Šeštadienis, 20.04.2024, 15:46
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 15 » Visatos banginė prigimtis. Išmatavimai
21:13
Visatos banginė prigimtis. Išmatavimai

Viskas mūsų pasaulyje vibruoja atitinkamu dažniu, tai yra turi atitinkamą bangos ilgį. Egzistuoja atitinkama bangos ilgių ar kiekvieno vibracijos dažnio gradacija ir kiekvienam vibracijų dažniui egzistuoja savo pasaulis ar kaip sakoma – išmatavimas.

Pagal Dieviškumo planą, kuris vykdomas dalyvaujant aukščiausioms kosminėms būtybėms, mūsų Žemė su visa žmonija ruošiasi perėjimui į sekantį išmatavimą.

Perėjimas iš vienos erdvės į kitą vyksta tada, kai planeta ar kitoks kosminis kūnas pereina iš vieno išmatavimo į kitą. Šiuo atveju iš trečio išmatavimo į ketvirtą.

Kad geriau įsivaizduoti, galite palyginti su radijo ar televizoriaus darbu. Kai pasukame imtuvo rankenėlę, pasirenkame kitą dažnį ir pasireiškia skirtingi vaizdai ekrane.

Jeigu jūs galėtumėte pakeisti savo sąmonės dažnį (o tuo atveju keičiasi visi jūsų kūno fiziniai paternai, net iki atomų lygio) į dažnį, skirtingą nuo to, kuris egzistuoja šiame pasaulyje (išmatavime), tai jūs dingtumėte ir atsirastumėte kitame pasaulyje (išmatavime) į kurį nusiderinote ar su kuriuo susiderinote.

Todėl, matomi NSO tai staigiai dingsta, tai gali vėl staigiai atsirasti, nes su jais vyksta būtent tas procesas.

NSO nejuda erdve taip, kaip mūsų lėktuvai. Būtybės esančios NSO viduje, sąmoningai, psichiškai susijungia su pačiu skraidymo aparatu ir įeina į meditaciją, sujungdami visus savo aspektus su aparatu. Po to laivas su keleiviais persineša į kitą išmatavimą.

Pagal mums jau žinomą Drunvalo Melchizedek, mūsų trečio išmatavimo bangos ilgis sudaro 7,23 centimetrų.

Atitinkamai pereinant į žymei aukštesnius išmatavimus, bangos ilgis tampa vis trumpesnis ir trumpesnis, o vibracijų dažnis ir mūsų energija tampa vis aukštesnė ir aukštesnė.

Kai kalbame apie skirtingus išmatavimus, tai galime palyginti su muzika ir muzikinėmis harmonijomis.

Fortepijonas turi aštuonis baltus klavišus nuo „Do" iki „Do", tai visiems žinoma oktava. O tarp baltų klavišų yra penki juodi. Aštuoni balti ir penki juodi išreiškia visus diezus ir bemolius, viso 13 natų (iš tikro dvylika, kadangi su trylikta nata prasideda sekanti oktava)

Tarp natų yra erdvė, todėl esant virš vienos natos, egzistuoja tiksli vieta, kur išsidėsčiusi kita nata.

Visatos, kurioje mes egzistuojame, banginėje prigimtyje, yra tiksli vieta, kur randasi sekantis žymei aukštesnis išmatavimas. Savaime aišku, kad ten bus visai kitas bangos ilgis.

Daugumas Visatos išsivysčiusių civilizacijų turi šias žinias ir žino kaip persikelti iš vieno išmatavimo į kitą. Bet mūsų pasaulio vibracijos dažnis auga ir mes artėjame prie savo mokslų "išleistuvių" statuso.

Muzikantai ir fizikai seniausiai aptiko, kad tarp natų išsidėsto taip vadinami obertonai (papildomi tonai). Kiekvienas chromatinės skalės žingsnis turi dvylika pagrindinių arba didžiųjų obertonų.

Jei chromatinėje skalėje kiekvieną natą pažymėti stačiakampiu, gausi 13 stačiakampių. Kiekvienas stačiakampis atstoją juodą ar baltą klavišą, užštrichuotas stačiakampis gale reiškia tryliktą natą, kuri pradeda sekančią oktavą. Juodas stačiakampis atstoja trečią išmatavimą, mūsų pasaulį, ketvirtas stačiakampis – ketvirtą išmatavimą.


Dvylika pagrindinių obertonų, tarp bet kurių dviejų išmatavimų yra tiksli didžiojo paterno kopija. Tokiu būdu kiekvienoje išmatavimų oktavoje (Visatoje) yra 12 pagrindinių išmatavimų (pasaulių) ir 132 papildomi išmatavimai.

Piešinyje parodyta viena oktava. Yra išmatavimų oktavos aukščiau ir žemiau šios. Teoriškai jos gali tęstis iki begalybės. Mes dabar randamės Žemės planetoje, kuri ruošiasi pereiti į ketvirtą išmatavimą ir aukščiau.

Šios planetos trečio išmatavimo aspektas nustos mums egzistuoti. Perėjimas bus palaipsniui. Pradžioje pereisime į ketvirto išmatavimo obertonus. Daugumas aukštesnių kosminių būtybių, kurios stebi pas mus vykstančius procesus, įsitikinę, kad mes judėsime per aukštesnius išmatavimus gana greitai.

Tarp kiekvieno išmatavimo (natos) ir kiekvieno išmatavimo esančio obertonu, nėra nieko, absoliuti tuštuma. Kiekviena iš tokių erdvių vadinama „tuštuma". Kiekvieną kartą, pereidami išmatavimus ar obertonus, mes turėsime pereiti tą tuštumą, tamsą.

 Visi išmatavimai tarsi uždėti vieni ant kito ir kiekvienas erdvės laiko taškas turi visus juos. Teoriškai perėjimas galimas bet kuriame taške.

Mūsų Žemėje, trečiame išmatavime yra atitinkamos sakralinės vietos, kur lengviau suvokti kitus išmatavimus ir obertonus. Tai „šventos" vietos, Žemę ir Kosmosą jungiantys taškai. Viena iš tokių vietų randasi po Didžiąja Piramide Gyzoje, kita Peru, Jukatane ir Tibete.

Tokios vietos egzistuoja ir Kosmose. Jas tyrinėtojai vadina žvaigždžių vartais. Per jas galima lengviau pereiti į kitus išmatavimus.  

Peržiūrų: 3272 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 11
+1  
1 Arijus   (15.11.2011 22:05) [medžiaga]
Tiesiog atsipalaiduokim..tai pats smagiausias musu sio gyvenimo laikas ,ar netiesa ?:) Nereik kurt materialios ateities ,nereik prisiminti negatyvios praeities..dabar ir cia skleiskime smagia sviesa ,kuri mus lyg magnetu pripildys silumos ir tikejimo pozityvu..juk mes tik zaidejai kurie ,kaip ir virtualiame zaidime praeiti turime si lygi ,kad isvystume sekanti.O koks jis bus priklauso nuo musu minciu skaidymo formuluotes :)

+1  
2 Arijus   (15.11.2011 22:12) [medžiaga]
nuotaikai pakelt :).. susitinka optimistas su pesimistu .. Pesimistas: ne nu kiek galima ,ligos puola ,kainos kyla ,seimoj krize dar ir pasaulio pabaiga visi lyg isproteje dedikuoja..sakias blogiau jau tikrai nebus .. Optimistas: bus oj tikrai bus..

+1  
3 Skaitytojas   (15.11.2011 22:56) [medžiaga]
Negaliu susilaikyt nepadekojes Virgiui uz pastangas. Tikrai zmogus stengiasi, nemiega, vos nekasdien po nauja straipsni. Idomu ir paskaityt ir pamastyt apie siuos dalykus.

+1  
4 lak   (16.11.2011 14:24) [medžiaga]
O kas toliau... Gal kas pakomentuos?

+1  
5 qaz   (16.11.2011 14:49) [medžiaga]
o toliau planas tesemias, kiek pastebiu kas vyksta, tai visoki vartai nauji ismatavimai pasaulio pabaigos konia kasmet, bet tokius dalykus skaytydamas, kaipsakoma ir cia, niekuo nepasitikekit bukit atsargus, viska tikrykit nu man nereikia tikryt tik biblijos nu ji cia ir neaprasoma kaip ir o ten parasyta ir nenugales pragaro vartai... ar panasiai nu man tai nesa sitas reikalas, kat setonas nutare surenkt ir savo pasaulio pabaiga, dar kaiptik ir vartu ir pasauliu kitu zadama, bet, kaip sakoma, sunku susigaudyt, reikai but budriem.

0  
6 Vidmantaskun   (16.11.2011 21:59) [medžiaga]
Viskas parašyta labai aiškiai ir suprantamai ... smile Tu padedi žmonėms,už tai tau atlyginama.... prasmingai gyveni Virgi ...

0  
7 artis   (18.11.2011 21:14) [medžiaga]
Kitoje vietoje rasoma, kad ne visi pereis, kiti gales bandyti 2030m. sad Kazkaip nesutampa informacija. Cia teigiama, kad visa zeme su zmonija pereis. Krajonas klaidina?

0  
8 virgis   (18.11.2011 22:37) [medžiaga]
Prieko čia krajonas. Baik rašinėt nesamones

0  
9 dzoooo   (17.01.2012 19:12) [medžiaga]
Jo tikrai zmogus viska stengias reiktu ji pasiulit kokiam apdovanojimui vien sitoj sferoj apie ka jis dirba yra stipriai apie tai pasineses ir daro labai puikiai ka sugeba geriausiai saunuolis taip ir toliau nesustok!!! kurk toliau idomius ir bebejo su kaskiek tiesos straipsnius.. =DDDD

0  
10 Ernestas   (27.10.2016 13:50) [medžiaga]
Na gerai, bet kaip tas visas vadinams persikelimas vyksta? Ar koki pokyciai bus? Kiek supratau tai nevisiems tai bus igyvendimama, tai kaip suprantu kai kurie zmones tiesiog pranyks i kita pasauli ar kaip suprasti ta persikelima?

0  
11 virgis   (27.10.2016 17:15) [medžiaga]
Persikėlimas (transformacija) vyksta kiekvieno viduje. Kiekvienas iš mūsų yra dualus, tai yra turi ir materialią dalį (kūnas, sąmonė) ir dvasinę dalį (dvasia-asmenybė, Siela). Kad įvyktų transformacija į 7 išmatavimą, kas ir yra dvasinis lygis, dvasiai-asmenybei reikia skirti dėmesį Sielai ir galų gale susilieti su ja. Kitaip sakant, dėmesį reikia stengtis išlaikyti meilės, laimės ir vidinės laisvės dažnyje, aukštesniame dažnyje. tada įsijungia taip sakant automatinis procesas ir Asmenybė transformuojasi į Dvasinę būtybę, turinčia galimybę išeiti į Amžinybę. Kitaip sakant tapti nemirtinga Dievo pasaulio dalimi.
Tam kiekvienas žemėje žmogus turi viską: dėmesio jėgą (Allat) ir pasirinkimo laisvę kur tą jėgą panaudoti. Viskas priklauso nuo kiekvieno asmeniškai ką jis pasirink: ar materialias iliuzijas ir mirtį, ar Amžiną gyvenimą Meilėje. Kam atiduodi dėmesį tuo ir tapsi arba velniu arba angelu. Viskas paprasta ir tame nėra jokių paslapčių. Gyvenk ir pasikliauk giluminiais jausmais, laikyk dėmesį juose ir tau pavyks. Sąmone niekuomet nesuprasti dvasinio pasaulio, tačiau jį galima prajausti. Tačiau kelias į amžinybę atviras tik kol gyvas kūnas, kol yra gyvybės programa, kol gali valdyti didžiausią jėgą - dėmesį. Plačiau apie tai straipsniuose "Kalbos angelo žmogaus apvalkale" ir "Sensėjus iš Šambalos" O taip pat visa eilė po to sekančių straipsnių ta tematika. Tai Pirmapradės sakralinės žinios atnaujintos mums vėl paties Rigdeno Džappo (Šambalos valdovo) kuris dabar tarp mūsų...Jei tu čia, tai gavai šansą tapti tikrai Gyvu, nepraleisk jo, nes kito karto gal daugiau ir nebus. Taigi niekas nieko neperkels ir nepakeis, viską turime daryti patys. Tik patys galime viską keisti, kokie šventieji ar ateiviai už mus šito nepadarys. Na o šis straipsniukas buvo tik pirmieji mano kelio paieškos žingsneliai, kreivi ir netvirti, kupini puikybės, bandant viską paaiškinti ir suvokti ribotu protu tai, kas nesuvokiama. Tai būtų tas pats, kaip bandyti patalpinti beribį okeaną ir mažyte menzūrėlę... Kadangi sąmonė irgi ruošiasi asmenybės bandymams išsivaduoti iš šios sistemos, tai ir pakiša visokių surogatų, kad tik žmogus nerastų teisingo kelio. Tam tarnauja ir religijos, nors jose ir yra Tiesos grūdeliai bet jie ant tiek apraizgyti melu ir išsigalvojimais nuo proto, jog paprastam žmogelių sunku atskirti tuos pelus nuo grūdų... O iš tikrųjų viskas labai paprasta. pas Dievą nėra nei paslapčių nei sudėtingumų, Jo pasaulis stabilus ir Amžinas. Jis niekada neatsirado ir niekada nedings, kaip šis kreivų veidrodžių, prie ko ir mokslas jau dasikasė
Jei laimės ieškai stabilių krantų,
Tai suk laivelį popierinį
Ir plaukiame kartu,
Šlifuojant deimantą jausmų vidinį.

Taikos ir ramybės Dvasiai

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0