2024, 12:57
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Spalis » 23 » Violetinė Laisvės Liepsna. Septintas Spindulys
19:25
Violetinė Laisvės Liepsna. Septintas Spindulys

Ayrelija – Violetinis Spindulys neša pasikeitimo energijas, alchemiją ir laisvę.

Ar negalėtumėte papasakoti, kas toks yra mokytojas Sen Žermenas tiems, kas dar nesusipažinęs su tuo Meistru.

Ayrelija – Mokytojas Sen Žermenas jau eonus metų yra Violetinės Liepsnos Valdovu. Žinomas kaip Septinto Spindulio Koganas. Vienoje iš savo buvusių inkarnacijų buvo Šventuoju Josifu, Jėzaus tėvu, kuris gyveno prieš 2000 metų. Taip pat kūnijosi kaip pranašas Samuelis, Kristoforas Kolumbas, o taip pat Frensiu Bekonu, kuris yra tikrasis Šekspyro pjesių autorius. Kartą jį paklausė, kodėl jis atidavė savo pjeses Šekspyrui, jis atsakė, kad taip buvo būtina "karmos balansavimui”.

Prancūzijos revoliucijos laikais buvo žinomas kaip Grafas Sen Žermenas. Ta nemirtinga būtybė reguliariai pasireikšdavo trijų šimtų metų laikotarpyje, visada keturiasdešimtmečio vyro išvaizdoje. Jį vadino "Paslaptingu Europos žmogumi”, jis kalbėjo visomis kalbomis, grojo visais instrumentais, demonstravo alcheminius bandymus. Jis galėjo atsirasti vienoje vietoje, dingti ir atsirasti vėl, už poros minučių, kitoje vietoje, už šimtus kilometrų. Turi nuostabų jumoro jausmą, netikėtiną sugebėjimą žaisti žodžiais, ypač prancūziškai.


Didysis Mokytojas Sen Žermenas vienas iš tų, kas palaikė planetinę Leisvės Liepsną 70 000 metų. Anglijoje, Kameloto laikais, buvo Merlinu. Merlinas didysis burtininkas, ne kaip triukų atlikimo meistras, o kaip alchemijos meistras. Tačiau, daugelyje knygų ir filmų jis vaizduojamas kaip būrėjas, su abejotina reputacija. Merlinas visai ne toks, kas apie jį rašoma. Merlinas buvo visų laikų didis alchemikas, o Sen Žermenas vienas iš tų meistrų, kurie tarnauja Liepsnai nuo pat pradžios.

Violetinė Liepsna - valymuisi, persiformavimui ir laisvei, viena svarbiausių. Ji kaip ir Meilės Liepsna, kuri išvalo.

Adama – Violetinė Liepsna – žydro ir rožinio Spindulių kombinacija. Iš tikro, tai ne vienas spindulys. Tai žydro jėgos ir rožinio meilės spindulių susijungimas, dieviškojo vyriško ir dieviškojo moteriško pradų apsijungimas, nuostabi abipusiai pasireiškianti dvasinė alchemija. Violetinio Spindulio pagrindinė rolė – pertvarkymas, alcheminiuose terminuose reiškia pozityvių išmatavimų sudarymas. Dirbant su Violetiniu Spinduliu jūs galite pertvarkyti didžiulį kiekį karmos, tai yra, neutralizuoti dabartinio ir praeitų gyvenimų neigiamas energijas. Vieną kart pertvarkius energijas, jūs daugiau su jomis nesusiduriate vėl, kadangi pakeistos su meile ir džiaugsmu, tos energijos nutrinamos ir užmirštamos. Visos jūsų nuosavo energetinio lauko nesubalansuotos energijos, įskaitant pasąmonini, nesąmoningą ir sąmoningą lygius, bus išskaidytos, jei jūs kreipsitės į Violetinio Spindulio energijas su meile ir visu jūsų širdies karščiu.

Violetinė Liepsna gali ištirpdyti karmą tokiu atveju, jai jūs pilnai suvokiate išgyventą patirtį ir tas energijas, kurias sukūrėte. Tomis energijomis jūs galite sukurti nuostabius dalykus, kadangi tai jėgos, kūrybos ir meilės energijos. Dar vienu Violetinės Liepsnos aspektu yra atleidimas ir atjauta, kurių supratimas ženkliai pertvarkys jūsų gyvenimą, atneš į jį harmoniją ir aiškumo.

Dar vienas Violetinės liepsnos atributas – tai diplomatijos ir ceremonijų Spindulys,  nusiraminimo ir guodimo Spindulys. Kai jūs sukuriate patogumą, jaukumą, kokioje formoje tai bebūtų, jūs dirbate su septintu Violetiniu Spinduliu. Taip pat, mes jį vadiname Meilės ir Laisvės Spinduliu. Apie kokią laisvę kalbame? Žinoma, kad apie dvasinę. Kai jūs pasiekiate dvasinę laisvę, jums nėra jokių apribojimų ir visi jūsų dieviškumo atributai yra jūsų paslaugoms. Violetinė liepsna – gyvybiškai būtinas instrumentas dvasiniam progresui ir evoliucijai.

Yra daug kreipimosi į Spindulį būdų. Galite kreiptis į jį maldoje, vizualizuoti meditacijos metu, nukreipti jo poveikį į visus savo būties aspektus.

Kiekviena savo kūno ląstele, kiekvienu atomu, elektronu, įkvėpkite jo energiją. Su juo jūs galite išvalyti kiekvieną savo mintį, kiekvieną jausmą. Nebijokite kurti ir pradėkite rašyti savo nuosavas maldas. Jei jos eis iš visos širdies, veiks žymiai stipriau nei parašytos kitų žmonių. Maldos parašytos kitų, tinka daugiau tiems, kas jas rašė. Dirbkite kas dieną ir sukurkite meilės stebuklą savo gyvenime.

Kreipimasis į Violetinį Spindulį

Pavyzdys, "Tuo, kuo aš Esu, vardu ir Dievo vardu, kreipiuosi į Persitvarkymų Violetinę Liepsną, Atjautos ir Atleidimo Liepsną, kad išsivalyti visas  neigiamas mintis ir jausmus mano eteriniame kūne, saulės rezginyje ir visose čakrose. Prašau Violetinės Liepsnos prasiskverbti į kiekvieną mano kūno ląstelę, atomą, elektroną.  Prašau Violetinės Liepsnos pripildyti mane kas dieną, 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, kad išvalyti  visus mano energetinio lauko iškraipymus, atsiradusius dėl nesupratimo dabartyje ir praeityje. Prašau pradėti valymo procesą mano fiziniame, emociniame, mentaliniame kūnuose. Su dideliu noru prašau Violetinę Liepsną visa jėga išvalyti visus mano energetinius laukus. Tebūnie taip.”


Galite naudoti šitą kreipimąsi, galite sukurti savo nuosavą. Patogiai atsisėskite įsivaizduokite Violetinę Liepsną, tolygiai kvėpuokite. Po to jūs galite paprašyti Violetinės Liepsnos veikimo visą dieną ir jos veikimas tęsis iki tol, kol jūs būsite harmonijoje. Dievo spindulių veikimas tęsis tol, kol jus neiškrisite į disharmoniją, o tada vėl kreipkitės į liepsną, kad grįžti  prie emocinio balanso.

Kuo dažniau ir tankiau jūs kreipiatės į Liepsną, kuo ilgiau išlaikote ją savo širdyje meditacijos metu, tuo didesnių rezultatų jūs pasieksite.

Tačiau, daugumai žmonių panašus veiksmas tapo intelektualiniu ritualu, vietoje reikalingo jų širdžių karščio. Svarbiausia, kas reikalinga maldoje – bendravimas su pilna aistra iš pačių savo širdies gelmių,  ramybės, kad sukurti meilės alchemiją. Kai kreipiatės į Liepsną, leiskite giliai pajausti jos energijas savo širdyje, sujungti jas su meile ir tik tada leiskite jai atlikti savo nuostabų darbą.

Grupė – Ar turime mes suvokti, kad keičiamės, transmutuojame?

Adama- Ne visada. Kai kuriais atvejais gerai žinoti apie tai, bet tai ne visada būtina, jei jūs visada nešate iš skleidžiate meilę. Kas keičia tas situacijas iš negatyvių į pozityvias, įgyjama energijų, kurios tave moko? Tai visada meilė, atleidimas ir atjauta, ką jūs išreiškiate įvairiose situacijose, supratimo išmintis. Jei pas jus su kuo tai yra problemos, pasiuskite jai/jam Violetinės Liepsnos bangas. Kai jūs siunčiate meilės, atjautos palaimos energijas toms negatyvioms situacijoms, sutinkamoms savo Kelyje, jos praranda gyvybingumą, toks Visatos dėsnis, priverčiantis ištirpti visą negatyvą, kuris gauna meilę ir palaimą.

Palaima – taip pat persitvarkymo forma, septinto spindulio energija. Kai tik jūs pradėsite laiminti viską, ką sutinkate savo Kelyje, dieviškasis tobulumas pradės reikštis jūsų gyvenime. Jūs pertvarkote ar transmutuojate situacijas, kurios atsiranda kaip negatyvios, į tai – kas žymiai pozityviau, tokiu būdu jūs darote dievišką sprendimą, sudarote situacijas, kuriose visi lieka laimėję. Tai ir yra transmutacija. Yra tik laimėtojai, pralaimėjusių nėra.

Pirmiausia, pasistenkite negalvoti apie rezultatą. Jei jūs pradedate norėti vienokio ar kitokio rezultato, tai jūs greičiausiai "prarasite laivą”. Štai kodėl visada išmintingiau paprašyti dieviško sprendimo. Kada jūs norite kažko ypatingo, labai svarbu palikti vietos kitam variantui, pridedant į jūsų maldas: "tai, ar ką nors geriau, priklausomai nuo Dieviškumo Valios”. Jūsų Aukščiausiasis Aš mato ir žino jūsų gyvenimo paveikslą geriau ir plačiau. Kartais jūs sakote: "O Dieve, Aš meldžiuosi, kviečiu Violetinę Liepsną, darau viską su didele meile, kantrumu ir atleidimu, bet man atrodo, kad situacija tampa vis sunkesnė”.

Pagalvokite pavyzdžiui. Ką jums reiškia jūsų skyrybos: daugiau praradimą ar dvasinę pergalę. Noriu pasakyti, jei jūs darėte viską taip gerai, kaip tik galėjote, bet situacija vis tiek niekaip negali išsispręsti, tokiu keliu, kokiu jums norėtus, gal būt jūsų santuoka yra karminis ryšys, kuris turi būti atidirbtas. Gal būt jūsų Aukščiausiasis Aš pasiruošęs atverti jums kitus kelius, labiau tinkančius jums ir kurie padarytų jus laimingu. Santuoka turi atstovauti dvasinį kilimą, o ne praradimus, nes jūs atlikote didžiulį vidinį darbą. Svarbu nestovėti vietoje, jei nori kažko pasiekti. Praradimo jausmas tik eilinė žmogiška iliuzija.

Kai karminės situacijos išspręstos, reikia judėti toliau. Ir tai atsakymas į jūsų maldas, jūs dabar laisvas daryti tai kas geriau, arba likti santuokoje, kuri jau užbaigta. Svarbu suprasti ir leisti sau atsitraukti nuo tų situacijų, kurios daugiau jums nebereikalingos. Dieviškumo sprendimas pradžioje ne visada gali atrodyti tuo, kas jums reikalinga, bet kas neįvyktų, tai visada jūsų dvasinis judėjimas į priekį ir tai jums visada geriausias rezultatas. Violetinį Spindulį dar vadina "stebukladariu burtininku”.

Kai jūs palaiminate žmogų, su kuriuo pas jus problema, žmoną, vyrą ar kaimyną, viršininką ar ką nors iš savo aplinkos, giminaitį, įsivaizduokite jį besimaudantį meilės ir persitvarkymo Violetinėje Liepsnoje. Darykite tai su atjauta ir atleidimu. Su visais sutinkamais visada išnaudokite bendravimo diplomatijos Violetinę Liepsną. Jei panaudoti visus septinto Spindulio atributus, neturint savo nuosavo veiksmų plano, išskyrus tik geriausius sprendimus atitinkamai su Dieviškumo Valia, būsite nustebinti stebuklais, kurie pradės vykti jūsų ir jus supančių žmonių gyvenimuose.

Taip Žemėje bus sukurta taika.

Daugumas iš jūsų per daug susikoncentravę į tai, kas bus galutiniam rezultate. Jūs per daug galvojate apie tai, ką jūs galite prarasti ar įgyti, vietoje to, kad tą darbą leisti atlikti Dievui, esančiam jūsų viduje. Visi Dieviški Spinduliai turi Dievišką Protą, jie sąmoningi. Jie turi visą jūsų gyvenimo paveikslą ir jie žino, kas jums gerai. Kiekvienas Spindulys turi savo vadovus ir saugotojus, šimtus, tūkstančius, milijonus meistrų.

 Norėti ko nors, kaip nori žmonės, tai tarsi pasakyti: "Na gerai Dieve, aš noriu to, ano ir šito, bet aš viską noriu gauti taip, kaip aš pats manau, noriu padaryti tai, nors tai ir nebus  pats geriausias būdas.” Jeigu jūs reikalausite, žinoma tai gausite, nenustebkite. Dievas visada duoda tai, ko jūs norite iš visos širdies, bet ne už ilgo jūs galite aptikti, kad ne visai bus tai, ko jums reikia. Spinduliai nori atnešti geriausius rezultatus į jūsų gyvenimą, bet jei jūs nusprendėte eiti savo ypatingu keliu, jūsų kelias dažnai taps sudėtingesnis. Kai jūs mastote tokiu būdu, Visata jums suteikia galimybę judėti taip, bet po kiek tai laiko jūs aptinkate, kad atsidūrėte ne ten ir atrodo pametėte kažką svarbaus. Tokie dalykai planetoje vyksta pastoviai. Žmonės bijo eiti savo nuosavu keliu, pasikliaudami savo Aukščiausiojo Aš išmintimi. Jie bijo pasitikėti Dievu ir visiškai nepasitiki savo Angelais ir Mokytojais. Jie jaučia save žymiai komfortiškiau, pasitikint išreguliuotam žmogiškam Ego, vietoje to, kad pasitikėti aukščiausiuoju protu.

Atsiminkite, kad pasitikėjimo nepakankamumas privedė prie žmonijos sąmonės kritimo. Ta patirtis, kurią jūs gavote, buvo neįtikėtinai skaudi. Jūsų Aukščiausiasis Aš myli jus besąlygiškai ir nori, kad jūs būtumėte laimingi, grįžtumėte namo prie savo Dieviškumo. Jūsų Aukščiausiasis Aš žino, kaip atnešti į jūsų gyvenimą tas situacijas, kas inicijuos jus ir atves prie plačiai pravertų durų Namo. Bet jūsų pastovus pasipriešinimas kelio išsivalymui, nuo baimės akmenų, sukuria aklumą, kuris laiko jus, neleidžia atverti duris namo, priėjimą prie kurių jūs turėjote visada. Net jeigu jums tenka eiti kiaurai, jūsų sielos tamsia naktimi, pakluskite Dievo Valiai, mano brangieji. Nieko nebijokite, paprasčiausiai pasitikėkite eigai.

Žmonės bijo savo sąmonės tamsiosios pusės. Pasitikėjimo nebuvimas, yra tai, kas pirmoje eilėje atnešė tiek daug kančių. Kai žmonės nusprendė, kad pasitikėti  negali Dievu, kuris maitina juos tris kart dienoje, nusprendė surasti savo nuosavą maistą, štai tada ir atsirado išsireguliavimas. Kai tik jie nustojo klausyti savo Sielos balso, atitvėrė save nuo Dieviškumo energijų. Dabar, praėjus jau kelis tūkstančius įsikūnijimų, jie vis dar nepasitiki Dieviškumo Dvasios ir Valios santuoka, beveik visi gyvena baimėje ir netobulybėje. Atėjo jūsų laikas vėl išmokti tos pasitikėjimo energijos. Išreiškiant ketinimus, atsilaisvinant nuo baimių ir apribojimų, jūs ištirpdote savo karmą ir darote žingsnį į laisvę. Galų gale jūs būsite NAMUOSE.

Grupė – Nejaugi mes pasiekėme pačią žemiausią ribą, kai visoms mūsų širdims ir sieloms išgijimas tapo būtinu?

Adama -Tai ir yra. Labai greitai žmonija pradės mokytis savo pamokų žymiai rimtesniame lygyje. Įvykiai, kurie pradės vykti planetoje, privers žmones daryti pasirinkimą, patį svarbiausią per visus jūsų gyvenimus. Jūsų Motinos Žemės kantrumas jums, tam atsiskyrimo tarp žmonių gyvenimo būdui, greitu laiku baigsis. Žmonėms teks arba prisiderinti prie naujų energijų, arba palikti planetą. Nauja "pasaulinė tvarka” bus visiškai ne tokia, kokią planuoja jūsų politiniai lyderiai, tai bus, pilno sutikimo su savo Aukščiausiuoju Aš ir Kūrėju, gyvenimas.  Dieviškumo tvarka šioje planetoje bus atstatyta pakankamai greitai.

Įvykiai, atrodantys jums nesąžiningi ir neteisingi, paprastai yra žmogiškos sąmonės atspindys. Juos sukuria žmonijos kolektyvinės sąmonės energijos. Pavyzdžiui, jūsų šalyje daugumas žmonių nemėgsta vyriausybės, jie nenori būti įtraukti į politinius veiksmus, kadangi tie veiksmai atrodo per daug negatyvūs. Knygose, žurnaluose, internete daug rašoma apie tai, kokios korumpuotos ir nesąžiningos vyriausybės.

Taip, viskas kas apie tai rašoma, kaip taisyklė yra teisingai. Taip, jūsų vyriausybės korumpuotos ir iki pat pagrindų. Bet jūs turite suprasti, kad jūsų vyriausybės kaip veidrodžiai atspindi tautos sąmonę. Kai žmonės pakels savo sąmonę, pasikeis ir vyriausybė, jie daugiau negalės būti tokia vyriausybe, kokia yra dabar. Tą patį galima pasakyti ir apie katastrofas. Tai nieko daugiau, kaip Motinos Gamtos galimybė išsivalyti nuo disbalanso ir toksiškumo,to, ką sukuria žmonijos kolektyvinė sąmonė. Jūs negerbiate Žemės. Teršiate jos kūną, sukuriate didžiulius kiekius užterštų dalykų, neprotingai naudojatės jos resursais. Taip elgdamiesi jūs sukuriate didžiulį kiekį nesubalansuotos energijos, kuri anksčiau ar vėliau pasireiškia kataklizmų formoje, kurias jums tenka dažnai stebėti planetoje.

Kai būna kataklizmų balansuojančios energijos, jos banga po bangos neša Violetinę Liepsną, pilną Dieviškumo ugnies, tai išvalo. Po karų vyksta gigantiškas personalinių ir planetinės karmos balansavimas. Pasiekiamas didesnis supratimas, nors, kas mato akimis tų, vis dar bandančių ir norinčių kontroliuoti jūsų laisvę ir pasirinkimą, ta tiesa  gali atrodyti  netikra. Taip, žmonės kenčia, bet tuo pačiu jie subalansuoja savo nuosavą karmą. Po antrojo pasaulinio karo, kai planetoje  buvo subalansuota didelis kiekis žmoniškos karmos, atsivėrė keliai augimui ir technologijoms, tokiam gyvenimui, kuriuo jūs mėgaujatės šiandiena. Nors gyvenimas dar gali būti sunkus, jis žymiai lengvesnis nei tai buvo prieš tūkstantį metų.

Aurelija – Norite pasakyti, kad viskas kas vyksta aplink mus, visi musų tarpusavio santykiai, mūsų bendruomenė, kultūra, šalis, tik veidrodis, atspindintis mūsų ir kolektyvinę sąmonę?

Adama – Viskas, kas vyksta personaliniame ir globaliame lygyje, ar tai būtų vulkano išsiveržimas, žemės drebėjimas, neramumai atskirame mieste, karas, visada yra nesubalansuotų energijų ir per didelės įtampos, kurią žmonės sukaupė savyje, atspindys. Tai melo, pykčio, baimės, gobšumo, žmoniško neteisingumo, sielvarto, to ką žmonės saugo savo sielose, atspindys. Tai tik atspindys, kuris nereguliuojamas žmogiškame lygyje ir nieko daugiau.

Daugelis žmonių nesupranta, kokiu būdu mes sukuriame savo realybę. Jie sako, jeigu mes kurtume patys savo realybę, tai mes sukurtume sau nuostabų kūną, namą, žmoną, pakankamai pinigų ir t.t.

Problema tame, kad žmonės vis dar nesupranta ir negali įgyvendinti tai, ką  jie sukuria. Jų kūrinai neturi būtino pagrindo, kuris yra ne tik jų dabartiniame gyvenime. "Karma” ir nesupratimai, turi būti išvalyti iki galo, prieš pradedant kurti savo naują dabartį. Kiekviena savo mintimi, kiekvienu jausmu, kiekvienu savo žodžiu ir veiksmu, visais tais vidiniais dialogais, kuriuos jie veda savo smegenyse, esant budriems, žmonės pastoviai kuria realybę . Jūs galite sakyti, taip, aš noriu turėti sveiką nuostabų kūną ir tobulą šeimą, bet mintys, kurios iškyla pas jus, dienos bėgyje, kiekvieną minutę, daugumoje nepalaiko jūsų norų. Jei kas nors parodytų jūsų mintis ir norus, kurie atsiranda dienos bėgyje, kas minutę ir kaip jos ardo,kaip griauna jūsų realybę, suprastumėte, kodėl jūs neturite nuostabaus ir sveiko kūno, tobulo sutuoktinio ir gausos, kurios jūs norite.

Žmonės savo mintyse, noruose, žodžiuose ir veiksmuose turi tapti sąmoningais. Žodžiai turi didžiulę jėgą ir jūs, jų pagalba pastoviai sustiprinate tas energijas. Bet kartais jūsų žodžiai neatitinka jūsų norų. Galite pasakyti, kad jums reikalingi pinigai, bet jei jūs save jaučiate neturtingu žmogumi, pinigai pas jus neateis. Galite sau norėti gero sutuoktinio, bet iš tikro jaučiate, kad jis jums nereikalingas, nenorite savo sielos "sodą išravėti” tam, kad  sutikti tą, apie kurį svajojate. Sakote, kad norite sveiko, gražaus kūno, bet kaip jūs galite jį turėti, jei jūs nemylite savęs. Jūs nemylite savo kūno tokio, koks jis yra ir jūs nepriimate pamokų, kurias jūs turite mokytis dabartinėje kūno formoje.

Kūnas atsiliepia į meilę, bet beveik visi iš jūsų nemyli ir nesirūpina savo kūnu taip, kaip tai darome mes Telose. Labai nedaugelis iš jūsų myli save pakankamai tam, kad gerai rūpintis savo kūnu. Daugumas iš jūsų neduoda savo kūnui teisingo maitinimo, kuris jam būtinas atjaunėjimui ir sveikatai. Kaip tokiu atveju galima turėti tobulą kūną? Jūs pastoviai tvirtinate tai, ko nenorite.

Gyvenate atspindžių pasaulyje. Ir Visata jums duoda viską, ką jūs sukuriate savo mintimis, jausmais ir žodžiais. Kada jūs pareiškiate, kad tapote didesniais, nuo to ar ano, sudarote labai stiprų tvirtinimą, kuris grįžta jums energijų būvyje, kurias jūs ką tik pasikvietėte. Jūs pastoviai sukuriate prašymus to, ko nenorite. Žinokite, kad Visata klausosi jūsų ir gerbia viską, ką jūs kalbate. Jei jūs sakote kad sergate ir pavargote ir dar ištariate tai, su stipriais jausmais, vadinasi tai yra būtent tai, ko jums reikia. Jums suteikiama tai, ko jūs paprašėte. Gaunate dar daugiau skausmo ir nuovargio. Veidrodžiai moka tik atspindėti.

Aurelija- Dabar mes panaudojame Violetinę Liepsną tam, kad subalansuoti karmą. Kadangi mes visi dar priversti mokytis karmos pagalba pamokas, kokią  pamoką mes mokomės, kada paprasčiausiai panaudojame Violetinę Liepsną, kad atsikratyti karmos?

Adama – Violetinė Liepsna "neatlaisvina jus nuo karmos”. Tai nėra jos tikslas. Violetinė Liepsna padeda subalansuoti karmą, bet ji ir toliau mokys jus to, ką jūs turite išmokti, nors ir žymiai švelnesniu būdu. Jei jūs toliau tesite pasipriešinimą pamokoms ir supratimui to, kad jūsų problemos tik moko jus, Violetinės Liepsnos panaudojimas vargu ar jums duos rezultatą. Ji negali veikti kaip apsauga, nuo patirties ir išminties, kurie iš esmės ir yra tikra žodžio "karma” reikšmė.

Yra skirtumas tarp mokymosi išmintingai vadovaujant, kurį jūs galite pasirinkti ir apmokymo, kaip gyvenimas labai sunkiose sąlygose. Vienu ir kitu atveju keliamas vienodo supratimo  tikslas. Tikiuosi jūs matote skirtumą? Violetinė Liepsna gali atvesti jus į tokią vietą, kur jūsų pamokos bus suteiktos draugiškoje manieroje su meile, kur galėsite išmokti visas savo pamokas su džiaugsmu ir lengvumu. Visai nebūtina mokytis jas taip sunkiai ir skausmingai, kaip tai jūs darote dabar. Jūsų pasipriešinimas, atverti save žymiai aukštesniems ir paprastesniems keliams, sukuria jūsų gyvenime grubumą.

Dar vienas kreipimosi variantas: "Mano Aukščiausiojo Aš Esu vardu, kreipiuosi į Mokytoją Sen Žermeną, Violetinės Liepsnos Saugotoją. Prašau jus pripildyti pasaulį Violetinės Liepsnos bangomis, nešti jas į šviesą,  į kiekvieną gyvenimo dalelytę. Prašau pripildyti Violetine Liepsna, sąmonės apsaugai ir atsibudimui, kiekvieno vyro, kiekvienos moters, kiekvieno vaiko auros laukus. Prašau tęsti šio pasaulio pripildymą ta liepsna iki tol, kol nebus Planetoje pilnai atstatytas tobulumas. Tebūnie taip”.

Tai kas rytą, galite sakyti savo maldoje ir pakviesti Violetinės liepsnos milijonus angelų, kurie laukia jūsų pakvietimo, kad pradėti darbą. Pasiuskite juos į visus pasaulio kraštus ir paprašykite jų pripildyti juos Violetine Liepsna. Jūs žinote, kad angelai negali įeiti į jūsų pasaulį iki tol, kol jų nepakvies. Violetinės Liepsnos  Angelai gali tiesios užtvindyti planetą Violetine Liepsna ir padėti jai atsikratyti skausmo. Su Violetinės Liepsnos Angelu bendraukite kas dieną, prašykite jų savo nuosavą gyvenimą pripildyti Violetinės Ugnies energija. Daugumas miškų gaisrų buvo užgesinta, kreipiantis keletai žmonių, į Violetinę Liepsną.

 Labai svarbu pasiusti Violetinę Liepsną kiekvienai moteriai, kiekvienam vyrui ar šios Planetos vaikui, visa širdimi palinkėti šios energijos prisipildymo. Dar neužmirškite ir gyvūnus, gamtos dvasias, augmenijos karalystes.

Mes lemūriečiai, Violetinę Liepsną naudojame pastoviai. Įvairuose liepsnų šventyklose energijos tarnautojai ir paprasti žmonės pastoviai palaiko energijas. Mūsų pagrindinėje šventykloje Ma-Ra, kiekvienam spinduliui suteikta ypatinga vieta. Mūsų žmonės iš eilės saugo Liepsną ištisą parą. Mes gyvename suprantant visų pagrindinių spindulių svarbą ir pastoviai sugeriame jų energijas, kas daro mus be galo laimingais.

Už Telaso ribų, Lemūrijos Kristaliniuose Šviesos Miestuose, penktame išmatavime, egzistuoja šventyklos skirtos kiekvienam Šventam Spinduliui. Tos Šventyklos pakankamai didelės, dominuojančios ir žmonės, gyvenantys tuose miestuose, su meile, ištikimybe ir pastoviu kreipimusi paros bėgyje,  taip pat palaiko, aptarnauja Šventą Ugnį. Penkto išmatavimo populiacija pakankamai didelė, meistrai ir angelai, taip pat, kaip ir tų Šventyklų saugotojai keičiasi, globojant Liepsną. Jie tai daro to išmatavimo, kuriame jie gyvena, reikalingų energijų lygio ir tobulumo palaikymui, žmonijos ir planetos labui. Tie ritualai veikia visuose išmatavimuose. Šventųjų Spindulių angelai ir kitų karalysčių angelai taip pat pastoviai dirba Spindulių palaikymui, tai daro aukštesnius išmatavimus nuostabiais ir puikiais. Visi tie ritualai buvo atliekami Lemūrijoje, Atlantidoje, Egipte ir kitose ankstyvosiose civilizacijose.

Greitu laiku jūs būsite įtraukti į tą svarbų ugnies palaikymo ir plėtimo procesą, pradžioje savo viduje, o vėliau po visą Planetą. Mes tai padarėme ne tik sau, bet ir jums, jau senų seniausiai. Žymiai aukštesnis dvasinės brandos lygis labai greitai taps būtinu visiems, kas nori pereiti į penktą išmatavimą. Kiekvienas turės  būtinai įnešti savo indėlį tarnaujant Šventiems Spinduliams, dirbant sau, žmonijai, Planetai.Tai būtina sąlyga visiems gyvenantiems penktame išmatavime. Ar dabar jūs pasiruošę meditacijai?

Meditacija

Kelionė į Violetinės Liepsnos Šventyklą Telose. Susikoncentruokite į savo širdį ir išreikškite ketinimą, pripildyti save nuostabia dieviškumo būvimo energija. Tai galite padaryti sekančiai: " Aš Esu tai, kas Aš Esu, savo Aukščiausiojo Aš vardu prašau Violetinės Liepsnos pripildyti mano fizinio, mentalinio, eterinio ir emocinio kūnų kiekvieną ląstelę, atomą, elektroną, kiekvieną mano gyvenimo dalelytę, nuostabia ir stebuklinga violetine Meilės Laisvei energija. Prašau pripildyti mane ta energija 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.” (Giliai įkvėpkite)

Prisipildant Violetinės Liepsnos energija, sudarykite ketiną keliauti kartu su mumis į Violetinės Liepsnos Šventyklą Telose. Ta Šventykla turi penkto išmatavimo eterinę struktūrą. Žmonės, su savo eteriniais kūnais, gali ateiti čia bet kada. Violetinė Liepsna Šventykloje dega pastoviai, palaikoma mūsų žmonių, spinduliuojant džiaugsmą ir laimę  viskam gyvam, visiems žmonėms ir planetai. Mokytojas Sen Žermenas ir jo liepsna dvynė Portija čia praleidžia daug laiko. Kartu su didžiuliu šios Liepsnos angelų legionu rūpinasi, kad nuostabi Dievo Liepsna dirbtų Planetai.

Įkvėpkite Liepsnos energiją, kad kaip įmanoma daugiau jos atsinešti į savo fizinį kūną.

Dabar jūs stovite didžiulėje apvalioje salėje su aukštomis lubomis. Violetinė šviesa liejasi čia visur. Sienos ir grindys čia padarytos iš kristalinai švaraus švelnios tekstūros, šviesios spalvos ametisto. Geriau įsižiūrėkite per ametisto sienas ir jūs pamatysite daugybę šviesių violetinių tonų atspalvių, kurie privers pasijausti jus stebuklingame žvaigždžių pasaulyje. Salėje tampa šviesiau ir jūs matote tuziną įvairių formų ir dydžių fontanų, spinduliuojančių visus įmanomus violetinės šviesos atspalvius. Vandens fėjos gauna didžiulį pasitenkinimą, žaidžiant su tomis energijomis, kaip jos džiaugsmingai žaidžia. Gėlių fėjos irgi žaidžia šviesos energija, sukuriant nuostabias baltų, violetinių ir auksinių  visų atspindžių gėles. Jos kviečia tave į Šventyklą.  Pasidalink jų džiaugsmu ir laime. Dabar tu matai daug Violetinės Liepsnos angelų, nešančių violetinę liepsną su meile.

Šventoji Liepsna ne karšta, greičiau šalta. Prieikite prie vienos iš kėdžių, taip pat padarytų iš ametisto, sėskitės į tą, kuri labiausiai patinka. Po kiekviena kėde dega violetinė ugnis, jį kyla ir apgaubia tave. Ji pripildo visą tavo kūną, pradedant nuo apatinių čakrų, kylant vis aukštyn ir aukštyn. Kita liepsna leidžiasi iš viršaus ir užpildo tavo karūninę čiakrą, nusileidžiant žemiau užpildo kiekvieną tavo kūno ląstelę.

Kvėpuok, susikoncentruok į širdį ir tu pajausi Violetinę Liepsną, pripildančią tave kaip niekada anksčiau. Prie tavęs priartėja Violetinės Liepsnos angelai, jie lieja iš savo indų ant tavęs meilės energiją, violetinės ugnies energiją. Įkvėpkite violetinę energiją, ji jūsų gyvenimą padarys geresniu, išgydys jus. Prie tavęs prieina mokytojas Sen Žermenas, lydimas ledi Porti ir ledi Kuan In, Atjautos ir Nuoširdumo Deivių, jos pripildo tave meile ir deda savo atjautos atspaudą auros lauke, kuris taip pat yra septinto spindulio energijos aspektu.

Dabar mes prašome tave atsiverti didesniam suvokimui ir atjautai, tai būtina tavo išgijimui ir visų tų, kuriuos tu myli išgijimui.  Kai tu jauti būtinumą ką nors savo gyvenime ištaisyti, kreipkis į atjautos ir atleidimo energijas, leisk įvykti pasikeitimams, kurių tu nori. Lik tokioje laimės ir džiaugsmo būsenoje tiek, kiek nori. Kalbėkis su mumis, kreipkis į Mokytoją Sen Žermeną ar ledi Kuan In, sukurk pilno savo kūno ir sielos pasveikimo ketinimą. Salė, kurioje sėdi, pilna išgijimo energijų, savo energetiniame lauke rask tamsias vietas ir pripildyk jas violetinės ugnies energija. Kai jauti skausmą, kai atsiranda problemos, visada atsimink apie tas stebuklingas Violetinės Liepsnos energijas, ištirpdyk jas savyje. Pajusk tankio praradimą. Pajausk ant kiek lengvesniu tu tampi. Pajusk tavo būtybę užpildantį nepaprastą džiaugsmą ir lengvumą. Kuo daugiau išbandysi džiaugsmo, tuo lengvesnė taps tavo gyvenimo našta. Leisk tam lengvumui, tai meilės jėgai ir grožiui pripildyti tave savo energijomis. Sąmoningai paprašyk Violetinės Liepsnos to, ko norėtum, kad ji tavyje išgydytų. Kartais tarp tavo prašymo ir to prašymo įvykdymo, yra reikalingas išsivalymo procesas, bet nenustok bandyti, dirbk ir žingsnis po žingsnio tu pasieksi pergalę. Neskubėk, pas kiekvieną savas laikas, kad pasiekti tikslą.

Kai būsi pasirengęs, gali apsidairyti aplinkui. Tu pamatysi koks kiekis Mokytojų ir Angelų pasiruošusių tau padėti, jeigu pas tave atsirastų klausimų. Angelai, ypatingai tie, kurie dirba su žmonėmis, ateina čia atstatyti Violetinės Liepsnos energijas kelis kartus per savaitę, o kai kurie kas dieną. Planetos nesubalansuota energija nuodija jų jėgos laukus, todėl jie ateina čia apsivalyti ir atsistatyti. Mes kviečiame tai daryti ir jus. Likite su mumis kiek tik norite, kai būsite pasiruošę, ateikite čia sąmoningai. Būkite atidūs, neteisingomis mintimis, žodžiais ir jausmais nesukurkite vėl tų pačių energijų, nuo kurių ką tik išsivalėte.

Kviečiame atvykti į šią Šventyklą vėl ir vėl, kai tik pas jus atsiras noras. Dabar šios Šventyklos durys visada atviros jums. Mokytojas Sen Žermenas visada čia, angelai visada pasiruošę jus priimti, padėti jums su meile, nesvarbu ko jums prireiktų.

Mes sveikiname visus, kas šiandiena atvėrė širdis, siunčiame mūsų širdžių meilės palaimą, drąsą ir išmintį. Mes prisijungiame prie savo draugo Sen Žermeno, kuris siunčia Violetinės Liepsnos bangas visiems tiems, kas skaito šias eilutes. Tebūnie taip.

Mokytojas Kut Humis apie 12 dieviškų spindulių.


Kas tai yra Dievo Spinduliai? Tai Energija, Šventa daugiamatė energija, kurios pagrindą sudaro:

Gyvybinė energija. Atsakinga už galimybę įsikūnyti fiziniame kūne. Paliko organizme gyvybės balansą. Tai reiškia, kad jūs sukurti, turint galimybę įsikūnyti.

Seksualinė energija. Kasdieniniame organizmo gyvenime yra pagrindine : judėjimas, veiksmai, energijų tėkmė ir t.t. Švarioje formoje sutinkama tik negatyviuose ego žybsnių atvejais. Kartu su Gyvybės energija atsako už žmogaus organizmo biologinę sveikatą. Kartu su Meilės Energija sudaro Kundalinį Energiją, kuri atsako už žmogaus energetinę sveikatą.

Meilės Energija. Subtiliuose ir fiziniuose kūnuose atsako už In-Jan balansą. Susiderinant su Kūrybos energija, esant atitinkamam suvokiamam tikslui, sudaro Šviesos Kūną (Mer–Ka–Ba)

Kūrybos energija. Atsako už žmogaus Lemties įvykdymą, visų kūrybinių sumanymų ir užmanimų įvykdymą.

Kūrėjo Šviesos energija. Paauksuotai-balta Energija atsakinga už ryšį su Aukščiausiuoju Aš ir Visatos duomenų bankais.

Individualios aukštų dažnių vibracijos (daugiamatis reiškinys).

Dievo spalvos (spalva).

Pagrindiniai septyni Spinduliai turi savo Dievo garso bangas. Vibracijos turi savo nuosavą garsą. Visų pagrindinių spinduliu garsai išreikšti gamtoje. Mes juos išvardinsime: 

1.   Žydrasis (mėlynas) Spindulys: paukščių garsai (Individualus pasirinkimas);

2.   Rožinis (Raudonas) Spindulys: delfinų garsai;

3.   Smaragdo-Žalumo (Žalias) Spindulys: vėjo garsai (pavyzdžiui, žolės, medžių šnarėjimas, stiprūs koncentruoti oro gūsiai);

4.   Auksinis Spindulys: gyvūnų garsai (individualus pasirinkimas);

5.   Baltas Spindulys: vandens garsai ( upelio čiurlenimas, krioklio garsai, jūros ošimas);

6.   Violetinis Spindulys: ugnies garsai (laužo garsai, spraksėjimai ir t.t.)

7.   Paauksuotai-Geltonas (Geltonas) Spindulys: banginių garsai.

Naudinga tuos visus garsus klausytis visiems. Bet sakralinę reikšmę ir sinchronizaciją su DNR atitinka būtent kiekvienam spinduliui priskirtas garsas. Aktyvuodami konkretų Spindulį, klausykite, aukščiau paminėtus garsus.

Visi 12 (penki dar jums nežinomi) spindulių, atitinka 12 DNR sluoksnių ir juos reikia aktyvuoti.

"Paslaptis už septynių užraktų” Ką tai reiškia? Tai Mokymas apie Septynis Spindulius ir nieko daugiau. Kodėl paslaptis? Visų septynių spindulių dovanos suvokimas ir aktyvavimas veda prie Prašviesėjimo. Kas tai yra Prašviesėjimas? Tai susiliejimas su Jūsų Aukščiausiuoju Aš. Po to Švento Susiliejimo, jūs viską "matysite iš viršaus”: savo įsikūnijimo priežasties-pasekmės ryšius; dualumo esmės paslaptis, savo Dieviškumo galimybių pažinimą ir t.t.

Kas tai yra slapti Spinduliai? Septyni antspaudai buvo atverti dar praeitoje epochoje, Meistro Sen Žermeno įsikūnijimo metu. O Mokymas apie Penkis Slaptus Spindulius aktyvavosi po 1987 metų, po planetos testavimo. Ir dabar tų Spindulių Dovanos aktyvuojasi reikiamu laiku, reikiamą lygį pasiekusiems, Naujoje Eroje. Ką duoda Penkių Slaptų Kristalinių Spindulių aktyvavimas? Pakylėjimą (pagalvojo mano partnerė, su būdingu jai jumoru)

Mes džiaugiamės galėdami pranešti jums šią informaciją, naudokitės ja, suvokiant reikiamu metu. Ir atsiminkite:

Dovanos greičiau aktyvuojasi esant Meilės, Ramybės, Džiaugsmo būsenoms. Tai iš tikro yra taip.

Peržiūrų: 16576 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.9/7
Viso komentarų: 2961 2 3 ... 25 26 »
0  
1 Braske   (23.10.2012 21:11) [medžiaga]
nei Sekspyras, nei F> baconas nesukure tu istoriju, kurios dabar priskiriamos Sekspyrui. jie eme zmonese sklandancius to meto pasakojimus (tipo vietos reiksmes padavimai) ir suteike jiems literaturine forma. Sekspyrui pavyko ja suteikti puikia ir teatraliska, labiau scenai pritaikyta, del to jis labiau zinomas placioms masems. tik tiek. Frensis Bconas irgi rase puikiai, bet teatrinio cinkelio neturejo. pakyletiems mokytojams kartais reiktu daugiau nei vidurines mokyklos lygiu pasicomet tais, kuriuos ivelia i savas istorijas.

0  
296 virsilaitis   (14.02.2018 21:02) [medžiaga]
Labas Braške wink norėjau papildyti bei pritarti tau,mano manymu  nemaža dalis tavo dėstyme yra tiesa.Aš neseniai girdėjau per televizija,kad buvo tiriamas anglų mokslininku Šekspyro gyvenimas bei jo metrikai,parašas ir visa kita,pasirodo buvo toks žmogus tuo metu,bet jis buvo visai paprastas,o tuo metu taip rašyti bei dėstyti galėjo mokėti tik kilmingieji arba iš karalių rūmų žmonės.Tai va pasirodo yra tam geras paaiškinimas,tuo metu buvo draudžiama kilmingiems bei karalių rūmų atstovams kurti bei publikuoti tokias dramas bei įstorijas,jie galėjo tik žiūrėti bei stebėti mėgaujantis.O buvo toks kilmingasis iš jų,labai gabus žmogus kuris norėjo įamžinti rūmų įstorijas,kad nenueitu užmarštin, ir jos buvo realios tik truputį dramatizuotos tai jis prisidengė Šekspyro vardu ir rašė tas dramas bei publikavo kitu pasiremdamas žmogumi wink Anglų mokslininkai ištyrė,kad tik tokia versija galima.

0  
2 Doremi   (23.10.2012 21:53) [medžiaga]
biggrin biggrin biggrin tongue bet tas sen žermenas tai patrauklus tongue
bet kodėl gi tie mokytojai neįsikūnija į kokį valstietį wacko ar raganą wacko
būtinai tik grafas, ar kristaus tėvas, ar pranašas samuelis
kodėl jie nenori paragauti kietom savo rankom uždirbtos duonos?
tinginiai?
ne.....
jei gali pasirinkti, tai geriau jau grafauti nei raganauti ar žemę arti, maitinant dvylika vaikučių tongue
korupciją užuodžiu ir pas šventuosius tongue

0  
3 PlejadieteLina   (23.10.2012 22:56) [medžiaga]
GELE,

Ne, kitose Planetose neeksperementuoja, nes vien tik Zeme - Urantija YRA LAISVOS VALIOS ZONA. Daugiau tokiu Planetu nera.

XMX,

Klausi - apie evoliucija - Gyvybe evoliucijos metu pereina per ivairiausias pakopas bei stadijas. Gyvybes Plazma, Gyvybes Nesejai pirmiausia inplantuoja i Vandenynus. Paskiau eina mineralu karalyste, paskiau Augmenijos, toliau Gyvunijos karalyste ir tik paskiau eina Zmogaus Sukurimas.

0  
9 jugnele   (24.10.2012 01:05) [medžiaga]
Nesupratau kaip čia iš tiesų %)Kitoje temoje lyg ir kitoks buvo atsakymas " Kur dar be Zemes Plejedieciai darbuojas? Kiekvienoje Planetoje, kuri jau buna pasiruosus priimti Zmogu." wink
Tai ar vien tik Žemėje ar ir kitose planetose?

0  
11 PlejadieteLina   (24.10.2012 01:21) [medžiaga]
jugnele,

Man buvo pateiktas klausimas - apie eksperimentus kitose Planetose -, o ne kur dar darbuojas Plejadieciai.
Taip, aisku, darbuojas visose tose Planetose, kurios jau buna pasiruose priimti Zmogu. O eksperimentus vykdo (vykde) tik Zemeje, nes tik si viena Planeta Visatoje YRA LAISVOS VALIOS ZONA.

0  
12 jugnele   (24.10.2012 02:30) [medžiaga]
Aišku. ačiū už paaiškinimą. Gal dar galima sužinoti, ką darbuojasi kitose planetose smile

0  
4 xMx   (23.10.2012 23:21) [medžiaga]
Šitai aš iš Bioologijos žinau...

0  
6 PlejadieteLina   (23.10.2012 23:23) [medžiaga]
Tai kam tada KLAUSI ??? A ?

0  
7 xMx   (23.10.2012 23:24) [medžiaga]
Norėjau, kad patikslintum, tai ir patikslinai smile Ačiū smile

0  
5 PlejadieteLina   (23.10.2012 23:21) [medžiaga]
MONNTOS,

Tu forume teisi mane??? Na tada, ir Tu busi TEISIAMAS!
Daug zmoniu yra prisijunge prie sio nuostabaus tinklapio, bet ... jie neraso komentaru, nes ... cia mato tik pykti, kitu neigima, priekabes ir ego. Jie raso man, i mano el. pst. Tad ir as, i kvailus Jusu kai kuriu klausimus ar argumentus, nutariau neatsakyti. As JAUCIU, su kuriais priesinasi manoji energija, ir turiu pilna teise - su jais nebendrauti! Juk visi mes esame SKIRTINGOSE KLASESE!

Meiles energijos banga, - as apkabinu Jus visus. Tegul ta Meiles banga Jus visus uzlieja ... maudykites joje ... ....

0  
8 PlejadieteLina   (23.10.2012 23:37) [medžiaga]
VIRGI,

Tu - Kelio gaires.
Tu - Saule visu.
Tu - Ismintis.
Tu - aveliu Ganytojas.

------------------------------------------------------

Aveles. Jos mazos dar ...
Ir jas ganyti reikia.
Jos zaisti nori, pyksta ...
Jos mokosi Gyvenima SUPRASTI.

Yra ir keliatas suaugesniu.
Jos bega is Saltinio atsigerti ...
Saltinyje Saules zuikuciai zaidzia
Ir kviecia Saulutemis tapti!

Sunku tas aveles ganyti.
Bet reikia eiti savuoju Keliu!
Nesti Saulele delnuose.
Ir Spindulelius dalyti visiems.

Laikrodis tiksi. Derliaus nuemimas arti ...
Turime parengti kambarelius,
- Visiems skirtingus.
Kurejo Namuose ju daug ...

Kurejo MEILES Vandenynas.
O mes bangeles jame.
VISA YRA VISUMA. VISA MEILE.
Briskime i Meile. Jauskime Ja!!!
Ir busime SAUGUS AMZINAI.

0  
10 PlejadieteLina   (24.10.2012 01:14) [medžiaga]
Esu praejusi 11 - Sviesos Spinduliu. ACIU uz tikrai idomu straipsni, buvo idomu paskaityti.
Siuo metu dirbu su Dvyliktuoju Sviesos Spinduliu. Siam Spinduliui vadovauja Atene Palade. Sis Spindulys - tai Vienybe su Kureju, kur triumpuoja Meile, Harmonija ir Taika. Galima sauktis Atenes Palades, kad Kristaus Samone isitvirtintu musu Esybeje, i Zemes gyventojus ir Motinos Zemes Siela!

Visa YRA MEILE. (Stalas, kede, rasiklis, tel. ar rubas, namas ar masina, ir t. t ir t. toliau - visa yra Kurejo Pirmaprade Energija, tik sukietejus.)

Tad bukite Meileje, bukite Vienybeje! Vis gilyn ir gilyn briskite i Vandenyna!

0  
13 monntos   (24.10.2012 09:31) [medžiaga]
ozka tu pati cia nuteisinejei ir deginai visus atsilikusius nuo pakilimo tako ir dar man cia varazini apie teismus.mano siela neteisia. Ji senai jau viska zino. o protas man leidzia but ir nemandagem,bjauriam su tais kurie to patis nori,na gal nenori bet:D

0  
14 Gėlė   (24.10.2012 09:38) [medžiaga]
Lina, ačiū už paaiškinimus, labai įdomu ir vėl durnas klausimas: o kodėl būtent Žemė, kodėl ji vienintelė? Kažkaip maniau kad Visatoje yra ir daugiau laisvos valios kūrinių - erdvių...
Ir dar klausimas - kitose planetose jeigu irgi žmogus, tai kaip jis ten vystosi, jeigu eksperimentai neatlikinėjami ir kam jį ten užsėti, jeigu kaip ir aiški visa ko eiga? kokia jiems prasmė ten būti? jie ten irgi su sielomis, ar ne visi?

+1  
15 Vytautas   (24.10.2012 10:11) [medžiaga]
Įsiterpsiu iš savo tikėjimo pozicijos. Žemė yra vienintelė dievų vaikų mokykla šioje visatoje. Tiesiog matyt to pakanka. Ir taip problemų kalnas. Kas liečia užsėjimą tai jo nebūna. Tiesiog paimami tikrieji su sielomis žmonės ir iš jų klonavimo būdu pagaminami žmonės be sielų (kad tai galima padaryti bent man nekyla problemų, puikus avelės pvz., net žmonės tai moka). Perspektyvoje klonai pamažu išstumia tikruosius žmones ir Dievai Tėvai priversti, su skaudančiomis širdimis, išvalyti žemę nuo visų ją laikinai užšaldydami. Tuo metu kitos civilizacijos išskraidina užaugintą maisto bandą. Vėliau Dievas Tėvas ir Dievas Motina viską atkuria tik jiems žinomu būdu. Kitos civilizacijos vėl žaidžia su klonavimu. Taip ir kartojasi bent 3 kartus. Bet viskam yra galas. Šį kartą taip nebus. Kitos civilizacijos izoliuotos. Dievai tėvai žemę gražina į pradinę rojaus būseną. Tai matomai turėtų prasidėti lapkričio 10d.. Ir vėl prognozės. Nepykit, pačiam smalsu. Labai greitai pamatysim ar eilinį kartą liksiu melagis. Visa informacija išgauta švytuoklės pagalba. Niekas pasaulyje tokių minčių neturi. Jei neįvyks aš vistiek domėsiuosi kodėl. Nes su praeitu kartu man viskas aišku. Nežinojau, kad ciklams atėjo pabaiga.

1-10 11-20 21-30 ... 241-250 251-251
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0