Penktadienis, 19.04.2024, 06:46
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
  • Страница 1 из 75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 74
  • 75
  • »
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
virgisData: Pirmadienis, 07.06.2010, 09:42 | Pranešimas # 1
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Užduokit klausymus šia tema ir aš pabandysiu atsakyti biggrin
 
RmXasData: Penktadienis, 26.11.2010, 17:57 | Pranešimas # 2
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Turiu begale klausimu .. biggrin Darijai pilkų akių iš Mažūjų Grįžulo ratų žvaigždyno, Harijai, žalių akių iš Oriono žvaigždyno, Sviatarusai, mėlynų akių iš Didžiūjų Grįžulo ratų žvaigždyno, Rasenai, pilkų akių iš Beta-Liūto žvaigždy .. as esu rudaakis tj as kazkoks hibridas ?? .. Kitas klausimas ? Biblija yra visiskas melas ? Kristaus nebuvo istikruju pagal tave ? .. ir is kur tie parazitai atsirado smile ... beje dbr jauciuosi kaip filme Star Wars biggrin kur geris kovoje su blogiu

Netikra gimimo data
 
virgisData: Penktadienis, 03.12.2010, 12:07 | Pranešimas # 3
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ačiu už pastabą, klaida buvo, Rasenai rudų akių, o ne pilkų, pilkų tik Darijai. Ją pasitikslinęs ištaisiau. Dėl Kristaus, aš aiškiai parašiau, kad tai judėjų suteiktas vardas. Toks žmogus buvo ir jis buvo arijus, tikras vardas Radomiras (džiaugsmą nešantis), kuris gyveno 12 amžiuje. Biblijoje, kuri sukurta judėjų ir skirta gojams (ne žydams), kad su jais susitvarkyti, valdyti, aprašytas personažas sukurtas, apjungus dviejų skirtingų žmonių gyvenimus, Radomiro, kuris gyveno 12 amžiuje ir Džošua žydų pranašo, gyvenusio 1 amžiuje, iš čia ir visi neatitikimai biblijoj. Beje ir pačioj biblijoj parašyta, kad "Kristus", kaip jis pats sąko, atėjo padėti pasiklydusios Izraelio gyventojų sieloms, apie baltuosius neuzsimenama. Kas liečia filmus, fantastika iš niekur neatsiranda, tai dažniausiai susije su tikrove, kurios mes suvokiame tik 10%, toliau ne visiems matoma. Bet, su laiku viskas atsiskleis ir sužinosime visą teisybę, nes aušta šviesos rytas, po 2000 metų trūkusios Svarovo nakties (ciklas kai saulės sistema, kartu su galaktika, praeina visatos sluoksnius, kur vyrauja visai kitokios spinduliuajamos materijos, neigiamai veikiančios žmones, blogio teritorija, jei taip aiškiau). Nuo 2012 pabaigos išauš rytas, blogis turės atsitraukti.
 
virgisData: Penktadienis, 03.12.2010, 12:49 | Pranešimas # 4
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kas liečia parazitus. Mūsų visata nevienalytė, didžiulė ir labai įvairi. Joje yra sritys, kur kokybinės harakteristikos, skatina mūsų tipo evoliucinį vystymąsi, kada protingos būtybės (žmonės), palaipsniui, brendimo ir savęs tobulinimo eigoje, gauna žinias ir sugebėjimus veikti vis žymesnius juos supančius sociumus ir erdves. Tokius žmones mes visiškai pelnytai vadiname - kūrėjais, šviesiaisiais herarhais, arba šviesiosiomis jėgomis. Tai grupei priskiriamas ir Radomiras (jei patinka Kristus žydiškai), Perkūnas, Nijus (Atlantas) ir t.t.
Kitose visatos srityse, vyrauja kitokie kokybiniai parametrai, neleidžiantys ten esančioms protingoms būtybėms, vystytis tokiu pat būdu, kaip mums ir šviesiosioms jėgoms. Jie visai kitokie, nes kurti jie nesugeba. Pas juos vyrauja sugebėjimas pasinaudoti svetimo darbo rezultatais, tai yra išmoko parazituoti kitų tautų ir civilizacijų sąskaita. Jiems tai normalu, o mes juos vadiname juodosiomis jėgomis, parazitais.
 
RmXasData: Šeštadienis, 04.12.2010, 20:12 | Pranešimas # 5
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
1983 metais NASA pastebejo naują saulės sistemos planetą NIBIRU (planeta x). Planeta sužavėjo visus, tačiau niekas į ją rimtai nežiūrėjo, nes nebuvo tikslo užsiimti naujais tyrimais. Taigi laikui einant buvo pastebėta, kad ji juda kitaip nei kitos saulės sistemos planetos. Po daugelio tyrimų buvo isiaiškinta, kad planeta nibiru juda zemės link. Tuo metu visa NASA grupe sunerimo ir pradėjo NIBIRU planetą tyrineti kruopščiau. 2002m. Nasa ypač sunerimo, kadangi ši planeta prie žemės priartejo gana arti “mes nežinome kas tai yra” teigė Gerry Neugebaur. Po daugelio tyrinejimu pradejo aišketi NIBIRU planeto kryptis, ji sukasi ne aplink saulę, jos apsisukimo taškas žemė. Baisiausia tai, kad jai ji praskries arti žemes, žemė tiesiog sustos, nes nibiru planetos trauka sustabdys žemę maždaug 3 dienom. Žemėje sustojus vyks baisūs apsireiškimai: išsilies vandenynai, ugnikalniai, cunamis bus net 3 mylių aukščio -Teigė mokslininkai. Patirinėję viską apie šitą neitiketiną reiškinį mokslininkai yra radę, net šumerų molines lenteles, kuriose pavaizduota saulės sistema ir planeta x (nibiru)!Ir prie jų pridurtą, kad ta “velnio” apsėsta planeta prasilenke su žeme kas 3600 metų ir, kad šis reiškinys jau yra vykęs žemėje anksčiau! Tai pat teigiama, kad jai tai įvyks iš viso pasaulio žmonių išliks tik 10% viso pasaulio žmoni

Добавлено (04.12.2010, 20:09)
---------------------------------------------
Skaiceu kad nusileidimas menulyje buvo surezisuotas (feikas) .. buvo parasyta 10 faktu kurie negali yvykti pvz: nesimate zvaigzdziu visur juoda buvo kur kosmosas , amerikos veleva plevesavo, ir pns .. bet ar tai gali buti suklastota kad zmones manytu kad to nebuvo . Nes keip vienas zmogus rase kuris buvo opservatorijoj kad nasa ka randa kosmose ar issiaiskina viska uzslaptina ir gali net nuzudyti kad nesuzinotu zmones kad nekiltu streikai, panika .Ir tiek daug visko dbr yra isviesinta kad neat atrodo kad tai yra apgaule

Добавлено (04.12.2010, 20:12)
---------------------------------------------
Beto kur iskeleuje zmoniu sielos kai skaiceu tj ten parasyta apie erdves -visatas kaip jos kinta zvaigzdes juodases skyles , tj reikia suprasti kad zmogaus siela iskeleuje y kita visata ?? beto dar buvo ten parasyta yzangoje: kas yra -siela? nieko apie tai neparasyta


Netikra gimimo data
 
virgisData: Sekmadienis, 05.12.2010, 11:27 | Pranešimas # 6
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Apie siela aš užsiminiau straipsnyje " kas mus supa ir ko mes nematom " Siela (būtybė), materijos srautų visuma, sutirštėjimas, efyriniame, astraliniame ir mentaliniame lygiuose, tarp kurių toliau vyksta materijos cirkuliacija, apribota apsauginiu energetiniu sluoksniu, ten yra sukaupta atmintis, toliau lieka gyventi tame lygyje, kurio ji per savo vystymosi procesą pasiekė. Tarp efyrinio, astralinio ir jeigu pasiekė mentąlinio kūnų, toliau vyksta materijų cirkuliacija, bet ji tarsi sulėtėja, nes gaunamų pirminių materijų kiekis, iš supančios erdvės, to planetos lygio, kuriame randasi būtybė, yra nepakankamas vystymuisi.
Visas reikalas tame, kad mūsų erdvė nėra vienalytė, ji sudaryta iš daugelio sluoksnių (konkrečiai 6), mes galime matyti ir jauti daugumoje žmonių (aišku yra ir kitokių, kurie sugeba matyti, jausti, ar girdėti, pvz. ivairios taip vadinamos raganos, aiškiaregiai, magai ir t.t.) tik fizinį, musų visatos, erdvės lygį, visų kitų 5 ne, tam reikia turėti įgimtų sugebėjimų arba juos išvystyti. Taip, kad siela (butybė) keliauja po mirties tik į kitą mūsų erdvės-visatos sluoksnį. Bet be mūsų erdvės-visatos, yra daugybė kitų erdvių-visatų, kurios sudarytos iš kitokių materijų formų ir skaičiaus, kosmosas yra beribis. Jei siela pasiekia tokį įšsivystimo lygį ( 4 mentalis), kad įveikia visus mūsų erdvės-visatos lygių barjerus, ji atsipalaiduoja nuo mūsų planetos "nelaisvės" pereina į aukštesnį kosminį lygį. Tada ji gali palikti mūsų erdvę-visatą, nes jos sugebėjimai bus dideli ir ji jau galės spręsti žymiai svarbesnius galaktikos ar visatos, o gal ir kosmoso klausymus. Jai mūsų sielos vis gryšta ir iš naujo įsikūnija šios žemės fiziniame kūne, vadinasi mes dar neivykdėme mums skirtos programos ir gryšime tol, kol nepasieksime atitinkamo išsivystymo lygio, leidžiančio išsivaduoti, pereiti į auštesnį lygį.
 
RmXasData: Sekmadienis, 05.12.2010, 14:15 | Pranešimas # 7
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kaip manote koks jusu sielos lygis jeigu visa sita suprantate ? Kaip reikia tobuleti ? pvz lavint atminty , vaizduote , kokius nors gebejimus ?ar mokytis fizikos ,astronomijos kad suprasti visus esamus erdves - visatos reiskinius ?

Netikra gimimo data
 
virgisData: Sekmadienis, 05.12.2010, 17:50 | Pranešimas # 8
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Pats didžiausias laiptelis žemyn, sielos vystymesi, tai žmogaus nužudymas, nesvarbu dėl kokių motyvų tai įvyko. Žmogžudžiai patenka į žemiausius erdvės-visatos sluoksnius, kur susirenka visas toks kontingentas, ten ir išnykusių gyvūnų būtybės, kurios gyvena kitų būtybių energijos sąskaita.
 
RmXasData: Sekmadienis, 05.12.2010, 20:12 | Pranešimas # 9
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dar kazkur rasete kad Radomiras pasake isakymu panasu y biblijoje minimu 10 dievo isakymu kokie jie ?

Добавлено (05.12.2010, 20:12)
---------------------------------------------
O ka zinote apie Vaiduoklius (smeklas) kurios neturi savo kuno ir klaidzioje pasaulyje kaikurios zmonem kenkia poltergeistai ir pns ?


Netikra gimimo data
 
virgisData: Pirmadienis, 06.12.2010, 10:33 | Pranešimas # 10
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aš kalbėjau apie Virakočia, indėnų dievą, ne Radomyrą pirmame straipsnyje "Žmonijos atsiradimas".Paskaityk straipsnį "Mindaugas karalius- ar gali būti blogas. Kas mes?". Ten gale yra Perkūno priesaka, Vyčio priesaka. Ten jų ne dešimt ir tokių protėvių, dievų, irgi buvo ne du. Kiek buvo dievų (mūsų protėvių,žmonių pasiekusių aukštą išsivystymo lygį,kūrėjų), įsakymų, gali sužinoti štai čia http://darislav.com/zapovedi.html
Biblijoje parašyta teisinga mintis, kad "žmogų dievas sukūrė, pagal save". Tai teisinga iš tos pusės, kad mes gimstam gyvuliais, turintys savyje potencialą, periodinio vystymosi eigoje, pasiekti aukšto išsivystymo lygio žmogų, kūrėją. Tie, kurie jau pasiekė, tą lygį ir buvo vadinami mūsų protėvių dievais. Kai žmogui pasidarydavo sunku, jis galėdavo paklausti patarimo, ar pagalbos pas savo, aukštą išsivystymo lygį pasiekusius protėvius, įeidamas į atitinkamą elektromagnetinių virpesių rezonansą (taip vadinamų "maldų" pagalba, garsas irgi sudarytas iš tų virpesių), šis tarpusavio ryšys veikdavo tada, 20-15 tūkstančių metų atgal, o gal ir ne per seniausiai, bet kai prasidėjo Svarovo naktis prieš 2000 metų, apie tokį ryšį, nėra ir ko galvot.( kaip rašiau mūsų galaktikos rankovė, kurioje randasi mūsų saulės sistema, praeina visatos sluoksniu, kur veikia visiškai kitaip, viską sudarančios materijos, pasikeičia fizinės savybės, pralaidumas, tankis). Mes esame "priešo" veikimo zonoje, kur daugiau veikia jiems palankūs procesai.Tuos papročius vėl panaudojo naujos religijos kūrėjai, gerai žinodami, kad tas ryšys neveikia, netgi nesuprasdami, kokių žodžių pagalba, buvo iššaukiamas reikiamas rezonansas. Tuo pat, pasiektas ir antras priešų tikslas, gojus melsdamasis, bus paklusnus ir vis tikėsis pagalbos iš dievų, kurios niekada negaus. Svarbu, kad jam nekiltų teisingų minčių, susitaikytų su savo kaip vergo likimų.
Kaip matai, judėjiška krikščionybė paėmė sau tik labai mažą dalį tų įsakymų, nes kad gojus patikėtu melu, reikia pridėti ir šiektiek tiesos. Krikščioniška religija, neatsirado tuščioje vietoje, dalį tiesos paėmė iš mūsų protėvių, o didesnę dalį, kurios pagalba gojai būtų paklusnūs ir nesipriešintų, pridėjo šios religijos kūrėjai, judėjai, patariant kosminiams parazitams. Todėl gojus ir tapo paklusniu dievo vergu, kuris gali daryti ką tik nori, viskas už atitinkamą išpirką atleis, gaus indulgencija. Dauguma religinių švenčių, yra pervadintos ir iškreiptos mūsų protėvių šventės, nes papročių, kurie gyvavo dešimtis tūkstančių metų, taip lengvai neištrinsi, iš žmonijos atminties.

Tokius civilizacijos išbandymus, praeina daugumas civilizacijų.Toks jau tas, yra jų evoliucijos kelias. Svarbiausia jas praeiti garbingai, nepasiduoti parazitų pagundoms, nepamiršti savo protėvių nurodymų, nesunaikinti savo planetos. Jei toks planetąrinis periodas praeina, civilizacijos vystymosi pradžioje, tai yra ypač pavojinga, nes visuomenė, dar nėra pilnai morališkai subrendusi, atsispirti parazitų pagundoms. Tuo periodu, jie yra labiausiai pažeidžiami. Šitą tiesą, žino ir mūsų priešai, kad kito šanso pas juos, jau nebus mus pavergti. Todėl stengiasi iš paskutiniūjių, kaip įmanydami, sukelti gamtines katastrofas, suorganizuoti pasaulinį karą ir t.t. Jie irgi žino, kad aušta šviesos rytas. "Pasaulio pabaiga pradedant nuo 2012 metų, bus tamsos jėgoms ir tamsos pabaiga, šviesos jėgoms". Taip parašyta mūsų protėvių Vedose, kurių amžius siekia 100 000 metų, ne viską sugebėjo sunaikinti parazitai, nors ir labai stengėsi. Jei sudomino siūlau paskaityti http://www.rodnovery.lt/literatura_nasledie.html
Protėviai pasirūpino, kad mums, kai liksime vieni, būtų lengviau, užrašydami savo pranašavimus ir žinias į Vedas. Suprantama, ten nepilna informacija, kai kurių žinių atskleisti dar negalima, neatėjo laikas, bet su laiku, mums viskas atsivers. Tikrosios, originalios Vedos, yra kruopščiai saugomos nuo mūsų priešų (jos atspausto ant ausinių plokščių, informacija užrašyta runomis, mūsų protėvių raštu, sudarytų iš virš 200 simbolių, perskaityti jas sugeba vienetai). Tam savo atsiskyrėlių gyvenimus pašvenčia žinių saugotojai (Volhvai).Kai ateis laikas, jie tas žinias perduos žmonijai. Kokioje stovykloje būsi tu, nuo to ir priklausys, ar bus pasaulio pabaiga, ar tamsos.

 
virgisData: Pirmadienis, 06.12.2010, 14:13 | Pranešimas # 11
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Fizinis kūnas, tai daugialąstelinis organizmas, griežta daugiafunkcinė ląstelių kolonija, priverstinė simbiozė, leidžianti joms visoms kartu išsaugoti savo gyvybiškumą.
Todėl, antrieji viso organizmo, fizinių ląstelių kūnai (efyriniai), atitinkamai antrame mūsų erdvės-visatos lygyje, sukuria griežtą koloniją - antrą fizinį žmogaus kūną (efyrinį).
Tretieji mūsų organizmo ląstelių kūnai (astraliniai), sukuria griežtą koloniją trečiame erdvės- visatos lygyje - treąią fizinį žmogaus kūną (astralinį).
Ir analogiškai ketvirtieji organizmo ląstelių fiziniai kūnai (mentaliniai), sukuria griežtą lastelių sistemą ketvirtame materialiniame erdvės-visatos lygyje - ketvirtas fizinis žmogaus kūnas (mentalinį).
Visi kartu - antras, trečias, ketvirtas (efyrinis, astralinis, mentalinis) kūnai suformuoja vientisą sistemą, kurios dalys negali egzistuoti viena be kitos - tai ir yra žmogaus siela.

 
RmXasData: Pirmadienis, 06.12.2010, 20:21 | Pranešimas # 12
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
As paklausiau apie sielas neatsitiktinai .. Nakty kai man nesenei buvo sueje 16 metu as prabudau ir sviesu per puse mano kambario buvo uz mano lovos tamsu .. pasisukau y langu puse pazet ir pamaceu geltona mazdaug kumscio dydzio sviecence galva lyg kokia kauluole , akys zibejo matesi burna ir ji ziurejo tiesiai bet neymane .. as baisei issigandau pirma karta pamaceu nezinojau ka daryt ar iseokt ir kazka sakyt ar apsimest kad miegu (juk miegantiems nieko nedaro pagalvojau , ir tj girdejau kazkokem filme) uzsiklojau kaldra tipo per migus .. ir bijojua tada pagalvojau gal sapnuoju pazejau as y lovos kita puse apsisukes ir ziuriu nuo manes seselis metasi .. tada bijojau ka nors ir padaryt is smalsumo dar nusiklojau akis ir prisimerkes paziurejau ir ji lyg pasisuko y mane ir ziurejo tada atrodo lyg pagalvojo kad stebiu bisky pritemo bet vel prasviesejo ir sviete lyg maza saule buvo namuose ramu tylu jokio garso nesigirdejo galvojau nufilmuot bet telefas buvo toleu ir bijojau .. tada uzsiklojau kaldra vel ir visas ismustas prakaito bandzeu koke 10 min uzmikti ir kazkaip uzmigau tada mama isejo is savo kambario koke 6 h nes jei reikejo y darba mane prikele ir as prasimerkeu maceu jo silueta bet jau beveik permatoma ir maceu kad jau austa ir jis vis nyksta ir uzsimerkeu vel atsimerkeu jo jau nebebuvo .. Ka tj galetu reiksti ?? daugeu jo nemaceu ..bet jautesi kai kury laika kad nakty kazkas virs uzuolaidu sklando lyg bet nusiteikiau pamirsti tai ir del to neisjaudint the end biggrin

Добавлено (06.12.2010, 18:14)
---------------------------------------------
http://darislav.com/zapovedi.html. kai yeinu raso not found

Добавлено (06.12.2010, 20:21)
---------------------------------------------
ir dar ziurejau per youtube rastas yra Nojaus laivas !! isales ledyne ir visiskai nepakites


Netikra gimimo data
 
virgisData: Pirmadienis, 06.12.2010, 20:27 | Pranešimas # 13
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dėl darislav puslapio, kablelį nuėmiau ir dabar veikia. Dėl vaiduoklių:
Jeigu žmogus miršta privestinai (nužudomas) jo siela patenka į artimiausią mūsų fiziniam lygiui, lygį (efyrinį). Todėl tokių žmonių būtybės, gali patekti į musų fizinį lygį. Tai dažniausiai atsitinka naktį, nuo 12 iki 4 valandos nakties, nes tuo metu barjerai tarp skirtingų planetos lygių žymiai susilpnėja, o ypač per pilnatis. Kai prašvinta, saulės energija užpildo visus mūsų planetos materialinius lygius ir barjerai, tarp jų sustiprėja, užsidaro. Taip pat jei žmogus nusižudo, jo būtybė irgi negali pasiekti aukštesnio, kaip efyrinį planetos lygį, todėl dažnai tampa efyrinių ir astralinių gyvūnų maistu. Jie prisitaikę tentaip gyventi, nes fiziniame lygyje jų jau nėra, išnykę kaip rūšis. Bet jei tokio savižudžio siela, turi gana stiprią energetinio lauko apsaugą, ji lieka egzistuoti šalia žmonių. Kai kada tokios sielos pasireiškia save įvairiais "poltergeistai ir pns ", kurie iki šiol stebina šiuolaikinius " mokslininkus", nesugebančius to paaiškinti. Kas svarbiausia tokios savižudžių būtybės (sielos), iškrenta iš persikūnijimo rato, jos visam laikui lieka, tokiame būvyje. Todėl egzistuoti taip jos gali tik atsiurbdamos energiją iš kitų fizinių kūnų žmonių ar gyvūnų.
Žmogus fiziniame kūne, turi gana stiprią energetinę apsaugą, kurios negali įveikti jokie parazitai (efyriniai, astraliniai), nei "Vaiduokliai" (sielos savižudžių ar nužudytūjų). Bet tik fiziškai sveikas žmogus. Jei žmogus vartoja alkoholį, narkotikus, serga sunkiomis ligomis, jo energetinė apsauga žymiai sumažėja, prie jo gali prisikabinti efyrinė ar atralinė būtybė, kuri atsiurbinės jo energiją. Na o toks žmogus dar labiau silps, gali atsirasti papildomos ligos. Ten kur prisikabina būtybė, fiziniame kūne dažnai atsirasti vėžio auglys.
Kas liečia tavo konkretų atvejį. Tai jis patvirtina tai, kad kai švinta, barjeras tarp materialinių sluoksnių sustiprėja, užsidaro ir būtybė nebesugeba prasiskverbti, išnyksta. Tai galėjo būti netoliese mirusio žmogaus būtybė.
Kaip apsisaugoti? Žinoma užsiklojimas kaldra, ar užsimerkti, nepadės. Nes būtybė sudaryta iš kitokio materijų kiekio, negu fizinis kūnas, todėl jos neveikia tie fiziniai dėsniai, kurie tinka fiziniam planetos lygiui. Tai reiškia, kad su kumščiu jos irgi nenubaidysi. Patarčiau, kad labiau sustiprinti savo energetinę apsaugą, mintyse sau ją įsivaizduoti, stiprinti.
Pvz. galvoti " mano energetinė apsauga ir aura stipri, energetiniai srautai pereinantys mane vis labiau ją stiprina ir t.t.", svarbiausia tikėti tuo, apie ką galvoji, nes be tikėjimo nieko nebus.
Na jeigu visdėlto būtybė "prikibo", tada lieka kreiptis pas "Bobutes", ekstrasensus, sugebančius matyti tas būtybes, ir mokantys jas atkabinti.
 
virgisData: Pirmadienis, 06.12.2010, 20:29 | Pranešimas # 14
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Apie laivą nieko neskaičiau, todėl negaliu pakomentuoti. Gali parašyt nuorodą, jei nori, pasidomėsiu.
 
RmXasData: Pirmadienis, 06.12.2010, 21:17 | Pranešimas # 15
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
As sakau saku nebijau man taspats negalevoju visai tik va dbr prisiminaiu beto ir papasakojau kaip buvo .. jau apie metus nko panasaus nemaceu atrodo kad butybe negali nko padaryti ir girdejau kuo mazeu reik apie juos galvot nes jie kai apie juos galvoji ateina .suzinojau ka norejau . o dbr apie kitka .. Į transo būsena, galėjo įeiti ir paprasti, arijų genetiką turintys žmonės. Tam tikslui, jie išnaudodavo savo vidinę energiją, kurios užtekdavo, kam pusvalandžiui, kam valandai mūšio ir po to žmogus mirdavo nuo išsekimo. Taireiskia kad zmogus zude o tu minejai kad tai yra pats blogiauses dalykas koks tik gali buti tj kaip dbr suprast ?

Paieskosiu dar to nojaus laivo .. cia man Draugas linka buvo numetes

Добавлено (06.12.2010, 21:17)
---------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=pshEf4mYNP8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=hC7dRQtITzc&feature=related du linkai

Добавлено (06.12.2010, 21:17)
---------------------------------------------
Linkai Apie nojaus laiva


Netikra gimimo data
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
  • Страница 1 из 75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 74
  • 75
  • »
Поиск: