Penktadienis, 03.05.2024, 15:58
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Rugsėjis » 1 » Williamas Tompkinsas, SKP ir naciai
04:51
Williamas Tompkinsas, SKP ir naciai

12 metų, pradedant 1951 m., Williamas Tompkinsas dirbo itin slaptoje „Douglas Aircraft“ ekspertų grupėje, kuri kūrė kilometro ilgio antigravitacinį erdvėlaivį, kurio slapta paprašė JAV karinis jūrų laivynas. Tik būdamas 92 metų, Tompkinsas savo išleistoje autobiografijoje paskelbė apie  tuos slaptus projektus, prie kurių dirbo.

Tompkinsas sako, kad 2001 m. kreipėsi į karinio jūrų laivyno admirolą, norėdamas sužinoti, ar jis turi leidimą parašyti apie savo slaptą patirtį:

“2001 m. pradžioje paskambinau admirolui Hugh Websteriui, Karinio jūrų laivyno lygos direktoriui Vašingtone ir San Diege, Kalifornijoje. Turėjome penkių valandų susitikimą apie mano nuolatinį darbą prie knygos apie nežemiškas grėsmes mūsų planetai. Admirolui Websteriui perskaičius dalis mano dokumento ir atsarginės techninės dokumentacijos, aš paklausiau Hugh: „Kiek to galiu įtraukti į išleistą knygą? - jis pasakė. „Billai, PASAKYK VISKĄ. Tai mūsų šaliai svarbiausia, nieko nepraleisk“

Tompkinsas pirmą kartą viešai pasirodė 2015 m. gruodžio 14 d. „The Jeff Rense Show“ (taip pat gruodžio 23 d. ir sausio 6 – kovo 2 d.), kur jis aprašo dalį informacijos iš pilnos medžiagos savo knygoje. Tompkinsas išsamiai papasakojo, kaip Antrojo pasaulinio karo metais jis buvo įdarbintas į slaptą karinio jūrų laivyno šnipinėjimo programą, kad ištirtų ir sukonstruotų nacių sukurtus antigravitacinius erdvėlaivius.

Tompkinsas gavo darbą Douglas Advanced Design ekspertų grupėje dėl išskirtinių įgūdžių, kuriuos jis demonstravo tarnaudamas karinio jūrų laivyno žvalgyboje 1942–1945 m. Pažymėtina, kad būdamas San Diego karinio jūrų laivyno oro stotyje, Tompkinsas buvo tiesiogiai susijęs su karinio jūrų laivyno agentų, įkurtų slapčiausiuose nacistinės Vokietijos aviacijos ir kosmoso įrenginiuose, per Antrąjį pasaulinį karą ir iškart po jo.

Savo autobiografijoje Tompkinsas aprašo, ką aptiko karinio jūrų laivyno šnipai:

“Karinio jūrų laivyno agentai (šnipai) Vokietijoje išsiaiškino, ką visi šie „ ne iš šio pasaulio“ ateiviai davė Hitleriui: NSO, antigravitacijos varomąją jėgą, spindulių ginklus, padidintą gyvybę ir daugelį proto valdomų programų. Reptilijos sudarė sandorį su Trečiojo Reicho SS, duodami jiems šią didelę dėžę, pilną žaislų, mainais už leidimą Hitleriui pavergti likusią planetos dalį”.

Tompkinsas teigia, kad jis dalyvavo ir dokumentavo visus susitikimus, kuriuose taip pat dalyvavo admirolas

vienas ar du kapitonai ir karinio jūrų laivyno darbuotojai, pranešdami apie tai, ką jie pastebėjo nacistinėje Vokietijoje.

Tompkinsas informavo, kad šioje slaptoje programoje buvo panaudoti 28 leitenanto laipsnio jūrų pėstininkai. Visi jie buvo vokiečių kilmės, o tai leido jiems lengvai prasiskverbti į nacistinės Vokietijos slaptas struktūras.

Tompkinso misija buvo atkurti sudėtingus nežemiškus duomenis, kurie buvo pateikti nacių SS ir kuriuos aprašė karinio jūrų laivyno darbuotojai, arba kurie buvo jiems priklausančiuose dokumentuose, o tada perduoti tas kopijas įvairiems korporatyviniams laivyno rangovams. Kad rangovai pradėtų projektuoti, bandyti įvairius antigravitacinio erdvėlaivio elementus, kurie buvo įvairiuose gamybos etapuose nacistinės Vokietijos objektuose Europoje, Pietų Amerikoje ir Antarktidoje.

Tompkinsas tvirtina, kad operatyvininkai per itin slaptus tardymus atskleidė, kad prieš Antrąjį pasaulinį karą ir jo metu buvo kuriamos dvi skraidančios lėkštės programos. Pirmoji buvo daugiausia civilinė veikla, vykusi prieš nacių atėjimą į valdžią dar 1933 m., o antrajai jau dalinai vadovavo nacių SS.

Tompkinsas sakė, kad civilinę Vokietijos kosmoso programą įkvėpė taip vadinamos,  jaunos, ekstrasenses moterys. Tompkinsas patvirtino, kad šios grupės lyderė buvo Maria Orsich. Išskirtinių psichinių galių turinti jauna moteris, užmezgusi kontaktą su ateiviais, kurie teigia esantys iš Aldebarano. Dėl to buvo sukurta ir pastatyta pirmoji skraidanti lėkštė, globojama išskirtinai Vril draugijos. Lightono knygoje aprašyta požeminė žmonių rasė, kuri gali panaudoti Vril jėgą, kad panaudotų labai pažangias technologijas. Lightono knyga taip pat prisidėjo prie Vokietijos Vril draugijos iškilimo.

1957 m. lapkričio 5d., Nebraskos valstija. Vėlai vakare pas Kernio miesto šerifą atėjo verslininkas, grūdų supirkėjas Raimondas Šmidtas ir papasakojo istoriją, nutikusią jam netoli nuo miesto. Automobilis, su kuriuo jis važiavo keliu Bostonas-San Franciskas, staiga užgeso ir sustojo. Išlipęs iš automobilio pažiūrėti, kas nutiko, netoli kelio miško pievelėje vyras pastebėjo didžiulį “metalinį cigarą”. Vyro akyse atsidarė liukas ir ant išlindusios platformos pasirodė žmogus įprastais drabužiais. Puikia vokiečių kalba - gimtąja Šmidto kalba - nepažįstamasis pakvietė užeiti į laivą. Viduje verslininkas pamatė du visai įprastos išvaizdos vyrus ir dvi moteris, kurie judėjo kažkaip neįprastai - tarsi čiuožė grindimis. Šmidto atmintyje išliko ir kažkokie žėruojantys vamzdžiai, pilni spalvoto skysčio.

Daugelis žvalgybos bendruomenės narių tada visiškai įsitikino, kad Maria Orsich buvo viena iš tų „blondinių“, nusileidusių NSO ir kalbėjusių su žmonėmis vokiškai, apsimesdama ateiviu, iš kitos žvaigždžių sistemos. Kai kuriems liudininkams buvo parodyta jos nuotrauka,

jie atpažino ją kaip tą patį asmenį, kurį sutiko iš skraidančios lėkštės. Akivaizdu, kad ji pateko į Antarkties bazes / miestus, kur dalyvavo programoje, naudojančioje nacių technologiją, siekdama paskleisti dezinformaciją per kai kuriuos kontaktinius asmenis.

Antrajai programai padėjo grupė ateivių, vadinamų reptilijomis, kurie buvo pasiekę slaptus susitarimus su Hitlerine vokietija, o tiksliau su slaptomis darugijomis "Thule" ir “Schwarze Sonne”.

Tompkinsas teigia, kad 1939 m. nacių SS suteikė reptilijoms tris didelius urvus Antarktidoje ir galiausiai ten perkėlė didžiąją dalį vokiečių slaptų kosminių programų.

Žinios apie šias pažangias antigravitacines technologijas buvo sutelktos Indijos, Kinijos ir Tibeto Himalajų regionuose. Vokiečių slaptosios draugijos, o vėliau ir nacių SS, išsiuntė ekspedicijas į šiuos regionus, kur gana nesunkiai rado senovinius ritinius ir knygas, kurias pargabeno į Vokietiją, kartu su kai kuriais vietiniais vienuoliais ir raštininkais, kurie galėjo tai tinkamai interpretuoti.

Šios ekspedicijos prasidėjo iškart po Pirmojo pasaulinio karo, o piką pasiekė ketvirtajame dešimtmetyje, kai į valdžią atėjo Hitlerio nacių partija.  Tulę, Vril ir „Juodąją saulę“ apibudinamos kaip pagrindines Vokietijos slaptąsias draugijas, kurios dalyvavo šiose ekspedicijose.

1933 metais buvo įkurtas elitinis mistinis ordinas “Ahnenerbe” (“Protėvių palikimas”).

Himlerio inciatyva nuo 1939 metų šis ordinas tapo svarbiausia SS moksline tyrimų struktūra. “Ahnenerbe” draugija jungė pusšimtį tyrimo institutų. Draugija ieškojo senovinių žinių, kurios leistų kurti naujausias technologijas, maginiais metodais valdyti žmogaus sąmonę, atlikti genų manipuliacijas, siekiant sukurti “superžmogų”. Ji vykdė ekspedicijas į Tibetą, Peru ir kitas vietas ieškodama senovės žinių ir technologijų. Tačiau nacių Ahnenerbe galėjo būti tik kaip vokiečių slaptųjų draugijų, oficialus tyrimų skėtis.

Vokiečių ekspedicija į Tibetą buvo nuo 1938 m. gegužės iki 1939 m. rugpjūčio mėn., kuriai vadovavo vokiečių zoologas ir SS karininkas Ernstas Schäferis.

Bet daugiausia žinių vokiečiai gavo iš Vokietijos karinės žvalgybos atstovo Rusijoje p. fon Štilhe, kuriam žinias apie Tibeto paslaptis perdavė sovietų šnipas Bliumkinas po savo ekspedicijos dar 1926 metais. Plačiau paie tai skaitykite straipsnyje

https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji_

kosmine_programa_ir_fasizmas_2_dalis/

2021-01-01-779

Miunchene įsikūrė Teutonų riterių ordino filialas - “Thule” draugiją (pagal legendinės arktinės šalies - žmonijos lopšio - pavadinimą).1918 m. rugpjūčio 17 d.,

o netrukus po to buvo suformuota ir Vril

kaip nepriklausoma draugija. Nors yra daug literatūros apie Thule draugijos vaidmenį Hitlerio iškilimui į valdžią, mažiau žinoma apie Vril ir Black Sun (Schwarze Sonne) daraugijas.

Savo knygoje „Juodoji saulė: Montauko ryšys su naciais ir tibetiečiais“ Peteris Moonas apibūdina šią „Juodosios saulės“ visuomenę, kurią sudaro pagrindiniai SS veikėjai ir Heinrichas Himmleris. Jei visiems anagrama, iš dviejų runų SS, reiškė “Schutzstaffeln” - “apsaugos rinktinė”, tai esesininkų elitui buvo skirtas visai kitas paaiškinimas. Tik išrinktieji žinojo, kad SS reiškia “Schwarze Sonne” -“Juodoji saulė”. Ką dabar propaguoja Ukrainos naciai, nors iš tikro patys to nesupranta.

Juodosios saulės draugija glaudžiai bendradarbiavo su Thule, Vril ir kitomis slaptosiomis draugijomis formuojant vokiečių atskilusią frakciją Antarktidoje ir Pietų Amerikoje. Numanoma, kad nors Juodosios saulės draugija buvo oficialiai susijusi su Himmlerio SS, jos pagrindinė ištikimybė buvo Tule, Vril ir kitoms slaptosioms draugijoms.

Himmleris tikėjo, kad SS "Black Sun" sėkmingai įsiskverbė į Vokietijos slaptąsias draugijas ir pasidalins pastarųjų pažangių kosmoso ir technologijų programų Antarktidoje ir Pietų Amerikoje paslaptimis. Tai paskatino Himmlerį ir Hitlerį tvirtai tikėti, kad superginklas galiausiai bus sukurtas ir paleistas laiku, kad būtų laimėtas antrasis pasaulinis karas. Vietoj to, tikėtina, kad Thule, Vril ir kitos slaptosios draugijos priėmė kitokį sprendimą, paaukoti Hitlerio nacių režimą, o „Juodoji saulė“ šios technologijos taip ir neperdavė niekam.

Priešingai nei įprastas istorijos mokslas, kad Hitleris buvo absoliutus nacistinės Vokietijos valdovas, SKP veteranas Kori Gudas, remdamasis tuo, ką perskaitė ant „protingų stiklo trinkelių“, dalyvaudamas slaptoje kosminėje programoje, piešia visai kitokį vaizdą. Tikroji valdžia buvo vokiečių slaptųjų draugijų rankose, kurios sprendė, kokia technologija bus išleista nacių karo pastangoms pagerinti. Goodas teigia, kad Vokietijos slaptosios draugijos nebuvo suinteresuotos padėti Hitleriui pakeisti tuometinę karo eigą.

„Vril“, „Thule“, „Black Sun“ draugijos dalyvavo keliose lygiagrečiose programose, skirtose pažangioms technologijoms kurti. Jiems perdavė informaciją, nukreipusią juos į senųjų Rytų dokumentų atvirkštinės inžinerijos kelią, o tai paskatino sukurti labai panašų laivą, kaip viena iš senovės atskilusių Žemės žmonių civilizacijų, kurios įtikino juos, kad jie yra ateiviai iš kitos žvaigždžių sistemos. Kelios iš šių senovinių atsiskyrusių civilizacijų darė tą patį su ankstyvosiomis slaptosiomis kosmoso programomis, kol buvo atrasta, jog tai visai nebuvo ateiviai, o iš tikrųjų buvo žmonės iš savarankiškų genetinių grupių, kurios priklausė itin senoms civilizacijoms, egzistavusioms kažkada tai Žemės paviršiuje. Kartais jie šiek tiek skyrėsi nuo mūsų, bet didžiąja dalimi buvo mūsų genetiniai protėviai. Tuo pačiu metu šios draugijos užmezgė ryšį su Drako federacija ir kita grupe, kuri vengė drakonų. Vokiečių okultistai buvo labai užsiėmę nuo XX amžiaus dešimtmečio pradžios, ypač prieš pat Pirmąjį pasaulinį karą, jo metu ir po jo. Pagrindinis jų proveržis įvyko 1930-ųjų pabaigoje, o šios slaptosios draugijos jau buvo pradėjusios kurti savo mini civilizaciją, kuri buvo paslėpta nuo vokiečių pagrindinės karo mašinos ir jos vadovo.”

Nors nacistinė Vokietija įgyvendino pažangias ginklų programas, pagrįstas tuo, ką atrado Himmlerio SS, pati pažangiausia technologija buvo paslėpta nuo Hitlerio ir nugabenta į atokias Pietų Amerikos ir Antarktidos vietoves.

Nuo 1939 m., kai nacistinė Vokietija oficialiai įkūrė pirmąją bazę Antarktidoje, slaptosios draugijos repatrijavo talentingiausius mokslininkus, kad sudarytų vokiečių atskilusią grupę. Goode aprašo tris bazes, pastatytas tose vietose, kurias anksčiau naudojo senovinė požeminė civilizacija, kuri padėjo vokiečių slaptosioms draugijoms. Statybos programa tęsėsi visą karą ir paspartėjo artėjant nacistinės Vokietijos pralaimėjimui.

1942 m., kai buvo aišku, kad karas pralaimėtas, tai paspartino savo pastangas nugabenti geriausius mokslininkus, inžinierius ir gyvybiškai svarbius išteklius į Antarktidą ir Argentinos urvus, naudodami specialiai sukonstruotus povandeninius laivus, galinčius gabenti labai didelius krovinius.

Amerikiečių atsargos pulkininkas Vindelas Stivensas (Wendelle C. Stevens) sakė: “Mūsų žvalgybai, kurioje tarnavau karo pabaigoje, buvo žinoma, kad vokiečiai stato aštuonis labai didelius krovininius povandeninius laivus, jie visi buvo nuleisti į vandenį, pilnai įrengti ir vėliau dingo be pėdsakų. Iki šių dienų net neįsivaizduojame, kur jie išplaukė. Jų nėra vandenyno dugne, nėra jokiame uoste, apie kurį mes žinome. Tai mįslė, bet ji gali būti atskleista šio australų dokumentinio filmo dėka (jį minėjome anksčiau), kuriame buvo nufilmuoti vokiečių krovininiai povandeniniai laivai Antarktidoje, aplink juos ledai, ekipažai stovi deniuose, laukdami švartavimosi prieplaukoje”.

Garsūs Trečiojo reicho antarktinių paslapčių tyrinėtojai R. Vesko, V. Terzickis, D. Čaildresas tvirtina, kad nuo 1942 metų povandeniniais laivais į Pietų ašigalį buvo permesti tūkstančiai konclagerių kalinių (darbinė jėga), taip pat garsūs mokslininkai, lakūnai, politikai su šeimomis ir hitlerjugendo nariai - būsimos “švarios” rasės genofondas.

Šiems tikslams buvo naudojami ne tik paslaptingi milžiniški povandeniniai laivai, bet ir ne mažiau kaip šimtas serijinių “U” klasės povandeninių laivų, tarp jų ir superslaptas junginys “Fiurerio konvojus”, kurį sudarė 35 povandeniniai laivai.

Pačioje karo pabaigoje Kylyje nuo šių elitinių povandeninių laivų buvo nuimta visa karinė įranga ir sukrauti konteineriai su kažkokiais vertingais kroviniais. Laivais plaukė ir kažkokie paslaptingi keleiviai, buvo gabenama labai daug maisto produktų. Tiksliai žinoma tik apie dviejų laivų iš šio konvojaus likimą. Vienas iš jų, “U-530”, vadovaujamas 25 metų Otto Vermauto, 1945 metų balandžio 13 dieną išplaukė iš Kylio ir į Antarktidą gabeno Trečiojo reicho relikvijas, asmeninius Hitlerio daiktus bei keleivius, kurių veidus slėpė chirurginiai tvarsčiai. Kitas laivas “U-977”, vadovaujamas Hainco Šeferio, kiek vėliau pakartojo šį maršrutą, bet ką jis gabeno, nėra žinoma. Abu povandeniniai laivai 1945 metų vasarą (liepos 10 dieną ir rugpjūčio 17 dieną atitinkamai) atvyko į Argentinos uostą Mae del Plata ir pasidavė valdžios atstovams.

Šiose atokiose vietose, toli nuo plataus Europoje vykstančio naikinimo, Vokietijos slaptosios draugijos galėjo laisvai plėtoti technologinę programą, lygiagrečią tai, kurios desperatiškai siekė nacių SS. Slaptosios draugijos pastatė labai pažangius erdvėlaivius ir ginklų technologijas ir neleido jiems Hitlerio kontrolės.

Thulė draugija buvo Vokietijos darbininkų partijos, kuri buvo nacių partijos pirmtakė, rėmėja. Tulė visuomenės įsitikinimai apie moraliai, intelektualiai ir fiziškai pranašesnių žmonių ugdymą (vok. Ubermensch) buvo įtraukti kaip pagrindiniai principai plėtojant nacių ideologiją. Thulė elitas pasirinko Hitlerį vadovauti besikuriančiai nacių partijai, nes tikėjo, kad gali lengvai jį suvaldyti.

Tradiciniai istorikai pasakoja, kad Hitleris nusisuko nuo buvusių rėmėjų, paėmė absoliučią valdžią ir uždraudė slaptąsias draugijas. Tačiau, pasak Goode, Hitleris niekuomet nebuvo daugiau, nei vokiečių slaptųjų draugijų marionetė, kuriam, vykdant savo militaristinę politiką, jos nuspręsdavo, kokią informaciją ir pažangias technologijas jam suteiks.

Vokietijos slaptosios draugijos išnaudojo Hitlerio nacių režimą, įtikindamos jį suteikti išteklių technologinei infrastruktūrai sukurti atskilusios Vokietijos kosmoso programoms Antarktidoje ir Pietų Amerikoje.

Vokietijos slaptosios draugijos pažadėjo dalytis pažangiomis technologijomis, kurios leistų Hitleriui užkariauti Europą. Vietoj to, jie apgavo Hitlerį ir leido nacistinei Vokietijai žlugti.

Vokietijos slaptosios draugijos galiausiai sujungė jėgas su JAV įsikūrusiomis slaptosiomis draugijomis ir toliau skverbėsi į JAV karinės pramonės kompleksą. Rezultatas buvo daugybė pažangių erdvėlaivių, kuriuos kontroliuoja Vokietijos slaptosios draugijos ir jų sąjungininkai JAV, kūrimas, kurį Goodas vadina „Tamsiuoju laivynu“ – slapta kosmoso programa, pagrįsta nacių principais, pasiskolinta iš Thulė draugijos.

Tompkinsas sužinojo per karinio jūrų laivyno darbuotojus, kad vokiečiai padarė didelę pažangą ir patyrė nesėkmę vykdydami savo kosminės programos pastangas. Ypač atkreiptinas dėmesys į pirmąjį kosminį skrydį į Marsą 1945 m. balandžio mėn. pabaigoje, kuriame buvo 30 žmonių įgula, įskaitant tris japonų astronautus. Šis stulbinantis pasiekimas baigėsi katastrofa, kai kosminis laivas nusileido ir žuvo visa įgula.

Po to, kai Tompkinsas pakartojo informaciją apie laivo dizainą, kurį gavo iš slaptųjų karinio jūrų laivyno agentų, šnipinėjančių Vokietijos kosmines programas, jis sako, kad vėliau perdavė projektus įvairiems ypač slaptiems karinio jūrų laivyno plėtros centrams ir įmonių objektams. Tai buvo „Douglas Aircraft Company“ El Segundo ir Santa Monikoje, „Lockheed“, Šiaurės Amerikos aviacija, ir požeminis jūrų laivynas, remiamas Kalifornijos technologijos instituto.

1950–1963 m. Tompkinsas pradėjo dirbti braižytoju, o vėliau tapo Douglas Aircraft Company skyriaus vadovu. Čia jis pasakoja, kad dirbo su dviem patraukliomis Šiaurės šalių ateivių moterimis, kurios dirbo sekretorėmis, ir jos telepatiškai vadovavo jam kuriant geresnius erdvėlaivius, kuriuos galiausiai slapta pastatys JAV karinis jūrų laivynas.

Tompkinso patirtis Duglase su dviem „šiaurės sekretoriais“ rodo, kad JAV karinis jūrų laivynas šeštojo dešimtmečio pradžioje pasiekė slaptą susitarimą su draugiška ateivių grupe dėl savo kosminės programos kūrimo. Tai būtų priešprieša nacių ir vokiečių kosmoso programai Antarktidoje, kuriai talkino ateiviai reptilijos.

Per ketverius karinio jūrų laivyno žvalgybos metus Tompkinsas padėjo slaptai skleisti duomenis iš dviejų skirtingų slaptų nacistinės Vokietijos kosmoso programų Douglas Aircraft, taip pat kitoms pasirinktoms aviacijos ir kosmoso įmonėms bei universitetams, kurie turėjo mokslinės patirties suprasti, ką naciai daro.

Kai Tompkinsas 1950 m. prisijungė prie Douglas Aircraft Company, ji jau buvo įkūrusi savo pažangaus dizaino minčių baką, skirtą antigravitaciniams erdvėlaiviams kurti. Kai tik Tompkinsas 1951 m. perėjo į pažangųjį dizainą, jam buvo konkrečiai pavesta suprojektuoti įvairius antigravitacinius erdvėlaivius, naudojant nacistinėje Vokietijoje sukauptas karinio jūrų laivyno žvalgybos žinias ir savo talentą techninėms detalėms.

Tompkinsas sako, kad į savo darbą kreipėsi nagrinėdamas prašomų būsimų kosminių mūšio grupių misijos parametrus. Tada jis sugebėjo sukurti projektus, kurie leistų kariniam jūrų laivynui atlikti būsimas kosmines misijas.

Tompkinsas paaiškina, kaip konfigūruoti kilometrų ilgio transporto priemonių karinio jūrų laivyno kovinę grupę pagal jai suteiktus misijos parametrus:

“Patikslinau standartinį karinio jūrų laivyno kosminės kovinės grupės papildymą, nurodydamas, kad jį sudarys vienas 2,5 km ilgio erdvėlaivių nešėjas su dviem žvaigždėmis kaip vėliava, nuo trijų iki keturių sunkiųjų kosminių kreiserių po 1,4 tūkst. laivų. , nuo keturių iki penkių erdvės naikintuvai po 1 tūkst., du amfibiniai puolimo laivai po 2 tūkst. amfibijos misijoms, du logistikos laivai po 2 tūkst.”

“Šiuose brėžiniuose pavaizduoti du originalūs karinio jūrų laivyno paleidimo ir mūšio kreiserių brėžiniai, kurie 1954 m. buvo sukurti naudojant pažangų dizainą iš daugybės alternatyvių konfigūracijų. Vėliau buvo sukurti didelio masto šių kilometrų ilgio laivų režimai.”

Antroji konstrukcija skirta 2,5 km ilgio erdvėlaiviui.

Po to, kai septintojo dešimtmečio pradžioje buvo baigti jo pirminiai erdvėlaivio projektai, Tompkinsas tvirtina, kad prireikė beveik dešimtmečio, kol buvo parengti išsamūs architektūriniai planai, leidžiantys pradėti oficialias statybas. Todėl statybos buvo pradėtos aštuntajame dešimtmetyje, o pirmieji veikiantys kosmoso paleidimo įrenginiai buvo dislokuoti devintajame dešimtmetyje, kaip labai įslaptintos kosmoso programos, vadinamos „Solar Warden“, dalis.

Tompkinso teiginys patvirtina kitus slaptus kosminių programų pranešėjus, teigiančius, kad programa „Solar Guardian“ pradėjo veikti devintajame dešimtmetyje valdant prezidentui Reiganui.

Tompkinso pareiškimai yra tikrai nepaprasti buvusio „Douglas Aircraft Company“, „TRW Systems“ ir kitų aviacijos ir kosmoso kompanijų, dirbančių su įslaptintomis JAV karinio jūrų laivyno programomis, darbuotojo apreiškimai. Jo teiginius palaikė kitas buvęs Douglas Aircraft darbuotojas daktaras Robertas Woodas.

Galiausiai, pasak Tompkinso, devintajame ir dešimtajame dešimtmečiuose JAV kariniam jūrų laivynui buvo sukurtos aštuonios kosminių paleidimo kovinės grupės.

Grįsdamas savo teiginius, Tompkinsas į savo autobiografiją įtraukia keletą dokumentų. Tai buvo dviejų atskirų leidimų, kuriuos jis gavo, kad įplauktų į San Diego karinio jūrų laivyno oro uostą ir iš jos išvažiuotų su trimis siuntiniais, kopijos. Šiuose paketuose buvo tariamai slapti duomenys, kuriuos pateikė karinio jūrų laivyno agentai, kuriuos Tompkinsas išplatino atskiroms korporacijoms.

Leidimus pasirašė admirolas Rickas Obatta, Karinio jūrų laivyno oro stoties karinio jūrų laivyno žvalgybos vadovas. Šie dokumentai suteikia tvirtų įrodymų, kad Tompkinsas iš tikrųjų veikė kaip jūrų žvalgybos kurjeris Antrojo pasaulinio karo metu, kaip jis teigė.

Kalbėdamas apie tai, kas buvo Tompkinso nešamuose paketuose, jis pateikė savo misijos pareiškimo kopiją, kurioje yra atsakymas.

Jo komandiruotės įsakymai patvirtina, kad jis buvo įgaliotas dirbti „Orlaivių tyrimų ir informacijos skleidėju“. Tai yra tvirtas dokumentinis įrodymas, kad paketuose, kuriuos nešiojo Tompkinsas, buvo slaptos karinio jūrų laivyno žvalgybos duomenys apie pažangias orlaivių konstrukcijas, įskaitant tuos, kurie buvo sukurti nacistinėje Vokietijoje.

Tompkinso parodymai tvirtai patvirtina pagrindinius Corey Goode ir kitų nepriklausomų informatorių teiginius apie slaptas kosmoso programas. Tompkinsas pareiškė, kad didžioji dalis informacijos, kurią jis perskaitė „Insiders“, atskleidžia slaptas kosmoso programas, kurios daugiausia grindžiamos Corey Goode paskelbtais atskleidimais, yra tiksli.

Per ilgą Tompkinso karjerą JAV kariniame jūrų laivyne ir kosmoso žvalgyboje jis sukaupė įspūdingą dokumentų, patvirtinančių jo liudijimus ir kilmę, kolekciją. Kai kuriuos iš jų galima rasti jo knygoje

Pasak Tompkinso, JAV karinis jūrų laivynas šeštajame dešimtmetyje ir septintojo dešimtmečio pradžioje turėjo įmonių rangovus, suprojektavusius kilometrų ilgio antigravitacinius erdvėlaivius, kurie buvo pradėti statyti aštuntajame dešimtmetyje, todėl jie buvo pradėti dislokuoti devintajame dešimtmetyje. Jo pateikti šių teiginių dokumentai yra svarbūs ir įtikinami.

Tompkinso parodymai ir dokumentai pateikia įtikinamų įrodymų, kad devintajame ir dešimtajame dešimtmetyje JAV karinis jūrų laivynas iš tikrųjų slapta dislokavo aštuonias kosminių paleidimo kovines grupes, vykdydamas itin slaptą kosmoso programą.

Kaip daugelis žino, slaptosios Žemės vyriausybės ir jų sindikatai (daugelio vadinami „Cabal“ ir „Illuminati“) daugelį šimtų metų visiškai kontroliavo Žemės finansų sistemą. Kaip daugelis žino, tos pačios grupės finansavo abi Antrojo pasaulinio karo puses (ir KIEKVIENĄ karą prieš ir po) dėl įvairių priežasčių, kad paremtų savo programas. Po Antrojo pasaulinio karo didžiąją dalį Pietų Amerikos nupirko naciai, kurie visoje Pietų Amerikoje įkūrė anklavus, bazes ir net miestus ir keletą didžiulių bazių Antarktidoje. Per tą laiką naciai atskleidė arba paslėpė praktiškai viską, kas domina aukštųjų technologijų srityje.

Yra daugiau nei pakankamai slaptų kosmoso programų, kurios yra tiesiogiai susijusios su Žemės senovės civilizacijomis, kurios sukūrė savo „atskilusias civilizacijas“ prieš toms civilizacijoms žūstant (kai kurie iš šių senovės atsiskyrusių SSP mažiau pažengusiais laikotarpiais prisistatė žmonijai kaip „dievai“. Visai neseniai prisistatė kaip „Ateiviai“ iš „vienos ar kitos žvaigždžių sistemos“ žmonėms, su kuriais bendrauja mūsų planetoje, jie išbandė tai su įvairiais „dabartinės eros SSP“, bet tai nepasiteisino.

Yra slaptųjų Žemės vyriausybių ir jų sindikatų elementų, taip pat Senovės atsiskyrusių SSP, kurios ne tik yra susijusios su keliomis skirtingomis „nežemiškų būtybių “ grupėmis, bet tapo vadinamaisiais „dirbtino intelekto pranašais“ ir siekia integruoti, „Alien AI“ valdymą į nuo technologijų priklausomą pasaulį, kurį jie ir padėjo sukurti. Šis „ateivių dirbtinis intelektas“, kuris, jų manymu, gali „kontroliuoti žmoniją“, buvo daugelio galaktikų rykštė ir sunaikino šimtus pažangių civilizacijų, daug labiau pažengusių ir išmintingesnių nei mūsų.

„Solar Warden“ – įkurtas anksti ir yra seniausias laivynas (nors per kelis dešimtmečius jis buvo daug atnaujintas). Jie turi tyrimų / mokslo laivyną ir karinį puolamąjį / gynybinį laivyną, kuris visų pirma yra skirtas saulės sistemos ir aplinkinių žvaigždžių spiečių apsaugai ir „įsibrovėlių“ bei lankytojų sekimui, taip pat neteisėtų „lankytojų“ Žemėje ir kitų aptikimui ir pašalinimui. Jų programos pavadinimas gana gerai apibūdina jų funkciją.

Tarpplanetinis įmonių konglomeratas (ICC) – visų pirma orientuotas į technologijų kūrimą ir įsigijimą bet kokiomis priemonėmis. Kurti ir gaminti technologijas, skirtas prekybai su žeme ir nežemiškomis grupėmis mainų sistemoje. Labai galingi, labai slapti, jie visada turėjo visas naujausias technologijas. Šios ICC-SSP grupės taip pat labai aktyviai dalyvauja „prekyboje žmonėmis“ ir naudoja šiuos vargšus žmones kaip prekę, kad galėtų prekiauti su įvairiomis rasėmis įvairiais tikslais, kad prekiauti aukštųjų technologijų ir biologinėmis medžiagomis. Šie nežmonės neturi sienų, kurių negalėtų peržengti norėdami gauti vis daugiau technologijų, netgi pardodant žmones kaip maistą kitoms rasėms.

Tamsusis laivynas – veikė beveik visiškai už Saulės sistemos ribų, buvo labai karinis (įžulus puolamasis),  itin klasifikuojamas aukščiau už kitus. Tai dideli laivai (panašūs į laivus vežėjus, kurie filmuose atrodė kaip pleišto formos Star Wars laivai). Jie dirbo „Draconic Alliance“ ir tikimasi, kad jie kovoja už juos kitose sistemose.

„NATO TIPO SSP“ – neseniai Aljanso konferencijose jie buvo pavadinti „Tautų lygos programa“.Ant jų pečių buvo tiesiog daugiau vėliavų, (atsirado tokios šalys kaip Estija ir kt.). Ši grupė buvo įsikūrusi beveik visiškai už Saulės sistemos ribų ir tai palyginti naujas SSP, kuris buvo sukurtas siekiant įtraukti visas šalis, dalytis informacija ir technologijomis bei paskatinti šalis tylėti apie SSP programas.

Įvairios SSP specialiosios prieigos programos, kurios buvo nedidelės, dažniausiai turėjo naujesnę technologiją, buvo labai slaptos ir veikė kai kurioms slaptosioms Žemės vyriausybėms, sindikatams ir pasaulio kariuomenei (šioje kategorijoje gali būti kelios nepriklausomos grupės).

Neseniai prie SSP aljanso prisijungė būrys būtybių, su kuriomis dar niekas nebuvo susidūręs. Tai yra 6-9 tankio būtybių grupė, kuri vadinama "Sferos aljansu". Šios naujos sferinės būtybės ne tik sukūrė energetinę blokadą aplink Žemę, bet ir padarė tai aplink visą mūsų saulės sistemą. Tai nesmurtinė būtybių grupė, kuri atnešė pagalbą daugiausia žinutės forma.

Sferos Būtybės yra aukštesnio tankio būtybių konfederacijos dalis, kuri tarnauja kitiems ir padeda žemesnio vibracinio/tankio būtybėms pereiti prie aukštesnių vibracijų/tankių.

Sferos-butybių aljansas kovoja su dabartiniu valdančiuoju elitu, žinomu kaip Cabal arba Illuminati, kuris šiuo metu egzistuoja Žemėje. Virš mūsų atmosferos vyksta įvykiai ir mūšiai, susiję su slaptosiomis kosmoso programomis ir „Breakaway Civilizations“. Žemės žmonės iki tol buvo skolų vergijoje, protas buvo valdomas ir viskas pagrysta melu, įskaitamt absoliučiai visas mokslo sritis, kad kontroliuotų žmonių mases. Mums buvo pilnai užslopintos visos technologijos, kurios pakeistų mūsų gyvenimą iš esmės.  Todėl pozityvus Aljansas čia yra tam, kad padėtų žmonijai išsivystyti iš šio žemesnio fizinio dažnio. Atėjo laikas pagaliau išsiaiškinti savo teises, kas mes iš tikrųjų esame ir ką turime dėl to daryti. Šios atskleistos technologijos iš karto sunaikintų šiuolaikinio pasaulio ekonomiką ir Babilono pinigų magijos vergovės sistema taptų visiškai nenaudinga. Tai reiškia kontrolės praradimą prieš mases ir visišką paradigmos pasikeitimą.

Mes buvome visiškai skirtingos rūšys ir išsiugdėme nepaprastai platų emocinių, dvasinių ir sąmoningų gebėjimų spektrą, kurių pavydėjo (daugelis ateivių bandė įterpti visa tai į savo genomą) ir pastoviai bijojo, kad išnaudosime visas savo galimybes anksčiau, kol jiems tai pavyks.

Tą patį galima pasakyti apie slaptąsias Žemės vyriausybes / grupes, kurios dirbo tam, kad liktų mums nežinoma apie mūsų pačių sugebėjimus, kas ir toliau daro. Jie iki šiol naudoja mūsų bendros sąmonės kūrybinius gebėjimus prieš mus pačius, kai kuriais atvejais panaudodami juos kaip savo magijos pagrindą, o kitais atvejais – kaip ginklą prieš savo  priešus kosmose.

Todėl, jie  ir toliau darys viską, kad nežinotume apie šiuos gebėjimus ir neleistų mums jų i pilnai šsiugdyti. Šiuo metu mūsų sąmonė auga greičiau, nei gali atsilikti nuo bendros populiacijos ir jie svarsto labai drastiškas priemones, kaip ją sugrąžinti. Daugelis iš  girdėjo istorijas apie Iliuminatų planų ir realias idėjas, kaip sumažinti gyventojų skaičių ir sukelti didžiulį chaosą, priversti mus vėl įsitraukti tik į išgyvenimo režimą ir nustoti kreipti dėmesį į visą šią informaciją apie sąmonę ir dvasinį nušvitimą, kuri skverbiasi per žmonijos protus dėl glaudesnių ryšių su savo aukštesniuoju aš. Dauguma žmonių iki šiol net nesuvokia, kas vyksta, arba, kad jie yra labiau susiję su aukštesniuoju „aš“, nes nutildymo kampanija vyko ir sėkmingai vyksta visur. Panaudojant dezunformacijos jėgą ir įvairias insaiderių klaidinimo programas.

Todėl pagrindinė aukštesnių Sferų aljanso žinutė mums yra pasikeisti savyje, kad toliau daryti teigiamą poveikį pasauliui! Jie pranešė, kad kuo daugiau iš mūsų sektų šią žinią, ar planu, tuo labiau vegtume neigiamų  emocinių energijų, kurią vampyruoja neigiamos būtybės, kad maitintų save. Sferos teigia, kad kai mūsų saulės sistemoje įvyks Pokytis ir pakils vibracinė energija, prie daugelio iš mūsų prisirišusių esybių prisirišimai bus išvalyti iš Mūsų Karalystės ir tos būtybės pabėgs atgal į Karalystę, iš kurios jie atėjo. Šios Esybės Prisirišimai, kurie naudoja žmones kaip nešėjus ir priverčia juos elgtis taip neigiamai, kad sukelia baimę, neapykantą ir visas kitas žemesnių vibracijų emocijas savo emocinėse aukose, dalijasi tokia energija su savo žmogiškaisiais Valdovais. Kai šios tamsios būtybės bus ištremtos atgal į savo sferas, jos paliks savo buvusius Valdytojus.

Kuo DAUGIAU kiekvienas iš mūsų DĖMESĮ SKIRSIME į savo sąmonės kėlimą, tuo daugiau tarnausime kitiems, skleisime meilės enerhijas ir išmoksime atleisti. Kai tik galėsime tai padaryti, pradėsime to imtis. Taip mes pradėsime kreipti būties svarstykles link MEILĖS ir toliau nuo BAIMĖS.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 694 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0