Penktadienis, 29.03.2024, 10:07
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Gegužis » 16 » 2012 metų aktualijos. Biruta Viktorija Komolova
19:05
2012 metų aktualijos. Biruta Viktorija Komolova

Publikacijų tekstų formavimo metu aš visada jaučiu, kokie ilgi bebūtų tekstai, vis tiek jie tegali perteikti tik mikroskopinę dalį to, ką norėtųsi parašyti ta tema.

Daugelis mėgsta ieškoti prognozių ir pranašysčių įvairiems periodams ar energetiniams įvykiams. Todėl buvo metas, kai aš rašiau apie pagrindinius periodo energetinius momentus. Bet po to priėjau išvados, kad tai tampa apribojimu, nes daugelis atkreipia dėmesį tik į paminėtus dalykus ir nebando suvokti žymiai didesnio galimybių spektro.

Mes visi esame skirtingi, todėl visuomet į Žemę tuo pat metu liejasi įvairiausių energijų ir potencialų srautai. Ir jie visi jums prieinami. Todėl nepriimkite prognozių tame diapazone, kuris ten nurodytas. Kasdieną pergyvenate savus pasikeitimus, kurie išplečia jūsų suvokimų erdves. Pasijuskite savų prognozių kūrėjais! Jos jums bus pačios geriausios! Jūs galite ramiai suvokti, kokia dabartiniu metu jūsų energetika, o tada suformuoti savąjį pasikeitimų ir naujų būsenų aktyvacijų planą. Ir tai su jumis įvyks!

Dabar, kai linijinis laikas naujuose energetiniuose procesuose praranda savo įtaką, kiekvieno atžvilgiu vyksta realybių atsiskyrimas pagal kiekvieno asmeninį pasiruošimą ir sąmonės pasikeitimo lygį, keitimosi greitį. Įvairiems procesams yra daugiavariančiai individualūs terminai. Gyvenimas šiais laikais ir unikalios patirtys tokios individualios, kad neįmanoma konkrečiai įvardyti šių metų etapų, viskas vyksta visiems įvairiai.

Todėl 2012 metai ir 2012.12.12 bus kiekvienam skirtingi, tiesiogiai priklausomai nuo to, kiek kiekvienas išsilaisvins iš nueinančių evoliucijos etapų energijų likučių, kurie pagal savo vibracinius dažnius nedera su naujos civilizacijos energijomis.

Linijiniai 2012 metai ir ankstesni šių metų eigos variantai Žemės gyventojams jau seniai atšaukti, nes atsibudimas ir daugelio dvasingų žmonių dalyvavimas atvedė Žemę ir visa, kas joje yra į kitą, pagreitintą Perėjimo ir įėjimo į Naujojo pasaulio erdves variantą. Tuo pačiu metu egzistuoja ir trimatė Žemė bei civilizacija, dar esanti dualumo priešpriešose.

Tuo pačiu metu labai daug kas yra aktyvioje perėjimo zonoje, kur greiti pasikeitimai ir naujų galimybių aktyvacija lengvai prieinami. Būdami šioje Perėjimo Zonoje, daugelis atkakliai stengiasi senais metodais nutiesti kelią į naujas erdves. Tai taip pat visiškai galimas būdas, kurį žmonės pasirinko ir veda paskui save tuo keliu kitus. Yra ir kita pasirinkimo galimybė – naujiems laikams duodami nauji metodai ir naujos energijos.

Jau egzistuoja ir kita reali Žemė – Aukštesnioji Žemė (terminas, kurį aš naudoju tiesiog supratimui apie kitą gyvenimo lygį Žemėje), turinti stabilias penktojo išmatavimo vibracijų energetines erdves materialiame gyvenime su pozityvia įvykių tėkme. Tai erdvės, kuriose gyvena žmonės, energetiškai transformavę savo gyvenimo erdves ir sugebantys įeiti į šias energijas.

Visa tai iš tiesų turi be galo daug smulkesnių padalijimų ir vienu metu egzistuoja mūsų Žemėje kaip daugybė atskirtų paralelinių realybių.

Todėl nėra prasmės laikytis įsikibus į konkrečius procesus, laukiamus 2012.12.12. Kiekvienam viskas bus labai individualiai, kiekvienas tuo pačiu metu gali panaudoti skirtingus variantus, kad PER LAIKO TŪRĮ būtų maksimaliai pasiruošę naujoms galimybėms. Tai iš tiesų bus fantastiškas ieškančių ir einančių į Šviesą apdovanojimas!

Visus mus daugybę šimtų tūkstantmečių ruošė šiems laikams. Mes patys pasirinkome nueiti Pažinimo kelią sunkiose materialiose energijose, atskirtyje nuo Dieviškumo, praeinant priešingybių, poliariškai skirtingų būsenų ir įvykių Pažinimą, ir mes buvome visokie…

 

Reikšmingiausia tiktai prasideda! Mes esame ant galimybių išreikšti save naujoje kokybėje ir naujame ryšyje su kitais slenksčio. Naujosios civilizacijos erdvėse mes kursime kaip Dieviškos Esybės Žemėje, tuo pačiu jausdami šalia Dangiškas Dieviškas Esybes, bendraudami su jomis. Naujosios civilizacijos kūrimo procesas – mūsų bendras projektas.

Nėra sustojimo kelyje į tobulumą. Gyvenimas Žemėje dabar labai įvairus.

Tai, kad daugelis išėjo iš trimatės Žemės energijų, nereiškia, kad viskas jau padaryta. Atvirkščiai, mes gauname kūrimo jėgą ne tam, kad triumfuodami mėgautumės jau pasiektu, o tam, kad kartu galėtume padėti tiems, kurie dar yra dualumo ir priešpriešos erdvėse, kurie atkakliai laikosi savo uždarame pasaulėlyje arba atakuoja aplinkinius, bandydami išplėšti iš jų sau.

Tikrojo Dieviškumo kibirkštis šiandien įžiebta ir aktyvuota absoliučiai kiekvieno Žemės žmogaus širdyje. Ji rusena ir pas tuos, kurie, kaip ir anksčiau, vagia, šmeižia, slopina, arba nugrimzdę į nusivylimą ir baimes, jaučiasi beverčiais ir silpnais… absoliučiai pas visus. Bet ši kibirkštis kol kas užgožta baimių ir senojo pasaulio energijų, ji užslėgta nusivylimų ir agresijos iš išorės baimės. Mes galime, jausdamiesi naujų energijų, naujų būsenų, nuoširdžios Meilės fakelais, pažadinti šią kibirkštį savo fontanuojančiomis energijomis. Ir žmonės, galbūt ir nesuprasdami kas su jais vyksta, ims optimistiškiau žiūrėti į žmones ir supantį pasaulį, palaipsniui pastebėdami, kad pasaulyje jau yra pakankamai didelė įvairovė kitos rūšies įvykių. Jie, nustoję laukti katastrofų ir karų, ims modeliuoti kitokią realybę, pozityvią. Ir tai bus aktyvūs Žemės nubudimo procesai.

Visi kartu mes galime anuliuoti pranašaujamas katastrofas, kuriomis ligi šiol gąsdina žmones, tiražuodami masinės informacijos priemonėse atitinkamas prognozes. Su apgailestavimu tenka matyti, kad keliamas baimės bangas palaiko kai kurie lyderiai, priskiriantys save prie Šviesos Jėgų. Manau, kad jie įstrigo dualume, o galbūt vaidina savo rolę gerovei tų, kuriems šiandien apsimoka gąsdinti žmones, kiršinti nacionalinę ir rasinę nesantaiką, provokuoti agresyviems poelgiams ir rasiniams konfliktams. Kol pasaulyje yra agresija ir karai, sugriovimai ir badas, yra visiškai konkrečios žmonių grupės, kurios iš to užsidirba, perimdamos pinigų srautus asmeniniam praturtėjimui. Jūs galite nesutikti su tokiomis socialinėmis, politinėmis ir nacionalinėmis programomis. Jūs galite prašyti, kad tokie dalykai Žemėje būtų nutraukti. Jūs galite žmonėms paaiškinti energetinių procesų prigimtį. Paprasčiausias dėsnis „panašus traukia panašų" pasireiškia kiekvieno žmogaus gyvenime. Žmonės supras greitai, kad verkšlenimai ir išpuoliai prieš kaimyną laimės ir klestėjimo neatneš. Pasakokite apie naujus procesus ir naujas galimybes.

Jūs galite šiame procese aktyviai dalyvauti. Šiandien kiekvieno naujų energijų nešėjo vaidmuo labai didžiulis. Tam, kad Žemėje įvyktų nauji pasikeitimai, nebūtinai didžioji žmonių dauguma turi tapti naujų būsenų kodų nešėjais. Mums reikia dosniai dalintis žiniomis, pasakoti apie lengvus metodus pakeisti savo gyvenimą, tuomet 2012 metų gruodyje Žemė taps visai kitokia, nes naujų energijos įgis astronominę plėtrą ir pagreitį. Būtent taip vyksta masinis nubudimas – realaus kiekvieno žmogaus aktyvumo dėka.

Mes visi dabar turime labai labai daug dvasinio ir švietėjiško darbo. Juk mes artėjame prie neprecedentinio eksperimento Žemėje aktyvios fazės. Įdomiausia dar tik prasideda! Juk mes galime jau visai kitais metodais padėti trimatei Žemei ir žmonėms, padėti tiems, kurie yra perėjimo zonoje ir ieško naujų kelių, kad procesai vyktų greičiau ir rezultatyviau. Tuo pačiu metu mes sąmoningai formuojame realaus gyvenimo naujoje civilizacijoje erdves. Naujoji Žemė, Aukštesnioji Žemė – tai naujosios pasaulio tvarkos flagmanas, kurią mums visiems reikia tobulinti – tuo pačiu metu mokantis ir praktikoje įgyvendinant rezultatus.

Šiais metais yra daugybė energetinio piko periodų, kurie suteikia galimybę naudoti intensyvius metodus paleisti senus dalykus ir priimti naujus, vienu metu išlyginti ir subalansuoti įvairius energetinius procesus ar gyvenimo įvykius. Tai saulėgrįžų, užtemimų, lygiadienių dienos.

Apie tai, kaip pasinaudoti šiais periodais, svetainėje (www.pervoistok.lv – vert. past.) yra įvairių publikacijų ir metodikų, kurias galima naudoti ir dabar, nes ten minimi vis dar aktualūs visiems mums momentai. Jums reikia tik turėti omenyje, kad dabar energetinės būsenos ir pasikeitimų galimybės tapo šimtus kartų efektyvesnės. Jausdami išaugusią energijos jėgą, jūs aktyviais šių metų energetiniais periodais dirbate su asmeninėmis būsenomis arba grupėje padedate kitiems.

Turėkite omenyje, kad Saulė, eilinį kartą pakeitusi matricą per Žiemos Saulėgrįžą, kaip startinis naujų procesų paleidimo mygtukas dabar kaupia jėgą, ji pakeitė kitų Saulės sistemos planetų energijas, todėl jūs tuo pačiu metu esate ir atnaujintų visų planetų (matomų ir nematomų, esančių kituose išmatavimuose, Mėnulio…) kompleksinių energijų matricų poveikyje…

Saulė daug kartų aktyviau veikia magnetinių Žemės tinklų būseną, o tai atitinkamai jaučia mūsų ląstelės, ir kūnas patiria diskomfortą. Todėl dėl vibracinių svyravimų magnetiniuose Žemės tinkluose nuolatos save suderinkite. Jūs galite prašyti Dieviškųjų jėgų pagalbos aktyvuoti jums tokią savireguliacijos būseną.

Šiuose metuose yra palaipsnio išsilaisvinimo iš senosios pasaulio tvarkos etapai, periodiniai persikrovimai, neretai vykstantys per programų „nunulinimą" (nulines būsenas). Jums reikia būti maksimaliai atviriems šiems pasikeitimams ir absoliučiai pasitikėti Dieviškosiomis jėgomis, kurios visada padės pasirinkti optimaliausią variantą. Tačiau, kas beįvyktų, jums reikia būti absoliučiai sąžiningais prieš save ir aplinkinį pasaulį. Klasta ir maskuotės – tai irgi gyvenimo pozicija,  sugrąžinanti jus į senas energijas. Todėl nekurkite iliuzijų, kad paslėpę nuo savęs ar kitų nemalonius dalykus, jūs galite apgauti Dieviškąjį pasaulį, to neįvyks, tik atitolinsite savo laimingą gyvenimą naujame pasaulyje.

Būkite dėmesingi, stebėkite savo mintis, kad sustiprėję jūsų ketinimų materializacijos procesai neformuotų jūsų gyvenime negeidžiamų dalykų.

Įpraskite jausti savo daugiaplaniškumą ir beribiškumą, juk mes esame ne vien fiziniai kūnai su aplink kūną esančiais laukais, mes daugiamatės ir įvairiapusės bendražmogiškosios visumos dalys, mes turime savo frakcijas įvairiose galaktikose, žvaigždžių pasauliuose ir kitose planetose, visatos erdvėse, kosmose. Nebandykite suprasti šito savo trimačiu protu, tai daugiaplanės ir daugiavariantės būsenos, kurias jūs galite suvokti, išėję už trimačio žmogiškojo suvokimo ribų.

Priimdami tokius save kaip savo natūralią prigimtį, jūs vienu metu galite atstatyti savyje pirmaprades aukščiausias žinias, kurios padės suprasti kas dabar vyksta ir suteiks visai materialią išmintį jūsų žemiškai veiklai.

Puikiai veikia Meistriškumo erdvių energijos 11.11.11. Apie tai galite paskaityti informaciją svetainėje, pajusti, kad energijų jėga išreikšti savo meistriškumą įvairiose sferose jums pasiekiama ir vis auganti. <…>

Viskas jūsų rankose, su Dievišku orumu priimkite Meistriškumo įrankių įvairovę!

Tame, kad mes intensyviai ruošiamės 12.12.12 erdvių energetinių galimybių priėmimui, nėra nieko naujo. Svarbiausia yra tai, ką mes dėl to darome arba nieko nedarome.

Faktiškai mūsų uždaviniai labai paprasti – paleisti pasenusią energoinformatiką, viską, kas jau atliko savo paskirtį, ir drąsiai atsiverti dabartinių nuostabių laikų naujoms energetinėms galimybėms…

Iki vasaros Saulėgrįžos mus pasitinka du užtemimai. Apie energetines galimybes užtemimų metu yra informacijos ankstesnėse publikacijose, o trumpai – tai jėgos momentai seno pakeitimui nauju. O sena signalizuoja mums per mūsų mintis, per mūsų poelgių ir veiksmų charakterį, per santykių su žmonėmis stilių… Jums tereikia būti dėmesingiems kaip reiškiatės kasdieniniame gyvenime. Šiandien maža žinoti, kaip teisingai naudotis energetinių būsenų transformavimo metodais. Jeigu tai nepatvirtinama realiu elgesiu kasdienybėje, reiškia, einant iki tikro dvasingumo dar reikia daug ką paleisti.

Daug ką mūsų realiame gyvenime apsprendžia sąmonės būsena. Juk dabar visų sąmonės tinklai turi daugiamatę kvantinę (šviesos) struktūrą. O šviesos kiekis joje priklauso nuo to, kiek esate paleidę praeitų gyvenimų patirtį, įtakojančią šiandien jūsų realius veiksmus ir įvykių charakterį. Atėjo laikas praktiškai lig dugno išsilaisvinti iš pasenusių būsenų. Juk 12.12.12 erdvės jums atvers savo potencialus ir galimybes atitinkamai pagal jūsų bendrą energoinformacinę būseną.

Šiandien reikalingas begalinis aiškumas, sąžiningumas prieš save ir aplinkinius, ramus BET KURIOS praeitų įsikūnijimų ir šio gyvenimo patirties priėmimas, tai padės pamatyti savyje iliuzorinius apvalkalus, maskuotes, po kuriomis slėpėte viską, ko bijojote ar nenorėjote savyje pamatyti. Viskas, kas paslėpta, niekur nedingsta. Bet tai veikia bendrą Šviesos koeficientą jūsų energetikoje, formuoja jūsų gyvenimo įvykius, veikia jūsų sugebėjimą priimti naujas 12.12.12 erdvių energijas. 

Pagrindinis energetinis šių erdvių akcentas – materiali realybė naujose energijose. Tai aukšto dažnio Dieviškosios energijos, įtvirtintos materialiame pasaulyje. Tai reiškia, kad mūsų gyvenime ims vykti realūs pasikeitimai… Bet į užterštas senomis būsenomis energijas aukšto dažnio Šviesos energijos negali lengvai prasiskverbti, todėl realaus gyvenimo šviesos fonas toks, kokie jūs esate viduje. Čia viskas paprasta. Dėsnis „kas viduje, tas ir išorėje". O koks jūsų pasiruošimas naujiems pokyčiams ir potencialams – priklauso tik nuo jūsų, nes galimybės ir metodai užbaigti dualumo ir priešpriešos pasaulį ir išeiti į Dieviškosios civilizacijos Žemėje erdves duodami ir prieinami kiekvienam. Dieviškasis planas neskirsto į išrinktuosius ar vertus aukščiausio žinojimo ir šito nevertus. Viskas yra jūsų rankose ir jūsų sąžiningume prieš save. Pamatyti ir suvokti savyje nemalonius dalykus – tai jėgos, o ne silpnumo pasireiškimas. Silpnas slėpsis, maskuos nemalonius dalykus gražiais žodžiais. Stiprus pamatys save tikroje šviesoje, su dėkingumu už patirtį paleis jau nereikalingas savybes, ramiai, pilna krūtine įkvėps naujos civilizacijos energijas ir galimybes.

Šiandien daugelis jaudinasi, skaitydami tiražuojamą informaciją apie tris tamsos dienas.

Tamsa – tai tik galima jūsų realybės būsena.

Įvyks tai su jumis ar ne, priklauso tik nuo jūsų pačių – dabar jūs modeliuojate jūsų realybių energetinės būsenos pakeitimo procesus. Jeigu jūs bijote, kad pasinersite į trijų dienų Tamsą ir kančias, tai bus jūsų išsakyta valia (baisus įvykis), kurį Dieviškasis planas TURĖS jums parūpinti!

Negudraukite su terminais, bandydami šį procesą kitaip įvardinti. Nes savo esybės gelmėse jūs vis tiek priimate šį trijų Tamsos dienų scenarijų, nors ir bandote jį pavadinti pozityviu. Yra kitas variantas. Auginkite krištolinės Šviesos energijų buvimą jūsų energetinėse erdvėse, paleiskite senus dalykus, tada energetikos transformacija vyksta sistemingai, palaipsniui, ir jokios tamsos dienos jums neateis. Visalaikyje (Всевременьe) yra amžinas Visada. Todėl linijinio laiko parametrai gana sąlyginiai. Šiandien kiekvienas Žemės žmogus gyvena savoje laiko apimtyje (tūryje). Ir jūs galbūt žinote, kad daug kam linijiniai 2012 metai jau seniai praeityje… Ir daug kam seniai praėjo trys NEįvykusios tamsos dienos, kuriomis šiandien daugelį gąsdina.

 

Padirbėkite su baimėmis, paleiskite bet kurios rūšies ir kilmės baimių priežastis, paleisdami jas iš visos į visumą apjungtos visų rasių, kultūrų ir civilizacijų patirties… Pasiekite šiame darbe patį dugną, pačias pirmines priežastis… Atlikite šį darbą per keletą etapų, nes per vieną kartą milijonų evoliucijos metų sankaupos neįmanoma pašalinti, nesugriovus jūsų energetinės konstrukcijos. Visada prisiminkite, kad bet kurių energetinių transformacijų TEMPAI IR APIMTYS TURI BŪTI KOMFORTIŠKI, IR VISKAS VYKSTA VISUOTINĖS GEROVĖS INTERESAIS.

Jums su malonumu padės tą atlikti Dieviškosios jėgos. (Galite naudoti svetainėje www.pervoistok.lv esančią aktyvaciją „Gyvieji raktai" («Живые ключи»)).

Atkreipkite dėmesį į fizinio kūno būseną. Energetinės erdvės sudarytos iš subtilių vibracijų, kurios lengviau persitvarko ir keičia savo vibracinius dažnius. Materialus pasaulis ir mūsų fizinis kūnas sudarytas iš tankesnių energijų, todėl vibracijų pasikeitimai – sudėtingas procesas.

Nuolatos susiderinkite su naujais kodais, spinduliuojamais mūsų Saulės. Mūsų Saulė – tai perduodantis vibracinius dažnius ir komandas siųstuvas. Ji praleidžia į Žemę energetinius impulsus iš Centrinės Saulės, toliau iš Visatos, Kosminės, ir toliau… iš Pradžių Pradžios Šaltinio…

Energetinė mūsų Saulės būsena aktyvuoja naujus procesus ir naujas energetines galimybes. Mūsų kūnas tiesiogiai per magnetinius tinklus su tuo susijęs. Todėl mes dažnai jaučiame įvairaus charakterio fizinius simptomus, kai didėja Saulės aktyvumas.

Nekovokite su šiais procesais!!!! Kova – tai gyvenimo dualume metodas! Atvirai įsileiskite naujas vibracijas į savo erdves. Jos formuoja mums naujas galimybes ir visai negriauna jūsų sveikatos. Nemodeliuokite sau fizinių negalavimų!

Su džiaugsmu priimkite viską, ką dovanoja jums Saulė. Tai startinis mygtukas naujiems procesams Žemėje ir asmeniškai Jums. Mėnulis, būnantis šalia jūsų, atskleidžia paslėptus ir ne visada lengvai apčiuopiamus potencialus. Jis taip pat padeda jums paleisti sena ir atsiverti naujam gilesniuose lygiuose, stiprindamas  jūsų sensoriškumą ir vyksmo suvokimo gelmę… Mėnulis – unikalus reiškinys, esantis netoli Žemės esančiose erdvėse. Be Mėnulio energijų mes negalėtume savo transformacijose pasiekti dugno, paleisdami nereikalingą…

Atkreipkite dėmesį į savo fizinį kūną, padėkite jam, sąmoningai atlikdami energoinformacinį ląstelių būsenos, molekulių struktūros, ląstelių atminties ir sąmonės valymą…

Vanduo (skysta terpė) jūsų kūne saugo savyje daugybę jau nereikalingos informacijos. Pakvieskite į pagalbą Vandens stichijos Saugotojus, jie padės jums atlikti kardinalų išsivalymą ir tuo pat metu pakeisti ląstelių programas…

Kaulų struktūra ir tankūs audiniai taip pat saugo įvairiausias senas informacines būsenas, kurios jums šiandien jau nereikalingos, nes užlaiko taršą, blokuoja lengvą naujų energijų tekėjimą kūne…

Pajauskite savo organus ir kūno sistemas, sąmoningai praplaukite jas krištolinės Šviesos srautais, gyvybę kuriančia krištoline BioŠviesa, paruoškite juos be kliūčių priimti naujas vibracines būsenas. Šiandien mūsų kūnai ruošiasi labai stipriems pasikeitimams.

Keičiasi esančių organų veiklos programos. Jau formuojasi naujos matricos naujų organų ir liaukų. Jos pradeda formuotis kaip energetinės programinės struktūros, kai kurios palaipsniui įgis fizinį pavidalą, kai kurios pasiliks energetiniame lygyje, atlikdamos savo funkcijas.

Daugelis jaučia, kad keičiasi kūno temperatūros režimas. Ji tapo 1-1,5 laipsnio žemesnė už mums įprastą temperatūrą 36,6. Nesijaudinkite dėl to. Tai visiškai natūralus rezultatas. Juk krištolinės energijos, keičiančios mūsų kūną, savo prigimtimi pakankamai vėsios, todėl ir keičiasi kūno temperatūros režimas…

Kūnas pergyvena giluminius išsivalymo procesus, todėl galimi peršalimo simptomai. Neblokuokite ir neslopinkite jų medikamentais. Nepriimkite to kaip ligos. Juk tokia reakcija – tai formavimas realybės: „sergu", o ar jums reikalinga tokia realybė? Formuokite savyje kitą procesą: „kuriu naują sveikatą", o ne senu būdu „gydau susirgimą". Jaučiate skirtumą? Pirmu atveju tai pozityvus procesas, o antruoju atveju realybės „sergu" modeliavimas ir kova su tuo… Taip galima kovoti be galo, nepastebimai palaikant negeidžiamą būseną – ligos buvimą kūne. Ir būkite kantrūs dėl keitimosi tempų. Aš dažnai gaunu laiškus, kad po kokios nors praktikos akimirksniu niekas nepasikeitė… O jūs pagalvojote, kas yra energetinė jūsų erdvių konstrukcija? Neįmanoma išplėšti iš jūsų daugelio tūkstantmečių struktūros. Tai sugriautų ir kūną, ir gyvenimo įvykius, keitimosi procesai vyksta etapais ir sluoksniais, būkite išmintingi ir kantrūs… O mes dažnai esame tarsi nekantrūs ir nenustygstantys vaikai, norim trokštamus dalykus gauti akimirksniu ir visoje apimtyje… Pasiruoškite komfortiškiems pasikeitimams…

Žinoma, kai simptomai ryškūs, verta kreiptis pas gydytojus, bet būkite dėmesingi jų diagnozei. Daugeliui tapo įprasta esant mažiausiems negalavimams gerti kalnus įvairių tablečių, nors simptomai menkučiai…

Peržiūrėkite savo realaus gyvenimo sferas – asmeninę, šeimos, dalykinę, santykių artimiausioje aplinkoje, su kolegomis, draugais… Gerai būtų, jei užsirašytumėte, kas jau nereikalinga jūsų gyvenime, o ką norite turėti… Kuo konkrečiau bus užrašyta, tuo paprasčiau jums bus dirbti.

O paskui dirbkite su kiekvienu punktu. Metodika vis ta pati.

Reikia pašalinti iš konkrečios situacijos ar planų ateičiai senų patirčių energetiką, stabdančią realizaciją ar pasikeitimus. Prajauskite savo asmeninę būseną šioje situacijoje, išsiaiškinę, kas jus neramina, verčia įsitempti, galbūt, tai senos baimės ar netikėjimas savo sugebėjimais, galbūt, jus spaudžia aplinkiniai, versdami daryti nenorimus dalykus… Jūs laisvi – ramiai, giliai ir sąmoningai, tiesiog energetine būsena pajuskite savo NE nereikalingam, nutraukę ir užbaigę senas situacijas, tada tai išeis iš jūsų įvykių. Situacijų scenarijai ims keistis. Bet jeigu jūsų stimulai sukurti trimačiu protu ir yra tik galvoje, rezultatai bus uždelsti. Būtent suformuota ir suvokta BŪSENA sukuria rezultatą. Pajuskite širdimi savo naują būseną, užpildykite šia energija visas jūsų realaus gyvenimo erdves, pajutę, kaip tai įsitvirtina gyvenimo ir santykių realybėse…

Pagal tokią metodiką praeikite visus savo pageidavimų paleisti kas nereikalinga ir aktyvuoti trokštamų potencialų realizaciją užrašus.

Žinoma, siūlomas metodas labai supaprastintas, bet jis veikia labai efektyviai, jeigu iki savo esybės gelmių išreikšite ketinimą paleisti jau atitarnavusius energetinius procesus ir užbaigti žmogaus evoliucijos dualiame priešpriešų ir atskirtumo pasaulyje programas, atsiversite naujam ir be baimės priimsite naujas nuostabių 12.12.12 erdvių galimybes!!!

Dabar mes esame nuostabių ezoterinių jėgos procesų išvakarėse – du užtemimai (Saulės – gegužės 20 d., Mėnulio – birželio 4 d.) ir Vasaros Saulėgrįža.

Laikas prieš užtemimus ir tarp užtemimų – išimtinai efektyvi galimybė išsiskirti su atgyvenusiomis ir atlikusiomis savo paskirtį energijomis, procesais, asmenybės savybėmis, dualumo pasaulio atgarsiais, atskirumu, priešprieša, viskuo, kas netinka Naujai civilizacijai. Nuo pavasario lygiadienio eina (daugelis tai pajuto žymiai anksčiau) prašymas ir palinkėjimas – „PASIEKTI dugną" trimačio pasaulio ir arijų rasės programų užbaigimo procesuose.

Jau dabar mes galime pasakyti, kad Žemė, daugialypė, daugiavariantė Žemė, turinti pakankamai laiko savo atskirų realybių erdvėse gyvenimo stabilizavimui, atitinkamai kiekvieno žmogaus vibracinėms charakteristikoms – nuo atkaklių 3D dualumo pozicijų iki visiškai susiformavusių ir pasireiškiančių realiame gyvenime Aukštesniosios Žemės sferų, kaip mes vadiname realybes, kur jau  įsitvirtinusios Naujosios civilizacijos energijos. Aukštesnioji Žemė dabar yra realaus gyvenimo erdvė, kur patys to nepastebėdami pereina tie, kurie pabaigia nueinančios civilizacijos programas, ir kurių šviesos koeficientas atitinka naujojo pasaulio energetikai.

Tokio skirstymo nepriimkite paraidžiui ir absoliučiai. Atskirų realybių vibracinės charakteristikos turi susiliečiančias sritis, kur vienu metu egzistuoja įvairios vibracijos. Analogijai galime prisiminti, kaip susilieja pereidamos viena į kitą vaivorykštės spalvos, tarp kurių nėra aiškių ribų, o yra zonos susimaišiusių atspalvių.

Dabar visos Žemės erdvės pergyvena labai stiprius energetinius pasikeitimus. Žemė energetiškai pasikeitė, mes visi energetiškai pasikeitėme, ir tokį pat procesą pergyvena visas Kosmosas, įvairiai praeidamas intensyvaus keitimosi fazes.

Žemė priima stiprėjančius absoliučiai naujų Saulės ir Mėnulio, Saulės sistemos planetų energijų potencialus. Kitokiomis tapo Stichijų ir žemės pasaulių energijos, energetinė stichijų Dvasių, pasaulių Saugotojų prigimtis, keičiasi gyvūnijos ir augalijos pasauliai. Keičiasi kiekviena molekulė ir atomas Žemėje ir mūsų kūnuose.

Globalių pasikeitimų laikais mes galime visiškai pasitikėti Dieviškųjų jėgų rūpesčiu ir dėmesiu, ramybėje ir džiaugsme pajusti ir suvokti nauja, ramiai PRIIMTI VISKĄ, kas buvo su mumis per šimtus tūkstantmečių įvairiausias evoliucijos fazes – be baimės, be savigraužos, be kaltės jausmo, be kaltinimo ir manipuliavimo išorinėmis aplinkybėmis, žmonėmis ir ypač energetiniais procesais. Jūsų krištolinis sąžiningumas pirmiausia prieš save – tai raktas, kuris atskleis jums paslėptus atgyvenusius ir užmaskuotus dalykus. Be jūsų geros valios ir giliai suvokto pasirinkimo Dieviškasis planas negali jums padėti, nes niekada nepažeis jūsų laisvos valios ir pasirinkimo.

Ne vieną kartą buvo publikuota informacija apie energijas, programas, Saulės matricos pasikeitimus, apie tai daugelis rašo. Noriu atkreipti jūsų dėmesį, kad per pastarąsias keletą savaičių Mėnulis praėjo visišką programų pergrupavimą ir dabar spinduliuoja visai kitokią energiją. Energetiniais pojūčiais Mėnulis visada buvo švelnus, padėdavo mums atskleisti paslėptus, neišreikštus dalykus, jis ir dabar mums tame padeda. Įvyko absoliutus Mėnulio matricos pakeitimas. Jis ėmė spinduliuoti absoliučiai naujų energijų spektrus. Per pilnatį gegužės 6 dieną mes grožėjomės Mėnulio spinduliuojamais įvairiaspalviais spiraliniais srautais, besiliejančiais į mūsų širdis, į mūsų gyvenimo realybes, energetinę sandarą, į visą Žemę… Mėnulis energetinėmis spiralinėmis juostomis, kurių kiekviena generuoja ypatingas energijas, švelniai įsirašė į mūsų energetines struktūras, pagimdydamas nepaprastos jėgos sugebėjimus išties IKI DUGNO pamatyti savyje visą nereikalingą ir atgyvenusį.

Štai kai kurie Naujojo Mėnulio atspalviai ir galimybės.

- Vaizdžiai sakant, jis tapo kur kas labiau savarankiškesnis, t.y. jis ne tik atspindi Saulės srautus ir energijas, atskleisdamas paslėptus potencialus, jis dabar pats sukuria ir spinduliuoja į Žemę ir Kosmosą naujas energijas, prieinamas kiekvieno suvokimui.

- Spinduliuoja sustiprintus Nubudimo energijos srautus.

 Ištirpdo baimes, agresiją, kitas jau nereikalingas savybes, įskaitant giliai paslėptas nuo savęs ir aplinkinių.

 

- Tirpina paslėptus energetinius blokus ir analogiškas situacijas.

- Stiprina transformacijos procesus, todėl jūs lengviau galite išsiskirti su pasenusiais dalykais, laikančiais jus išeinančios epochos realybėse.

- Tuo pačiu greitėja trokštamų realybių formavimo procesas. Faktiškai savo energijomis Mėnulis geba pagreitinti laiką (tas jau vyksta).

- Tiems, kurie pasiruošę ir yra drąsūs, ir nori pasiekti DUGNĄ, energetinė Mėnulio projekcija su naujų energijų kompleksu gali būti patalpinta į jūsų širdies erdvę, kad ten įvyktų išsilaisvinimas ir ištirptų blokai.

- Jūs pasijusite galintys galintys priimti ir naudoti naujų Meilės energijų įvairovę – laisvos, nuoširdžios, švelnios – krištolinės. Jūs pajusite naujos kokybės Meilės energiją, kokios anksčiau negalėjote pajusti, nes sena tūkstantmečių patirtis nuspalvino Meilės energiją išbandymų, kentėjimų, slopinimo atspalviais…

Tuo pačiu noriu aptarti kai kuriuos aspektus, dirbant su Meilės energija. Dabar ištariama tiek daug iškilių žodžių apie meilę aplamai, kalbama apie meilę pasauliui, žmonėms, viskam, kas yra, o ar išreiškiama kasdienybėje energetiškai tyro skambėjimo Meilė, kurią galima pavadinti Dieviškąja Meile? Ar yra tokia Meilė, patvirtinama gyvenimo būdu kiekvieną akimirką? Dažnai vyksta gražių ir teisingų frazių apie iškilius dalykus tiražavimas, kuriuose nėra krištolinio tyrumo Dieviškosios Meilės energijos.

Kaip ir visos energijos, lydėjusios žmoniją evoliucijos įvairiose kultūrose procese, Meilės energija kartu su žmonija nuėjo įvairiapusiško vystymosi kelią – tradicijos, socialiniai įvykiai, šeimyninės dramos ir tragedijos, klasta, išdavystės, gudravimai, neištikimybė, vagystės, pasityčiojimai… Meilės vardu (tarp kitko, ir Dievo) triuškino priešininkus, spekuliavo, manipuliavo, naudojo šią energiją, kad gautų trokštamą. Kiek konfliktų ir ginčų buvo dėl meilės. Susimąstykite – Meilė būna tironiška, slopinanti, agresyvi, ji būna nuspalvinta ir kaltės, praradimo, baimės atspalviais. Dar ir šiandien žmonių erdvėse daug panašios rūšies Meilės energijos sunkių praeities patirčių piktžolių. Galbūt todėl daugeliui neatsiveria trokštamos realybės, nesusiklosto asmeninė laimė, profesinė raiška… Laukia rimtas darbas, gydant meilės energiją.

 

Galima naudoti Mėnulio energijos jėgą ir atlikti praktiką – Meilės evoliucijos gydymą. Šiai praktikai jūs iš anksto apsispręskite, kokias gyvenimo sferas įtraukiate į išlaisvinimo procesus. Aš patariu imti absoliučiai viską, galbūt etapais (visada tempai ir apimtys turi būti komfortiški!!!!), nes yra prasmė atlikti praktiką ne paviršutiniškai, grynai iš praktinių sumetimų protu atlikus analizę ir nusprendus, kur kol kas dar ne viskas gerai. Prajauskite giliai ir sąmoningai, iki širdies gelmių priėmę ir suvokę, kad jumyse iš tiesų dar yra daug nueinančios epochos patirčių atgarsių, atstumtų, paslėptų, nepastebėtų… Pajuskite noro dirbti motyvaciją – dėl gyvenimiško komforto ar visa tai tam, kad taptume šviesos nešėjais… Dabar labai svarbus ketinimų tyrumas!

O toliau peržiūrėkite visus santykius visose gyvenimo sferose, visus įvykius ir procesus. BŪTINAI ATLIKITE PRAKTIKĄ SUJUNGTAI Į VISUMĄ VISŲ GYVENIMŲ ŽEMĖJE PATIRČIAI, RYŠKIAU AKCENTUODAMI ŠĮ GYVENIMĄ IR VISUS JO ĮVYKIUS.

Įtraukite į darbą ir fizinį kūną, juk ląstelės savo atmintyje saugo viską, kas vyko su jumis nuo Žemės sukūrimo momento. Dirbkite būtent tokioje gilioje plotmėje – nuo jūsų pirmo atėjimo į Žemę momento.

Norisi aptarti dar vieną energetinį akcentą. Mėnulio užtemimas laukiamas linijinio laiko 2012 metų birželio 4 dieną. Tačiau energetiniai procesai, kurie pasireikš tą dieną, kaupia jėgą. Įsižiūrėkite ir prajauskite Saulės ir Mėnulio, o taip pat Saulės sistemos planetų energijas 2012 metų birželio 6 dieną. Įvyks energijų susiliejimas į visumą. Todėl energetiniai potencialai ir keitimosi bei naujo formavimo galimybės  ypatingai sustiprėja! Jau dabar jaučiami šie procesai!

Toliau bus laikas iki Vasaros Saulėgrįžos, kuris suteiks galimybių dėmesingai įsižiūrėti į savo būsenas, asmenybės savybių pasireiškimus, reakcijas į situacijas, užbaigti dualumo,  priešpriešos pažinimą ir pasaulio suvokimą, išlaisvinus iki dugno savo evoliucijos erdves visose rasėse, kultūrose ir civilizacijose per visus įvykius, procesus, santykius, pasekmes ir mūsų veiksmų ar mūsų neveikimo rezultatų rezonansus.

 

Jūsų sistemingo darbo rezultatyvumas pasireikš per gyvenimo įvykius. Jeigu labai greit pradeda vykti pozityvūs įvykiai, vadinasi, iš tiesų sugebėjote praeiti iki dugno. Jeigu, kaip ir anksčiau, jus papurto, be jaudinimosi ir panikos grįžkite prie sekančių gilesnių sluoksnių, kad pagaliau prieitumėte dugną!

Pagalvokite – juk šimtus tūkstantmečių praėjote pačių įvairiausių situacijų ir santykių sunkią pažinimo patirtį, todėl nieko nuostabaus, kad neįmanoma visą nereikalingą „nunulinti" greitai. Juk senos energijos ir energetiniai kodai dabar dar laiko realias jūsų gyvenimo sferas, todėl ištraukti vienu metu iš jūsų energetinių konstrukcijų visą nereikalingą yra netikslinga. Būtent dėl tos priežasties nuolat primenama – tempai ir apimtys komfortiški! Dabar Dieviškojo plano parama, esant tyriems ketinimams, absoliučiai visiems nepaprastai sustiprėjusi.

Pasitikėkite Dieviškuoju planu ir viskas įvyks! Jūs galite be baimės išsiskirti su senomis gyvenimo nuostatomis – juk Dieviškosios jėgos nepaliks jūsų be naujų žinių ir naujų energijų naujais laikais. O visa nauja pagal savo energetiką daug kartų nuostabiau – nuostabi tyra Meilė ir Švelnumas, akinantis džiaugsmas, draugai, vienminčiai, naujos kūrybinės realizacijos  patraukiantys procesai, kur darbas tampa ne pareigos našta, o reikalingų žmonėms procesų formavimo džiaugsmu… Neatmeskite materialaus pasaulio, tai bendro Visatos gyvenimo lygiavertė dalis!

Kurkite su Meile, jausdami, kad turite kūrybinio Meistriškumo raktus įvairiose sferose! Nėra Žemėje išrinktųjų, kiekvienas gali išreikšti save kaip jam norisi!

Šaltinis: www.pervoistok.lv

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 3977 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/5
Viso komentarų: 6
0  
1 PlejadieteLina   (17.05.2012 00:02) [medžiaga]
Aciu Virgi uz straipsni. Labai teisingos mintys, issakyta viskas, ka siuo metu reikia zinoti.

As taip pat dziaugiuosi, is praeitu straipsniu komentaru pajauciau, Sviesa aplink Jus visus auga, pleciasi ...

Praeita nakti, idomiai sapnavau. Sapnavau, kad einu kazkokia pieva, zole balta... Prieinu kazkoki balta kupola. Ieinu i ji..., o jame ... pulkas... vilku. Issigandau... ir sapne pamaniau, - dabar mane sudraskys. Bet... jie visi sustojo i eile, ir paeiliui man buciavo i veida, akis, plaukus, lupas, rankas ...

Gyvuneliu Meile YRA PATI TYRIAUSIA!

Desniai, kurie siuo metu stipriai veikia yra sie: Dualumo Desnis ir Vienodumo Traukos Desnis. Prasykime, kad Dieviskosios Jegos mums juos AKTYVUOTU!

Musu Planeta keliauja i Astralini Pasauli, kur laikas NULINIS, kur yra AMZINASIS CIA IR DABAR.

Po vienu Virgio straipsniu, daug kas klausete, kaip suprasti, kad Saulegriza bus ne birzelio 24, o 20 diena? Vakar gavau i si klausima atsakyma: siuo metu para turi 16 valandu, todel tikroji Saulegriza bus birzelio 20 diena.

Birzelio 20 diena, i Zeme prades lietis pacios stipriausios Energijos per siuos metus. Taip, daug kas tai pajus fiziskai: tai vienur tai kitur skaudes, ims dingineti atmintis, kai ka tai paveiks nerviskai, kai kas iseis, ar patirs dideles nelaimes. Didieji Isbandymai prasides tik rugsejo menesi, kai sutriks Zemes magnetinis Laukas.

2012 12 12 - visu kunai jau bus Kristoliniai, t. y. Astraliniai Kunai. 2012 12 20 ivyks PAKILIMAS.

Linkiu Jums VISIEMS Laimes. AMZINOSIOS LAIMES!!!

0  
2 artis   (17.05.2012 00:24) [medžiaga]
Visu kunai? Tu tokia uztikrinta, kad visa tai ivyks...?

0  
3 Doremi   (17.05.2012 09:26) [medžiaga]
wacko tai kodėl oficialiai to nepraneša žiniasklaida?
kaip čia dabar para tik šešiolika valandų?
pati gyvenu pagal ciklus, su saule keliu, su saule mingu, nejaučiu kad taip daug sutrumpėtų
kažkokia klaida wacko
ir vistik, dvidešimt trečios birželio naktis yra stebuklinga, ar aš čia taip visai nupušusi

+1  
4 Era   (18.05.2012 15:14) [medžiaga]
Straipsnis man patiko. Tik ne dėl straipsnio rašau komentarą.
Labai po daugeliu straipsnių yra P...Linos komentarai. Ir kaip ne keista, bet man jie visada sukelia dvejopų minčių ir jausmų. Kaip ir tekstas juose bendrai paėmus pozityvus, bet VISADA jaučiasi jos savęs išsiaukštinimas : štai Jums parašysiu " Straipsnis teisingas, taigi imkit ir skaitykit" smile
Na kas mes tokie, kad už kitus vertintume - teisingas ar ne, geras ar blogas, baltas ar juodas. Niekam nereikia kitų vertinimų. Gal geriau pasakykime "man patiko, man priimtinas, mielas". O ir šiaip jaučiasi "povandeninis " savęs iškėlimas kai kuriuose komentaruose:" aš štai už Jus daug protingesnė, daugiau patyrusi, ten buvusi, iš ten atėjusi ,už tai prašau labiau mane verinti ir mano nuomonė Jums turi būti svarbi". Jaučiasi Ego. Šiuo metu kaip tik to reikėtų vengti ir gal su tuo padirbėti. Nesmerkime, nevertinkime, neteiskime ir neapkalbinėkime kitų. Tai tokie mano asmeniniai pastebėjimai. Nors gal šiaip tas žmogutis ir geras smile

0  
5 Minija   (19.05.2012 16:53) [medžiaga]
Pagal day.lt ilgiausia šių metų diena birželio 21. O po jos jau dienos trumpėja.
Pagal mano sieninį kalendorių - saulėgrįža gaunasi birželio 20.
Man džiugu, nes tą dieną mano gimtadienis. smile
Netikiu tuo, kad para 16val. wink

0  
6 stiopa   (24.07.2012 08:56) [medžiaga]
Zmones, na kokios cia nesamones. tiesiog negaliu. visiska is pirsto lauzta rasliava. landzioju dabar po visokius panasius puslapius ir tiesiiog baisiuosi - internetas sausakimsas situ nesamoniu. astralinis kunas ? - zmones, cia gi mirusiu zmoniu aprasymas, kaip jie jauciasi po mirties.ir apskritai visa tai yra klaidamokslis, zodziu nesamones.geriau tiketi gyvuoju Dievu ir atgailauti uz savo nuodemes, o ne tiketis "prasviesejimo" ir "dangaus" uz dyka...O sitos rasliavos ir siulo, teigia, kad zmones gaus viska uz dyka, tik biskiuka pakentes...matai, tures persalimo pozymiu...Zmones, nebukite kvaili! Bukit ismintingi!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0