Šeštadienis, 20.04.2024, 05:38
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Besikeičiantis supratimas (Ko laukti toliau)
Besikeičiantis supratimas
FutonasData: Penktadienis, 25.03.2011, 16:15 | Pranešimas # 16
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 29
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Na, visvien man jusu pasisakymai sukelia daug klausimu smile
Na gerai, bet ar prieš ikeldamas šią informaciją čia, pats prieš tai nepatikėjai, jog tai kas rasoma yra tiesa? Ir is kur kyla susidomejimas kazkuo, ar tikrai cia apsieinama be tikejimo kibirksteles? Mes juk ignoruotume ir nekiltu joks susidomejimas jei nepatiketume...
Teisingas tikėjimas kaip as suprantu ateina is Esybes, bet viską reikia analizuoti, pasitelkiant netik prota (protas ego valdomas), bet ir sirdy smile Krikščionys neanalizuoja, jie tiesiog tiki, nes taip parasyta, o kad viduje kirba jausmas kuris liepia dometis - jiems nemotais, jie ignoruoja (jiems toks tikejimas parankus). Todel, pasakysiu kazka panasaus kaip jau sakiau. Tikejimas yra gerai, kai zmogus kazkuo tiki, bet neprisirisa prie to kuo tiki, tada netgi tikintis jis visviena yra laisvas.
Mano supratimu, mes visur susiduriam su butinybe patiketi.
Na istiesu, nereikalauju jog tiketumet manimi, nes as galiu klysti, bet pagal turimus savo patyrimus sneku taip kaip sneku smile
 
RmXasData: Penktadienis, 25.03.2011, 16:35 | Pranešimas # 17
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
VIsas gyvenimas remiasi tikejimu pvz tu tiki kad zeme apvali , tu tiki religija , tu tiki draugais , tu tiki savimi , tu tiki ka tau sako daktaras . Kuo tiketi kuo ne reikia atskirti. Kitaip tariant mes visi kuo nors tikime.

Netikra gimimo data

Pranešimą pakeitė RmXas - Penktadienis, 25.03.2011, 16:36
 
SetData: Pirmadienis, 18.04.2011, 21:36 | Pranešimas # 18
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aš niekuom netikiu, klausinėju VISKĄ.

Virgi, ar galėtum apšviesti mane apie nufotografuojamą aurą?
Sekančių kartu apie žemės centrą.

Iš anksto dėkoju wink

 
RmXasData: Antradienis, 19.04.2011, 11:18 | Pranešimas # 19
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Netiki niekuo smile vadinasi netiki kad kvepuoji oru smile

Netikra gimimo data
 
virgisData: Antradienis, 19.04.2011, 17:24 | Pranešimas # 20
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ezoterikoje žodis „aura“ suvokiamas kaip „subtili nematoma substancija, sklindanti iš žmogaus ir kitų gyvų kūnų“. Išvertus iš graikų kalbos, aura reiškia „vėjelio pūstelėjimas“, arba srovė. Pas mus pats žodis atėjo iš Rytų filosofijos, kur aurą, oru sklindančią subtilią substanciją arba jautrią materiją, dar vadina emanacija. Rytų mistikai tvirtina, kad emanacija yra materialus darinys, fiziškai išreikštas kaip kūno skleidžiamas ir jį gaubiantis dujinis debesis arba sublimacija (t. y. tiesiogiai kaitinamos kietosios medžiagos virtimas garais, garavimas, aplenkus skysčio stadiją).

Aurą ekstrasensai regi beveik visada. Parapsichologai tvirtina, kad jos egzistavimas įrodomas vaikų piešiniais, kuriuose pavaizduoti žali šunys ir oranžiniai medžiai. Egzistuoja metodikos, leidžiančios paprastam žmogui išmokti plika akimi matyti aurą.

Nežiūrint į tai, vis dar ginčijamasi, ar iš viso aura egzistuoja. Specialistai tvirtina, kad ji ne tik egzistuoja, bet ir turi konkrečias savybes – kvapą, dydį, formą ir spalvą. Kalbėti ir aprašyti kvapą nelengva, tačiau kiekvieno žmogaus jis individualus. Aura (jos dydis) turi aiškiai apibrėžtas ribas. Sveiko žmogaus kiaušiniško kokono formos auros storis – apie 5 cm, dydis apytiksliai 70–100 cm. Dvasiškai tobulėjant aura plečiasi. Rašoma, kad didžiųjų pranašų ir senovės mokytojų aura buvo itin galinga ir tokia skaisti, kad paprasti mirtingieji virš jų galvų galėjo matyti aureolės švytėjimą.

Auros būna vienspalvės ir „vaivorykštinės“, t. y. daugiaspalvės. Laikui bėgant spalvos, priklausomai nuo žmogaus minčių ir emocinės veiklos, gali keistis. Jos visada pasako apie tikrąjį vidinį gyvenimą. Auros nepakeisi jokiomis gudrybėmis.

XX amžiuje išmokta aurą fotografuoti ir fiksuoti. N. Tesla ir S. Kirlijanas, Zolotovas ir Korotkovas – žymūs mokslininkai, kurie kiekvienas savaip sprendė auros vizualizacijos klausimą.

Aura tiesiogiai susijusi su čakromis. Čakros – tai nerviniai centrai, kaupiantys ir skirstantys fizinę, protinę, emocinę ir dvasinę energiją. Egzistuoja septynios pagrindinės ir keturiasdešimt dvi antrinės čakros (beje, įvairios pasaulio dvasinės mokyklos jų priskaičiuoja daugiau nei 360). Čakra, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „ratas“ arba „diskas“, taigi tai atspindi idėją, kad kiekviena jų sukasi tik jai būdingu dažniu.

Rytų šalyse čakros lyginamos su lotoso žiedais. Manoma, kad dvasiškai pažengusių žmonių lotosų lapeliai palaipsniui išsiskleidžia ir energetiniai ratai patys pradeda suktis.

Pagrindiniai centrai išsidėstę išilgai centrinio energetinio kanalo – Sušumn, kuris eina stuburu. Kiekviena čakra turi savo funkciją ir pavadinimą (iš viršaus žemyn): Sahasrara, Adžna, Vishuddha, Anahata, Manipura, Svadhisthana, Muladhara.

Šie centrai atitinka septynias vaivorykštės spektro spalvas ir septynias muzikinio eilėgarsio natas. Todėl žmogaus aura būna spalvota, o tai priklauso nuo subtiliųjų kūnų išsivystymo ir energetinių kanalų (čakrų) atvirumo.

 
SetData: Antradienis, 19.04.2011, 21:51 | Pranešimas # 21
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O kaip tą aurą nufotografuoja? Man labai įdomus tas pats principas, o kažko normaliai dar neradau, rusiškai nesuprantu...
 
virgisData: Trečiadienis, 20.04.2011, 08:11 | Pranešimas # 22
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Naudojant amerikiečių mokslininkų sukurtą licenzijuotą AURA VIDEO STATION DELUXE 1 programinę įrangą yra galimybė pamatyti ir išanalizuoti aurą ir čakras. Jautriu biosensoriumi išmatuojamas energetinio lauko lygis ir aktyvumas. Šie duomenys išanalizuojami ir pateikiami. aprašyme. http://www.aura.net/
AURA VIDEO STATION – žmogaus aurą atspindinti dialoginė multimedinė grįžtamojo bioryšio kompiuterinė sistema. Ji grindžiama grįžtamojo biologinio ryšio, spalvų psichologijos, energetinio lauko bei kūno (proto) srities koncepcijų principais ir tyrimais.
Matuoti grįžtamojo bioryšio sistemos duomenis - elektrinį odos aktyvumą (EDA), rankos odos elektrinį pralaidumą, temperatūrą realaus laiko režimu, - AURA VIDEO STATION naudojamas „rankos“ BIODAVIKLIS (biosensor).
Biologiniai duomenys analizuojami, apdorojami ir lyginami su tam tikra emocine energetine būsena ir rodomi kompiuterio ekrane kaip energetinė veikla arba žmogaus auros atvaizdas. Auros atvaizdas yra žmogaus biologinių duomenų, jo emocinės energetinės būsenos, individualybės (spalvos) tipo ir energetinės sveikatos visuma
Atsiradus kamerai POLAROID tapo įmanoma nufotografuoti portretinį auros atvaizdą (galvą ir pečius). Naudodamiesi kompiuteriu, taip pat galime įžvelgti „gyvą“ atvaizdą, kuriame žymūs auros virpesiai. Ši technologija be paliovos vystosi, ir neabejotinai ši sritis bus dar labiau ištobulinta.
Šiuolaikinis auros fotografavimas apsieina be elektros praleidimo per žmogų. Vyksta paprastas elektromagnetinio lauko matavimas per meridianus arba rankose susitelkusius „energijos takus“. Davikliai gali būti įrengti ant plokštės arba pirštinės formos paviršiaus. Registruojami duomenys perduodami į kompiuterį, kuris transformuoja juos į spalvas, atitinkančias pagrindinių čakrų spalvas.
Dažniausiai panašios sistemos registruoja ir čakras. Informacija pateikiama įvairių grafikų forma. Pavyzdžiui, galima ištirti atsipalaidavimo ir įtampos būsenos bei emocijų virpesių laipsnį. Kintantį atvaizdą galima sustabdyti bet kurią akimirką ir atspausdinti momentinę fotografiją kartu su duomenų aprašu.
POLAROID fotografuoja aurą, apgobusią galvą ir pečius. Tai idealu, nes galima pamatyti vaizdą iki ir po energetinio lauko sveikatinimo procedūrų.
 
LYNXXData: Penktadienis, 29.04.2011, 12:15 | Pranešimas # 23
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 1
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
taip, tą mėnulį prieš kelis mėn.mačiau ir aš-taip pat nustebino, nors tokį reiškini mačiau ir anksčiau, tik nebuvo jis taip arti kaip šį kart. jausmas buvo įdomus. o kūno virpėjimus stebiu jau ne pas vieną žmogų (tame tarpe ir pas save) ir nuolat iškyla jausmas : lyg tai esi lyg tai tavęs nėra. tarkim eini gatve-jauti kad eini, žingsniuoji viską matai, girdi, jauti, bet kartu jauti kad tavęs nėra, ar tai "ištirpus" esu smile keistas labai jausmas- kiek žinau tai yra perėjimo pojūtis.arba ausy pradeda zyzt-paskutiniu metu vos ne kiekvieną dieną. trumpai, bet tuo momentu nuo aplinkos atsijungiu-gaunu informaciją- tik nežinau nuo ko. :)) O norai veda tave ten kur tu nori-su mažiausiom laiko ir pinigų sąnaudom. pradedant reikalinga info baigiant daiktais ir drabužiais. nereikia nieko planuot- užtenka būt atsipalaidavus ir pajausti savo norą.akimrkai. ir po kelių minučių jau turi ko reikia. visi norai ir mintys realizuojasi. tai jaučia daugelis iš mūsų. Naktį matau žalios elektrinės ir balkšvos elektrinės šviesos taškelius, žalias plonas linijas, dieną pilki taškeliai skrajoja..ir dar balažin kas-kažkokios lazdelės su taškeliais ratukuose.(šituos nuo vaikystės stebiu) o dukra ne mato o jjaučia "žalius taškelius" ypač kai serga. manau tai gydomieji elementai..mano siela yra rusvai žalia su vos matomu žydru atspalviu.-t.y. siela pažengusi siela-gydytoja todėl visi šitie žaliavimai greičiausiai yra susiję su mano misijos dalimi.
Virgiui didelis ačiū už teikiamą info-jos paieškos atvedė čia daugelį iš mūsų. Virgis viską surankiojo ir padėjo ant lėkštelės .
Tikėkim meile, jos galia, mylėkim save-tai yra didžiulė jėga-anunakiai inkščia nuo jos ir voliojasi ant žemės pajutę savo menkumą.
 
SetData: Penktadienis, 13.05.2011, 22:49 | Pranešimas # 24
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Virgi, gal turi informacijos apie Kanadą? Aš radau gan įdomios informacijos: https://www.youtube.com/watch?v=zejD0UkMGGY
 
RmXasData: Ketvirtadienis, 09.06.2011, 13:54 | Pranešimas # 25
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Noreciau paklaust ar gyvenime buna tik sutapimai ar kas daugiau ? .. Nes vakar man toki geri sutapimai ivyko smile ..Buvo trecedienis as mokykloj nr 13 sarasuose , reikejo traukt lapukus burtu keliu ju buvo 26 mazdaug ir istraukiau 13nr , beto as gyvenu 13 bute.

Netikra gimimo data
 
SetData: Sekmadienis, 03.07.2011, 21:43 | Pranešimas # 26
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Nu aš irgi panašiai su nr. 13, tai ką, pešimės kas bus 13-tas?
 
RmXasData: Šeštadienis, 09.07.2011, 18:29 | Pranešimas # 27
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Jap saudysmes psi rutuleis :d

Netikra gimimo data
 
SetData: Antradienis, 19.07.2011, 23:43 | Pranešimas # 28
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dabar man iškilo labai svarbus klausimas. Paskutiniu metu pradėjau labai daug matyti. Pvz.: Užsimerkęs matau statinius, žmones ar net įvykius, kurie retai susije su man žinoma aplinka(žeme), gan dažnai atsimerkęs matau tai - ko nėra, bet dažniausiai tai būna ateities vaizdiniai, visi iki šiol išsipildė. Tai čia skaitosi, jog aš jau tobulėju į aukštesnį lygmenį ar man jau šizofrenija kokia?
 
RmXasData: Trečiadienis, 20.07.2011, 15:30 | Pranešimas # 29
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Gali ir pats logiskai pamastes sau atsakyk smile .. matai tai kas dazniausiai issipildo .. man panasiau i aiskiaregyste o ne i sizofrenija .

Netikra gimimo data
 
ViliariData: Penktadienis, 29.07.2011, 08:30 | Pranešimas # 30
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Set, nemanau kad tau šizofrenija biggrin Reikėtų tik išmokti kontroliuoti ir valdyti tai. Nors gal tu jau moki? smile
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Besikeičiantis supratimas (Ko laukti toliau)
Поиск: