Ketvirtadienis, 28.03.2024, 21:34
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Rugsėjis » 30 » A.Dmitrijevas: Kas vyksta Žemėje ir žmonijoje?
23:38
A.Dmitrijevas: Kas vyksta Žemėje ir žmonijoje?

A.Dmitrijevas yra išspausdinęs apie 300 darbų, tarp jų – 7 monografijas, Novosibirsko bei Altajaus kalnakasybos universitetų studentams skaito paskaitas apie globalinę ekologiją. Svarbią vietą jo tyrinėjimuose užima klimato pokyčių problemos, procesai heliosferoje bei visoje galaktikoje.

.

http://www.obretenie.info/txt/dmitriev/ogn_per.htm

Mokslininkas mano, kad pagrindiniai įvykiai vyksta sociume. Kai kas kaltina Dievą, kažkas Šėtoną. Dabar kažką prognozuoti gamtoje – labai sunku. Todėl, kad žmonija elgiasi visiškai neprognozuojamai. Jį labiausiai neramina prieš 2-3 metus kilęs žmogaus priešiškumas Saulei ir visai Saulės Sistemai (SS). Tam tikra prasme vyksta bandymas užgrobti SS. Ką reiškia užgrobti? Tai reškia, kad su gamtos dėsniais nesiskaitoma ne tik Žemėje, bet ir SS ar net visos Galaktikos masteliu.

Agni Jogoje sakoma, kad Žmonės, kaip privati Kosminė iniciatyva yra pakviesti planetiniam ir kosminiam bendradarbiavimui. Tuo tarpu dabar kaip niekad anksčiau auga agresija, kurią sukelia techninis-mokslinis progresas. Žmonės kuo toliau tuo labiau save apraizgo techniniais apvalkalais. Kuo toliau tuo mažiau planetos gyventojai kontaktuoja tiesiogiai su Gamta. Kuo toliau, tuo daugiau galima išgirsti pareiškimų, kad pagrindinis mokslinio-techninio progreso kliuvinys ir priešininkas yra Saulė. Link jos žmonės leidžia specialius zondus. Jie tiria vietas, iš kurių dideliais kiekiais veržiasi plazma, o Saulės audros dideliu greičiu pasiekia Žemę.

Pasak A.Dmitrijevo, galime pastebėti, jog nežmoniškai tempais auga finansavimas tų mokslo ir pramonės sričių, kurios susijusios su kosmine industrija. Taip pat galvojama, kad jau metas mūsų biologinius kūnus pakeisti kibernetiniais. Oficialioje žiniasklaidoje galime pastebėti pareiškimus, jog tam tikrai kategorijai žmonių išgyventi nepavyks. Esą jie psichofiziologiškai jie nebus pajėgūs atremti išorinės gyvenamosios aplinkos spaudimo.

Su kuo susijusios šitos didelės permainos žemėje? - klausia mokslininkas ir mėgina į šį klausimą atsakyti. Dideliu pagreičiu vyksta kosmoso-fizinė programa, kuri skatina procesų įvairialypiškuma ir informacinį talpumą. Padidėjo uraganų greičiai, 33 kartais pagreitėjo ledjūrio tirpimas. Apie procesų pagreitėjimą buvo kalbama ir Agni Jogoje. Jau dabar mes gyvename kitoje planetoje negu prieš kelerius metus. Visi žemėje vykstantys procesai krypsta plėtimosi ir greitėjimo linkme. Ir visa tai prasidėjo tiek mikro, kiek ir makro lygmenyse.

A. Dimitrijevas įsitikinęs, jog nei po kelių, nei po 10 metų padėtis negrįš į tą pačią situaciją, kuri buvo. Ir pati Saulė tampa nauja. Vadovaudamiesi senomis tiesomis gyvename besikeičiančioje žemėje, todėl stabdome pagreitį ir gaunasi perkaitimas. Ir tas perkaitimas šiandien atsiliepia tiek individualiame, tiek kolektyviniame lygmenyse. Vyksta žmonių psichikos sprogimai. Ypatingai tai pasireiškia dideliuose miestuose, kur yra sukurta dirbtina gyvenamoji aplinka. Miestuose daugiau sklinda elektromagnetinių spindulių negu gamtoje.

Žmonės iki šiol vadovaujasi techninio progreso idealais, o iš kitos pusės - evoliuciniu proveržiu. Žmogaus vienatvės ir antropocentristinio kosmoso samprata privedė prie to, kad protingieji planetos gyventojai nustojo domėtis kas iš tikrųjų vyksta aplink juos, tiek gamtoje, tiek kosmose.

„Jeigu dabar atliktume momentinį gyvybinio proceso pjūvį Žemėje, tai pamatytume, kad visa tai yra apie ką sakau. Biosfera nebegrįš į pirmines vėžes. Saulės sistema, besisukdama aplink galaktikos centrą, šiuo metu įlėkė į lokalų magnetinį debesį. Šis lokalus magnetinis debesis charakterizuojasi tuo, kad jame medžiagos, o taip pat ir energijos kiekis yra kur kas didesnis. Energijos čia 1000 kartų daugiau negu buvo erdvėje iki debesies. Saulės sistema šiame lokaliame magnetiniame debesyje turės skristi 3 tūkst. metų. Vadinasi tiek pat laiko tarpusavyje sąveikaus dvi visiškai skirtingos kosminės sistemos", - sako A.Dmitrjevas.

Ezoterinės mokyklos šitą energetinį galaktikos „debesį" vadina – fotonų juosta arba eterio juosta, galaktine vasara ir t.t., kuri šiandien keičia ir transformuoja ne tik Žemės bet ir visos Saulės sistemos elektromagnetinius, magnetinius bei kvantinius laukus.

Todėl dabar mes turime rimtų problemų. Tamsieji išstūmė žmones iš Kosminių dėsningumų ir dabar negali susitvarkyti su bręstančiu chaosu.

Tuo tarpu Saulės agresija ir jos atsakas į žmonių kuriamą technosferą, didėja, o palydovai dega. Mokesčių mokėtojų pinigai eina vėjais. Žmonės mano, jog Saulę turi nusilenkti žmogaus techniniam progresui. Planetos gyventojai kovoja su mus šildančia žvaigžde dėl teisės į evoliuciją. Mobiliųjų telefonų signalai išeina toli už Žemės ribų. Jų šiandien Žemėje yra daugiau kaip 3,5 mlrd. Nustatyta, kad korinis mobiliųjų telefonų ryšys gadina ne tik žmogaus sveikatą, bet ir Saulės ryšį su sistemos planetomis.

Mokslininkas įžvelgia žemę, kaip gyvą organizmą. Jo įsitikinimu Visata – taip pat yra gyvas organizmas. Viskas priklauso nuo to, kiek mes organizuoti savyje, kiek mes valdome emocijas ir intelektualinį procesą.

Griaunamas gyvybinis procesas
---------------------

Dabar, anot mokslininko, Žemėje vyksta gyvybinio proceso griovimas. Paslėpti techninio progreso tikslai – naikinti gyvybinį procesą žemėje. Jį griauna visų pirma techniniai įrengimai. Technika išstumia biosferą. Dabar reikia apsispręsti, ar aš tapsiu, kiborgu, ar žmogumi? Tam, kad padaryti pasirinkimą, reikia įvesti tvarką savyje. Kiekvienas žmogus turi išspręsti fundamentalius klausimus, kodėl jis yra žemėje ir kokia jo funkcija. Kitaip tariant, žmogus pirmiausia turi atlikti saviindentifikacija ir atsakyti sau į klausimą, kas jis toks. „Tai išsprendę mes galėsime spręsti strateginius, fundamentinius klausimus", - sako Dmitrijevas.

Jo įsitikinimu, mes jau dabar gyvename kitoje planetoje. Oras, atmosfera kitokia. Subtili galaktinio debesies materija jau veikia mūsų mintis ir sąmonę. Eterio kiekis, iš kurio susideda mūsų mintys, didėja. Dėl to aktyvėja Saulė, o Saulės audros griauna elektinius ir elektromagnetinius prietaisus. Jau dabar atsiranda vietų pasaulyje, kur neveikia jokia elektra.

XX a. iš mokymo programų buvo išimtas eteris. Ir tai buvo padaryta sąmoningai. Supratimas, kad mes be kilogramų esame ir elektromagnetinė matrica, kad be fizinio kūno, mes turime ir subtilųjį kūną, iš mokymo sistemos buvo pašalintas valingais ir kryptingais metodais.

Tačiau visas tiesas apie gamtą inojo jogai. Tai šiandien atranda ir mokslininkai. Tačiau tokių tyrimų finansavimas mažinamas.

Saturnas iškris iš Saulės sistemos
-----------------------

Jei žiūrėsite televizorių, tai pamatysite kokį klimatą sukuria masinės informacijos sistema. Ji yra viską griaunanti. Jei padarysime informacinį žmogaus pjūvį, tai pamatysite, kad viskas išausta iš melo. Tai padaryta specialiai.

Kadangi į Saulės Sistemą (SS) patenka daug informacijos, visa heliosfera patiria dideles permainas, todėl keičiasi viskas. Klimatas keičiasi visose SS planetose. išskyrus Saturną. Ši planeta jau pradėjo iškristi iš SS. Dėl to, kad jo priešingas vektorius priešingai reaguoti į SS būseną. Ši planeta nesutinka su SS evoliuciniu vektoriumi. Joje krenka energija, uraganų kiekis mažėja. Tuo tarpu kitose planetose – uraganų kiekis didėja. Atsiranda milijonų kilometrų ilgio tarpplanetiniai žaibai.

Tuo tarpu Saturne, A.Dmitrijevo teigimu, griūva žiedai, kurie reguliuodavo visos SS elektros sistemą. Dabar Saturno žiedai apauga dideliais plazminiais debesimis, kurie tampa vis didesni. Jie ateina iš lokalaus tarpžvaigždinio debesies, į kurį įplaukė SS. Todėl Saturnas iškrenta iš SS elektrinės. Juk Jelena Rerich taip pat sakė, jog Saturnas bus išvestas iš SS.

Dabar Žemėje, A.Dmitrijevo pastebėjimu, saturniškų gaminių daugėja. Visas techninis progresas, yra Saturno energija. Kai jis išeis iš SS, viska tempsis su savimi. Mes dvasiškai priklausome Satutnui. Jelena Rerich rašė, kad išeidamas Saturnas savus pasiims su savimi.

„Kodėl kalbu apie saviidentifikaciją. Jeigu mūsų geismai bus susiję su techniniu progresu, tapsime netinkami tolesnei organinei evoliucijai, reikalingai tam, kad didintume savo pažinimo galimybes", - sako mokslininkas iš Novosibirsko.

Elektra, magnetizmas ir gravitacija. Grius su tuo susijusios sistemos. Jau dabar akivaizdu, kad keičiasi klimatas. Pentagono teoretikai įvedė terminą „Oro struktūra 2-3 mėnesiams. Apie metus niekas net nešneka. Prieš kiekvieną iš mūsų iškyla rimtas išgyvenimo klausimas ir mūsų sąmonė organizmas turi prisitaikyti prie pagreitėjusios klimato kaitos ir prie techninių priemonių. Jeigu jūs norite gyventi toliau, jūsų gyvenimas turi būti sąmoningas. Joks automatizmas ir standartai neveiks. Įsigaliojo visiškai kitos normos.

Gali būti taip, kad žmonės pradės degti iš vidaus, nes vyks naujos kartos biologiniai procesai. Žmonės degs todėl, kad vyks stiprus konfliktas tarp dviejų programų: evoliucijos ir technikos. Todėl organizmai gali nutarti save likviduoti. Galvoti, kad viskas įvyks savaime, kaip iki šiol, – klaidinga. Mokslininkas sako, kad statyti savo ateitį, nepriklausomai nuo kitų – taip pat negalima. Atsiranda magnetai, kurie pritraukia žmones pagal savo kokybę. Yra dvi kryptys. Pirma veda į ateitį, o antra sako, kad praeitis buvo graži ir reikia eiti į ją. Abu magnetai turi teisę į egzistavimą. Pažiūrėkite, kaip šiandien persipina psichiniai, valios ir emociniai procesai. Kai jūs save identifikuosite naujai, atsiras pasirinkimas. Jeigu mes orientuojamės į ateitį – tai turime galvoti apie Agni Joga.

Žmogus tapo bejėgis prieš stichijas
-------------------------

Eterio išėmimas iš pažinimo proceso, pasak A.Dmitrijevo, žmones padarė bejėgius prieš tuos gamtos procesus, kurie dabar vyksta. Mokslininkai yra parašę daug darbų apie vietas erdvėje, kuriose yra labai daug eterio. NSO – ne kas kita o eterio susikaupimų mūsų erdvėje masifestacija. Eterio daug, o oficialus mokslas jį neigia. Įsivaizduojate, į kokias sąlygas patenka žmogus. Žemėje lieka žinių sistema, kuri atrenka informacija, skirtą – techniniam progresui vystyti, o apie gilesnį Gamtos pažinimą kalbama vis mažiau.

Dauguma aviacijos katastrofų ir nelaimių susijusios su eterio susikaupimais. Tai perspėjimas apie tai, kad negalima leisti lėktuvų į tam tikras vienas, kur yra eterio susikaupimai. Mokslininkai apie tai buvo perspėję, tuo tarpu techniniai reglamentai pilotams bei aviacijos technikams yra pasenę ir nebeatitinka realių šios dienos navigacijos sąlygų.

Tačiau tiesa nepripažįstama dėl egzistuojančio pažinimo principo, numatančio, kas tikra, o kas netikra. A. Dmitrijevo įsitikinimu, dabar būtina vystyti mokslą, kuris tiria gamtą, tačiau tokie tyrimai nefinansuojami, tuo tarpu neįprastų įvykių skaičius žemėje auga ne dienomis, bet minutėmis, o mes esame ir toliau vadovaujamės senais savęs ir gamtos pažinimo instrumentus ir skundžiamės, jog gamta išprotėjo.

Pradeda išaiškėti daug dalykų. Steigiami įvairūs projektai, tokie, kaip www.oko-planet.su., kurie nagrinėja pokyčius visose srityse. Tai daryti būtinai reikia, nes šis pagreitėjimas, kuris vyksta gamtoje, mums nepažįstamas, nes visiškai nežinome naujųjų procesų geofizikos.

Yra informacija kuri pripažįstama, ir nepripažįstama. Pripažįstama informacija – labai siaura, nes nepaaiškinami reiškiniai bandomi aiškinti žinomais fiziniai dėsniais. Jei aptinkama kas nors ne standartinio – viskas neigiama. Tuo tarpu naujų keistų procesų skaičius, pasak A.Dmitrijevo, begaliniu greičiu auga.

Pavyzdžiui griaustinių ir žaibų procesai. Mokslininkams žinomų žaibų rūšių skaičius išaugo iki 40, bet yra dar daugiau nežinomų. Šiandien žaibas gali trenkti iš žemės, iš bet kur. Jie pasikeitė į pavojingą pusę, o instrukcijos orlaivių lakūnams liko tos pačios. Visos avarijų tyrimų komisijos remiasi tik dviem dalykais: technika ir žmogiškaisiais faktoriais. Atimtas gamtos ir žmogaus santykių vaidmuo. Gamtos teisė į permainas yra visiškai neigiama.

A.Dmitrijevas siūlo prisiminti Černobylį. Komisijoje ataskaitoje, parašytoje 1992 m. nebuvo įvertinta tai, jog ši vietovėje Ukrainoje, kurioje AE buvo fiksuojami elektromagnetiniai impulsai bei mikroseisminiai procesai. Apie tai tik nesenai buvo išspausdinta mokslo žurnaluose. Atėjo metas, kai pati gamta pradėjo išbandyti žmogų. Tuo tarpu žmogaus valdymo struktūros siekė tik dviejų tikslų – pinigų ir valdžios.

Metas pertvarkyti švietimą
-----------------------

Informacija, kuri vertinga žmogui nebuvo leidžiama į masinę edukaciją. Todėl šiandien būtina maksimaliai žmones informuoti apie gamtos būklę bei joje vykstančius pokyčius. Elitas bijo viešumo, nes žmonės esą gali ištikti šokas, jeigu jie sužinos visą tiesą, kas iš tikrųjų vyksta Žemėje bei visoje Heliosferoje. Jeigu žmonės bus laiku įspėjami apie gamtos procesus ir kaip žmogaus gyvenamąją aplinką veikia techninė sfera, bus galima daug ką išgelbėti.

A. Dmitrijevo monografija iš mokslinių leidinių buvo išimta. Tolesniems tyrimams finansavimas neskirtas. Tuo tarpu elitas ir toliau ruošia evakuacinius planus. Neatsitiktinai padidėjo kosminių tyrimų finansavimas. Kur jie ruošiasi skristi? Dmitrijevas mano, kad jie pasirinks ne Mėnulį, ne Marsą, bet Saturną. Tačiau turimas omenyje ir Marsas. Į kosmosą siunčiami visokie turistai. Planuojama į erdvę išleisti iki 100 žmonių per metus. Tuo pačiu metu kuriama ir globali evakuacinė sistema. Matosi, jog pasirinktas tolesnio techninio progreso kelias, visiškai neatsižvelgiant į realias aplinkybes, jog tai tikrai yra pavojinga.

Šiuolaikiniai miestai yra didžiausi prieš gamtą nukreiptų procesų generatoriai. Jie pritraukia energijas, kurios kovoja su gamta. Jei pastebėsite, vis daugiau katastrofų pritraukia milijoniniai miestai megapoliai, sako mokslininkas

Pasak A.Dmitrijevo, kuo daugiau eterio, tuo blogiau techniniam progresui, lėktuvai ims kristi kaip kriaušės nuo medžio. Eteris į kurį įėjo SS, keičia visų žemėje esančių laukų struktūras, todėl viskas negrįžtamai keičiasi.

Gyvi pavyzdžiai to, kas vyksta:
-----------------------

http://ecopeak.ru/arts/Aleksey_Dmitriev_CHelovechestvo_vozvrashchaetsya_...

http://planeta.moy.su/blog/cherez_god_zemlja_mozhet_prevratitsja_v_mars/...

http://planeta.moy.su/blog/akademija_nauk_ssha_ozhidaet_konca_sveta_v_20...

www.kvantinemagija.lt


Peržiūrų: 2856 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 1.0/1
Viso komentarų: 2
0  
1 Remis   (30.09.2011 13:53) [medžiaga]
...vis tas pats, nieko naujo. visa beletristika pro agni jogos akinius, rerichų, blavatskajos ir į juos panašių mistifikatorių
http://skeptikas.org/pseudomokslo-ekspansijos-problemos/

0  
2 xMx   (01.10.2011 23:26) [medžiaga]
Virgi ir kiti,
Patarčiau paskaityt, tai sutampa su šio saito informacija.
Dėja viskas yra rusų kalba.

Šviežios naujienos:
http://www.esoreiter.ru/index.php?id=0911/3092011224922.htm&dat=news&list=09.2011

Apie berniuką- Borisą, kuris atsimena praeitą gyvenimą iš Marso(Ypač įdomu yra 2 nuorodoje):
http://www.esoreiter.ru/index.php?id=0611/462011171649.htm&dat=news&list=06.2011
http://www.pravda.ru/science/mysterious/human/10-03-2004/46679-marsianin-0/

А вот что сохранилось в записях мамы Бориса, Надежды: «Вы – предтечи. Вы расчистили для нас платформу. В высших сферах вас считают героями. На вашу долю досталось самое тяжелое. Я пришел в Новое Время. Оно уже выделилось голограммным кодом и наложилось на пространство. Все оживет в новом огне мысли, очень быстрой, очень быстрой… Переход из одного мира в другой осуществляется через субстанцию Время. Я принес Новое Время. Я принес Новую Информацию…»
Čia taipat užsiminta apie Lemurijos cilivizaciją, jos žlugimo priežastis, marsiečius, marsiečių gyvenimą.
Netgi gal reiktų ir išversti kitiem(dėja aš to padaryt negaliu).

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 3
Svečių: 3
Vartotojų: 0